#Kuskus salatası nasıl yapılır

Soslu Makarna Tarifi  Makarna Sosu Tarifi 02:09

Soslu Makarna Tarifi Makarna Sosu Tarifi

Soslu Makarna Tarifi Makarna Sosu Tarifi Nasıl Yapılır..

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri 02:47

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri

Kakaolu kurabiye tarifi sevenler için nefis bir video hazıladık. Browni kurabiye tarifi videosu ile inanılmaz lezzetli bir kurabiye yapabilirsiniz. Üstelik yapımı da kolay ve kısa sürmektedir. Browni kurabiye ne çok ısl..

Elmalı Turta Tarifi  Elmalı Tart Yapımı 03:26

Elmalı Turta Tarifi Elmalı Tart Yapımı

Bugün sizler için elmalı turta tarifi hazırladık. Videomuzu izleyin ve elmalı turta nasıl yapılır kolaylıkla öğrenin :)..

Sebze Çorbası Tarifi 03:55

Sebze Çorbası Tarifi

Taneli Sebze Çorbası için malzemeler: 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1'er adet havuç ve patates yarım kereviz (ufak ise bir tane ekleyin) 1 tatlı kaşığı un 1 parça ev yapımı et veya tavuk suyu (yoksa es geçin:)..

Biberli Ekmek Tarifi 05:12

Biberli Ekmek Tarifi

Biberli Ekmek İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılıktan biraz sıcak su yarım paketten biraz fazla yaşmaya veya 1 yemek kaşığı kuru maya 1 buçuk yemek kaşığı tozşeker 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta ..

Altı Kat Poğaça Tarifi 02:59

Altı Kat Poğaça Tarifi

Altı kat poğaçası nasıl yapılır? şimdi tarife geçelim. 1.1 paket yaş maya, 1 yemek kaşığı toz şeker ve 1 su bardağı süt yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür. 2.1 adet yumurta akı, 2 çay kaşığı tuz ve 1 su bardağı sıvı..

Fırında Kaşarlı Mantar Tarifi  Fırında Mantar 02:44

Fırında Kaşarlı Mantar Tarifi Fırında Mantar

Bu tarifimizde sizler için fırında mantar tarifi hazırladık. Videomuzu izleyin ve fırında kaşarlı mantar nasıl yapılır öğrenin :)..

Krep Tarifi  Kolay Krep Yapımı 01:59

Krep Tarifi Kolay Krep Yapımı

Kahvaltılık tariflerinin vazgeçilmezi krep tarifi! Harika tadı ve kolay yapılışı ile krep nasıl yapılır izleyin ve öğrenin. :)..

Sadece 4 Malzemeli Çok Lezzetli Çıtır Çıtır Kozalak Tatlısı 06:29

Sadece 4 Malzemeli Çok Lezzetli Çıtır Çıtır Kozalak Tatlısı

5 paket ( 50gr olanlardan) Snickers çikolata veya ( Metro Çikoka da kullanabilirsiniz ) 1 yemek kaşığı tereyağ ( 50-70 gr ) 1 yemek kaşığı bal 250 gr sade misir gevregi (7-8 su bardağı kadar ) Kozalak Tatlısı nasıl ..

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:55

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere yılın son videosu olan çikolatalı çatlak kurabiye tarifi hazırladık. Nefis tadı ve görüntüsü ile çay ve kahve ile inanılmaz bir lezzet. Üstelik yapımı da oldukça kolay ve hızlı bir şekilde ha..

Ispanaklı Boranı Tarifi  Ispanak Kavurma Tarifi 01:57

Ispanaklı Boranı Tarifi Ispanak Kavurma Tarifi

Gelelim kıymalı Ispanak kavurması nasıl yapılır? 1.1 kg ıspanak bol su ile yıkandıktan sonra genişçe bir tencerede haşlanır. 2.Hafif yumuşayan ıspanaklar süzgeç yarcımı ile alınarak doğranır. 3.100 g kadar pastırma küçük..

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi  Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta 07:29

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta

Üzeri ve içi çikolatalı puding ile doldurulmuş muzlu bisküvili pasta nasıl yapılır detaylı videomuz sayesinde öğreneceksiniz. Genelde mozaik pasta bir çok isimle anılır. Her ne kadar pek çok isim ile aynı leziz tatlı anı..

1 Portakal 1 Limon ile Limonta Yapımı  Pratik Limonata Tarifi 02:26

1 Portakal 1 Limon ile Limonta Yapımı Pratik Limonata Tarifi

Şimdi gelelim kolay limonata nasıl yapılır? 1. Bir gece önceden derin dondurucuya kaldırdığımız 1 adet portakal ve 1 adet limon dilimlere ayrılır. 2. Derin dondurucudan aldıktan 10 dk sonra rahatlıkla dilimleyebilirsini..

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre 06:26

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre

Tahinli çörek gerçekten harika lezzetli ve tatlı bir tada sahip nefis şekerli bir çörektir. Tahinli tatlı çörek nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken detaylı videomuzu izlemek ve aşamalarıyla bu harika..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi  Nişastalı Ağızda Dağılan Nefis Tat 02:53

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi Nişastalı Ağızda Dağılan Ne

Üzeri ceviz parçlarıyla dolu nefis bir ağızda dağılan tarçınlı kurabiye nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz. Ev yemeği tarifleri sizler için hazırladığı bu kurabiye tarifinde cevizleri kurab..

