#Kuş adası

 Perde Pilavı Tarifi 02:59

Perde Pilavı Tarifi

Perde Pilavı için Gerekli Malzemeler; Tereyağı Badem Pilavı için; 50 gr tereyağı 1 kahve fincanı dolmalık fıstık 200 gr badem 1/2 kahve fincanı kuş üzümü 3 su bardağı baldo pirinç 1/2 çay kaşığı kırmızı toz kırmızı bibe..

Sema'nın Elini Yeniden Sakatlamasına Acun Ilıcalı'dan Tepki! - 76. Bölüm - Survivor 2018 07:01

Sema'nın Elini Yeniden Sakatlamasına Acun Ilıcalı'dan Tepki! - 76. Böl

Dokunulmazlık oyununda sakatlığına sinirlenen Sema, elini vurarak yeniden sakatlamasına Metin Kuş ve Acun Ilıcalı tepki gösterdi.....

  • BETA tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İç Pilav Tarifi 03:23

İç Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı pirinç, 1 adet soğan, 1 çay kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı çam fıstığı, 1 yemek kaşığı kuş üzümü, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1/2 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı yenibahar, 2 avuç ince kıyı..

Hamsili Pilav Tarifi 05:39

Hamsili Pilav Tarifi

HAMSİLİ PİLAV MALZEMELER 1 Kg hamsi 1.5 su bardağı baldo pirinç 2 adet domates 1 adet soğan kaynar 15 sap maydanoz 2 yemek kaşığı kuş üzümü 1 çay kaşığı kimyon Yarım çay kaşığı karabiber 2 tatlı kaşığı tuz 4 yemek kaşı..

Lokumlu Mini Açma Tarifi - Poğaça Tarifleri 04:05

Lokumlu Mini Açma Tarifi - Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis lokumlu mini açma tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık hamuru ve içinde rengarenk kuş lokumları ile çay ve kahve yanında enfes bir lezzet. Lokumlu mini açma nasıl yapılır ve tam ölçü..

Zeytinyağlı Yaprak Sarması Tarifi 04:31

Zeytinyağlı Yaprak Sarması Tarifi

MALZEMELER 300 Gr salamura yaprak 2 su bardağı pilavlık pirinç 1 adet büyük boy soğan 2 adet domates 9-10 sap maydanoz 2 tatlı kaşığı kuru nane 2 yemek kaşığı kuş üzümü 4 yemek kaşığı mısırözü yağı Yarım çay bardağı zeyt..

Erkenci Kuş 2. Bölüm Fragmanı 00:55

Erkenci Kuş 2. Bölüm Fragmanı

Sanem ve Can aşkı çok konuşulacak! Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne b..

Sinan Özen - Talih Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar Vol2 04:19

Sinan Özen - Talih Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar Vol2

TALİH Neredesin ey talih Görülmedin bir türlü Çok yalvardım ağladım Güldürmedin bir türlü Bekledim hep ümitle Bekledim hep hasretle Elimden biran bile Sen tutmadın bir türlü Halim yok yorgun musun Küs müsün kırg..

Sinan Özen - Talih 04:19

Sinan Özen - Talih

Sinan Özen - Talih Müzik Dinle Şarkı Sözleri Neredesin ey talih Görülmedin bir türlü Çok yalvardım ağladım Güldürmedin bir türlü Bekledim hep ümitle Bekledim hep hasretle Elimden biran bile Sen tutmadın bir türl..

Fatih Bulut - 15 Kişiye Saldırdım 03:42

Fatih Bulut - 15 Kişiye Saldırdım

Fatih Bulut'un, Dark'n Dark Music etiketiyle yayınlanan 15 Kişiye Saldırdım isimli tekli çalışması, video klibiyle SİZLERLE. Söz & Müzik: Derviş Düzenleme: Hüseyin Çeliker Yönetmen: Efe Cansoy 15 Kişiye Saldırdım ..

Mustafa Vural - Beklenen Günler Baharlar Var 05:01

Mustafa Vural - Beklenen Günler Baharlar Var

Beklenen Günler Baharlar Var şarkı sözleri ile Sisli bir akşam üstü gözlerim kararır Bitmek bilmeyen yollarım azalır Gökyüzü açılsın bakılsın umutla Beklenen günler baharlar var Seninle köprüler kursam Bitmeyen sonsuz..

Tuğçe Kandemir - Düşler Sokağı 04:30

Tuğçe Kandemir - Düşler Sokağı

Düşler Sokağı şarkı sözleri ile; Ben kuşlardan da küçüktüm bir gece vaktiydi Aşk tuttu elimden benim Geçtim düşler sokağından bir gece vaktiydi Ceplerimde hacıyatmazlar Ben kuşlardan da küçüktüm bir gece vaktiydi Aşk tu..

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin 02:28

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin

Kimi Sevdiysem Sensin şarkı sözleri ile... Gecenin bi köründe Otur oturduğun yerde gitmek olmaz Gücenip bi sözümde Acılara sevdalanmak olmaz Kimi sevdiysem sensin Bir belaya çattım ecelsiz Korkarım geçer mi? Ürper..

Furkan Ceran - Bana Göresin 02:43

Furkan Ceran - Bana Göresin

Söz & Müzik : Hakan Altun Aranje & Mix : Onur Aşar Mastering : Onur Aşar Kaval : Vedat Aygıran Müzik yönetmeni : Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Yönetmen : Fatihhan Genç, Sedat Yağız Bedavacı Kurgu & Montaj : Berke Küçük Sty..

