#Kuzey karolina

ABD, Güney Kıbrıs Rum Yönetimine Uygulanan Silah Ambargosunu Kaldırdı 02:00

ABD, Güney Kıbrıs Rum Yönetimine Uygulanan Silah Ambargosunu Kaldırdı

ABD, Güney Kıbrıs Rum yönetimine 33 yıldır uygulanan silah ambargosunu kaldırdı. O karara Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'tan tepki gecikmedi...

 New York Donarken Sydney Yanıyor 01:52

New York Donarken Sydney Yanıyor

ABD'nin doğu kıyısındaki New York'da geçen hafta sonu soğuk rekorları kırılırken, Avustralya'da Sydney kenti neredeyse son 80 yılın en yüksek sıcaklarını yaşıyordu. Sosyal medyadaki mesajlar da iki kentteki bu iki aşırı..

Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız 01:33

Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'nin kuzeyindeki gelişmelere değindiği açıklamasında bu bölgede yeni bir askeri operasyon yapılabileceği sinyalini verdi. Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Elazığ kongresi..

İtalya'da Göçmenler Dudaklarını Dikerek Eylem Yaptı 01:03

İtalya'da Göçmenler Dudaklarını Dikerek Eylem Yaptı

İtalya'nın Lampedusa Adası'nda bir kilisenin önünde toplanan eylemciler, son 3 gündür yetkililere seslerini duyurmaya çalışıyor. Bir çoğu da günlerdir bir şey yemeden bekliyor. Kuzey Afrika'dan hareketle İtalya'nın Lam..

Avrupa’nın En Ücra Köşesinde Bulunan ve 2 Michelin Yıldızına Sahip Olan Restoran 04:11

Avrupa’nın En Ücra Köşesinde Bulunan ve 2 Michelin Yıldızına Sahip Ola

Danimarka'ya ait bir takımada olan Kuzey Atlantik Okyanusu'ndaki Faroe Adaları'nda bulunan Koks Restoran muhtemelen dünyanın en uzak konumdaki Michelin yıldızlı restorantı. İskandinav yemekleri sunan Koks Restoran, kurut..

  • GÜL tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Maraş Artık Kapalı Değil 01:45

Maraş Artık Kapalı Değil

Kuzey Kıbrıs'ta tarihi bir gün yaşandı. Kapalı Maraş'ın bir bölümü 46 yıl sonra kullanıma açıldı. Halk, bir zamanlar adanın göz bebeği olan adrese yoğun ilgi gösterdi...

Fanatik Rumlardan skandal eylem 01:10

Fanatik Rumlardan skandal eylem

FANATİK RUMLAR DÜN GECE SKANDAL BİR EYLEME İMZA ATTI. HAVAİ FİŞEKLERLE DERİNYA SINIR KAPISI'NA GİTTİLER. ''KIBRIS YUNANDIR'' DEDİLER. ONLARA YANIT KUZEY KIBRIS'TAN MEHTER MARŞIYLA GELDİ...

NATO'dan Kritik S-400 Açıklaması 01:35

NATO'dan Kritik S-400 Açıklaması

Türkiye S-400 hava savunma füzelerini Sinop'ta test etti iddiaları NATO'yu karıştırdı. Kuzey Atlantik ittifakı Amerikan medya kuruluşu Bloomberg'e açıklama yaptı. NATO, Türkiye'nin S-400'le ilgili yaptığı herhangi bir ..

Yüzlerce Konut ve Arsaya İstimlak Kararı 01:02

Yüzlerce Konut ve Arsaya İstimlak Kararı

İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyolu projesi için 5 ilçedeki yüzlerce konut ve arsa kamulaştırılacak. Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayınlandı...

İstanbul Depremi 7.4 Olacak 01:13

İstanbul Depremi 7.4 Olacak

İzmir depreminin ardından İstanbul da diken üstünde. 115 km uzunluğundaki Kuzey Marmara fay hattı üstünde beklenen depremin büyüklüğü uzmanlara göre 7'den fazla olacak. Anadolu yakasının yüzde 40'ı Avrupa yakasının ise y..

