#Kuru börülce salatası tarifi meze tarifi

Pancarlı Yoğurtlu Meze 03:31

Pancarlı Yoğurtlu Meze

Malzemeleri: 4 yemek kaşığı Yoğurt 2 adet Haşlanmış Pancar 3 yemek kaşığı Haşlanmış Nohut 1 tatlı kaşığı Tahin 1/2 limon suyu 2 diş Sarımsak Tuz 1/2 çay kaşığı Paprika 1/2 çay kaşığı Kimyon 1/2 çay kaşığı Kırmızı Biber ..

Meze Sofrası ve Temel Mezeler  Köz Patlıcan Ezme 08:18

Meze Sofrası ve Temel Mezeler Köz Patlıcan Ezme

4 adet kemer patlıcan 1 diş sarımsak 2 çorba kaşığı zeytinyağı 4 adet patlıcanı, patlamadan, rahatça pişebilmeleri için bıçağın ucuyla ufak ufak delin ve ocağın üzerine bir tel koyarak közleyin. Ardından bir kâseye alı..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Brokoli Salatası Tarifi 06:09

Brokoli Salatası Tarifi

Brokoli salatası ve Diyet yemekleri. Brokoli benim en sevdiğim kış sebzelerinden bir tanesi, diyet yemekleri için de muhteşem bir sebze.Arada Diyet yemekleri tarifleri paylaşmaya devam ediyorum.Daha önce Brokoli Çorbası ..

Patates Salatası Tarifi  Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata 02:34

Patates Salatası Tarifi Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata

Bu leziz haşlanmış patataes salatası nasıl yapılır tüm detaylarıyla ve süslemesiyle videomuzda bulabilirsiniz. Ev yemeği tariflerinin bu videosında sizler için için rendelenmiş havuç ve sızma zeytinyağı bulunan nefis bir..

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi  Patlıcan Salata Yapımı 02:13

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi Patlıcan Salata Yapımı

Bu tarifimizde sizlere et yemeklerinin yanında nefis bir tada sahip olan patlıcan salata tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu salata tarifi için hemen videomuzu izleyebilirsiniz. İlk olarka patlıcan salat..

Kızarmış Patates Salatası Tarifi 01:38

Kızarmış Patates Salatası Tarifi

Malzemeler; 6-7 tane orta boy patates 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz Tuz, pul biber Kızartmak için sıvı yağ Hazırlanışı; 1.6-7 adet orta boy patatesi ince ince dilimleyere..

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Kuru Üzümlü Kek Tarifi Kek Tarifleri 02:53

Kuru Üzümlü Kek Tarifi Kek Tarifleri

Meyveli kek tarifleri sevenler için nefis bir kuru üzümlü kek tarifi videosu hazırladık. Yapım aşaması da oldukça kolay olan tarifimizi evinde herkes kolayca yapabilir. Kuru üzümlü kek nasıl yapılır ve malzemeleri neler..

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek 07:36

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek

Kuru meyveli kek tarifi Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 3 su bardagi un 1 tane portakalin ..

Kuru Fasülye Tarifi 04:15

Kuru Fasülye Tarifi

Lezzetli Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler: 2 su bardağı kuru fasülye (5-6 kişilik) Akşamdan veya 5-6 saat önce bol suda ıslatılmış 300-400gr. arası kuşbaşı dana veya koyun eti 1 büyük boy soğan 4-5 yemek kaşığı zeytin..

Kuru Üzümlü Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 03:33

Kuru Üzümlü Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için cevizli ve kuru üzümlü kurabiye tarifi videosu hazırladık. Kurabiyemiz ağızda dağılan bir kıvama sahiptir ve içindeki ceviz, kuru üzümler ile inanılmaz bir lezzet oldu. Yapımı da oldukça ..

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi  Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurabiyesi 03:49

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurab

Üzerine şerbet dökülmeden hazırlanan tahinli kuru baklava yapmayı denediniz mi ? Bu harika lezzete sahip baklavayı yapmak için hazır yufka kullanacağız. Aynı normal baklava yapar gibi hazır yufka katları arasına tereyağı..

Etli Yaprak Sarma ve Kuru Patlıcan Karışık Dolma Tarifi 05:17

Etli Yaprak Sarma ve Kuru Patlıcan Karışık Dolma Tarifi

Yarım kilo asma yaprağı ( 400 gr ) 25 adet kadar dolmalık kuru Ptlıcan İç Malzemesi icin 2 su bardağı pirinç 300-400 gr kıyma ( bir corba kasesi kadar) 3 dis sarımsak 2 adet buyuk boy sogan 2 corba kasigi domates salç..

Yoğurtlu Havuç ve Kabak Salatası Tarifi 05:23

Yoğurtlu Havuç ve Kabak Salatası Tarifi

Yoğurtlu Havuç ve Kabak Salatası için Malzemeler: 4 adet havuç 3 adet kabak 2-3 diş sarımsak 4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kadar tuz yaklaşık 1 su bardağı veya daha fazla katıca yoğurt çeyrek demet kadar dereotu..