Alaaddin Ergün - Ölmeden Öldürdüler 02:34

Alaaddin Ergün - Ölmeden Öldürdüler

Söz & Müzik: Alaaddin Ergün, Kurtuluş Kuş, Mehmet Elmas Aranje : Berk Kirtiş Mix : Utku Ünsal Mastering : Emre Kıral Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş Yönetmen : Sedat Yağız Bedavacı Yönetmen Asistanı : Ertan Şengül Edit :..

Yasa Dışı Geçişler 00:59

Yasa Dışı Geçişler

Ege Denizi'nde Yasa Dışı Geçişler Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında yasa dışı yollarla Midilli Adası'na geçmek isterken bulundukları botun motoru arıza yapan 30 yabancı uyrukluyu, sahil güvenlik ekipleri kurtardı..

Emektar uçakların nostaljik Afrika turu 01:03

Emektar uçakların nostaljik Afrika turu

Girit Adası'ndan havalanarak tüm Afrika'yı aşan nostaljik uçaklar Güney Afrika'ya ulaşarak turunu tamamladı...

Sığınmacılar arasında futbolcu seçmeleri 01:08

Sığınmacılar arasında futbolcu seçmeleri

İtalyan Futbol Federasyonu'nun desteği ile Sardunya Adası'nda yaşayan sığınmacılar arasında futbolcu seçmeleri düzenlendi. Profesyonel futbolcu olma hayali kuran sığınmacılar kıyasıya mücadele etti...

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada 00:16

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada Malta’da kalkıştan hemen sonra yere çakılan uçaktaki 5 kişi yaşamını yitirdi. Malta Uluslararası Havalimanı'ndan kalkan ve Libya’nın Misrata şehrine gidecek olan küçük uçak, kalkıştan..

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Kong- Skull Island Trailer & TV Spot (2017) 02:49

Kong- Skull Island Trailer & TV Spot (2017)

Kong: Kafatası Adası, efsanevi Kong'un kökenini, yönetmen Jordan Vogt-Roberts'ın çekici ve orijinal bir macerasında yeniden canlandırıyor. Filmde, çeşitli kâşif ekibi Pasifik'teki keşfedilmemiş bir adaya derinlemesine gi..

  • PengoTV tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feribottan Düşen 4Wd Arazi Aracı 00:59

Feribottan Düşen 4Wd Arazi Aracı

Sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu araç feribottan denize böyle düştü. Aracın Avustralya Queensland ile Fraser Adası arasında düştüğü belirtildi...

  • Cowboy tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orgeneral Akar’dan Kardak’a Sürpriz Ziyaret 01:33

Orgeneral Akar’dan Kardak’a Sürpriz Ziyaret

Sabah saatlerinde sürpriz bir program ile Bodrum’a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bir savaş gemisine binip peşindeki iki hücum botu ile yaklaşık 21 yıl önce krize neden olan Kardak Adası’nda incelemeler..

Okyanusa Dökülen Lavın İzlerken Keyif Veren Fışkırma Anı 00:55

Okyanusa Dökülen Lavın İzlerken Keyif Veren Fışkırma Anı

Yaklaşık bir ay önce Hawai'nin Kilauea Adası'nda meydana gelen olayda okyanusa kadar gelen lav, okyanusun kabarmasına ve metrelerce yukarı çıkmasına neden oldu. The US Geological Survey gözlemcileri de o anı kamera kaydı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Köpekbalıklarına Yem Olmaktan Son Anda Kurtuldu 11:11

Köpekbalıklarına Yem Olmaktan Son Anda Kurtuldu

Birleşik Krallık’a bağlı Ascencion Adası’nda kanoya binen turist, kıyıya çok yakın bir yerde köpekbalıklarının saldırısına uğradı. Turistin bindiği kanoyu devirmek isteyen köpekbalıklarına kürekle karşılık veren adam, ye..

  • PITIRCIK tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Gerçek Adrenalin 00:45

İşte Gerçek Adrenalin

Avusturalya’nın açıklarında Pasifik Okyanusunda Vanatu adası yerlilerinin ”Gkol” adını verdikleri bu adrenalin dolu aktivite erkekliğe geçiş dönemlerinde bambulardan kurulan kulelerin üzerinden, sarmaşık kullanılarak yap..

  • PITIRCIK tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Wonder Woman Filminden Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 01:37

Wonder Woman Filminden Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

DC çizgi romanlarından uyarlanan ve yılın en fazla merak edilen işlerinden biri olan Wonder Woman‘dan yeni görüntüler ortaya çıktı. Batman v Superman: Dawn of Justice filmiyle tanıştığımız Wonder Woman şimdi kendi hikay..

  • PITIRCIK tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Acun Ilıcalı'dan Elif ve Erdi'ye Uyarı Geldi - Bölüm 10 00:31

Acun Ilıcalı'dan Elif ve Erdi'ye Uyarı Geldi - Bölüm 10

Gönüllüler Takımı yarışmacılarından Erdi, takım arkadaşı Elif hakkında konuşunca ikili arasında gerginlik çıktı. Acun Ilıcalı, duruma müdahale ederek Erdi'yi uyardı.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Survivor Yeni Yarışmacı Bulut Kimdir!! 02:04

Survivor Yeni Yarışmacı Bulut Kimdir!!

Survivor 2017 gönüllüler takımından Eser West'in elenmesinin ardından yerine katılan Bulut Özdemiroğlu'nun babası Fenerbahçenin eski futbolcusu Hasan Özdemiroğlu'dur...

  • ANKA tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 8 yıl önce