#Kurtalan ekspres İşte gidiyorum ft Şevval sam müzik dinle

Neden Kötü Adamları Çekici Buluruz 04:13

Neden Kötü Adamları Çekici Buluruz

Yeşilçam filmlerinde bile kötü adam kahkahası diye bir şey var ve genel olarak da bu kötü adamlar kazanır! Ama aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir! Kötü adam filmin sonunda iyi çıkar, iyi adamlarsa aslında kötü! B..

Merdivenlerden Tırmanmaya Çalışan Hamster 01:11

Merdivenlerden Tırmanmaya Çalışan Hamster

İşte bu bir dramdır minicik şey işte ama yine direniyor .Bize merdiveni hayat olarak ve hamster insanlar olarak hatırlatıyor ...

  • JET TV tarafından
  • 1.265 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Neden Donald Trump 03:08

Neden Donald Trump

Neden Donald Trump? Pardon Why Donald Trump? Ne Oldu? Robert De Nıro’lar, Robert Zemeckıs’ler Neydi O Demir Adam? Yok Tony Stark Değil. Hah!! Robert Downey Jr’lar. Atıp Tutuyorlardı Videolarda. Reis Seçilince Hepsi Apış..

Alişan ve Buse Varol Düğün Tarihini Açıkladı 04:11

Alişan ve Buse Varol Düğün Tarihini Açıkladı

Buse Varol ve Alişan evleniyor! İşte düğün tarihi! Ünlü şarkıcı Alişan, gönlünü rol arkadaşı Buse Varol'a kaptırmıştı. İkilinin evlilik tarihini Seren Serengil paylaştı. İşte Alişan Buse Varol çiftinin evllik tarihi... D..

  • BETA tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında 01:34

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Erçel Çeşme'de Fena Yakalandı Bu Ne Hal Böyle 02:07

Hande Erçel Çeşme'de Fena Yakalandı Bu Ne Hal Böyle

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Şeker Hastalığına Bağlı Oluşan Hastalıklar 02:01

Şeker Hastalığına Bağlı Oluşan Hastalıklar

İşte şeker hastlalığının sebep olduğu hastalıklar...

  • NABIZ tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri 01:10

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri

Şakşuka tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Gayet kolay bir anlatıma sahip videolarımız kesinlike şakşukanın nasıl yapıldığı konusunda aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayacak. Şakşuka yemeği tarifi aslı..

Fındıklı Brownie Tarifi 03:53

Fındıklı Brownie Tarifi

Malzemeler: 200 gr tereyağ, 200 gr bitter çikolata, 1/2 su bardağı kakao, 3/4 su bardağı un, 2 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı krema (yoksa süt), 4 adet büyük boy veya 5 adet küçük boy yumurta, 1 su bardağı Fındık, 1 su..

Kızları Çok Sevi̇ndi̇recek 30 Tavsi̇ye 19:54

Kızları Çok Sevi̇ndi̇recek 30 Tavsi̇ye

İşte her kızın bilmesi gereken çok faydalı gizli bilgiler! Erkek arkadaşınız varmış gibi gösteren selfie sopası, adet kramplarını azaltma, iç çamaşırınızdan kan lekelerini yıkama, sıcak kutkallı tabancayla çok sevecen s..

Cevizli Kolay Baklava Tarifi 06:24

Cevizli Kolay Baklava Tarifi

Malzemeler: . 18 adet hazır baklava yufkası, . 3 su bardağı çekilmiş ceviz, . 200 g tereyağ (eritilmiş halde 1,5 su bardağı), Şerbeti için; . 3 su bardağı şeker, . 3 su bardağı su, . 1 ince dilim limon. Birçoğumuz fa..

Paranormal Olay Mağarada Bir Gece Geçirdik (Kilise) 44:52

Paranormal Olay Mağarada Bir Gece Geçirdik (Kilise)

Uzun zaman önce, bu topraklar başka diyarlara aitken bu mağara bir kiliseymiş.O kadar ihtişamlı ve görkemliymiş ki zamanında, insanlar burada bağışlar yapar, kendilerini dinlerine adarlarmış. Fakat asırlar geçtikçe, bura..

  • JET TV tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ramazan Pidesi 06:20

Ramazan Pidesi

Malzemeler: 3 su bardağı un, 1/2 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 2 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı toz maya, 1 tatlı kaşığı tuz, 2 tatlı kaşığı şeker, Susam, Çörekotu, 1 yumurta sarısı. Ramazan geldi h..

Aşk Uzaklardan Geldi 04:42

Aşk Uzaklardan Geldi

Hani aşkın dini ya da dili olmaz denir ya, işte bunu geçekleştiren ünlüler kim biliyor musunuz?... Hangi dizi oyuncusu Kongolu eşiyle dillere destan bir aşkla evlenip mutlu bir yuva kurdu? Ya da aşkı uğruna işini v..

