#Kuzey karolina

Koreli Hacker'ler Güney'in Savaş Planlarını Çaldı 02:21

Koreli Hacker'ler Güney'in Savaş Planlarını Çaldı

Kuzey Koreli bilgisayar korsanlarının Güney Kore'ye siber saldırı yaparak yüzlerce askeri belgeyi ele geçirdiği iddia edildi. İddiaya göre ele geçirilen belegelerde Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a suikast planı da var. C..

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında 03:03

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında

İzmir’de rampaya park ettiği aracın el freni kopunca şoke olan adam, aracın çocuğa doğru ilerlediğini görünce bir anda araç camından içeriye atladı ve aracı durdurup çocuğu ezilmekten kurtardı. İzmir’in Karabağlar ilçesi..

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

İnterpol, Kim Jong Nam'ın Katil Zanlıları İçin Kırmızı Bülten Çıkardı 00:58

İnterpol, Kim Jong Nam'ın Katil Zanlıları İçin Kırmızı Bülten Çıkardı

İnterpol, Kuzey Kore liderinin üvey kardeşinin ölümüyle ilgili devreye girdi. Malezya polisi, Kim Jong Nam'ın katil zanlısı olarak 7 Kuzey Korelinin arandığını belirtti. Güvenlik kaynakları aranan zanlılardan üçünün ha..

Guam Adası'nda Halk Endişeli 00:58

Guam Adası'nda Halk Endişeli

Kuzey Kore’nin nükleer başlıklı füzeyle vurmakla tehdit ettiği Guam Adası’nda halk endişeli. Pasifik Okyanusu’nda bulunan Amerika Birleşik Devletleri’ne bağlı Guam’ın yerel halkı, düzenledikleri eylemlerle barış çağrısı..

Trump  K.Kore İçin Askeri Müdahale İlk Seçeneğimiz Değil 01:00

Trump K.Kore İçin Askeri Müdahale İlk Seçeneğimiz Değil

Kuzey Kore krizinde yoğun diplomasi trafiği yaşanıyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump , Kuzey Kore’nin hidrojen bombası denemesinin ardından İngiltere, Avustralya ve Çin liderleriyle telefon görüşmesi ..

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi 03:26

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi

ABD Başkanı Donald Trump; İran, Libya, Somali, Suriye, Yemen, Çad, Kuzey Kore ve Venezuela vatandaşlarına sıkı güvenlik kontrolleri ve buna bağlı seyahat kısıtlamaları öngören yeni bir karara imza attı. x Beyaz Saray'da..

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı 07:59

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı

Çankırı’da tekstil, ambalaj ürünleri üretimi ile metal işleme yapacak ve 104 milyon liralık yatırım bütçesiyle 300 kişinin istihdam edileceği üç fabrikanın temeli atıldı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın danışma..

Derste Uyuklayan Öğrenciyi Uyandırmaya Çalışan Öğretmen 00:59

Derste Uyuklayan Öğrenciyi Uyandırmaya Çalışan Öğretmen

Amerika Birleşik Devletleri Güney Karolina'da bulunan bir öğretmenin skandal görüntüsü olay oldu. Derste uyuklayan öğrenciyi ayıltmak için sıranın üzerine çıkan öğretmen, ayağıyla öğrenciyi itmiş ve saçlarından çekmiş. O..

  • JET TV tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Taş Devri Arabası Yapıp Partiye Gittiler 00:23

Taş Devri Arabası Yapıp Partiye Gittiler

ABD'nin Güney Karolina eyaletinde taş devri arabası yapıp cadılar bayramı partisine giden kafadarların kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlü Model Kanseri Atlattı! 02:45

Ünlü Model Kanseri Atlattı!

Ünlü Model Kanseri Atlattı İzle..

  • BETA tarafından
  • 249 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dünyada Yükselen Nükleer Savaş Korkusu 01:00

Dünyada Yükselen Nükleer Savaş Korkusu

Kuzey Kore'nin son dönemde artan füze denemeleri ve ABD'nin karşı tutumu Asya'daki gerilimi her geçen gün artırıyor. İki ülke arasında karşılıklı restleşmelerin arttığı bir dönemde ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore..

Abe  Güçlü ve Kararlı Bir Diplomasi Yürüteceğiz 01:24

Abe Güçlü ve Kararlı Bir Diplomasi Yürüteceğiz

Japonya’da resmi sonuçları açıklanan erken seçimlerden Başbakan Şinzo Abe zaferle çıktı. Vakit kaybetmeden Kuzey Kore sorununa odaklanan Abe, Çin, Rusya ve Amerika Birleşik Devletleri ile “Güçlü ve kararlı bir diplomasi”..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok 03:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine Kuzey Kıbrıs'ın 37. kuruluş yıldönümü törenleri kapsamında Kuzey Kıbrıs'a gitti. Erdoğan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “B..

