#Kutsi yapma dedim sana dinle

Rakı Plaki - Bir Aşk Uğruna 06:05

Rakı Plaki - Bir Aşk Uğruna

Rakı Plaki - Bir Aşk Uğruna Dinle BİR AŞK UĞRUNA Şehir kör olmuş, ağzı yanık Tozu yakmış tenini, kalbi kırık Kalmamış mecali fırtınayla dans etmeye Sana değil bu sözler kendi hikayeme Gel otur dinle ateşin önünde Bir ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Ceylan Ertem - Kovdum 04:03

Ceylan Ertem - Kovdum

KOVDUM Şöyle bir zaman olmadı oturup konuşmaya Sende bir kadeh bende bir kadeh hasreti yatıştırmaya Derdim oldu söylemedim dedim vaktimiz dar Onda da üzülmeyelim, onda da üzülmeyelim Halimi anlatsam anlar mısın İpin ucu..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.591 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Doğulu - Kör Değilim 03:37

Kemal Doğulu - Kör Değilim

Belki farklıdır dedim meğer uymuşum şeytana Yine kırık bir kalp elimde kalmışım ortada Zorum neymiş ki atmışım kendimi yoluna Koca yüreğimi oyalamışım bir hiç uğruna Ne yapmışım ki ben deyip bana habersizi oyna Sanki bil..

Yaşar - Nara 07:35

Yaşar - Nara

Bu gece aşkı biraz fazla kaçırdım Galiba kalbim dönüyor Seni düşündüğüm her an Yangınım buram buram Aşka çakıp bir selam Aklım beni terk ediyor Saçını okşadığım yalnızlığım Seni bir daha buralarda görmeyim dedim ..

Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili 04:44

Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili

Sevmek dediler bana Bende kalmadı ki öldü bitti dedim Bir daha sevmek mi Aşka tövbeler ettim Bilmemişim ki sevmenin ne olduğunu O yüreğimdeki kalp acısını hissettiğimde Anladım ki sen benim en sevdiğim olmuşsun Benim y..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.453 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıraç - Tamirci Çırağı 04:48

Kıraç - Tamirci Çırağı

ŞARKI SÖZLERİ: Gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar Ümit gönlümün ekmeği umar ha umar umar Elleri ak yumuk yumuk ojeli tırnakları Nerelere gizlesin şu avucun nasırları Otomobili tamire geldi dun bizim tamirha..

Nilay Feat Selim Gülgören - Bi Bitmedin 03:48

Nilay Feat Selim Gülgören - Bi Bitmedin

Bi Bitmedin şarkı sözleri ile Böyle aşk olmaz dedim bak olmadı Söndü yanmaz deneriz dedin yanmadı Günler geceler nasıl geçecekti tek soru Yeter artık nedir bu kaderin benle zoru Meğer ben kendimi boş yere avutmuşum Te..

Orhan Ölmez - Kabullendim 02:19

Orhan Ölmez - Kabullendim

Kabullendim Şarkı Sözleri İle Ne yapsam da ne etsem de Alamadım kalbim sende Yollar ve de yıllar şahit Zorla güzellik olmazmış Anladım sonunda bende Kabullendim zor olsa bile Asla yüzüm gülmez dedim Başkasını sevemezd..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Yusuf Güney - Yardım Et Bana Sen Allah'ım 03:43

Yusuf Güney - Yardım Et Bana Sen Allah'ım

Yusuf Güney - Yardım et bana sen Allahım (Hazin) dinle Hazin bir öykü olur ta kendisi zamanının en deli efendisi nerden bakarsan ahkam kesiyor süründürüyor rica minnet bu aşk ilerliyor yolu kayıp yorulmuş Tökezliyor yap..

  • Candy tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayaz - Unut Diyorsun 05:31

Ayaz - Unut Diyorsun

Sevemiyorum ben, senden başka birini. Gidişin hâla, aklımda dün gibi. Nedeni oldun tüm hayatımın. Kim ölmüş, kim yanmış senin umrunda değil. Direniyorum ben, Sarıldım gururuma. İnadı bırak gel, Ne olursa olsun aşktan. ..

Flört - Rasta Baba II 03:53

Flört - Rasta Baba II

Rasta Baba II (2019) şarkı sözleri ile Baba herkes seni çok özlemiş Konu komşu yolunu gözlemiş Son mevzuyu ötelim istersen Haber alsın el alem senden! Baba iyiydi, artık tertemizdi Yaş yetmiş ama iş bitmemişti Kafayı b..

Bülent Ersoy - Ham Meyvayı Kopardılar Dalından 05:30

Bülent Ersoy - Ham Meyvayı Kopardılar Dalından

Bülent Ersoy Ham Meyvayi Kopardilar Dalindan dinle Albüm Adı : Ablan Kurban Olsun Sana Düzelten : felucia Ham meyvayı kopardılar dalından Beni ayırdılar nazlı yarimden Eğer yarim tutmaz ise dalımdan Onun için açık gid..

Emre Fel - Ruh 05:00

Emre Fel - Ruh

Emre Fel - Ruh Dinle sözler Siyah beyaz bir film , sonu uzun biraz Kararsız kaldıysan sil , korkma etmem itiraz Sustum konuşmam , yeter üstüme gelme Tamam anlatmam , bir şartım var sana ama gitme Gitme ... gitme ... ..

