#Kurşun geçirmez

Beş Pratik Ve Havalı İcat 11:27

Beş Pratik Ve Havalı İcat

1- Kurşun 02 : BULLET 02 - World's Smallest Flashlight, Even Smaller 2- Görünmez telefon ekranı koruyucu : ProtectPax - The invisible protection for all glass surfaces on Indiegogo 3- Yeni nesil elektrikli bisiklet : MO..

Ölene Kadar  13.Bölüm - Final Sahnesi 05:04

Ölene Kadar 13.Bölüm - Final Sahnesi

Sevdiği kadını Tekin Zerdan’ın elinden kurtarmak için her şeyi yapmaya hazır olan Dağhan Soysür; Ender’i, Selvi’yi kurtarmak için kullanır ve Tekin’in evine baskın yapar. Artık yaşadığı tüm bu sorunlardan kurtulmak istey..

  • ANKA tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çarşamba Gecesi 9.Bölüm izle 47:22

Çarşamba Gecesi 9.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; tüpgazlı araba yapan adam, gözleri görmeyen santral memuru, Mucit İmam Abdullah Eroğlu, mezardan çıkan adam, spor yapan yaşlı adam, çinko kurşun metal sanayide ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Hakkarili İş Adamı 400 Bin Dolarını TL’ye Çevirdi 01:49

Hakkarili İş Adamı 400 Bin Dolarını TL’ye Çevirdi

Hakkarili madenci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine banka hesabında bulunan 400 bin dolarını TL’ye çevirdi. Hakkari’de Ölmez Madenciliğin sahibi iş adamı İsmet Ölmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdo..

Hüseyin Ay - Aldırma Gönül 06:09

Hüseyin Ay - Aldırma Gönül

Hüseyin Ay - Aldırma Gönül Şarkı Sözleri Başın öne eğilmesin Aldırma gönül aldırma Ağladığın duyulmasın Aldırma gönül aldırma Dışarıda deli dalgalar Gelip duvarları yalar Seni bu sesler oyalar Aldırma gönül aldır..

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin 04:05

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin

Sözleri Hekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime. Hekim Oğlu Derler Bir Küçük Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek. Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimo..

  • PengoTV tarafından
  • 2.430 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eşimi Tescilli Olmasa Almazdım! 02:54

Eşimi Tescilli Olmasa Almazdım!

Murat Kurşun evlendiği eşiyle ilgili Eşimi tescilli olmasa almazdım! açıklamasında bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakkım Helal Olsun- Ömer Halisdemir... (15 Temmuz Özel) 04:51

Hakkım Helal Olsun- Ömer Halisdemir... (15 Temmuz Özel)

Kaç kurşun bir şeref madalyası eder? Bir asker, ölümü sakinlikle karşılayabilir m..

Poligonda Hedef Kağıdına 3 Kurşunla Öyle Bir Şey Yaptı Ki! 00:45

Poligonda Hedef Kağıdına 3 Kurşunla Öyle Bir Şey Yaptı Ki!

Silah atış poligonunda 3 el ateş eden adam, kurşunlardan hedef kağıdına öyle bir şey yaptı ki, diğer adam ön yargılı olarak atışların boşa gittiğini sanırken muhteşem bir ders verdi...

  • En Yeniler tarafından
  • 1.791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Kurşundan Şok Sözler! Söylemezsem Olmaz 04:33

Murat Kurşundan Şok Sözler! Söylemezsem Olmaz

Murat Kurşundan Şok Sözler! Söylemezsem Olmaz İzle..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 24.Bölüm - Fikonun Acı Sonu! 05:07

Adı Efsane 24.Bölüm - Fikonun Acı Sonu!

Fiko'nun vurulmasıyla herkes seferber oluyor ve onu hayata döndürmek için çabalıyor. Fiko'nun vurulduğunu gören Hakan, onun yanına gider ve etraftan yardım ister. Kurşun Fiko'nun kolunun sıyırmış geçmiştir. Bunu gören Ha..

  • ANKA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kato Dağı'ndaki Karadenizli  Bu Kez Askerlerle Piknik Yaptı 02:15

Kato Dağı'ndaki Karadenizli Bu Kez Askerlerle Piknik Yaptı

Şırnak'ta Kato Dağı'na bayrak asarak gündeme gelen, ardından Tunceli-Pülümür karayolunda PKK tarafından kurşun atılan ve çatışmaya giren Karadenizli TIR şoförü, bu kez Kato Dağı'nda Mehmetçiklere Akçaabat köfte ziyafeti ..

Kör Etmenin Bedeli 15 Gün Mü 02:47

Kör Etmenin Bedeli 15 Gün Mü

Gaziantepte Öztürk ailesinin evini basarak aileye kurşun yagdırıp iki gencin kör olamsına neden olan olayda saldırganlar 15 gün sonra salıverildiler...

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 01:52

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşları

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 2 sene sonra sizi yargılayacağız, asacağız' FETÖ'nün darbe girişiminde, darbecilerle çatışmaya giren ve hastanede 'öldü' sanılan Kartalt..