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

Yoğurtlu Marul Salatası Eisbergsalat Tarifi 02:52

Yoğurtlu Marul Salatası Eisbergsalat Tarifi

Yoğurtlu Marul Salatası Eisbergsalat Tarifi..

Etli Kuru Dolma Tarifi 06:27

Etli Kuru Dolma Tarifi

Etli Kuru Dolma Tarifi ve Malzemeler : Yaklaşık 20 patlıcan 20 biber kullandım. 200 gr. kıyma 1 Su bardağı yıkanmış pirinç (isterseniz 2-3 yemek kaşığı pilavlık bulgurda koyun) 2 Orta boy kuru soğan 3 Diş sarımsak Bir t..

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta 05:20

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta

Bu kez farklı bir elmalı kurabiye şekli ile karşınızdayız. Videomuzu sayesinde bu rulo şeklindeki elmalı kurabiye nasıl yapılır kolayca öğreneceksiniz. Lezzeti de en az şekli kadar güzel olan bu kurabiyenin elmalı harcın..

Yoğurtlu Sebze Salatası Tarifi 01:14

Yoğurtlu Sebze Salatası Tarifi

Yoğurtlu Sebze Salatası Tarifi İçin Malzemeler 2-3 diş sarımsak 4 adet közlenmiş kırmızı biber 2 yemek kaşığı zeytinyağı 2 adet havuç 2 adet kabak Yeteri kadar tuz 1 çay bardağı konserve mısır 8 adet kornişon salatalık t..

Yeşil Mercimek Salatası Tarifi 00:51

Yeşil Mercimek Salatası Tarifi

Yeşil Mercimekli Gün Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı yeşil mercimek Yarım su bardağı pirinç 4/5 adet taze soğan Yarım demet dereotu 1 adet orta boy rendelenmiş havuç 1 tatlı kaşığı sumak Nar ekşisi Zeytinyağ..

Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi 01:59

Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi

Kevserin Mutfağından Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi. Yazılı tarif için..

Hardallı Patates Salatası Tarifi 01:29

Hardallı Patates Salatası Tarifi

Hardallı Patates Salatası (Az Malzemeli) Tarifi İçin Malzemeler 4 adet orta boy patates 2-3 yaprak kıvırcık marul 4-5 dal taze yeşil soğan Salata sosu için; 6 yemek kaşığı mayonez 2 yemek kaşığı hardal az tuz karabiber ..

Nohut Salatası Tarifi 01:16

Nohut Salatası Tarifi

2 su bardağı haşlanmış nohut 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 1 yemek kasığı ince kıyılmış maydanoz yarım çay kaşığı kimyon yarım limonun suyu 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz, Pul biber Hazırlanışı; 1.1 adet piya..

Kuru Etli Kiş Tarifi 05:32

Kuru Etli Kiş Tarifi

Kuru Etli Kiş Malzemeler : Hamuru İçin 400 gr un 200 gr tereyağı 1 tutam tuz 2 adet yumurta İç Harcı 3 adet yumurta 1 su bardağı krema 1 su bardağı rende cheddar peyniri Tuz Karabiber 12- 13 dilim Kuru Et Üzeri İçin..

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi 07:41

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi

Malzemeler 5 adet yufka Ben kuru yufka kullandım iç malzemesi için gerekenler yaklaşık 200 gram kadar beyaz peynir küçük bir soğan bir tutam maydanoz 1 tatlı kaşığı pulbiber 2 yemek kaşığı sıvıyağ( beyaz peynirinizi ..

Etli Kuru Fasulye Tarifi 05:50

Etli Kuru Fasulye Tarifi

Malzemeler 2 su bardagi kuru fasulye Yarim kilo kemikli kuzu eti 1 tane kuru sogan 1 tane yesil biber 1 bucuk yemek kasigi domates salcasi Yarim cay bardagi siviyag Tuz karabiber kimyon Pisirmek icinde 1 litre su Hazirl..

Üzümleri Dibe Çökmeyen Kuru Üzümlü Kek Tarifi 02:51

Üzümleri Dibe Çökmeyen Kuru Üzümlü Kek Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1,5 su bardağı Kuru Üzüm. *********************** İçinde Kuru m..

Patates Salatası Tarifi 04:00

Patates Salatası Tarifi

Patates Salatası Malzemeleri: 4 adet Haşlanmış Patates 2 adet Salatalık 2 yemek kaşığı Süzme Yoğurt 2 yemek kaşığı Mayonez 4 diş Sarımsak Tuz Kırmızı Biber..

Lübnan Tabule Salatası Tabbouleh Tarifi 04:54

Lübnan Tabule Salatası Tabbouleh Tarifi

Tabule Salatası için Malzemeler: 400 gram köftelik bulgur 100 gram Urfa fıstığı 1 demet nane 1 demet maydanoz 10 dal taze soğan 2 bardak çeri domates 3 adet limonun suyu 1 adet nar 1 çay kaşığı sumak Tuz Karabiber Zeytin..