#Kuskus salatası nasıl yapılır

Corona Virüs Yayan Sümüklü Damat 00:11

Corona Virüs Yayan Sümüklü Damat

Çin'de bir düğünde damadın sergilediği hareket adeta pes dedirtmiş. Damat burnu akınca bakın nasıl bir hareket yapmış...

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Otel Koridorunda Asansör Bekleyen Koyun 00:27

Otel Koridorunda Asansör Bekleyen Koyun

Galler'de bir otel çalışanın kamerasına yansıyan görüntülerde koridorda bir koyun asansör beklerken görüntülenmiş. Koyunun otele nasıl girdiği bilinmiyor...

  • PengoTV tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hafta Sonu Yasağında 7 Saat Alışveriş İzni 01:47

Hafta Sonu Yasağında 7 Saat Alışveriş İzni

Türkiye artık hafta sonlarını evde geçirecek. Cuma gününden itibaren saat 21’de başlayacak olan kısıtlama, Pazartesi sabah saat 5’te sona erecek. Ancak ekmek ve market ihtiyaçları bu sürede nasıl karşılanacak? Cevabı hab..

Murat Dalkılıç - Afeta ( Cenk Gürsoy Remix ) 03:44

Murat Dalkılıç - Afeta ( Cenk Gürsoy Remix )

Murat Dalkılıç Söz & Müzik : Murat Dalkılıç Aranjör : Cenk Gürsel ''Afeta'' Şarkı Sözleri Burda oturmuş napıyorum? En yüksek tirajlı soru Çok cevaplı olanı Hangi birinden başlanır ki? Şaşalı dursun, Şöyle gözünü bir d..

HiraiZerdüş - Ferat ÜNGÜR - Dur Leyla 03:55

HiraiZerdüş - Ferat ÜNGÜR - Dur Leyla

HiraiZerdüş | Ferat Üngür - Dur Leyla İnci boncuk olmuş yürek kafesi Dilim ah u zarda duy Leyla Leyla Gönlüm Umman oldu derin suları - Umudum sendedir dur leyla leyla Ey kaşları ebru zülfü siyahım Atma bu sineme t..

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi 08:14

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi

Bursa'da, 9 katlı bir binanın zemin katındaki kolonlarda çatlama meydana geldi. Gürültü ve hafif sarsıntıyla uyanan bina sakinleri, panikle dışarı çıktı. Binada oturan 21 dairedeki yaklaşık 70 kişi, geçici olarak akrabal..

Kısa Çalışma Ödeneğinde Tarih Değişti 02:19

Kısa Çalışma Ödeneğinde Tarih Değişti

Koronavirüs salgını döneminde zor duruma düşen iş yerlerine destek amacıyla kısa çalışma ödeneği uygulaması hayata geçirilmişti. Şimdi yeni dönemde uygulamanın şartları değişti. Peki, kısa çalışma ödeneğiden kimler, nası..

Ambalajı getir, parasını al dönemi 01:46

Ambalajı getir, parasını al dönemi

2022 YILINDAN İTİBAREN İÇECEK AMBALAJLARINDA DEPOZİTO UYGULAMASI BAŞLAYACAK. O UYGULAMA SAYESİNDE EKONOMİYE YILDA 2 MİLYAR LİRALIK KATKI HEDEFLENİYOR.. PEKİ NASIL DERSENİZ İŞTE YANITI.....

Salgın motosiklet sektörünü uçurdu! 02:02

Salgın motosiklet sektörünü uçurdu!

KORONAVİRÜS SALGINI, MOTOSİKLET SEKTÖRÜNÜ UÇURDU... TOPLU ULAŞIM ARAÇLARINI RİSKLİ BULANLAR, MOTOSİKLETLE İŞE GİDİP GELMENİN PEŞİNDE... PEKİ HANGİ MODELLER REVAÇTA, FİYATLAR NASIL... İŞTE CEVABI.....

