#Kurtların sevme tarzı

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı 1:44:54

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Tarkan Beni Çok Sev 04:18

Tarkan Beni Çok Sev

Bir Kavga Nasıl Da Hoyrat Savaşırken, Savrulurken Büyüttü Hayat Ben Sensiz Yapayalnızdım Suyum Oldu, Aşım Oldu Ama Aşksızdım Bir Vurgundu Geçtiğim Yollar Düşe Kalka Yaşanırmış, Öğretir Yıllar Ben Sensizherşeye Sustum Koc..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Sevilen Türk Sanat Müziği Şarkıları 40:53

En Sevilen Türk Sanat Müziği Şarkıları

Türk Sanat Müziğinin en güzel eserlerinden seçerek hazırladığımız Serap Mutlu Akbulut - Mediha Şen Sancakoğlu - Mustafa Oruç gibi bir çok usta sanatçının seslendirdiği bu karışık SanatMüziği albümünü siz değerli dinle..

Hakki Bulut  İkimiz Bir Fidanız 03:30

Hakki Bulut İkimiz Bir Fidanız

yola cikmiş ariyorum kaybettigim aşkimi sakın bana umit verme seveceksen başkasini bana toz pembe gorunmez sensiz dunyam çok karanlik beni senden daha fazla sevecek kimsem yok artık ikimiz bir fidanin guller..

Yeni Doğan Kardeşini Sevmelere Doyamayan Minik 00:39

Yeni Doğan Kardeşini Sevmelere Doyamayan Minik

Aileye yeni katılan üyeye sevgisini çok güzel gösteren minik çocuğun mutlu eden o anlarını izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kardeş Sevgisi 01:23

Kardeş Sevgisi

Kardeşi çiçeklerden, böceklerden kara başlı köpeklerden daha çok sevme durumudur. hiç bir şeye benzemez. pek gariptir. insanın içine dolar, onu yufka yürekli yapar...

  • JET TV tarafından
  • 557 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karşılaştığı Köpeği Seven Kutup Ayısı 00:25

Karşılaştığı Köpeği Seven Kutup Ayısı

Kanada’da çekilen görüntülerde hayvanların birbirleriyle sahiden ne değin iyi anlaştıkları bir kere daha gözler önüne serildi. Sırık ayısının Eskimo köpeğini sevme anı herkesin içini ısıttı. İşte o anlar:..

  • JET TV tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek 03:00

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek Müzik Dinle Şarkı sözleri Yabancı gibisin uzun zamandır Bilmediğim bir şey olabilir mi? Sormadım çok korktum Ya bir şey varsa İnsan bile bile duymak ister mi? Ayrılık bekçisi bekliyo..

Nesli tükenmekte olan caretta caretta Çanakkale Boğazı’nda böyle görüntülendi 01:00

Nesli tükenmekte olan caretta caretta Çanakkale Boğazı’nda böyle görün

Çanakkale’de zıpkınla avladığı balıklarla adından söz ettiren rekortmen dalgıç Müjdat Turan, bu kez denizin dibinde görüntülediği caretta carettayı sevme fırsatı buldu. Zıpkınla balık avı için su altına dalan Turan, kame..

Ölü Ozanlar Derneği Yabancı Film İzle 2:08:44

Ölü Ozanlar Derneği Yabancı Film İzle

Geleneklerine sıkı sıkıya bağlı yüksek prestijli bir okula yeni gelen aykırı bir öğretmenin bir kaç öğrencinin hayata bakış açısının değiştirmesini konu alır. İzlemeyenler için filmin özetinin bu kadar olması yeterli. G..

  • PengoTV tarafından
  • 12.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! ''Bir gün birini sevmeye kalkarsan, sevme! Çünkü sen severken de öldürürsün...'' Namık Emirhan'ın düşmanı Şahin Cigal'ın tuzağından kurtulmayı başaran Aslı ile Ferhat, bu olayd..

Elmalı Pay Tarifi 00:48

Elmalı Pay Tarifi

Hamuru için ; 2 yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 100 gram eritilmiş tereyağı 1 paket kabartma tozu 3,5 su bardağı un Harcı için ; 2 adet elma, Yarım su bardağı pudra şekeri 1,5 yemek kaşığı tarçın Üzeri İçin ;..

İnci Mercan - Sana Kalbim Geçti Yeni Video Klip 04:02

İnci Mercan - Sana Kalbim Geçti Yeni Video Klip

inci mercan Ben sevmezsem ölürüm isimli yeni single calismasi ile digital platformlarda..... Sana Kalbim geçti.. söz /müzik :Yıldız Tilbe ..... sana kalbim geçti aman geri versen almam seni seçti ruhum neden asıl..

  • PengoTV tarafından
  • 2.624 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soğuk Pancar Çorbası Tarifi 03:11

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 100 g (2 adet küçük boy) kırmızı pancar, 1/2 su bardağı buğday, 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 diş sarımsak, Yarım limonun suyu, Tuz, 4 su bardağı su, Servis sırasında süslemek için 1 avuç kıyılmış taze so..

Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

Gülşah Tütüncü - Sen De Mi Brütüs 04:15

Gülşah Tütüncü - Sen De Mi Brütüs

Sen de mi Brütüs? şarkı sözleri ile Sen de mi ya Sen de mi hayır Sen de mi olamaz Ama öyle demiyodun Beni nasıl seviyodun Ölüp ölüp bitiyodun Ne de çabuk söndün sen Cayır cayır yanıyodun anam offf Bir içim suydum ah b..

Hande Ünsal - Seni Sever Miydim 03:25

Hande Ünsal - Seni Sever Miydim

Hande Ünsal - Seni Sever Miydim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim sende durum ne? Söyle, hiç ümit yok mu? Sevgime layik olmayan insanlari Nolur sevme, olur mu? Diyorlar, biri varmiş Kalbinde sevgi yasakmiş Benimle geçi..

O cani kadın yine ortaya çıktı! 01:55

O cani kadın yine ortaya çıktı!

KEDİLERİ SEVME BAHANESİYLE KANDIRIYOR, SONRA ONLARI BIÇAKLAYIP VAHŞİCE ÖLDÜRÜYORDU... SHOW HABER'İN 8 AY ÖNCE EKRANA GETİRDİĞİ O CANİ KADIN YİNE ORTAYA ÇIKTI... BU KEZ YAVRU BİR KEDİYİ KATLETTİ... ELİNDE BIÇAĞIYLA, SUÇÜS..

SONGÜL ZAR - BUL BENİ 02:32

SONGÜL ZAR - BUL BENİ

BUL BENİ şarkı sözleri ile Bul beni dön geri affet Kimseyi sevme sakın Benden daha fazla Dert bizi sarıyor yoruyor Sen beni duy ve hisset Farkımız yok aslında Çözüm bulunur elbet Yaşadığımız her anı Durup durup seyr..

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım 03:25

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Geri dönme bilirim yine gidersin Sakın sevme beni yerle bir edersin İçimdeki ateşi söndüremezsin Aşk yürek ister, ki sahip değilsin Aşk yürek ister, ki sah..

Muhammed Onur Bayraktar  - Turkısh Mashup 03:07

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup Müzik Dinle Şarkı Sözleri 1 - Gel, gel seni gezdireyim bizim oralarda Benim arabam, Mercedes, Mercedes Boşver diskoyu barları, açalım camları Uh, Mercedes, Mercedes 2 - Ha..

Sibel Can - Yalnız Beni Sev (Lyric Video) 03:28

Sibel Can - Yalnız Beni Sev (Lyric Video)

Söz / Müzik : Oktay Baykal Düzenleme : Emre Moğulkoç Gitar : Selahattin Güzelel Ney : Salih Yurttaş Kayıt & Miks : Emrah Moğulkoç Stüdyo : EmREC Mastering : Emre Kıral Video: Aslı Yıldız YALNIZ BENİ SEV SEN YOKSUN ..

Kaan Balcı - Hurra 02:24

Kaan Balcı - Hurra

Aranjör : Doğukan Aydemir Mix& Masteringi : U&A Yönetmen : Recep Emin Özaydın D.O.P : Recep Emin Özaydın & Oğuz Gündüz Colorist : Emrah Tekin Color asistan : Berk Kuşku Prodüktör : Teksin Akbal Hurra şarkı sözleri ..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Çağan Şengül - Canım Yanıyor (Official Video) 05:15

Çağan Şengül - Canım Yanıyor (Official Video)

elbet bir gün buluşacağız... Söz & Müzik: Çağan Şengül Düzenleme, Mix & Mastering: Burak Bedirli Back Vokal: Kaan Beyru, Yasir Miy Kayıt: Package Stüdyo Menajerlik: ByWillow Management Kapak Tasarım: Kadir Mert Uyanık Ç..

Sibel Can - Yalnız Beni Sev 03:30

Sibel Can - Yalnız Beni Sev

Söz / Müzik : Oktay Baykal Düzenleme : Emre Moğulkoç Gitar : Selahattin Güzelel Ney : Salih Yurttaş Kayıt & Miks : Emrah Moğulkoç Stüdyo : EmREC Mastering : Emre Kıral Yönetmen: Said Ateş Prodüksiyon Amiri: Mertcan Koca..

Esin Kaya - Ah Gönlüm 02:53

Esin Kaya - Ah Gönlüm

Ah Gönlüm şarkı sözleri ile Farzet onu hiç görmedin,farzet onu hiç sevmedin. Değermi bir vicdansıza unut sende unut gönlüm Değer mi bir vefasıza unut sende boşver gönlüm Bak geliyor bak dinle Ah gönlüm ondan sana h..

Gummibär - CHO KA KA O - Fransızca 02:11

Gummibär - CHO KA KA O - Fransızca

çocuk Tarzı :-D..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.353 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Midye, istiridyeyi bakın nasıl yiyorlar!!! YOK ARTIK!!! 03:24

Midye, istiridyeyi bakın nasıl yiyorlar!!! YOK ARTIK!!!

Böyle bir yiyiş tarzı yok..