#Kuskus salatası nasıl yapılır

Soğuk Hangi Ağrılara İyi Gelir 06:08

Soğuk Hangi Ağrılara İyi Gelir

Ani durumlarda soğuk uygulama yapılır...

  • NABIZ tarafından
  • 630 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Turna Balığı Avı Bu Videoyu İzleyin Çok Güleceksiniz 00:51

Turna Balığı Avı Bu Videoyu İzleyin Çok Güleceksiniz

Adam koca Turnayı yakalamış, satmayı düşünürken Turna bağımsızlığını ilan ediyor :D Balık avı zevk için yapılır, ticarete dökmeyelim lütfen..

  • JET TV tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kahvaltılık Krep Tarifi 02:35

Kahvaltılık Krep Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı un Yarım çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sıvı yağ TARİFİ Derin bir kasede yumurtalar çırpılır. Tuz, süt ve un ilave edilir. El blenderi ile pütürsüz olana kadar çırpı..

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası 26:03

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası

İsmini veremeyeceğimiz X mekanının x köyünde Ürepertici köşk domuzkapı büyüsü ile cinler tarafından basılınca lanetli köşk'e taşınan her aile cinnet geçirip kendilerini, ailelerini öldürmüş kaybolmuş ve bu cinli vaka bu ..

  • ZULMA tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nefrin Fragmanı 01:10

Nefrin Fragmanı

Yapımcılığını DSS Yapım‘ın üstlendiği ‘Nefrin’ filminin çekimleri Kırıkkale’nin Delice ilçesinde yapıldı ve yaklaşık 1 ay sürdü. Yönetmen koltuğunda Gülşen Güner’in oturduğu‘’ Nefrin ‘’ korku filminde başrolleri Arda Kur..

Çocuklar Duymasın - Haluktan Komşuluk Dersi! 05:49

Çocuklar Duymasın - Haluktan Komşuluk Dersi!

Çocuklar Duymasın 3. Bölüm'de; Haluk, sitede birbirinden uzak yaşantıları olan komşularını çaya davet eder! Sitedeki kopuk komşuluk ilişkilerini kafasında takan Haluk, evinde bir davet verir. Tüm komşularını çaya davet ..

  • ANKA tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sandviç Bisküvili Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 01:57

Sandviç Bisküvili Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

Yapımı pratik ve hızlı tatlı tarifleri sevenler için nefis bir sandviç bisküvili pasta tarifi videosu hazırladık. Evde hızlıca yapılabilecek bir pasta tarifi olan bu tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Sandviç bisküvili p..

Çoban Salata Tarifi Çoban Salata Malzemeleri 02:27

Çoban Salata Tarifi Çoban Salata Malzemeleri

MALZEMELER 1-2 Adet domates 1-2 Adet salatalık 5-6 sap taze soğan 5-6 sap maydanoz Yarım limon 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı sirke Yarım çay kaşığı tuz 4-5 adet sivri biber TARİFİ Bütün malzemeler ince ince ..

Winx Club - 3. Sezon 2. Bölüm - Valtor'un İşareti 24:28

Winx Club - 3. Sezon 2. Bölüm - Valtor'un İşareti

Partide, Stella'ya büyü yapılır ve Stella canavara dönüşür...

  • ÇocukTV tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şiş Kebap Pakistan 00:11

Şiş Kebap Pakistan

Seekh (şiş) kebap, Pakistan & alt kıtasından gelen, kıyma veya kıyma ile karıştırılan yerel baharatlarla yapılan, şişler üzerinde silindirler halinde şekillenen ve ızgarada pişirilen bir kebap türüdür. Genellikle bir man..

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı 01:33

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı

Kaç Kişilik: 6-8 kişilik Hazırlama: 1 saat Pişirme: 10dk Kıymalı Domates Soslu Gnocchi İtalyan mutfağının vazgeçilmez tariflerinden biride Gnocchi. Yapımı mantı açmak kadar zahmetli biraz ama tadı bir o kadarda lezzetli...

Drone Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:29:36

Drone Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Görünüşte sıradan bir hayatı olan fakat aslında özel olarak dron kullanıp gizli görevler gerçekleştiren bir adam. Karısı ve çocuğu ile birlikte aldığı işleri yerine getirdikten sonra güzel yaşamlarını sürmeye devam ederl..

Rusya'da Corona Güvenli mesafeyi  Koruyamadığı için dayak yiyen kadın 00:16

Rusya'da Corona Güvenli mesafeyi Koruyamadığı için dayak yiyen kadın

Moskova Bölgesi'nin tüm dükkanlarında, ziyaretçileri coronavirüsün yayılmasını durdurmak için güvenli bir mesafe gözetmek amacıyla işaretler yapılır. emekli kadın bu işrati görmeyince , Adamın şiddetine maruz kaldı. ne y..

İstanbul trafiğinde 'bu kadarına da pes' dedirten görüntü kamerada 00:21

İstanbul trafiğinde 'bu kadarına da pes' dedirten görüntü kamerada

Maltepe’de bir maganda arkadaşını yüzüstü motosiklete yatırarak dakikalarca seyretti. Maganda hem kendi hem de arkadaşının canını tehlikeye attığı o anları “ücretsiz nakliyat yapılır” notuyla sosyal medyada paylaştı...

Overlok Makinesi Ayağınıza Geldi 00:14

Overlok Makinesi Ayağınıza Geldi

Hanımların dikkatine overlok makinesi ayağınıza geldi. Halı, kilim, yolluk, paspas kenarına halıfileks kenarına overlok çekilir 5 dakikada yapılır hemen teslim edilir...