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi 01:22

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, ülkenin kuzey bölgelerinde artan hava kirliliği nedeniyle sarı alarm verdi. Merkez, dışarıda maske takılmasını önerdi. Çin'in kuzey bölgeleri..

Avusturya'da yılbaşında yaşanan cinsel taciz vakalarına soruşturma 00:58

Avusturya'da yılbaşında yaşanan cinsel taciz vakalarına soruşturma

Avusturya’nın Innsbruck kentinde yılbaşı kutlamaları sırasında yaşanan cinsel taciz vakalarının ardından polis soruşturma başlattı. Soruşturma için özel bir birim kuruldu. Avusturya polisi saldırganların 5-6 kişi olduğu..

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt  Geldi- Meydan Okuyoruz 00:49

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt Geldi- Meydan Okuyoruz

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt Geldi- Meydan Okuyoruz Suudi Arabistan'ın Kuzey Irak'ta İran karşıtı gruplara silah desteği sağladığını öne süren İran, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ni uyardı, IKYB'den jet ..

Kimyasal Saldırıya Uğrayan Kim Jong-nam 20 Dakika İçinde Öldü 01:10

Kimyasal Saldırıya Uğrayan Kim Jong-nam 20 Dakika İçinde Öldü

Malezya Kuala Lumpur Havalimanı’nda uğradığı suikast sonucu yaşamını yitiren Kuzey Kore liderinin üvey kardeşi Kim Jong-nam’a ait güvenlik kamerası görüntüleri yayınlandı. Kayıtlarda bir kadının Kim Jong-nam’ın yüzüne b..

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ 01:05

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ

ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Washington’un son dönemlerde füze denemeleriyle tepki çeken Kuzey Kore politikasını gözden geçirdiğini söyledi. ABD’nin Güney Kore’ye gelişmiş füze savunma sistemi yerleştirmesin..

Türkiya 29 Eylül'den İtibaren KRG Uçuşlarını Askıya Alacak 01:18

Türkiya 29 Eylül'den İtibaren KRG Uçuşlarını Askıya Alacak

Türkiye'den Kuzey Irak'a 29 Eylül'den itibaren askıya alınacağını bildiren Erbil Türk Konsolosluğu, 27 Eylül'de Ankara'nın Irak Kürdistan Bölgesi'ndeki (KKG) son bağımsızlık referandumuna itiraz etmeye devam ettiğini sö..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Kore ve Avustralya Arasında Tansiyon Yükseliyor 00:43

Kore ve Avustralya Arasında Tansiyon Yükseliyor

Kuzey Kore Parlamentosu Başkan yardımcısı Ahn Dong Chung ABD tehdidi nedeniyle ülkesinin silah geliştirmesinin gerekli olduğunu söylemişti.Şimdiyse ABD'ye verdiği destekten dolayı Avustralya ve Kore arasında gerginlikler..

AB İran ile Yapılan Nükleer Anlaşmayı Korumada Kararlı 01:58

AB İran ile Yapılan Nükleer Anlaşmayı Korumada Kararlı

AB İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmaya bağlı kalınmasını istiyor. Avrupa Birliği İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmaya bağlı kalınmasını istiyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump an..

Neden Yılbaşı Kutlarız 03:47

Neden Yılbaşı Kutlarız

Neden yılbaşı kutlarız? Çünkü Kuzey Kore’de değiliz. Adam yenı yılı kutlayıp, isaya tapacağınıza babaneme tapın demiş. Kim mi? Kım. Kim jong un. Pasifik’in çekik gözlü tombik diktatörü.. bi’ dakka. Ben böyle giydiriyoru..

Confidential Assignment 2007 Türkçe Altyazı Hd İzle 2:03:17

Confidential Assignment 2007 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Filmde, Güney Kore ve Kuzey Kore’nin ilk defa resmi olmayan bir işbirliğine dayalı gerçekleştirdiği soruşturma konu almaktadır. Kuzey Koreli bir dedektif olan Im Chul-Ryung (Hyun-Bin), Kuzey Kore mülteci suç ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 2.240 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Kıbrıs müzakeleri 9 Ocak'ta yeniden başlıyor 01:06

Kıbrıs müzakeleri 9 Ocak'ta yeniden başlıyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı Brüksel'de Avrupalı yetkililer ile görüştü. Son günlerde Kıbrıs müzakereleri konusunda diplomasi trafiği hız kazandı. 9 Ocak'ta İsviçre'de ikili görüşmeler yenid..