  • BETA tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ni̇lgün Belgün İddi̇alara İlk Kez Yanıt Verdi̇ - Cumhurbaşkanlığı Klibi 13:21

Ni̇lgün Belgün İddi̇alara İlk Kez Yanıt Verdi̇ - Cumhurbaşkanlığı Klib

Nilgün Belgün, “Cumhurbaşkanlığı Klibi” için oyuncu arkdaşları tarafından Kendi klibi diye kandırıldı mı? İşte cevabı...Nilgün Belgün, “Cumhurbaşkanlığı Klibi” için oyuncu arkdaşları tarafından Kendi klibi diye kandı..

  • BETA tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cem Yılmaz Panasonic G600 Reklamı 00:49

Cem Yılmaz Panasonic G600 Reklamı

İşte telefon , işte cem yilmaz...

  • PengoTV tarafından
  • 205 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çağla Şıkel Adeta Meydan Okudu 11:17

Çağla Şıkel Adeta Meydan Okudu

Şu sıralar ünlüler arasında adeta bir akıma dönüşen havuzda, denizde, plajda poz modasına ünlü manken Çağla Şıkel de dahil oldu. Yazın keyfini çıkaran ünlü isimler plajlarda magazin muhabirlerini atlatmanın bir yolunu bu..

  • BETA tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 5 yıl önce
MAĞARADA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay (Kilise) 44:52

MAĞARADA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay (Kilise)

DİKKAT! Videoyu izlemeye başlamadan önce bu kısımı okumanızı istiyoruz.En iyi deneyim ve detaylar için kulaklık kullanmanızı öneriyorum veya yüksek ses ile izlemenizi.100.000+ Beğeni gelirse bizi çok mutlu etmiş olursunu..

Türkiye'nin Yeni Koronavirüs Merkezi Ankara Oldu 02:37

Türkiye'nin Yeni Koronavirüs Merkezi Ankara Oldu

Türkiye'nin yeni koronavirüs merkezi Ankara oldu. Başkent'teki vaka sayısı İstanbul'un iki katına çıktı. İşte bu tablo yetkilileri de teyakkuza geçirdi. Ankara Valisi Vasip Şahin de denetimlere bizzat başkanlık etti. Pek..

Neden 'hayır' diyemiyoruz! 02:55

Neden 'hayır' diyemiyoruz!

HANİ; BİZ, HAYIR DEMEYİ, İŞİM VAR DEMEYİ, OLMAZ DEMEYİ BECEREMEYEN İNSANLARIZ... YORGUNLUĞUMUZ BİTMEZ BİZİM. DER YA USTA REŞAT NURİ GÜNTEKİN...İŞTE TAM DA BİZİ ANLATIR BU CÜMLESİYLE.. UZMANLARA GÖRE, TÜRK İNSANI KENDİ ..

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değerlendirmeler! 09:54

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değe

Dünyanın seyrini değiştiren 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen etkileri hala devam ediyor. Peki 11 Eylül sonrasında özellikle Orta Doğu'da neler değişti? 11 Eylül saldırıları kurgu muydu? 11 Eylül ..

ABD’li Gönüllü Askerler Ukrayna’ya Akın Etti 01:11

ABD’li Gönüllü Askerler Ukrayna’ya Akın Etti

Rus ordusuna karşı gösterilen direnişe Amerikalı askerler işte böyle destek gösterdi. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ediyor. Rusya vurmaya Ukrayna direnmeye devam ediyor. Savaşın başlangıcından bu yana dünyanın ..

TÜRKİYE İÇİN BÜYÜK TEHLİKE! Hızlandılar Uyan Kan Uykusundan! 44:45

TÜRKİYE İÇİN BÜYÜK TEHLİKE! Hızlandılar Uyan Kan Uykusundan!

İŞTE O TEHDİT! 02:44 Tarihi Gerçeklere Bakılması Lazım! 07:56 Kader Üçgeni Nedir? 11:44 Amaçları Türkiye'yi 3'e Bölmek! 28:02 Hatay Atatürk'ün Armağanıdır! 35:56 Türkiye'yi Nato'dan Çıkarıp Tehdit Ülke Olarak Göstere..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 2 yıl önce
PLAN TIKIR TIKIR İŞLİYOR! 54:06

PLAN TIKIR TIKIR İŞLİYOR!

İŞTE O KİTAP..

  • STUDIO AS tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 11 ay önce
mor ve ötesi - Melekler Ölmez (Canlı Senfonik) 05:44

mor ve ötesi - Melekler Ölmez (Canlı Senfonik)

mor ve ötesi - Melekler Ölmez (Canlı Senfonik) Dinle Melekler Ölmez şarkı sözleri ile Yüzüme bir bak korkudan eser var mı? Şarkımı dinle durduruyor zamanı Soluyor renkler bitiyor düşler Eriyor içim eriyor geri gelmez..