#Kuveyt ligi

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ -  Gece Dinlecek En Güzel Arapça Şarkılar 1:34:55

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ - Gece Din

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci (أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎) Bütün zamanların en güzel sesli şarkıcısı olarak anıldığı Mısır'da 20. yüzyılın başında doğdu. Dakhaliye Eyaleti'nin Sinbillaveyn yerleşimi yakınlarındaki Tama..

Erdoğan Rusya’ya Gidiyor 00:27

Erdoğan Rusya’ya Gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 Kasım’da Rusya’ya ziyaret gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 Kasım Pazartesi günü Rusya’ya gidecek. Erdoğan, Moskova’da Rusya Devlet Başkanı Putin’le görüşece..

Körfez Ülkeleri ile Katar Anlaşmaya Yakın 01:34

Körfez Ülkeleri ile Katar Anlaşmaya Yakın

Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ve Mısır, 2017'de Katar'ı terör gruplarını desteklemekle suçlamıştı. Krizin çözülmesi için ABD ve Kuveyt liderliğinde görüşmeler başladı. Görüşmelerde ilerleme sağlan..

Çağrı Film İzle ( Dini Film 1977 ) 2:58:58

Çağrı Film İzle ( Dini Film 1977 )

6’ıncı yüzyılda Mekke’de gerçekte yaşanmış olan filmde şehir ileri gelenlerinin Mekke’yi köleliğin alkol ve uyuşturucu gibi maddelerin pençesinde yönettiği anlatılmakta. Kız çocukların yeni doğduklarında canlı olarak göm..

  • Tv Series tarafından
  • 44.889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd Dışişleri Bakanı Tillerson Türkiye’de 01:03

Abd Dışişleri Bakanı Tillerson Türkiye’de

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Rex Tillerson 11-16 Şubat Ortadoğu ziyareti kapsamında Amman, Beyrut, Kahire ve Kuveyt'ten sonra Ankara'ya geldi. Türkiye'ye gelmeden önce Beyrut'ta açıklamalarda buluna..

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğu Karadeniz Oldu 04:00

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğ

Muğla ve Antalya'daki yangınlar nedeniyle tatilcilerin yangın bölgesi yerine rotayı Doğu Karadeniz Bölgesi'ne çevirdiği ve son dönemde bu nedenle turistik tesislerde rezervasyonların yüzde 100'e yaklaştığı belirtildi. Mu..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Akıllara Zarar Kaçan  Gol 00:35

Akıllara Zarar Kaçan Gol

Sırbistan 4. Ligi'ndeki müsabakada futbolcu kaleciyi geçtikten sonra topu kale çizgisi üzerinden dışarı vurmayı başardı. Sırbistan 4. Ligi'nde oynanan bir maçta akıl almaz bir olay gerçekleşti. OLACAK İŞ DEĞİL Defansın h..

  • Cowboy tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mönchengladbach 1-1 Manchester City - Maç Özeti izle (23 Kasım 2016) 01:47

Mönchengladbach 1-1 Manchester City - Maç Özeti izle (23 Kasım 2016)

Şampiyonlar Ligi grup maçlarında Mönchengladbach ile Manchester City 1-1 berabere kaldı...

Beşiktaş 3-3 Benfica - Maç Özeti izle (23 Kasım 2016) 03:36

Beşiktaş 3-3 Benfica - Maç Özeti izle (23 Kasım 2016)

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu mücadelesinde Beşiktaş, Benfica'yla 3-3 berabere kaldı. Kara Kartal ilk yarısını 3-0 geride tamamladığı maçı ikinci yarıda 3-3'e getirirken, tur umutlarını da son hafta Kiev deplasmanında oy..

Aboubakar'ın İlk Yarıda Bulduğu Gol Ofsayt Nedeniyle Sayılmadı 01:58

Aboubakar'ın İlk Yarıda Bulduğu Gol Ofsayt Nedeniyle Sayılmadı

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu mücadelesinde Beşiktaş, Benfica'yla 3-3 berabere kaldı. Kara Kartal ilk yarısını 3-0 geride tamamladığı maçı ikinci yarıda 3-3'e getirirken, tur umutlarını da son hafta Kiev deplasmanında oy..

Fenerbahçe_4 Gaziantepspor_3 Gaziantepspor'un şampiyonluğu kaçırdığı tarihi maç GENİŞ ÖZETİ 19:07

Fenerbahçe_4 Gaziantepspor_3 Gaziantepspor'un şampiyonluğu kaçırdığı t

2000-2001 Sezonunun 29. Haftası'nda karşılaşan 2 ekipten haftaya Fenerbahçe 61, Gaziantepspor 58 puanla girmişti. Kadıköy'de oynanan maça Gaziantepspor fırtına gibi başlamış, 16. dakikada Hakan Bayraktar, 40. dakikada Er..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trabzonspor'un Yeni Stadında Kuğu Dansı 00:44

Trabzonspor'un Yeni Stadında Kuğu Dansı

Trabzonsporu'un yeni stadı Akyazı'da deneme amaçlı çekilen Şampiyonlar Ligi Kuğu Kareografisi...Türk sporuna hayırlı olur inşallah...

  • Cowboy tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Basketbol Maçında Yumruklar Konuştu 01:01

Basketbol Maçında Yumruklar Konuştu

Denizli U16 Basketbol Ligi karşılaşması için karşı karşıya gelen Yüksekçıtaspor Kulübü ile Denizli Yıldızlar Spor Kulübü arasında oynanan maçın son saniyelerinde sporcular arasında yaşanan tartışma yumruklu kavgaya dönüş..