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:15

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir limonlu çatlak kurabiye tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi ve aşaması da oldukça kolay olan bu tarifimizi mutlaka deneyin. Limonlu çatlak kurabiye nasıl yapılır ve tam öl..

Fırında Ispanaklı Köfte Tarifi  Köfte Tarifleri 01:30

Fırında Ispanaklı Köfte Tarifi Köfte Tarifleri

Gelelim fırında köfte nasıl yapılır? 1.400 gr kıyma, 1 adet rendelenmiş soğan, yarım su bardağı haşlanmış doğranmış ıspanak, 1 adet yumurta, 2 yemek kaşığı galeta unu, Tuz, karabiber, pulbiber güzelce yoğrulur. 2.Yağla..

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı 04:03

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı

Bugün sizlere süt kreması ile yapılan nefis bir italyan tatlısı tarifi vereceğiz. Evet tabiki panna cotta yapımı gayet pratik olan fakat vakit alan bu tatlıyı çok seveceksiniz. Sevgililer gününde veya özel günlerinizde y..

5 Dakika Kurabiyesi  Az Malzemeli Kurabiye Tarifi 01:48

5 Dakika Kurabiyesi Az Malzemeli Kurabiye Tarifi

1.Yoğurma kabına, oda sıcaklığında yumuşamış 250 gr margarin, 1 paket kabartma tozu, 1 adet yumurta sarısı, 1 su bardağı pudra şekeri ve 3,5 - 4 su bardağı un yavaş yavaş eklenerek hamur yoğrulur. 2.Ele yapışmayan bir ..

Lorlu Üçgen Börek Tarifi  Börek Tarifleri 03:52

Lorlu Üçgen Börek Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri sevenler için minik üçgenler şeklindeki lorlu üçgen börek tarifi videosu hazırladık. Nefis lezzeti ile çok beğeneceğinizi düşündüğümüz bu tarifimizi yapmak oldukça kolaydır. Lorlu üçgen börek nasıl yapı..

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri 04:00

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler özellikle yaklaşan yeni yıl için yılbaşı tarifleri arasından seçim yapmalarına yardımcı olacak nefis bir pastane tadında browni tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolaydır. Ev yapımı v..

Patatesli Rulo Börek Tarifi  Börek Tarifleri 04:50

Patatesli Rulo Börek Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri sevenler için nefis bir patatesli rulo börek tarifi videosu hazırladık sizler için. Görüntüsü ve katlar arasındaki nefis malzemesi ile çok lezzetli bir börek tarifi dir, mutlaka tavsiye ederiz. Patatesli..

Muhallebili Kadayıf Tarifi  Kadayıf Tatlısı Muhallebili 03:56

Muhallebili Kadayıf Tarifi Kadayıf Tatlısı Muhallebili

Bugün sizler için muhallebili kadayıf tarifi hazırladık. Videomuzu izleyin ve kadayıf tatlısı nasıl yapılır öğrenin :)..

Tahinli Katmer Tarifi  Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek 06:03

Tahinli Katmer Tarifi Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek

Bugün sizlere leziz bir tahinli katmer hazırladık yapımı gayet pratik olan bu tereyağlı yuvarlak tava ekmeklerini çok seveceksiniz. Merdane ve oklava yardımıyla hazırlanan ve katların arasına tereyağlı tahinli karşım sür..

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi  Mini Yaş Pasta Yapımı 08:43

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi Mini Yaş Pasta Yapımı

1-İlk olarak şekerle yumurta sarısını sos tenceresine alıp ikisinin birbirine karışmasını sağlıyoruz. Yumurta ve şeker birbirine karıştıktan sonra nişasta ve unu üzerlerine ekleyip bir yandan sütümüzü yavaş yavaş ilave e..

Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:19

Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri

Meyveli kek tarifleri sevenler için nefis bir elmalı tarçınlı kek tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve elma tarçın karışımı nefis kokusu ile çay veya kahve yanında ikram edebilirsiniz. Elmalı kek nasıl yapılır v..

Ayva Tatlısı Tarifi  Fırında Ayva Tatlısı 03:53

Ayva Tatlısı Tarifi Fırında Ayva Tatlısı

Bu tarifimizde sizler için fırında ayva tatlısı tarifi videomuzu izleyin ve ayva tatlısı nasıl yapılır kolayca öğrenin :) Malzemeler 3 adet ayva 2 adet nar 2 adet elma 1 buçuk su bardağı şeker Yarım çay kaşığı tarçın 1 ..

Pastane Usulü Un Kurabiyesi Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:18

Pastane Usulü Un Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için pastane usulü un kurabiyesi tarifi videosu hazırladık. Yapımı ve hazırlama süresi oldukça kısa olan un kurabiyesi nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nelerdir her ayrıntısı bu video d..

Patates Pizza Tarifi  Yemek Tarifleri 01:28

Patates Pizza Tarifi Yemek Tarifleri

Pizza hamuru olmadan nefis bir lezzet olan patates pizza tarifi videosu hazırladık sizler için. Genelde pizza çok sevilir ancak evde pizza yapımı biraz zahmetlidir. Çünkü hamurunun yapımı biraz tecrübe ister, genelde tut..