#Kuru Çöle kar yağdı

Pizza Tarifi 06:16

Pizza Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su Yarım cay bardağı sıvı yağ Yarım paket yaş maya (istiyenler bir yemek kasigi kuru maya katabilir) bir tatli kaşığı tuz 2 tatli kaşığı şeker Yaklaşık 5 su bardağ..

Lahmacun Böreği Tarifi 00:51

Lahmacun Böreği Tarifi

Malzemeler; 3 adet yufka Harcı için; 250 gram kıyma 1 adet kuru soğan 2 adet yeşil biber 2 adet kırmızı biber 2 adet domates 1 yemek kaşığı domates salçası yarım çay bardağı sıvı yağ tuz karabiber kırmızı tat..

Kadınbudu Köfte 00:28

Kadınbudu Köfte

Malzemeler; Yarım kilo yağsız dana kıyması 1 kase prinç yarım demet maydanoz 1 adet rendelenmiş kuru soğan tuz karabiber Bulamak İçin; 3 adet yumurta tuz 1 su bardağı un Kızartmak İçin; Sıvı yağ Üzeri İçi..

Fırında Kaşarlı Patatesli Tavuklu Yemek Tarifi 04:31

Fırında Kaşarlı Patatesli Tavuklu Yemek Tarifi

Geniş bir tavaya üç yemek kaşığı kadar sıvı yağ katalım ve 600 700 gram kadar Kuşbaşı doğranmış tavuk göğsünün ilave edip suyunu çekene kadar tavuklarımızı kavuralım.1 tane kuru soğanımızı yemeklik doğrayıp tavuga ilave ..

Türk Komando Eğitimine Katıldım!! 19:30

Türk Komando Eğitimine Katıldım!!

TÜRK KOMANDO EĞİTİMİNE KATILDIM!! videomuz sizlerle. Arkadaşlar bugün İstanbul Şile'de AirSatAcademy de Emekli Sat Komandosu Bülent Kuru'dan Sat Komandosu eğitimi aldık ve videosunu sizler için hazırladık iyi seyirler. ..

  • JET TV tarafından
  • 434 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kek Tarifi 04:27

Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane oda ısısında yumurta( sizin yumurtaniz büyükse üç tane de kullanabilirsiniz) 1 buçuk su bardağı şeker 1su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı çayın deminden yaklaşık bir buçuk,iki su bardağı kadar un 3 ye..

Yumuşacık Tereyağlı Poğaça Tarifi 06:22

Yumuşacık Tereyağlı Poğaça Tarifi

Malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı 1 tane yaş maya( ya da isterseniz 2 yemek kaşığı kuru maya da kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı ılık su yarım çay bardağı yoğurt yarım çay bardağı sıvı yağ 2 tane yumurta 2 tatlı..

Tencerede Köfte Patates ve Şehriyeli Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi 07:59

Tencerede Köfte Patates ve Şehriyeli Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi

Köftesi için gerekenler Yaklaşık 350 gram orta yağlı kıyma (ben dana kiyma kullandim) 1 çay bardağı galeta unu 1 tane rendelenmiş kuru soğan 2 diş rendelenmiş sarımsak 1 tutam maydanoz 1 tane yumurta Baharatlarimiz ..

Demet Akalın - Nostalji 03:11

Demet Akalın - Nostalji

Nostalji şarkı sözleri ile Bakıyorum yine bi havalar Tam takır kuru bakır odalar Ben mesafeyi korudukça Bi daha bi daha demez mi bana Sebebi çok inan bana da Yeterim ona da, buna da Sözümün kadını, müziğin hanımı Ald..

Sosyal medyada tepki çeken silahlı magandaya bin 294 TL ceza 00:14

Sosyal medyada tepki çeken silahlı magandaya bin 294 TL ceza

Antalya'da otoyol emniyet şeridine lüks otomobilini park ettikten sonra portatif sandalyeye oturarak tabancayla havaya ateş eden maganda, jandarma ekiplerince yakalandı. Elindeki kuru sıkı tabancayı otluk alana atan şahs..

