#Kuş tespit radarı

Riskli grubundaki baba ve kızı karantinaya alındı- 4 bin 50’şer lira ceza uygulandı 05:59

Riskli grubundaki baba ve kızı karantinaya alındı- 4 bin 50’şer lira c

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahında yer alan Kırıkkale’de gerçekleştirilen korona virüs denetimde, HES kodu durumlarının “riskli” olduğu tespit edilen baba ve kızına 4 bin 50’şer lira ceza uygulanarak karantina yurduna y..

Vakaların Rekor Kırdığı Hindistan'da Bu da Oldu! 02:42

Vakaların Rekor Kırdığı Hindistan'da Bu da Oldu!

Bir günde 400 binden fazla kişide koronavirüs tespit edilen Hindistan'da hastanede yangın çıktı. Bununla birlikte Hindistan'da aşı stok krizi de yaşanıyor...

Kartal’da kısıtlamaya rağmen kıraathanede kumar oynayan şahıslara 24 bin 244 TL ceza 00:15

Kartal’da kısıtlamaya rağmen kıraathanede kumar oynayan şahıslara 24 b

Kartal’da korona virüse aldırmadan kıraathanede bir araya gelip kumar oynayan şahıslara baskın yapıldı. 6 kişinin bulunduğu kıraathanedekilere toplam 24 bin 244 TL ceza kesilirken bir şahsın aranmasının olduğu tespit edi..

Marmara Denizi Şimdi De Ölümcül Gaza Teslim Oldu 01:32

Marmara Denizi Şimdi De Ölümcül Gaza Teslim Oldu

Marmara Denizi’ni esir alan müsilajla mücadele sürerken bu kez de Çınarcık Çukuru’nda hidrojen sülfür gazı tespit edildi. Akademisyenler canlı yaşamını yok edecek çözünmüş gazın tehlikesine dikkat çekti...

PSİKOLOJİ - Ünite 7 Konu Anlatımı 1 10:13

PSİKOLOJİ - Ünite 7 Konu Anlatımı 1

Açıköğretim Sistemi - Anadolu Üniversitesi Örgütsel Davranış biliminin kapsamını tanımlayabilecek ve güncel gelişme¬lerin hangi konuları ön plana çıkardığını tespit edebileceksiniz. Çalışma koşulları, yönetim unsurları..

  • PengoTV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Söz | 41.Bölüm 2:26:00

Söz | 41.Bölüm

Söz’ün 41. Bölümünde;nAli Haydar’ın kanı yerde kalmayacak...nTaburda yapılan törenden sonra Ali Haydar’ın (Mustafa Yıldıran) ölmeden önce yaptığı sürprizi fark eden Tim gözyaşlarına boğulur. Ama arkadaşlarının hatırası ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nefes: Vatan Sağ Olsun - Türk Filmi Tek Parça (HD) 2:03:41

Nefes: Vatan Sağ Olsun - Türk Filmi Tek Parça (HD)

Filmin Konusu:nFilm, 1993 yılında Karabal Jandarma Karakolu’nda yaşananları anlatır. Yüzbaşı Mete yaşanan bir çatışmada yakın arkadaşı Orhan’ı kaybetmiştir. Görevine devam etmek için karakola gelen Yüzbaşı emrindeki aske..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bu risk akılcı bir risk değildir; hadi canım dedi ve .. 00:57

Bu risk akılcı bir risk değildir; hadi canım dedi ve ..

Bu risk akılcı bir risk değildir; Güvenlik sorunun temeli, Bilgi eksikliğidir ve potansiyel risk oluşturur. Riski ortadan kaldırabilmek için; riskin tespit edilmesi, riskin değerlendirilmesi, riskin en aza indirilmesi..

  • JET TV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
JASAT’TAN UYUŞTURUCU OPERASYONU 00:46

JASAT’TAN UYUŞTURUCU OPERASYONU

DRONE İLE TESPİT EDİLEN EVDE ÇOK SAYIDA MADDE VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ..

2 katlı ev 30 metre sürüklendi! 01:06

2 katlı ev 30 metre sürüklendi!

RIZE'DE, dün akşam sağanak nedeniyle bazı ilçelerde heyelanlar meydana gelirken, ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Çayeli ilçesinin yüksek kesimlerindeki 10'u aşkın yerleşim yerinin yolu, heyelan sonucu ulaşıma kapan..

Gürcistan’da günlük vaka sayısında rekor 02:34

Gürcistan’da günlük vaka sayısında rekor

Gürcistan’da korona virüs (Covid-19) salgınında son 24 saatte 6 bin 208 yeni vaka tespit edilmesi ile toplam vaka sayısı 490 bin 462’ye ulaşırken, salgının başlangıcından bu yana en yüksek günlük vaka sayısı kayıtlara ge..

Türkiye'de koronovirüsten ölenlerin sayısı 9'a yükseldi- Toplam vaka sayısı 670 01:04

Türkiye'de koronovirüsten ölenlerin sayısı 9'a yükseldi- Toplam vaka s

Sağlık Bakanı Fahretin Koca, Türkiye'de koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısının 9'a ulaştığını söyledi. Yaşlı ve direnci zayıf 5 hastamızı kaybettik diyen Bakan Koca, 311 yeni vaka tespit edildiğini ve vaka say..

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Trende temaslı paniği! 01:20

Trende temaslı paniği!

Doğu Ekspresi treni ile Ankara'dan Sivas'a yolculuk yapan bir ailenin temaslı olduğu tespit edildi. Kırıkkale garında trenden indirilen aile fertleri gece yarısı şok yaşarken, kaçak duruma düşmemek için 112 Acil Çağrı Me..