Evlilik Teklifi Bekleyen Kadının Dramı 00:21

Evlilik Teklifi Bekleyen Kadının Dramı

Bir ilişkiyi taçlandırmak güzel bir evlilik teklifi sürprizi ile olur. Bu sürprizi erkek arkadaşından bekleyen kadın bakın nasıl hayal kırıklığına uğramış...

  • PengoTV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Murat Boz - Gece 06:23

Murat Boz - Gece

Gece şarkı sözleri ile Nasıl kırılmasın kalbim, şimdilik paramparça Geçince hep hatırlatır ,o süslü dar sokaklardan Delirebiliriz bu aşkın ortasında kavrulup her akşam, her akşam Çevirebiliriz geri, hüzün ,keder, üzün..

Sinan Özen - Sigaramın Dumanı Sen (Official Video) 03:54

Sinan Özen - Sigaramın Dumanı Sen (Official Video)

Şarkı adı: Sigaramın Dumanı sen Söz-Müzik : Sinan Özen Yönetmen: Abdukarim Mirzaev Aranjör: Emre Bayar Yapım: Sinan Müzik Mix-Mastering: Özgür Yurtoğlu Styling: Selma Özen Bass gitar: Kemal Büyük Ac gitar: Selahattin Güz..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5) 02:55

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5)

Şu hayattaki insanlık yarışından ayrılmak için çoğusu kafasına kurşun koydu, ne yazık onu onunla oydu. Savaş oyunu bu, bu merhametsiz kuralları kim koydu? Kalıplaşmış cümlelerin sonunu getiren oydu. Sirenleri deli çalıyo..

Balıkçıların yeni sezonda umudu palamut ve çupra 04:48

Balıkçıların yeni sezonda umudu palamut ve çupra

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ağ ile balık yasağının kalkmasına günler kala balıkçıların hazırlıkları hızla devam ediyor. Balıkçılar, bu sezon bol miktarda palamut ve çupra yakalamayı umduklarını söyledi. Karamürsel ..

cemal safi - ezan çiçekleri 02:29

cemal safi - ezan çiçekleri

Aşk Acısıyla Yorulan Bir Kalbi, Nasıl İyileştirebilirsiniz ki ???..

Gülşen & Edis - Nirvana 02:43

Gülşen & Edis - Nirvana

Söz - Müzik: Gülşen & Edis & Emrah Karakuyu Düzenleme: Ozan Çolakoğlu Mix - Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Serkan Şedele - Emre Güven Nirvana Şarkı sözleri ile; Bırakamıyorum oluruna Seni düşünüyorum boyuna Sen bana ..

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin feryadı 04:28

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin fery

Van'da, 8 yıl nce kızı PKK'lı terörisitlerce dağa kaçırılan 5 çocuk annesi Nazlı Sancar, kızının fotoğrafını eline alıp, montuna sarılarak, gözyaşı dökerken, Kızım senin yerin dağ değil. Devlet babadır. Sen anneni görü..

Ecem'in baba özlemi... 02:48

Ecem'in baba özlemi...

BABA KEŞKE YANINA GELEBİLSEYDİM .. BU CÜMLE 5 YAŞINDA KÜÇÜCÜK BİR KIZIN DUDAKLARINDAN DÖKÜLÜNCE ÖYLESİNE DOKUNAKLI OLUYOR Kİ..HELE O KÜÇÜĞÜN SAĞLIK ÇALIŞANI BABASI KORONAYA YAKALANMIŞ VE KENDİNİ KARANTİNAYA ALMAK ZORUNDA..

Otomobil Dünyasında E-Şarj Dönemi Başlıyor 02:38

Otomobil Dünyasında E-Şarj Dönemi Başlıyor

Türkiye'nin rüyası yerli otomobilin üretim çalışmaları sürüyor. Otomobil dünyasında kuralları değiştirecek yerli otomobil için, Türkiye'de altyapı çalışmaları da hız kazandı. Şarj ünitelerinin kurulma işlemleri başladı. ..

Şimdi de bekçilere maskesiz yakalandı! 02:04

Şimdi de bekçilere maskesiz yakalandı!