PSG - Barcelona Maç Özeti 01:43

PSG - Barcelona Maç Özeti

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Barcelona, Paris Saint Germain'e konuk oldu...

AZ Alkmaar 1-4 Lyon (Maç Özeti - 16 Şubat 2017) 04:46

AZ Alkmaar 1-4 Lyon (Maç Özeti - 16 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Ligi 2.Tur ilk maçında AZ Alkmaar, Lyon’u ağırladı. Maçı konuk ekip Lyon 4-1 kazandı ve büyük bir avantaj sağladı. Goller: 26? (0-1) Lucas Tousart (Nabil Fekir), 45? (0-2) Alexandre Lacazette (Corentin Tolis..

  • JokerS tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çinlilerden Arda Tran'a 60 Milyon Euro Teklifi 00:54

Çinlilerden Arda Tran'a 60 Milyon Euro Teklifi

Çin kulüplerinin peşini bırakmadığı Arda Turan'a formasını giydiği İspanya'nın ünlü kulübü Barcelona'dan yine izin çıkmadı. Bir Çin kulübü Arda Turan'a daha önce talip olmuş ve rekor transfer ücretiyle hem milli yıldız..

Oscar Takımını İpten Aldı! 00:46

Oscar Takımını İpten Aldı!

AFC Şampiyonlar Ligi Grup maçında FC Seoul'u 1-0 yenen Shanghai SIPG'de rekor bir ücretle transfer olan Oscar, Seoul'un penaltı atışı sırasında kendi kalecisine atacağı köşeyi göstererek beraberlik golüne engel oldu.....

  • Ömer tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hulk'tan Kalecinin Aklını Alan Fantastik Gol! 01:26

Hulk'tan Kalecinin Aklını Alan Fantastik Gol!

Asya Şampiyonlar Ligi'nde Hulk fırtınası esti. Porto'nun ve Zenit'in eski forveti Brezilyalı Hulk takımı Sanghay'ın Seul karşısında oynadığı mücadelede attığı golle Çin'li futbolseverleri kendine hayran bıraktı...

  • Ömer tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Shakira'nın Çılgına Dönmesi❤ 00:12

Shakira'nın Çılgına Dönmesi❤

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Barcelona sahasında Paris Saint Germain'i 6-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. 4-0 mağlubiyetten müthiş bir geri dönüş yapan Barça'da yıldız oyuncu Gerard Pique'nin dünyaca..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Fenerbahçe Rövanşı Aldı 03:26

Fenerbahçe Rövanşı Aldı

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 23. haftasında Fenerbahçe, sahasında Yunanistan'ın Olympiakos takımını 67-64 yendi. Bu sonuçla Fenerbahçe 23. maçında 15. galibiyetini elde etti. Yunan temsilcisinin ise 3 maçlık galibiyet ..

Barcelona Futsal Takımı Ortalığı Birbirine Kattı! 00:54

Barcelona Futsal Takımı Ortalığı Birbirine Kattı!

Barcelona'nın futsal takımı PSG maçında gelen son dakika gölüne çılgınca sevindi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mourinho'nun Maç Sırasında Oyuncusuna Muz Yedirmesi 00:28

Mourinho'nun Maç Sırasında Oyuncusuna Muz Yedirmesi

Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Rostov maçında ilginç bir harekete imza attı. Portekizli teknik adam maç içerisinde oyuncusuna yemesi için muz gönderdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

Rusya 3-3 Belçika - Maç Özeti izle (28 Mart 2017) 02:58

Rusya 3-3 Belçika - Maç Özeti izle (28 Mart 2017)

Russia 3 – 3 Belçika maç özeti yayındadır. Süper lig özetleri, beinsport maç özet maçların geniş özeti , en son spor haberleri ve önemli maçları canlı olarak sitemizden takip edebilirsiniz.Şampiyonlar ligi özet , uefa av..

Londra Sokakları Karıştı 04:23

Londra Sokakları Karıştı

Londra'daki terör saldırısı aşırı sağcı ve milliyetçi gruplar tarafından protesto ediliyor. Londra polisinin sıkı güvenlik önlemi aldığı protestoda zaman zaman polisle çatışmalar yaşanıyor. Gelişmeleri A Haber muhabiri ..

Leicester City 2-0 Sunderland - Maç Özeti İzle 02:12

Leicester City 2-0 Sunderland - Maç Özeti İzle

ingiltere Premier Ligi'nde Leicester City evinde konuk ettiği Sunderland'i 2-0 yendi.İngiltere Premier Lig’de geçen sezonun şampiyonu Leicester City, Sunderland’ı ağırladı. Hafta içi Şampiyonlar ligi Maçına çıkacak olan ..

SSC Napoli 3-2 Juventus FC - Maç Özeti 02:47

SSC Napoli 3-2 Juventus FC - Maç Özeti

Düello Napoli'nin! Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda 6 puana sahip 3 takımdan biri olan Napoli, gol düellosuna sahne olan maçta Marsilya'yı devirdi ve önemli bir galibiyet elde etti.. SSC Napoli 3 - 2 Marsilya 10' 0 - 1 Andr..

Dortmund 2-3 Monaco  Maç Özeti 2017 05:37

Dortmund 2-3 Monaco Maç Özeti 2017

Dortmund otobüsüne bombalı saldırı nedeniyle bugüne ertelenen maçta Monaco, deplasmanda 3 gol buldu ve Devler Ligi yarı finali için kapıyı araladı. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Borussia Dortmund ile Mo..