Cinayeti 'Paylaşılamayan kız' ortaya çıkardı! 02:11

Cinayeti 'Paylaşılamayan kız' ortaya çıkardı!

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde 3 gün önce ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu Enes Merdivan'ın (19), yakın arkadaşı İ.Ç. (19) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. İ.Ç.'nin ayrıca köyde yapılan aramalara katıldığı tespit e..

Anne ölümlerinde 5 kat artış var! 02:21

Anne ölümlerinde 5 kat artış var!

Gebelerde Covid-19 vakalarında yaklaşık 5 kat artış yaşandığını belirten Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Sorumlusu Prof. Dr. Yeşim Bayoğlu Tekin, her hafta 100’ün üzerinde anne adayında yeni Covid-19 vakası tespit ed..

Tarihin en uzun askeri konvoyu! 02:19

Tarihin en uzun askeri konvoyu!

RUSYA’NIN KİEV’E DOĞRU YAPTIĞI KARA HAREKATINA DAİR UYDUDAN ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFLARLAR PAYLAŞILDI... ZIRHLI ARAÇLAR, TANKLAR, TOPLAR VE DİĞER LOJİSTİK ARAÇLARDAN OLUŞAN 64 KİLOMETRE UZUNLUĞUNDAKİ KONVOYUN KİEV’İN ETEKLERİNE..

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu 05:25

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafeye uymak zorunda olan bin kişi kapasiteli tesis, plajda..

Esenyurt'ta maskeyi koluna takan minibüs şoförüne 900 tl ceza 04:42

Esenyurt'ta maskeyi koluna takan minibüs şoförüne 900 tl ceza

Esenyurt'ta polis ekiplerince yapılan minibüs denetimlerinde maske, dezenfektan ve yolcu sayısı kuralına uymayan şoförlere ceza kesildi. Maskeyi koluna takan bir minibüs şoförü de ceza yemekten kurtulamadı. Esenyurt İlç..

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Önemli Açıklamalar 11:55

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Önemli Açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye, Pençe-Kilit operasyonunu BM'nin 51. maddesine dayanarak yapıyor. Bu tabi terör örgütünün tespit edildiği hazırlıklar üzerine gerçekleştirilen bir harekattır dedi...

Jandarmayı Görünce Kumar Aletlerini Asitle Yok Etmek İstemişler Sözde Sendikaya Kumar Baskını Kamerada 05:31

Jandarmayı Görünce Kumar Aletlerini Asitle Yok Etmek İstemişler Sözde

İzmir'in Bornova ilçesinde sendika ve vakıf binası görünümlü kumarhaneye jandarma ekipleri tarafından baskın yapıldı. 185 kişinin kumar oynarken suçüstü yakalandığı binada, kumar oynatılan malzemelerin köpükten yapıldığı..

Sivil Ekiplerden Park Ücreti İsteyince Yakayı Ele Verdi 00:30

Sivil Ekiplerden Park Ücreti İsteyince Yakayı Ele Verdi

Şişli'de araçlarını park etmek isteyen vatandaşlardan ücret istediği tespit edilen şahıs, sivil polise yakalandı...

Adana’da şafak vakti hırsızlara yönelik operasyon 00:37

Adana’da şafak vakti hırsızlara yönelik operasyon

Adana'da birçok hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen şüphelilere yönelik şafak vakti operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda çok sayıda kişi yakalanarak gözaltına alındı...

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..

Şimşekler Geceyi Böyle Aydınlattı 01:10

Şimşekler Geceyi Böyle Aydınlattı

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarı ile birlikte Düzce’de etkisini gösteren sağanak yağış ile birlikte çakan şimşekler geceyi aydınlatarak görsel şölen oluşturdu. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Düzc..

Asgari Ücretin Kaderi- En Az Kaç Bin Lira Olmalı 04:16

Asgari Ücretin Kaderi- En Az Kaç Bin Lira Olmalı

Asgari ücrete temmuzda ara zam yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret tespit komisyonunun çalışmalarını haftasonuna kadar tamamlayacağını açıkladı. Komisyon ilk toplantısını çarşamba günü saat 14'te yapacak...

Kamyondan hırsızlık yapan şüpheliyi yürüyüşü ele verdi 01:29

Kamyondan hırsızlık yapan şüpheliyi yürüyüşü ele verdi

Bursa'da park halindeki kamyondan teyp ve çeşitli eşyalar çalan hırsızı güvenlik kamerasına yansıyan yürüyüşü ele verdi. Kimliği tespit edilen şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor...

Denizi kirleten yüzer kreyne 1 milyon 333 bin TL ceza 00:22

Denizi kirleten yüzer kreyne 1 milyon 333 bin TL ceza

Yalova'da yüzer kreynden kaynaklı petrol türevi kirlilik tespit eden ekipler, 1 milyon 333 bin TL ceza kesti...

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet 03:56

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet

İstanbul’un oksijen deposu ormanlarının içerisinde, 2017 yılında yapımı tamamlanan Büyükada yangın gözetleme kulesinde görevli Hatun Aydın, elindeki dürbün ile gün boyu ormanları izleyerek yangınlara karşı korunmasını sa..

Hatay'da Yanan Ağaçlar Soğutuluyor 01:50

Hatay'da Yanan Ağaçlar Soğutuluyor

Hatay’da geçen hafta çıkan yangında zarar gören ağaçları soğutma çalışması devam ediyor. 9 Ekim Cuma günü başlayıp Belen, Arsuz ve İskenderun’da yerleşim yerlerine sıçrayan ve cumartesi akşamı kontrol altına alınan yangı..