POLİSE MASKESİZ YAKALANAN VE 'BANA TEŞKİLATIN NUMARASINI VERİN' SÖZLERİYLE GÜNDEM OLAN KURYE YİNE SAHAYA ÇIKTI. BU KEZ DE BEKÇİLERE MASKESİZ YAKALANMIŞTI. BAKIN DÜN AKŞAM NASIL SAÇMALADI?..

Çin Aşısı Pazartesi Günü Türkiye'de 02:45

Çin Aşısı Pazartesi Günü Türkiye'de

Çin'den gelecek koronavirüs aşıları Pazartesi günü Türkiye'de olacak. Müjde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. Bakan Koca aşılamada nasıl bir yol izleneceği konusunda da önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar....

SIM Kart Yerine 'e-SIM' Dönemi Başlıyor 02:23

SIM Kart Yerine 'e-SIM' Dönemi Başlıyor

Türkiye'de telefonlara taktığımız SIM kartlar tarih oluyor. Bunun yerine Elektronik SIM Kart devri başlıyor. Peki eSIM'ler nasıl kullanılacak? Cevabı haberimizde....

Hadise - Küçük Bir Yol 04:37

Hadise - Küçük Bir Yol

Küçük Bir Yol şarkı sözleri ile; Buralar yalan, uzak bir de Bir arasan, bu kalp delirir Umutsuz olmaz aşksız yaşanmaz Kuşku duyanlar ve yanmadan sönenler… Küçük bir yoldayım en başındayım Kendi kendimle hep sıfırdayı..

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

Alev kapanında insan zinciri 01:25

Alev kapanında insan zinciri

NEVŞEHİR'DEKİ YANGINDA ÇOCUKLAR MAHSUR KALMIŞTI. BİRBİRİNİN MERDİVENİ OLAN MAHALLELİ, KURDUĞU İNSAN ZİNCİRİYLE ÇOCUKLARI BAKIN NASIL KURTARDI?..

Sokağın maskotuydu, kahramanı oldu! 01:52

Sokağın maskotuydu, kahramanı oldu!

CEMİLE... 4 YILDIR BEYOĞLU'NDAKİ BİR SOKAKTA YAŞAYAN, MAHALLELİNİN SAHİP ÇIKTIĞI BİR KÖPEK... SEVİMLİLİĞİYLE HERKESİN GÖZBEBEĞİYDİ, AMA BİR HIRSIZI SUÇÜSTÜ YAKALAYINCA KAHRAMAN DA OLDU... BAKIN AKILLI KÖPEK, O HIRSIZI NA..

Böyle kaza görülmedi! 01:39

Böyle kaza görülmedi!

KARŞI YÖNDEN GELEN SÜRÜCÜ BİR ANDA BURNUNUN DİBİNDE BİTTİ... KENDİ YOLUNDA GİDEN KAMYONETE ÖNDEN ÇARPAN ARACIN SÜRÜCÜSÜ DE, KAMYONDAKİ 5 KİŞİ DE YARALANDI... GÖREN, 'BU NASIL KAZA?' DEMEKTEN KENDİNİ ALAMADI.....

Kış günü pandemide dışarıda kaldılar! 02:01

Kış günü pandemide dışarıda kaldılar!

GÜNGÖREN'DE DEPREME DAYANIKSIZ OLAN BİNALARIN 30 GÜN İÇİNDE BOŞALTILMASINA KARAR VERİLDİ. PANDEMİ VAR, BİZ ŞİMDİ NE YAPACAĞIZ DİYEN MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ.. BELEDİYEDEN BAKIN NASIL BİR AÇIKLAMA GELDİ..

Sokak hayvanlarını besledi, başına bunlar geldi 02:44

Sokak hayvanlarını besledi, başına bunlar geldi

KISITLAMADA YİYECEK BULMAKTA ZORLANAN SOKAK HAYVANLARINA MAMA DAĞITAN GENÇ BİR KIZ... İDDİASINA GÖRE, 'BURADA KÖPEK BESLEYEMEZSİN' DİYEN BİR GRUBUN SALDIRISINA UĞRADI... BAKIN O ANLARI NASIL GÖRÜNTÜLEDİ.....

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..