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:57

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

William Bradley Brad Pitt (Брэд Питт, 18 Aralık 1963 doğumlu) Amerikalı bir aktör ve yapımcıdır. Kendi şirketi Plan B Entertainment altında yapımcı olarak bir Akademi Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül ve aday göst..

Kış Olimpiyat Oyunlarının Sitesi Çöktü, Kablosuz Ağlar Devre Dışı Kaldı 01:25

Kış Olimpiyat Oyunlarının Sitesi Çöktü, Kablosuz Ağlar Devre Dışı Kald

Kış Olimpiyat oyunları'nın açılış töreniyle birlikte siber saldırılar da başladı. Stadyumda kablosuz ağ çökerken, organizasyonun resmi web sitesi hizmet veremedi. Pyeongchang Kış Olimpiyat Oyunları Organizasyon Komitesi ..

KKTC’de hortum paniği 04:52

KKTC’de hortum paniği

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) görülen hortum büyük paniğe neden oldu...

Bakan Çavuşoğlu- 'PKK'nın 13 masum insanı öldürmesine dünya yine sessiz kaldı' 07:35

Bakan Çavuşoğlu- 'PKK'nın 13 masum insanı öldürmesine dünya yine sessi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kısa süre önce PKK terör örgütü Kuzey Irak'ta 13 masum insanı öldürdü ve dünya yine sessiz kaldı. Uluslararası dayanışma olmadan ve mevcut çifte standartlarla bu tehdidi ortadan kaldır..

Gökçeada’da kalp krizi geçiren hasta Sahil Güvenlik botuyla anakaraya ulaştırıldı 03:15

Gökçeada’da kalp krizi geçiren hasta Sahil Güvenlik botuyla anakaraya

Çanakkale’nin Gökçeada ilesinde kalp krizi geçiren bir kadın, Kuzey Ege Denizi’nde etkili olan poyraz fırtınası nedeniyle sefer yapılamadığı için Sahil Güvenlik botuyla anakaraya ulaştırıldı...

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:32

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Kanye Omari West aka Yeezy veya Yeezus, Atlanta, Georgia'da dünyaya gelen Amerikalı bir rapçi ve plak şirketi. Roc-A-Fella Records'da bir yapımcı olarak ün kazandı ve Jay-Z'nin albümü The Blueprint'de yaptığı çalışmalarl..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BM Suriye Parçalanma Riskiyle Karşı Karşıya 01:33

BM Suriye Parçalanma Riskiyle Karşı Karşıya

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Suriye'nin parçalanma riskiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Guterres, 54. Uluslararası Münih Güvenlik Konferansı'nda yaptığı konuşmada, artan krizler, çatışm..

KKTC'de 'hellimli' protesto 05:07

KKTC'de 'hellimli' protesto

KKTC'de hellim sektöründe faaliyet gösteren üretici, çiftçi, hayvan yetiştiricisi ve imalatçıları, hellimin coğrafi tescili ve Kuzey Kıbrıs’tan Avrupa Birliği ülkelerine ithalini mümkün kılacak önergenin yarın yapılacak ..

Türkiye şehitlerini uğurladı 02:07

Türkiye şehitlerini uğurladı

İKİ KAHRAMAN... TEĞMEN İSMAİL CAN SOFTA... ASTSUBAY ÇAVUŞ YILMAZ TUNCER.... ÖNCEKİ GÜN KUZEY IRAK'TA ŞEHİT DÜŞEN İKİ MEHMETÇİK, BUGÜN MEMLEKETLERİ İSTANBUL VE KIRŞEHİR'DE GÖZYAŞLARIYLA SONSUZLUĞA UĞURLANDI...

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:19

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

James Jim Carrey (17 Ocak 1962'de doğmuş) bir kanada Amerikalı aktör, komedyen, izlenimci, senarist ve yapımcıdır. Çok enerjik vuruş performanslarıyla bilinir. Carrey, 1990 yılında, Canlandırma Renkli çizim komedisi t..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'deki Törer Mevzilerine Bomba Yağdı 02:16

Afrin'deki Törer Mevzilerine Bomba Yağdı

Türk Silahlı Kuvvetlerine ait tank ve obüsler Afrin'in Kuzeyindeki Bülbül ve Dağları çevresinde bulunan YPG mevzilerini tek tek vuruyor. Zeytin Dalı Harekatı Kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusuna ba..