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle 04:40

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle Akşam olur hasret büyür dağ olur Bu dağlarda kurşun atsan çığ olur Sen oğlunu geri dönmez say annem Ben ölünce belki vatan sağ olur Belki dağlar duman duman savrulur Belki sesim çığlı..

  • Candy tarafından
  • 2.961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Trabzonlu TIR Şoföründen Ay-Yıldız Operasyonu 01:05

Trabzonlu TIR Şoföründen Ay-Yıldız Operasyonu

Haziran ayında Tunceli-Pülümür'de direklere bayrak astığı sırada tepelerde mevzilenen teröristler tarafından kurşun yağmuruna tutulan Trabzonlu tır şoförü Abdullah Özer, bu kez Tunceli-Pülümür karayolundaki tüm direklere..

Polis ve Katalonlar Arasında Arbede Çıktı, Polis Acımadı 01:19

Polis ve Katalonlar Arasında Arbede Çıktı, Polis Acımadı

Polis ile Katalonlar arasında arbede çıktı. Katalan lider Puigdemont, İspanya polisinin jop ve kauçuk kurşun kullanması korkunç bir İspanya imajı oluşturuyor. dedi...

Edip Akbayram  Aldırma Gönül 04:50

Edip Akbayram Aldırma Gönül

Başın öne eğilmesin Aldırma gönül aldırma Ağladığın duyulmasın Aldırma gönül aldırma Dışarıda deli dalgalar Gelip duvarları yalar Seni bu sesler oyalar Aldırma gönül aldırma Kurşun ata ata biter Yollar gide gi..

Film Çekimini Gerçek Sanan Polis, Oyuncuya Ateş Açtı! 00:54

Film Çekimini Gerçek Sanan Polis, Oyuncuya Ateş Açtı!

Amerika'nın Indiana eyaletinde görev yapan bir polis, bir filmin hırsızlık sahnesini gerçek zannedip elinde oyuncak tabanca bulunan oyuncuya ateş açtı. Mahalle sakinleri filmi gerçek sanarak 911'i aradı. İhbar üzerine bö..

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks! 06:29

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks!

Videodaki hileler için ayrıntılı bilgi: 1. Yavaş hareket topu: Kalın bir sıvıya, tercihen bala, ağır bir topa ve küre şeklinde bir kapa ihtiyacınız var. Ağır topu kürenin alt yarısına koyun. Kabın alt yarısını balla ya..

  • Umut Tv tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı 01:47

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Beyaz Saray’daki görevini 20 Ocak’ta Donald Trump’a devredecek olan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, memleketi Chicago’da veda konuşması yaptı. Oldukça duygusal bir atmosferde geçen Obama’nın konuşması ..

Türkiye ABD İlişkilerinde Medler ve Cezirler 06:53

Türkiye ABD İlişkilerinde Medler ve Cezirler

Son zamanlarda Türkiye ile ABD arasında yaşanan gerginlikler, ABD'nin diplomatik nezaketten tamamen uzak ve adeta “küstüm” diyerek vizeyi askıya alması ve Türkiye'nin de buna aynı dil ile karşılık vermesiyle yeni bir aşa..

Kalem Ucuna Sanat İcra Ediyor 00:53

Kalem Ucuna Sanat İcra Ediyor

Mardin'de yaşayan 19 yaşındaki Ramazan Bala, dünyada sadece 13 kişinin yapabildiği kalem ucuna sanat işleme marifetiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın ismini kaleme yazdı...

Vur Allah Aşkına Vur - Ozan Erhan Çerkezoğlu (Sözleriyle) HD 04:25

Vur Allah Aşkına Vur - Ozan Erhan Çerkezoğlu (Sözleriyle) HD

Çiğnetme bu vatanı, Vur Allah aşkına vur! Sana kurşun atanı, Vur Allah aşkına vur! Şehitlerin kanını Yerde koyma şanını Türk İslam düşmanını, Vur Allah aşkına vur! Vur Allah aşkına vur Vur bayrak aşkına vur Vur Türklü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.080 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Magazin Haber Turu 08:10

Magazin Haber Turu

Magazin Haber Turunda; Tuğba Özerk'in gece kulübünden sarhoş çıkması ve muhabirlerle yaşadığı para verme olayı, İrem Derici'nin Bursaspor açıklaması ve Murat Kurşun'un ev hallerini izleyebilirsiniz...

  • ANKA tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avukat Kudbettin Kaya'nın Öldürülme Anı Kamerada 00:29

Avukat Kudbettin Kaya'nın Öldürülme Anı Kamerada

Ergenekon davası sanığı avukat Kudbettin Kaya'nın öldürüldüğü anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, siyah giyimli ve şapkalı cinayet zanlısı Kaya'nın üzerine kurşun yağdırıyor...

NELO  New Gameplay Trailer 2017 11:43

NELO New Gameplay Trailer 2017

Nelo is the lightning fast, out of this world, genre-blending, bullet-hell, character-action epic meticulously crafted by the loving couple at Magic & Mirrors. ( Nelo, Magic & Mirrors'taki sevgi dolu çiftin titizlikle ..

  • BETA tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 7 yıl önce