#Kuru Çöle kar yağdı

Bu Fotoğraf Milyonları Ağlattı  Koca Yürekli Adam Ortaya Çıktı 02:58

Bu Fotoğraf Milyonları Ağlattı Koca Yürekli Adam Ortaya Çıktı

Parası olmadığı için torunlarına çöpten bulduğu oyuncak ayıyı götüren belediye işçisine destek yağdı...

  • JET TV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sibel Can Kızıyla Fotoğraf Paylaştı - Her Gören Aynı Soruyu Sordu 04:11

Sibel Can Kızıyla Fotoğraf Paylaştı - Her Gören Aynı Soruyu Sordu

Ünlü şarkıcı Sibel Can, dün sosyal medya hesabından kızı Melisa Ural ile fotoğraflarını paylaştı. İkilinin fotoğraflarına kısa sürede yorum yağdı...

  • BETA tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! 01:08

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi!

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! FETÖ'den şüpheli işlemle kayda giren bina sayısı 3 bin 400'e yükseldi. FETÖ'nün taşınmaz serveti ne yönelik incelemeler sürerken, hazineye 15 milya..

Kırık Gitar-Gözlerime Çizdim Seni 04:04

Kırık Gitar-Gözlerime Çizdim Seni

Geçiyor günler yine benden habersiz Gidiyorum gidiyorum buralardan sensiz Resmini aldım karşıma ağlıyorum sessiz sessiz Poyrazımdın yüreğimde esip durdun en derinde Yolcuydum son seferinde indirdin beni kayıp şehir..

Model Yalnızlık Senfonisi 05:08

Model Yalnızlık Senfonisi

Anladım, sonu yok yalnızlığın. Her gün çoğalacak. Her zaman böyle miydi? Bilmiyorum... Sanki dokunulmazdı çocukken ağlamak. Alışır her insan alışır zamanla, Kırılıp incinmeye. Çünkü olağan yıkılıp yıkılıp, Yenide..

Beren Saat'in Keyfi Yerinde 03:45

Beren Saat'in Keyfi Yerinde

Kenan Doğulu ile sürekli boşanacakları yönünde haber çıkan Beren Saat, yazın tadını çıkarıyor.Güzel oyuncu Beren Saat, Instagram sayfasında bikinili bir pozunu paylaştı. Kırmızı bikinisiyle verdiği pozu takipçileriyle pa..

  • BETA tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nurgül Yeşilçay'ın Ayakları Olay Oldu 04:43

Nurgül Yeşilçay'ın Ayakları Olay Oldu

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından tatil pozunu paylaşan Nurgül Yeşilçay'ın ayaklarına yorum yağdı. Yapımcı Necati Kocabay ile aşk yaşayan Nurgül Yeşilçay, magazin muhabirlerine atıfta bulunarak sosyal medya hesabınd..

  • BETA tarafından
  • 230 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mert Fırat'ın Bıyık İmajı Sert Tepkiler Aldı 04:44

Mert Fırat'ın Bıyık İmajı Sert Tepkiler Aldı

Mert Fırat &İdil Fırat çifti çocuklarını da fanatik Fenerbahçe'li yetiştirmeyi düşünüyor. Yeni filmdeki rolü gereği bıyık bırakması gereken Mert Fırat yeni imajıyla çok eleştirildi...

  • BETA tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gökhan Ay - Promil 04:09

Gökhan Ay - Promil

Yağdı bak yine yağmur Gözlerimle yarışıyor gidişine Sanma bünyem alışıyor Sen günahlarını bana savur Kalpte endorfin yaratıyor Bilmiyorum bedenim kaç ihanetle savaşıyor İster ona sor buna sor hissizliği Bu hasr..

Kalben - Sonsuza Kadar 02:52

Kalben - Sonsuza Kadar

Falımdan bir bilet cıktı Filmin adı Al Yazmalı Gören var mı diye baktım Yoktu Filmin sonu boktu Kimse görmez dedin usulca Yoktun, bırakamadım bulunca Yağmur yağdı halimi sorarken iyiyim dedim, yalan söyledim Ha..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İbrahim Sadri   Bir Adın Kalmalı 04:22

İbrahim Sadri Bir Adın Kalmalı

Bir adın kalmalı geriye Bütün kırılmış şeylerin nihayetinde Aynaların ardında sır Yalnızlığın peşinde kuvvet Evet nihayet bir adın kalmalı geriye Birde o kahreden gurbet Sen say ki ben hiç ağlamadım Hiç ateşe tutmadım yü..

