#Kuskus salatası nasıl yapılır

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı 07:51

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı

Sizlere bu videomuz da vanilyalı puding ile dolgulu kek veya pasta nasıl yapılır yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Yapımı gayet kolay olan bu leziz pasta tarifini denedikten sonra hep yapmak isteyeceksiniz. Hem çocukl..

Kaymak Tadında Kremasıyla Çıtır Çıtır Kadayıflı Muhallebi 09:31

Kaymak Tadında Kremasıyla Çıtır Çıtır Kadayıflı Muhallebi

400-500 gr kadayıf Yarım çay bardağı toz şeker 1 yemek kaşığı tereyağ İsteye bağlı yarım su bardağından biraz fazla kırılmış ceviz kreması için 1 litre süt 1 su bardağı toz şeker 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişa..

Kurşun Atmadan Tavşan  Avlama 05:24

Kurşun Atmadan Tavşan Avlama

Bazen sırf insanların avcılık merakı için hayvanlar avlanırken feci şekilde acı çekiyo . bu videomda tavşana bir kurşun sıkmadan nasıl avlandıgını sizlere sundum. Seyredelim ögrenelim :) !!!!Videoların devamı için kan..

İrlandalı Turistlere Karşı Esnafa Kara Murat Dersleri 00:55

İrlandalı Turistlere Karşı Esnafa Kara Murat Dersleri

İrlandalı turistin cabbar kroşeleriyle heder olan esnafa amme hizmeti. Sen ki Kara Murat gibi bir Türk kahramanının ecdadısın, esnafısın kendini savunmayı da öğrenmelisin. Kara Murat'tan yumruk nasıl karşılanır, vücut sa..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Çok Kolay Lezzetli Fırında Palamut 01:48

Çok Kolay Lezzetli Fırında Palamut

Fırında palamut kolay ve sağlıklı bir pişirme yöntemidir. Lezzetli bir şekilde palamut nasıl pişirilir öğrenmek istiyorsanız izlemelisiniz. Fırında palamut tarifi videomuzda şu konuları bulabilirsiniz; palamut fırında, p..

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi  Bayatlamayan Patatesli Poğaça 05:13

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi Bayatlamayan Patatesli Poğaça

Bu harika görünümlü patatesli çiçek şeklinde ki poğaçaları kesinlikle çok seveceksiniz. Kolay kolay bayatlamayan bu sütlü poğaça tarifini öğrenmek için tek yapmanız gerek detaylı tarifimizi izlemek ve işe koyulmak. Biz n..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

SOKAK KAVGALARI 2018 #1 09:46

SOKAK KAVGALARI 2018 #1

???? ⭐????Açıklama???? ⭐????n▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬n ⭐Discord`a Gelmeyi Unutma !n ????https://discord.gg/TXZPPxwn ⭐İnstagram Hesabım :n ???? https://www.kisa.link/LlyR n ⭐Diğer Kavga Videoları Derleme ..

GTA VİCE CİTY - TOMMY - BÖLÜM 1 17:20

GTA VİCE CİTY - TOMMY - BÖLÜM 1

Discord sunucumuz: https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta vice city müzikleri,ngta vice city soundtrack,ngta vice city stories,ngta vice city trailer,ngta vice city remastered,ngta vice city hikayesi,ngta vice cit..

  • Emrullah tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
GTA VİCE CİTY - TOMMY - BÖLÜM 1 17:20

GTA VİCE CİTY - TOMMY - BÖLÜM 1

Discord sunucumuz: https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta vice city müzikleri,ngta vice city soundtrack,ngta vice city stories,ngta vice city trailer,ngta vice city remastered,ngta vice city hikayesi,ngta vice cit..

  • Emrullah tarafından
  • 22 görüntüleme
  • 4 yıl önce
GTA VİCE CİTY - CORTEZ - BÖLÜM 2 19:31

GTA VİCE CİTY - CORTEZ - BÖLÜM 2

Discord sunucumuz: https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta vice city müzikleri,ngta vice city soundtrack,ngta vice city stories,ngta vice city trailer,ngta vice city remastered,ngta vice city hikayesi,ngta vice cit..

  • Emrullah tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Burcu Güneş feat. Behzat Gerçeker - Unutma Beni Çiçekleri 04:15

Burcu Güneş feat. Behzat Gerçeker - Unutma Beni Çiçekleri

İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor yine bugün Aynı artık zaten gözyaşı ya da tebessüm Ne fark ederler de bir yerlerde aklım şimdi Hiç önemi kalmadı üzen, kalan, giden kimdi Senden çoktan umudu kestim ama Ellerimde hal..