Emir Can İğrek - Tenha 01:57

Emir Can İğrek - Tenha

kuru..

Çarpmaya ramak kala! 01:55

Çarpmaya ramak kala!

İSTANBUL BOĞAZI'NDA BUGÜN BÜYÜK BİR FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ... RUSYA'DAN İNGİLTERE'YE GİDEN KURU YÜK GEMİSİNİN MOTORU ARIZALANINCA, BOĞAZ'DA SÜRÜKLENMEYE BAŞLADI... YALILARA ÇARPMASINA 1 METRE KALA DEMİRLEYEN GEMİ, YÜ..

Tavuklu Kaşarlı Patlıcan Yemeği 01:29

Tavuklu Kaşarlı Patlıcan Yemeği

Tavuklu Kaşarlı Patlıcan Yemeği Tarifi İçin Malzemeler; 1 tavuk göğsü 2 büyük patlıcan patlıcan 4 sivri biber 1 kuru soğan 4 domates Sıvı yağ Pul biber Tuz Üzeri için; Rendelenmiş kaşar peyniri Hazırlanışı; 1.Tencerey..

Poğaça Tarifi 11:59

Poğaça Tarifi

Yumuşacık poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 paket krema(schlagsahne) Eğer krema kullanmayacaksanız Bunun yerine bir su bardağı su ya da bir su bardağı Yine süt ekleyin toplamda 3 su bardağı süt eklemiş ..

Sucuklu Pide Tarifi 10:56

Sucuklu Pide Tarifi

Sucuklu pide tarifi Malzemeler 4 buçuk su bardağı un 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı şeker 2 yemek kaşığı sıvıyağı yarım paket yaş maya( isteyenler 1 yemek kaşığı kuru..

Dünyaca ünlü plajdaki 83 yıllık batık gemi karaya çıkarıldı 04:53

Dünyaca ünlü plajdaki 83 yıllık batık gemi karaya çıkarıldı

Antalya’da 1938 yılında batan buğday yüklü Alman bandıralı ’Manissa’ adlı kuru yük gemisinden geriye kalan 30 metrelik omurga kısmı, dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinden karaya çıkarıldı. 40 gün süren çalışmalarda iki büyük..

Duygu tacirleri iş başında! 03:44

Duygu tacirleri iş başında!

ÇÖP KONTEYNIRLARININ ÖNÜNDE YEMEK YER GİBİ YAPARAK, KENDİLERİNİ ACINDIRIYORLAR. ÜSTELİK BU DUYGU SÖMÜRÜSÜNE ELLERİNE KURU EKMEK VERDİKLERİ ÇOCUKLARI DA ALET EDİYORLAR. DİLENCİLER BU KEZ İSTANBUL, BEYAZIT MEYDANI'NDA SHOW..

Enflasyon Rakamları Açıklandı 02:06

Enflasyon Rakamları Açıklandı

SON VERİLER AÇIKLANDI, YILLIK ENFLASYON YÜZDE 70'E DAYANDI. FİYAT ARTIŞI SON 20 YILIN ZİRVESİNE ÇIKARKEN, NİSAN AYININ ZAM ŞAMPİYONU KURU SOĞAN OLDU...

Köz Patlıcanlı Köfte Sarma Yemeğinin Tarifi 08:56

Köz Patlıcanlı Köfte Sarma Yemeğinin Tarifi

malzemeler 4 tane patlıcan Köftesi için gerekecek ler yaklaşık yarım kilo kadar dana kıyma bir tane kuru soğan 2 diş sarmısak yarım çay bardağı galeta unu bir tane yumurta 2 yemek kaşığı sıvı yağ baharatlarımızı..

Soğuk Ayran Aşı Çorba Tarifi 04:52

Soğuk Ayran Aşı Çorba Tarifi

malzemeler 1 su bardağı Aşurelik buğday bir su bardağı haşlanmış nohut bir diş sarımsak 3 su bardağı yoğurt bir tutam taze nane Eğer yoksa 1 tatlı kaşığı dolusu Kuru nane ilave edin tuz Yeteri kadar su Hazırlanış..

Börülce Salatası 01:01

Börülce Salatası

Malzemeler: 300g kuru börülce Bir tutam dereotu Bir tutam maydanoz 5 adet yeşil soğan Nar ekşisi Zeytinyağı Bir tatlı kaşığı tuz Limon suyu Hazırlanışı; 1.1 gece önceden ıslatıp haşladığımız 1,5 su bardağı börülce,1 tu..

Açma Tarifi Lezzetli Ve Yumuşak 06:12

Açma Tarifi Lezzetli Ve Yumuşak

Yarim paket yasmaya(eger kuru maya kullanacaksaniz 1 yemek kasigi ) 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag Yarim su bardagi toz seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 1 kilo un(lütfen kontrollü ekliye..

Çikolatalı Tatlı Ekmek  Brioche Bread 10:04

Çikolatalı Tatlı Ekmek Brioche Bread

Yarım kilo un 1 su bardağı ılık süt (250ml) 1 tane yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı Yarım paket yas maya (ya da 1paket kuru maya) 5 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 çay kaşığı tuz İsteğe bağlı olarakta şekil verirken ..

Düdüklü Tencerede 10 Dakikada  Kolay Mercimek Çorbası Tarifi 03:44

Düdüklü Tencerede 10 Dakikada Kolay Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler kisi sayisina göre malzemeyi azaltabilirsiniz.bu ölcüden gördügünüz kadar cikiyor.. 2 su bardagi kirmizi mercimek 1 tane kuru sogan 1 tane patates 1 tane havuc 1 yemek kasigi tereyagi Tuz kimyon pulbiber kurun..

Köfte Patates Dizmesi Tarifi 04:44

Köfte Patates Dizmesi Tarifi

Fırında patates köfte dizmesi tarifi malzemeler Köftesi için gerekenler Yarim kilo kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarmısak 2 3 yemek kaşığı sıvı yağ yarım çay bardağı galeta unu(evde bayat ekmeğiniz varsa onu robot..

Fırında Köfte Patates 01:29

Fırında Köfte Patates

Fırında Köfte Patates Tarifi İçin Malzemeler; 2-3 adet patates 2-3 adet yeşil biber 2 adet domates sıvı yağ 1.5 yemek kaşığı domates salçası Köftesi için; yarım kg kıyma 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarımsak 1 adet yumurt..

Boşnak Böreği Tarifi 07:07

Boşnak Böreği Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

Fırında Etli Türlü Yemeği Tarifi 06:07

Fırında Etli Türlü Yemeği Tarifi

Malzemeler Yarim kilo dana kusbasi et(ama kuzu etide olur) 1 tane kabak 1 tane patlican 3 tane patates 1 tane büyük kuru sogan(yada arpacik sogan kullanin benim gibi) 2 dis sarimsak 2 tane yesil biber 1 tane kirmizi bibe..

Güveçte Kaşarlı Köfte Tarifi 04:22

Güveçte Kaşarlı Köfte Tarifi

Güveçte kaşarlı köfte tarifi Malzemeler Yarım kilo dana kıyma bir tane kuru soğan iki diş sarımsak baharatlarımiz Tuz karabiber kimyon pul biber yarım çay bardağı galeta unu 2 yemek kaşığı sıvıyağı sosu için gerege..

Kıymalı Arpa Şehriyeli Çorba Tarifi 03:07

Kıymalı Arpa Şehriyeli Çorba Tarifi

Kıymalı arpa şehriyeli çorba tarifi Malzemeler yaklaşık 200 gram kadar dana kıyma 3 yemek kaşığı sıvı yağ yada 2 yemek kasigi tereyagi 1 yemek kaşığı domates salçası( isterseniz icine İki tane de domates rendeleyebili..