Samida - Meryem 02:10

Samida - Meryem

Samida - Meryem Dinle Benim ince dişlerim Birbirine çatışır Benim sevdiğim yare Düz pantolon yakışır Usul usul kalk ta gel Tahtalar oynamasın Annem babam duymadan Penceremden atlarsın Sana bakarım sana Boylarına maşal..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pinhani - Sevda Yürekten Olur 03:42

Pinhani - Sevda Yürekten Olur

Pinhani - Sevda Yürekten Olur Dinle Sözler: Zor ile mi evlendin, yoksa ağlamak ilen Zor ile mi evlendin, yoksa ağlamak ilen Sevda yürekten olur, Olmaz yalvarmak ilen Sevda yürekten olur, Olmaz yalvarmak ilen Sana Yazd..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Irmak Arıcı & Mustafa Ceceli - Mühür 03:40

Irmak Arıcı & Mustafa Ceceli - Mühür

Irmak Arıcı & Mustafa Ceceli - Mühür Müzik Dinle Şarkı Sözleri Duydum ki biri yar olmuş sana Aşkın zehrolmuş bana Sevdan cehennem kalbin mesken Oldu ama ömrüm deme ona Yandım yandım yandım Allahım Beni sana küstüren k..

Hadise - Aşk Dediğin 03:40

Hadise - Aşk Dediğin

Hadise - Aşk Dediğin Müzik Dinle Şarkı sözleri Anlatsam anlamaz ki Kendi bildiği en doğru Korkmadan sevmemiş Bu yüzden bulamıyor yolu Tek bir kalp yetmiyor Yetse de atmıyor Oysa ki aşk dediğin Sağına soluna bakmaz ..

Tuğkan - Küçük Civcivim ( Akustik ) 03:20

Tuğkan - Küçük Civcivim ( Akustik )

Tuğkan - Küçük Civcivim (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her veda edişimde düşünürüm Seni bidaha görememek var Keşke kimsesiz kalsak heryerde biz olsak Ama yine de seninleyken dünya bile dar Yine seni düşünürken..

Müslüm Gürses - Seni Nasıl Özledim 04:47

Müslüm Gürses - Seni Nasıl Özledim

Müslüm Gürses - Seni Nasıl Özledim Dinle Şarkı Sözleri : Seni nasıl özledim Bilemez bilemez bilemezsin Yanıyor kalbim kalbim benim Sönmüyor sönmüyor söndüremezsin Sana olan aşkımı imkanı yok bilemez bilemezsin Sana ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Ortaç - Sürgün 03:51

Serdar Ortaç - Sürgün

Serdar Ortaç - Sürgün Dinle SÜRGÜN Benden geçti, olacak bunun bir bedeli. Şimdi arasın dursun, aramak zoruna mı gitti? Hayırdır beni mi andın, Çınlar oldu kulağım. Pişmansan, yol aldıysan, Ben senden çok uzağım. Seni..

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben 04:02

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben Dinle Senle Ben şarkı sözleri ile Senle ben nelere direndik sevgilim Ağlatıldık çok yerildik az yenildik sen bilirsin Durmadıkça hep güçlendik bundan eminim Çok yara aldık..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.150 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gamze - Fanatik 03:36

Gamze - Fanatik

Gamze - Fanatik Dinle Şarkı Sözleri: Benle olmak zordur Aşkım sönmeyen kordur Sınırlarıma doğru bir adım atarken Bin kere düşün ! Yordum mu?Hadi söyle korktun mu? Okyanuslar gibi engin Benim gönlüm herkesten zengin İ..

Vahap Kök - Git Dedin 04:34

Vahap Kök - Git Dedin

Vahap Kök - Git Dedin Dinle Git Dedin şarkı sözleri ile Kaç gün oldu Senden haber almadım Sürgün oldu Bu yürek böyle yanmadı Sen istedin ben çare oldum Gözlerinden sevgi umdum Sen istedin ben hep çare oldum Gözler..

Murat Demir - Sonunda 04:45

Murat Demir - Sonunda

Murat Demir - Sonunda Dinle Son'unda şarkı sözleri ile Yüreğin yanacak, yanacak beni gördüğün o anda Keşkeler çoğalacak , çoğalacak sonbahar başlarında Suretim kalacak, kalacak her daim hatıranda Unutmak kolay mı..

Burak Şen - Senden Kalan 04:39

Burak Şen - Senden Kalan

Burak Şen - Senden Kalan Dinle SENDEN KALAN Senden bir hatıra kalan İnsan insan biraz yalan Bir çıra gibi yanar yanar da yanar Bir çıra gibi senden kalan geriye İçimden gelmiyor gülmek Ağlasam neye yarar İnsanız iş..

Meşrep - Soluk Pembe Elbise 04:22

Meşrep - Soluk Pembe Elbise

Meşrep - Soluk Pembe Elbise Dinle SOLUK PEMBE ELBİSE Tanıdık yüzlerden kaçıyorum Kendimi gizliyorum Tanımadık yüzlerde seni arıyorum Ayrılık bu kadar sıcakken her yerde seni bulmaya çalışıyorum Bulduğum an ne yaparım ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mehtap Meral - Dağınık Bahçe 04:42

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe Dinle Söz & Müzik: Mehtap Meral Düzenleme: Mehtap Meral Yönetmen: Ulvi Çakmak Dağınık Bahçe şarkı sözleri ile İçimde bir taş büyüttüm Onu eritebilecek bütün sulardan geçtim Aşındıracak b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vedat Özkaya - Eskiden 04:13

Vedat Özkaya - Eskiden

Vedat Özkaya - Eskiden Dinle ESKİDEN Toprak kokan gündüzlere uyandım Sürdüm izlerini yoktun Bu sokaklar, bu binalar Eskiden, senden hatıraa Sana varmıyor yollarım Seni duymuyor kulaklarım Sana uçmuyor uçurtmalarım Art..