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti 25:32

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti

ÖLÜM ANINDA NELER YAŞANIR? Nasıl öleceğinizi, ölümün nasıl bir şey olduğunu, ölürken neler olacağını hiç düşündünüz mü? Ölüm sırasında yaşanan olay, bir boyut değişikliği dir. İnsan öldüğü anda bir anda dünya hayatının ..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim 05:28

Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim

Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim dinle Nasil,Nasil bana nasil kiydin gencligime,ilk askima, tertemiz duygularima asil, hesap ver asil, hesap ver Hesaplar neye yarar bana sen lazimsin hasretin akla zarar beni duymalisin s..

  • Candy tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk 06:00

Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk

Ahmet Selçuk İlkan: Bugün de bir ses yok haber yok ondan Kırdığım şişeyi hesabıma yaz Bir zarar görürsen bu efkarımdan Küstüğüm neşeyi hesabıma yaz Adını anmazdım elimde olsa Çoktan unuturdum çoktan bu kalp unutsa Bak, b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Rica Ederim 03:56

Tuğçe Kandemir - Rica Ederim

Tuğçe Kandemir - Rica Ederim Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnanmıyorum nasıl ayrıldık? Kime aldandık Kara sevdaydık Biz seninle dağlara ferman Dillere destan Ellere hüsran İçime sığmıyor derdim kederim Özledim yemin ederim..

Çözemiyorsun çünkü problemi yanlış tanımlamışlar, 00:22

Çözemiyorsun çünkü problemi yanlış tanımlamışlar,

Anlıyorum: - Çözemiyorsun çünkü problemi yanlış tanımlamışlar, - Harekete geçemiyorsun çünkü seni engelliyorlar, - Yapamıyorsun çünkü süreci yanlış tasarlamışlar, - Kendini ifade edemiyorsun çünkü seni anlamıyorlar, - Ge..

  • PengoTV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nurselle Evin Tadı 15.Bölüm Fragmanı 00:49

Nurselle Evin Tadı 15.Bölüm Fragmanı

Nursel'le Evin Tadı 15. Bölüm Fragmanı yayında! Nursel, Tokat kebabı, mozaik pasta ve semizotlu buğday salatası yapıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tostu Tarifi 09:14

Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tost

2 dilim Ayvalık Tostu Ekmeği 5 ince dilim sucuk 3 dilim salam 10-12 ince dilim İzmir Tulumu 2 tane kornişon turşu 2 tane biber turşusu 3 tatlı kaşığı garnitür 2 çorba kaşığı Mayonez 1 çay kaşığı Tereyağı Tuz Karabiber Pu..

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi 03:11

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 100 g (2 adet küçük boy) kırmızı pancar, 1/2 su bardağı buğday, 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 diş sarımsak, Yarım limonun suyu, Tuz, 4 su bardağı su, Servis sırasında süslemek için 1 avuç kıyılmış taze so..

Üç Farklı Hatay Mezesi Tarifi 01:46

Üç Farklı Hatay Mezesi Tarifi

Zeytin Salatası İçin: 1,5 su bardağı kırık yeşil zeytin 4 dal taze soğan 1 demet maydanoz 1 adet domates 2 yemek kaşığı nar ekşisi 1 çay kaşığı pul biber 3 yemek kaşığı zeytinyağı Babagannuş İçin: 2 adet közlenmi..

Temizlikte Çığır Açan Abla  00:59

Temizlikte Çığır Açan Abla

Temizlik yapılır da böyle mi yapılır be ablam :)))..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.755 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kalça Protezi Ameliyetı Sonrası Yapılan Egzersizler Nelerdir Neden Önemlidir 00:51

Kalça Protezi Ameliyetı Sonrası Yapılan Egzersizler Nelerdir Neden Öne

Kalça protezi yapılan hastaların büyük bir kısmında ameliyat öncesinde kalçada ileri derecede hareket kısıtlılığı mevcuttur. Bu da o bölgedeki kasların gücünü kaybetmesine sebep olur. Ameliyat sonrası fizyoterapistler eş..

  • NABIZ tarafından
  • 1.649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdinand Türkçe Altyazılı İzle 1:48:05

Ferdinand Türkçe Altyazılı İzle

Boğa Ferdinand dışarıdan görüldüğü anda diğer hayvanlara korkutucu gelmektedir. Ailesi ile küçük bir boğa iken bile vahşi olamayan aksine çok sevimli olan Ferdinand bir yanlışlık yapılır ve ailesinden yanından alınarak ..

Katları Tek Tek Sayılan 01:52

Katları Tek Tek Sayılan

Kat Kat Kare Poğaça Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 2 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ Yarım paket yaş maya(21 gr) 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı tuz 5 su bardağı un Arasına sürmek için: 12..