  • Candy tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İklim Değişikliği Nedir 03:52

İklim Değişikliği Nedir

nsan eylemleri sonucunda iklimlerde oluşan atmosferik değişikliklerdir. Vay arkadaş bu da mı bize patladı ya? Sera gazları güneşten gelen ışınların bir kısmını atmosferde tutar. Çünkü dünyanın yaşanabilir bir sıcaklıkta ..

Biden'a Dünyadan İlk Tebrikler 01:27

Biden'a Dünyadan İlk Tebrikler

Amerika'nın yeni başkanına dünyadan tebrik mesajları yağdı. İngilitere Kraliçesi Elizabeth, 46. başkana mektup gönderdi. Başbakan Boris Johnson ise Biden ile çalışmayı heyecanla bekliyorum dedi. Almanya Şansölyesi Merke..

Cansu Dere Tatil Pozuyla Adeta Meydan Okudu 10:37

Cansu Dere Tatil Pozuyla Adeta Meydan Okudu

Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olan Cansu Dere başarılı bir mankenken oyunculuğa geçiş yapmıştı. Bir dönem podyumların aranan isimlerinden olan Cansu Dere şimdilerde ise başarılı bir oyuncu. Özellikle Ezel, Sıla, An..

  • BETA tarafından
  • 156 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Güzel Oyuncu Yasemin Allen Paylaştığı Fotoğrafla Sosyal Medyayı Salladı 10:21

Güzel Oyuncu Yasemin Allen Paylaştığı Fotoğrafla Sosyal Medyayı Sallad

Ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu'nun kızı güzel oyuncu Yasemin Allen görüntüsüyle sosyal medyayı adeta salladı. Şu sıralar Malezya'da çekilen bir Amerikan dizisinde rol alan Yasemin Allen kendini spora verdi. Güzelliği diller..

  • BETA tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fahiş fiyata ceza yağdı! 02:07

Fahiş fiyata ceza yağdı!

HAKSIZ FİYAT ARTIŞI YAPAN FİRMALARA TİCARET BAKANLIĞI'NDAN CEZA YAĞDI. PİYASADA DENETİME ÇIKAN EKİPLER 10 BİNE YAKIN ÜRÜNÜN FİYATINI İNCELEDİ. FAHİŞ ARTIŞ YAPTIĞI TESPİT EDİLEN 375 FİRMAYA 11 MİLYON LİRADAN FAZLA PARA CE..

Rüzgar ne varsa savurdu 01:23

Rüzgar ne varsa savurdu

BURSA'DA FIRTINA VATANDAŞLARA ZOR ANLAR YAŞATTI. GÖKTEN TABELA, ÇATI PARÇALARI YAĞDI. MADDİ ZARAR BÜYÜK. 1 KİŞİ DE YARALANDI...

İzmir'i sel aldı! 03:29

İzmir'i sel aldı!

İZMİR GÜNE SEL FELAKETİYLE UYANDI. GECE BOYU ARALIKSIZ YAĞAN YAĞMUR CADDELERİ NEHİRE ÇEVİRDİ. EVLERİ İŞ YERLERİNİ SU BASTI. SADECE 8 SAAT İÇİNDE 1 AYLIK YAĞMUR YAĞDI. 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.....

Gök taşı zengin etti! 02:00

Gök taşı zengin etti!

ÇORUM'DA BİR ÇİFTÇİNİN TARLASINA TALİH KUŞU KONDU MU DEMELİ GÖKTEN PARA YAĞDI MI DEMELİ..ARTIK KARARI SİZ VERİN, 2 YIL ÖNCE TESADÜFEN BULDUĞU GÖK TAŞI 4 BİN YILLIK ÇIKTI, ÇİFTÇİ MUTLU YILMAZ, AMERİKA'DAKİ ALICIYLA 180 B..

Bursa'da aracın arkasına at bağlayıp çevre yolunda koşturdu 01:00

Bursa'da aracın arkasına at bağlayıp çevre yolunda koşturdu

Bursa’da aracın arkasına bağladığı atı kilometrelerce koşturarak eziyet eden sürücüye vatandaşlardan tepki yağdı...

Son Durum I Manavgat'taki yangın kontrol altına alınamıyor I Antalya 05:19

Son Durum I Manavgat'taki yangın kontrol altına alınamıyor I Antalya

Antalya’nın Manavgat ve Akseki ilçelerinde iki gün önce başlayan ve 36 saat sonra kısmen kontrol altına alınan yangında, üç kişi yaşamını yitirdi, 58 yaralının tedavisi sürüyor. Manavgat’ta alevler nedeniyle gökyüzü kızı..

Millet Can Derdinde, O Tatil! Tepki Çeken Görüntüler! 01:18

Millet Can Derdinde, O Tatil! Tepki Çeken Görüntüler!

Bodrum'da İspanya'ya ait yangın söndürme uçağı denizden su almak için suya indi. söndürme uçağı jet skideki tatilciye çarpmamak suda için bekledi. Görüntülere sosyal medyada tepki yağdı...

Gara şehitlerine veda... 02:58

Gara şehitlerine veda...

13 ŞEHİTİMİZ VAR...DÜZELTİYORUM..13 ŞEHİTİMİZ ÖNÜMÜZDEN GEÇTİ GİTTİ., GERİDE ARADAN GEÇEN ZAMANDA HER TELEFON HER KAPI ÇALDIĞINDA O GELDİ SANAN 13 ŞEHİT ANASI, 13 ŞEHİT BABASI, ŞEHİT EŞLERİ, ŞEHİT ÇOCUKLARI, ŞEHİT SEVG..

İbrahim Kalın - Hiç Oldum (Official Video) 09:08

İbrahim Kalın - Hiç Oldum (Official Video)

HİÇ OLDUM Beşer idim şaşkın oldum Yandım belki insan oldum Zahir nedir ki batın nedir ki Dile gelmez bir sır oldum Hakkın emaneti bendedir bende Cümle alem ol sözünde Gurbet nedir ki vuslat nedir ki Sana çıkan bir yol ..

Artvin'i hortum ve dolu vurdu! Evler yıkıldı, ağaçlar söküldü 01:17

Artvin'i hortum ve dolu vurdu! Evler yıkıldı, ağaçlar söküldü

Karadeniz Bölgesi'ni bu kez hortum ve fırtına vurdu. Artvin'in Şavşat ilçesinde sağanağın ardından etkili olan hortum, dolu ve fırtına nedeniyle birçok evin çatısı uçtu, ağaçlar kökünden söküldü. Hortum, fırtına ve dolu..

Taksicinin Bahaneleri Bitmedi 01:52

Taksicinin Bahaneleri Bitmedi

İSTANBUL'DA POLİS, DENETİM YAPTI, TAKSİCİLERE CEZA YAĞDI... KISA MESAFEYE GİDİYORLAR DİYE TURİSTLERİ ALMAYAN BİR TAKSİCİ DE ONLARDAN BİRİYDİ... KESİLEN CEZAYA, YEMEK YEMEYELİM Mİ, TUVALETE GİTMELİM Mİ DİYEREK TEPKİ GÖSTE..

Savaşta 32. Gün 03:48

Savaşta 32. Gün

UKRAYNA'DA ÇATIŞMALAR, ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR... LVİV, HARKOV VE BİR ÇOK YERLEŞİM YERİNE YİNE BOMBA YAĞDI... LVİV'DE BİR YAKIT DEPOSU ROKETLERLE VURULDU... HARKOV İSE GECE BOYUNCA BOMBA VE FÜZELERLE SARSILDI... İKİ TARAF..

Büyük Rus Saldırısı Başladı 02:39

Büyük Rus Saldırısı Başladı

BÜTÜN DÜNYA ELİ YÜREĞİNDE O ANI BEKLİYORDU. RUS ORDUSUNUN BEKLENEN BÜYÜK SALDIRISI İŞGALİN 55. GÜNÜNDE BAŞLADI. YAKLAŞIK 150 BİN ASKER, CEPHE HATTI BOYUNCA HAREKETE GEÇTİ. OBÜSLER, FÜZELER UKRAYNA MEVZİLERİNE YAĞMUR GİBİ..

Dünyanın En Küçük Gece Kulübü -TeleDisko 01:30

Dünyanın En Küçük Gece Kulübü -TeleDisko

Teledisko dünyanın en küçük gece kulübü olarak karşımıza çıkıyor. Berlin'in gözde Friedrichshain-Kreuzberg semtinde bulunan yeniden tasarlanmış bir telefon kulübesi olan ve Alman telekomünikasyon şirketi Deutsche Telekom..

  • Cowboy tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uçan Adam 00:20

Uçan Adam

Kuru ağaç dallarını vinç yardımıyla budayan temizlik görevlisi, dalın kopmasıyla kendini bir anda havada buluyor...

  • Cowboy tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 8 yıl önce