Konser öncesi sahte PCR şoku! 01:29

Konser öncesi sahte PCR şoku!

DÜN AKŞAM KUZEY KIBRIS'TA DİVA BÜLENT ERSOY'UN KONSERİ VARDI... AMA ÖNCE SAHTE PCR TESTİ KRİZİ ÇIKTI. ERCAN HAVALİMANINA İNEN ORKESTRA ÜYELERİ PCR TESTLERİ SAHTE ÇIKINCA GÖZALTINA ALINDI....

301 km hızla radara girdi! 01:15

301 km hızla radara girdi!

Kuzey Marmara Otoyolu’nda 301 km hızla ilerleyen bir motosikletli radara yakalandı. Bin 339 TL para cezası kesilen Ş.D., 301 km hızla radara yakalandığı anları, sosyal medyadan hesabından paylaştı...

Show Haber ekibi çatışmanın ortasında kaldı! 04:41

Show Haber ekibi çatışmanın ortasında kaldı!

İNSANİ KORİDOR İÇİN VERDİĞİ SÖZÜ TAM ANLAMIYLA YERİNE GETİRMEYEN RUSYA, UKRAYNA'NIN BAŞKENTİ KİEV'İN KUZEY KAPISI İRPİN'DE, SİVİLLERİN TAHLİYESİ SÜRERKEN SALDIRIYA GEÇTİ... BOMBALAR, MERMİLER ARDI ARDINA ATEŞLENDİ.. SHOW..

Otomobil Tıra Çarptı Çarpışmanın Ardından Tır Ve Otomobil Alev Alev Yandı 01:41

Otomobil Tıra Çarptı Çarpışmanın Ardından Tır Ve Otomobil Alev Alev Ya

Tuzla'da Kuzey Marmara otoyolunda seyir halinde olan otomobil, seyir halindeki bir tıra arkadan hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde başlayan yangın tıra da sirayet etti. Tırın ve otomobilin alev alev yandığı ola..

Dwayne 03:15

Dwayne "Kaya" Johnson - 1 Yaşından 45 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Güneşli devletlerden selamlayan Miami, Florida, Johnson, WWE'deki karakteri The Rock ile en iyi tanınıyordu. NCAA'ya katılan güreş genleri kullanışlı geldi ve 1990'da Ulusal Şampiyonası ekibinin bir parçası oldu. Ayrı..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaga Darbesi Deyip Geçmeyin 01:15

Gaga Darbesi Deyip Geçmeyin

Ağaçkakan Kuşları Hakkında Kısa Bilgi Sert Gagalarıyla Ağaçların Gövdelerinde Delik Açabilen Kuş Türüne Ağaçkakan Denir. Ağaçkakan Kuşları 20 Santimetre Boyunda, 10 Gram Ağırlığında, 40 Santimetre Kanat Açıklılığına Sahi..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD’de yazlık ev, kıyı erozyonunda dalgalara kapıldı 01:23

ABD’de yazlık ev, kıyı erozyonunda dalgalara kapıldı

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletindeki sahilde meydana gelen kıyı erozyonu nedeniyle yazlık bir ev dalgalara kapıldı...

Op. Dr. Gültekin Hoş- “Organ naklinde dünyada hak ettiğimiz başarıya kavuştuk- 04:51

Op. Dr. Gültekin Hoş- “Organ naklinde dünyada hak ettiğimiz başarıya k

Organ nakli ve bağışı konusunda bilgi veren İstanbul (Kuzey Marmara) Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi Sorumlu Hekimi Op. Dr. Gültekin Hoş, “Organ naklinde dünyada hak ettiğimiz başarıya kavuştuk. Organ bağı..

Kiralık Kadın 1967 Türk Filmi İzle 1:02:24

Kiralık Kadın 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Gül, Ekrem ve Murat’ın arasındaki aşk üçgenini konu alır. Ekrem ve Murat, varlıklı bir ailenin oğullarıdır. Ailesi bacakları sakat olan Ekrem’e evleneceği bir kız bulmak için gazeteye ilân verir. Yaptığı ..