  • PengoTV tarafından
  • 142 görüntüleme
  • 4 yıl önce
TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Kadın İsterse 1965 Türk Filmi İzle 1:44:07

Kadın İsterse 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Farklı milletlerden olan bir kadın ile bir adamın yaşadığı aşk hikâyesi konu edilir. Nadya babasıyla yaptığı uçak yolculuğunda bir kalp krizi geçirir. Uçak acil olarak İstanbul’a iniş yapar. Babası Nadya’yı ted..

Çikolatalı Tatlı Ekmek  Brioche Bread 10:04

Çikolatalı Tatlı Ekmek Brioche Bread

Yarım kilo un 1 su bardağı ılık süt (250ml) 1 tane yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı Yarım paket yas maya (ya da 1paket kuru maya) 5 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 çay kaşığı tuz İsteğe bağlı olarakta şekil verirken ..

Sütlü Pamuk Ekmekcikler 03:29

Sütlü Pamuk Ekmekcikler

malzemeler 200 mililitrelik su bardağı Hamur için: Yarım paket yaş maya 1 su bardağı ılık süt Yarım çay bardağı şeker 1 paket vanilya şekeri 1 yemek kaşığı bal 1 çay kaşığı tuz 2 adet yumurta Yarım çay bardağı eritilmiş ..

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi 02:45

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler 3 adet hazır yufka İç malzemesi için; 3 adet havuç 750 g pırasa Sıvı yağ Tuz Karabiber Sosu için; 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 1 yumurta Hazırlanışı; 1...

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle 1:20:37

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle

Konusu : 1917 yılında Orta Anadolu'da, Kızılırmak kenarında bir köyde gerçekleşen bir olay, iki yakın aile arasında ve sonrasında tüm köyde senelerce süren gizemli durumlara yol açar. Cinler ile köy halkını birbirlerind..

Rulo Köfte Tarifi 03:55

Rulo Köfte Tarifi

Köfte malzemesi: 1 kg kıyma 3 orta boy soğan 2 dilim bayat ekmek 1 tatlı kaşığı kimyon Karabiber, tuz İç malzemesi: 3 adet patates 2 adet yumurta 1 küçük konserve havuçlu bezelye Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyni..

1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında Full Hd İzle 1:45:46

1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında Full Hd İzle

Konusu : Mahmut ve Emrah, İstanbul'daki öğrencilik hayatı yaşayan iki yakın arkadaştır. Mahmut bir gün sevgilisi Kezban'ı kaçırmaya karar verir çünkü Kezban'ın abisi Kürşat ilişkilerine onay vermemektedir. Emrah ailesin..

Ispanaklı Gül Böreği Tarifi 03:01

Ispanaklı Gül Böreği Tarifi

1.Böreklerimizin iç harcı için, Uygun bir tavaya 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ alınır. 2.1 adet yemeklik doğranmış soğan eklenerek pembeleşene kadar kavrulur. 3.Daha sonra 1 yemek kaşığı domates salçası ilave edilerek kavu..

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle 1:28:10

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, babasının para için yapacağı haksızlığa karşı savaşan bir adam anlatılır. Hüdai Bey ile Halit Bey bir iş anlaşma yaparak ortak iş yapmaya başlarlar. Bu yüzden yeni ambarlara ve depolara ihtiyaçları var..

Cepli Sandviç Poğaça Tarifi 03:01

Cepli Sandviç Poğaça Tarifi

1.1.5 su bardağı ılık su 1 su bardağı süt,yarım su bardağı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tuz, 1.5 yemek kaşığı şeker,1 paket instant maya yoğurma kabına alınarak çırpılır. 2.Yavaş yavaş un ilave edilerek hamur yoğrulur. Topl..

Sade Bazlama Tarifi  Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek 02:57

Sade Bazlama Tarifi Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek

Eğer daha önce tavada bazlama ekmeği yapmadıysanız kesinlikle bu içine yağ katılan bazlama tarifini denemelisiniz. Hem yapımının kolay olması hemde herhangi bir araç gereçe ihtiyaç duyulmadan tavada yapılıyor olması bazl..

Tavada Pratik Su Böreği Tarifi Kolay  Pratik Peynirli Su Böreği 03:27

Tavada Pratik Su Böreği Tarifi Kolay Pratik Peynirli Su Böreği

YUFKA İLE HAZIRLAYABİLECEĞİNİZ NEFİS BİR TARİF TAVADA PRATİK SU BÖREĞİ 1.125 gr eritilmiş tereyağı bir kaseye alınır, 1 adet yumurta eklenerek güzelce çırpılır. 2.1 adet yufka tezgaha serilir ve üzerine hazırlanan yumurt..

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi 02:03

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi

Dilimlenmiş 1 adet ekmek (yaklaşık 10-12 dilim), 2 Yumurta, 1 su bardağı süt, Tuz, 1 su bardağı ince rendelenmiş kaşar peyniri. *************************** Yumurtalı Ekmek direkt çocukluğumdur benim. Annem evde yaptığı ..

Elmalı Turta Tarifi 06:25

Elmalı Turta Tarifi

Malzemeler:Hamuru için; 250 g soğuk tereyağı, 400 g un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1 yumurta sarısı, 1 paket vanilya, 1 çimdik tuz, 1 buz küpü. İçi için; 4 adet büyük kırmızı Elma, 4 yemek kaşığı şeker, 3/4 su bardağı ..