#Kurtalan ekspres yaşamak İstemem ft nejat yavaşoğulları müzik dinle

Taylan Kaya - Kusura Bakma 03:49

Taylan Kaya - Kusura Bakma

Taylan Kaya - Kusura Bakma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kusura bakma anam sevdalandım ben yine Bir gülüş bir de bakış, yenik düştüm kalbime Sonunda ne olacak hiç bilmiyorum ki böyle Bir seven ben miyim bu kocaman memlek..

Cüneyt Yalmaz - Aşkım Sende Kalsın 03:51

Cüneyt Yalmaz - Aşkım Sende Kalsın

Sen ilacım olmuştun susuz yuttuğum Yüksek doz aşk alıp kalbinde boğulduğum Sevmek çok kişiye değerde ayrılığa değer mi Çekip gittiğinde yüreğini deler mi Senden öncede yoktum senden sonrada yokum Meğer sensiz dünya boşmu..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih Erkoç - Anı 03:28

Fatih Erkoç - Anı

Fatih Erkoç - Anı ... Gerçekten güzel bir şarkı. Sözleri Fatih Erkoç'a ait olan şarkının düzenlemesini de Ercan Saatçi yapmış. Video klip de bir o kadar anlamlı olmuş. Tebrikler Fatih Erkoç. Senden kalan tek anı bu... ..

  • Candy tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben- 03:43

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben-

Söz&Müzik: Ayaz Erdoğan (Too Publishing) Prodüktör: Cem Başaran Aksan & Enes Yıldırım Genel Koordinatör: Emre Sokman Düzenleme: Ayaz Erdoğan Mix&Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu Yardımcı Yönetmen : ..

Hüseyin Altın - Yaz Be Kaderim 04:45

Hüseyin Altın - Yaz Be Kaderim

Herkesin derdini yazdığın gibi Benim de derdimi yaz be kaderim Sıra sıra dertleri dizdiğin gibi Benim de derdimi yaz be kaderim Gönlümde kalmasın ne olur ahtım Olmasın istemem sarayım tahtım Yıllardır gülmedi bu kara ba..

Gülden - Mendil 03:54

Gülden - Mendil

Mendil şarkı sözleri ile Kör bir sızı vuruyor inceden inceden Merhem getirme yaram içerden Kaç yıl oldu özledim söylemeden ölmem Azına tutkunum çok bi’şey istemem Gözyaşını sildiğin mendilin olayım Koy beni gömleğinin..

Tuğçe Pala - Tuzak 04:36

Tuğçe Pala - Tuzak

Şarkı Sözleri: Kalmasın söylenmemiş söz sakınma sözlerini Bu sessizlik anlatamaz hele ki gözlerini Zor olan güzeldir demiştin ben de zor olanı seçtim Aşk da benim aşık da ben beni sevmenden geçtim Yasak ol günah ol Düş..

İpucu - Omark 03:45

İpucu - Omark

Şarkı Sözü: İpucu vermem istesen de yok söylemem İçindesin geçer göremezsin var demem Onu öldürmeyi bırak katil olmanı istemem Boşa harcamaya hiç doyamadın ayıl yeter Yanımda kalmanı ne çok isterdim Daha da artık geri ..

Sedat Can - Yalana Dolana 05:09

Sedat Can - Yalana Dolana

Yalana Dolana şarkı sözleri ile Zaten benimde senle ilgili şüphelerim vardı Ama ben cesaret edemedim aşk hep ağır bastı Üstüne vazife olmak istemem zaman dardı Yalana dolana, sığınma hiç gerek yok Oyana buyana sallama ..

Göksel - Bende Bi' Aşk Var (Full Albüm) 38:00

Göksel - Bende Bi' Aşk Var (Full Albüm)

Ölürsem yalnızlıktan Ve senin kötü kalbinden Fikrimin dikenlerinden Batıyorsun, hala derinden Acıyor, acıyor, acıyor Her yolu denedim, bitmiyor Kalbimin ortasına bıraktın aşkını, batıyor Sakın gelme istemem Çok kor..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.465 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harun Kolçak - Beni Affet 06:32

Harun Kolçak - Beni Affet

Harun Kolçak - Beni Affet Şarkı Sözleri Böyle sev beni yinede sen Böyle sev yeniden Birşey istemem inan ben Sen de sev yeniden Yeniden günlerim dolsun Geceler al senin olsun Gün be gün solup giderken, sensizliğinden Be..

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda 04:46

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda Şarkı Sözleri: Ferdi Tayfur - Gizli Sevda Albüm Adı : Aşkın Cezası Düzelten : deli sevda Hergün seni görüpte dokunamamak Saçlarını ellerimle okşayamamak Sevap istemem artık günahsa günah Sus..

İbrahim Çağlar - Diyarbekiri Görmeyesen 04:36

İbrahim Çağlar - Diyarbekiri Görmeyesen

Diyarbekiri Görmeyesen şarkı sözleri ile Öyle bir acı ki anlatılmaz Biliyorum yüreğimiz buna hiç mi hiç dayanmaz Hani gidiyorsun ya hani beni istemedin ya Güneş Diyarbekir'e Artık hiç doğmayacak Küçede gördüm se..

Vuqar Huseynov - Eller Gibi Akustik 03:14

Vuqar Huseynov - Eller Gibi Akustik

ELLER GİBİ Vardı hayallerim İçinde sen çizili Unutuyormuş gibi Avutsam da kendimi Yıldızlardan aldığım tüm dertleri Tüm sevgimi Geceler sesine uyanırdım eskiden Gün gelir belki de dönersin diye Umutlar edindim bitmez d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.328 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kaçma Birader Karakol Atatürk Sahnesi 01:19

Kaçma Birader Karakol Atatürk Sahnesi

Ömer Faruk Sorak’ın süpervizörlüğünde çekilen “Kaçma Birader”in senaryosu; “Kardeş Payı”yla isimlerini duyuran ve dizinin çok sevilen senaristlerinden Emrah ve Murat Kaman kardeşlerin imzasını taşıyor. Emrah Kaman’ın ayn..

Aşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm 1.Fragmanı (11 Şubat Cumartesi) 00:52

Aşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm 1.Fragmanı (11 Şubat Cumartesi)

Yapım: Bi Yapım Yapımcı: Burak Sağyaşar Yönetmen: Müge Uğurlar Senaryo: Makbule Kosif Oyuncular: Burak Deniz (Murat), Hande Erçel (Hayat) ,Merve Çağıran (İpek), Özcan Tekdemir (Aslı), Oğuzhan Karbi (Doruk), Demet Gül (T..

  • PITIRCIK tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm 2.Fragman 01:05

Aşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm 2.Fragman

Oyuncular: Burak Deniz (Murat), Hande Erçel (Hayat) ,Merve Çağıran (İpek), Özcan Tekdemir (Aslı), Oğuzhan Karbi (Doruk), Demet Gül (Tuval),Metin Akpınar (Haşmet Dede), Süleyman Felek (Kerem), Betül Çobanoğlu (Derya), Cem..

  • PITIRCIK tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Laftan Anlamaz'da mutlu son (Final Sahnesi) 05:36

Aşk Laftan Anlamaz'da mutlu son (Final Sahnesi)

Oyuncular: Burak Deniz (Murat), Hande Erçel (Hayat) ,Merve Çağıran (İpek), Özcan Tekdemir (Aslı), Oğuzhan Karbi (Doruk), Demet Gül (Tuval),Metin Akpınar (Haşmet Dede), Süleyman Felek (Kerem), Betül Çobanoğlu (Derya), Cem..

  • PITIRCIK tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Kırmızısı Filmi Gala Görüntüleri 05:02

İstanbul Kırmızısı Filmi Gala Görüntüleri

Vizyona yeni giren İstanbul Kırmızısı filmini galasından çok renkli görüntüler ve açıklamalar...

  • ANKA tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şener Şen'in Sinemadaki İlk Rolü Sözde Kızlar 1967 01:02

Şener Şen'in Sinemadaki İlk Rolü Sözde Kızlar 1967

Şener Şen'in sinemada ilk rolü. 1967 yapımı sözde kızlar filminde çok kısa bir sahnede bir serseriyi canlandırmıştır usta aktör. Film Peyami Safa'nın aynı isimli kitabından sinemaya uyarlanmıştır. Yazan ve Yöneten Nejat ..

Nurgül Yeşilçay Kimdir? 02:33

Nurgül Yeşilçay Kimdir?

Nurgül Yeşilçay, Türk oyuncu. Sanatçı özellikle 2000'lerde rol aldığı rollerle tanınmaktadır. Doğum: 26 Mart 1976 (41 yaşında), Afyonkarahisar Boy: 1,65 m Eşi: Cem Özer (e. 2004–2010) Çocukları: Osman Nejat Özer Kardeşl..

Topkapı Sarayı'nda Bir Zaman Makinası 01:18

Topkapı Sarayı'nda Bir Zaman Makinası

Alman profesör (Ali Şen), buluşu zaman makinesini Türkiye'de dener. Bizans hazinelerinin yerini bulurlar. Herkesin gözü bu makinededir; Süpermen dedektif Murat'ın (Cüneyt Arkın), ona kazık atan Atak'la Matrak'ın, mafya l..

Nuri Alço ve Perihan Savaş 00:38

Nuri Alço ve Perihan Savaş

Aşk ve Kin. Havayollarında hostes olarak çalışan Cansu (Perihan Savaş), kendisinde gözü olan kaptan pilot Nejat’la (Nuri Alço) ilişkiye girmek istemez. Boğazda köpeği ile balık tutmaya gittiğinde Kenan (Tarık Tarcan) adl..

Sanat Dünyamız 9.Bölüm İzle 18:47

Sanat Dünyamız 9.Bölüm İzle

Programın 9. bölümünde; İlhan Berk konuk edilmektedir. Programda ayrıca Nejat Eczacıbaşı ile Eczacıbaşı Çini Koleksiyonu ve Cevat Dereli ile resim sergisi hakkında yapılan röportaja yer verilmektedir...

Yavuz Özışık - Yüksel Uzel Bir Şarkısın Sen 01:34

Yavuz Özışık - Yüksel Uzel Bir Şarkısın Sen

Yavuz Özışık, Sami Erdem, Ümit Utku, Nejat Bilge ve Talip Özdemir'in eşlik ettiği Bir Şarkısın Sen şarkısı...

Zirveye Ulaşanlar 2.Bölüm 58:12

Zirveye Ulaşanlar 2.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Kemal Kılıçdaroğlu, Sırrı Gültekin, Seval Uğur, Sevim Tuna ve Nejat Saydam konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 15.Bölüm 56:12

Zirveye Ulaşanlar 15.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 15. bölümünde; Sami Erdem, Yüksel Uzel, Nejat Bilge ve Talip Özdemir konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 26.Bölüm 54:04

Zirveye Ulaşanlar 26.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 26. bölümünde; Cengiz Kutay, Nejat Uygur, Sedat Katırcıoğlu ve Ünsal Domaniç konuk olarak yer almaktadır...

Samanyolu 3.Bölüm İzle 11:05

Samanyolu 3.Bölüm İzle

Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Nejat Uygur'un tek kişilik gösterisi yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce