#KuruluŞ

Yanal Talimatı Verdi Bu Ruh Bizde Var 01:23

Yanal Talimatı Verdi Bu Ruh Bizde Var

50. kuruluş yılında büyük başarılar hedefleyen ve bu yönde kadro kurma çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, pazar günü Atiker Konyaspor ile oynayacağı Süper Lig'deki sezonun ilk hafta maçına büyük önem veriyor...

  • OFSAYT tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Piribot  Hem Akıllı Hem Ekonomik 03:42

Piribot Hem Akıllı Hem Ekonomik

Kuruluş hikayesi Turgut Özal'ın başbakanlık dönemine dayanan ve 2013'te aktif olarak faaliyete başlayan Teknopark İstanbul'da savunma sanayii için önemli çalışmalar yürütülüyor. Teknopark İstanbul'daki teknoloji şirketle..

Mehter - Demedim Mi 04:39

Mehter - Demedim Mi

Güzel aşk cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Bak şu aşkın haline Ne gelse söyler d..

  • Dini Mubin tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş 8.0 Türkçe Dublaj 2:36:21

Diriliş 8.0 Türkçe Dublaj

Hugh Glass kürkleri için hayvanları avlayan bir kuruluş için çalışan deneyimli bir tuzakçıdır. Fakat avlandıkları bölgelerde kendilerinden başka hem yerli Kızılderililer hem de Fransız birlikleri kol gezmektedir. Bir av ..

Canlı Yayın Aracı İhtiyacını Ortadan Kaldıracak 06:19

Canlı Yayın Aracı İhtiyacını Ortadan Kaldıracak

Kuruluş hikayesi Turgut Özal'ın başbakanlık dönemine dayanan ve 2013'te aktif olarak faaliyete başlayan Teknopark İstanbul'da savunma sanayii için önemli çalışmalar yürütülüyor. Teknopark İstanbul'daki teknoloji şirketle..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Ford'un Son Modeli Kaza Testinden Tam Not Aldı 00:47

Ford'un Son Modeli Kaza Testinden Tam Not Aldı

Insurance Institute for Highway Safety isimli kuruluş, 2017 model Ford Fusion otomobili kaza testine tabi tuttu. Otomobil, kaza testinden tam not alarak çıktı..

Buz Tutmuş Gölün Ortasında Mahsur Kalan Köpeği Kurtaran Güzel İnsanlar 01:42

Buz Tutmuş Gölün Ortasında Mahsur Kalan Köpeği Kurtaran Güzel İnsanlar

Dünyayı iyilik kurtaracak! Hardy isimli bu köpek parkta oynarken kendini bir anda buz tutmuş gölün ortasında buldu. Buzun kırılmasıyla dondurucu soğuktaki suyun içinde mahsur kalan köpeğin yardımına hayvanlara yardım ede..

  • JET TV tarafından
  • 1.345 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bitcoin Nedir Röprotaj 03:43

Bitcoin Nedir Röprotaj

Bitcoin herhangi bir merkez bankası, resmi kuruluş, vs. ile ilişiği olmayan elektronik bir para birimidir. Virgülden sonra 100-milyonuncu basamağa kadar birimlere ayrılabilir. Ayrıca Derin Ağ'da en çok kullanılan para bi..

  • JET TV tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Emniyet Teşkilatı 173 Yaşında 03:06

Emniyet Teşkilatı 173 Yaşında

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından teşkilatın 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tanıtım filmi hazırlandı...

Külliye'de Nefes Kesen Gösteri 01:53

Külliye'de Nefes Kesen Gösteri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Polis Teşkilatının 173'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve beraberindeki heyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Polisler Külliye'de Cum..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Ünlülerden Türk Polisine Mesaj 02:23

Ünlülerden Türk Polisine Mesaj

Aralarında İbrahim Tatlıses, Yavuz Bingöl, Seda Sayan ve Alişan'ın da bulunduğu ünlüler, sosyal medya hesaplarından Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümünü kutladı...

İz Bırakan Doktorlar Doktorum'da 07:49

İz Bırakan Doktorlar Doktorum'da

Dr. Dıraçoğlu: Bugün İstanbul Tıp Fakültesi'nin de kuruluş yıldönümü...

  • NABIZ tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İsrail Güçleri Batı Şeria'daki Gösterilere Müdahale Etti 01:18

İsrail Güçleri Batı Şeria'daki Gösterilere Müdahale Etti

Filistinliler, ABD Büyükelçiliğinin Kudüs'e taşınmasını ve İsrail'in kuruluş yıl dönümü olan Nekbe'nin (Büyük Felaket) 70. yılını protesto etmek için Batı Şeria ile Kudüs arasındaki Kalendiya askeri kontrol noktası yakın..

FIA Dünya Dayanıklılık Şampiyonası'nda Yaşanan Korkunç Kaza 00:38

FIA Dünya Dayanıklılık Şampiyonası'nda Yaşanan Korkunç Kaza

FIA Dünya Dayanıklılık Şampiyonası'nın açılış yarışında genç pilot Matevos Isaakyan korkunç bir kazaya karıştı. Sezonun ilk yarışı olan SPA'de yayıncı kuruluş kazanın sadece başını ve sonunda yer alan bariyerlere çarpma ..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 6 yıl önce
FSM Köprüsü Azerbaycan Bayrağının Rengiyle Aydınlatıldı 01:06

FSM Köprüsü Azerbaycan Bayrağının Rengiyle Aydınlatıldı

Fatih Sultan Mehmet(FSM) Köprüsü Azerbaycan Bayrağının rengiyle aydınlatıldı. Azerbaycan Cumhuriyetinin 100. kuruluş yıldönümü nedeniyle FSM Köprüsü Azerbaycan bayrağının rengiyle aydınlatıldı. 28 Mayıs Azerbaycan Cumhur..

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

Gaziantep 'Antepsepeti' Bakıra Ilgiyi Arttırdı 05:04

Gaziantep 'Antepsepeti' Bakıra Ilgiyi Arttırdı

Gaziantep'te, yöresel el sanatları ürünlerinin satıldığı ' Antep Sepeti' bakıra olan ilgiyi arttırdı. 'Antepsepeti.com' e-ticaret sitesinin kurucusu Cihan Koçer, üniversite öğrencisiyken hayallerini gerçekleştirmek için..

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı 03:45

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı

ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti. Kuzey Kore lideri Kim ise, çiftlik denetlerken gülücükler saçtı.Peş peşe yaptığı füze testleriyle d..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler'i Eleştirdi 01:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler'i Eleştirdi

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, koronavirüs salgını nedeniyle 75 yıllık tarihinde ilk kez sanal ortamda toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da BM’nin 75. kuruluş yıl dönümü toplantısına video mesaj gönderdi. Erdoğan mesajı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok 03:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine Kuzey Kıbrıs'ın 37. kuruluş yıldönümü törenleri kapsamında Kuzey Kıbrıs'a gitti. Erdoğan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “B..

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti 01:05

Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti

Uluslararası Para Fonu Türkiye ekonomisinin bu yıl ve önümüzdeki yıla ilişkin büyüme tahminini yükseltti. Amerika Birleşik Devletleri merkezli kuruluş, ekim ayı Dünya Ekonomik Görünümü Raporu’nda Türkiye’nin bu yıl, dah..

Çanakkale Köprüsü'nde tarihi geri sayım! Yol ortaya çıktı... 01:14

Çanakkale Köprüsü'nde tarihi geri sayım! Yol ortaya çıktı...

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 30 tabliye blokunun montajı yapıldı. Cumhuriyetin 100'üncü kuruluş yılını simgeleyen kuleler arasındaki 2023 metrelik ..

Volkswagen Tarihi 03:08

Volkswagen Tarihi

Volkswagen İlk Kuruluşu Ve Tarihi 1930 17 Ocak 1934’te, yeni Alman yönetimi Ferdinand Porsche’nin “Volkswagen”(halk otomobili) adını verd..

  • JET TV tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bitcoin Nedir 03:54

Bitcoin Nedir

Herhangi bir resmi kuruluş ile bağlantısı olmayan sanal para birimi. “Ben alacağım mala dokunmadan alışveriş yapamam” diyenlerin bile hayallerini süsleyen şey. 2009 yılında Satoshi Nakamoto lakaplı biri ya da birileri..

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor 06:08

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor

Japonya Başbakanı Şinzo Abe, ekonomik ve diplomatik ilişkileri ilerletmek için onlarca Japon iş adamından oluşan bir heyetle, altı Doğu Avrupa ülkesine tarihi bir geziye çıkarak, 2018 yılına hızlı bir giriş yaptı. Spotli..

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak 01:18

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak

ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin İsrail büyükelçiliği'nin Kudüs'e Mayıs ayında taşınacağını açıkladı. Daha önce Reuters haber ajansına konuşan Amerikalı bir yetkili de ABD'nin İsrail büyükelçiliğini Kudüs'e Mayıs ayında..

Diriliş Ertuğrul 123. Bölüm Hd İzle 2:33:38

Diriliş Ertuğrul 123. Bölüm Hd İzle

Akdeniz, Karadeniz, Balkanlar, Kafkasya ve Mezopotamya yeni sahibini ararken, kahramanımız Ertuğrul da, 400 çadırlık obasına yeni bir yurt arıyordu. Moğollar ve Türkmen beylerini yenerek, Kayı boyuna da bir yurt veren Er..