#Kuş tespit radarı

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm 04:46

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm Dinle sözleri sözlerinde yalan çok geç anladım bir bakışlık canımla ben yine kanarım bahçemde kuş sesleri ya da kör kalbimde ötmez oldu belki de kendi derdinde sen gittin ömrümde..

Nasreddin Hoca Küresel Isınma 12:47

Nasreddin Hoca Küresel Isınma

Bir ısınıp bir soğuyan hava yüzünden bahçedeki ağaçların meyvelerini kaybettiğini fark eden Nasreddin Hoca’nın ‘küresel ısınma’ probleminden haberi olur. Çocuklardan aldığı bilgiler doğrultusunda problemin en önemli ka..

  • ÇocukTV tarafından
  • 476 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dört X 4'Lü - 9. Bölüm İzle 13:02

Dört X 4'Lü - 9. Bölüm İzle

Maviş üç tane martı tarafından kovalanmaktadır. Bir köşeye sıkışsa da yine de martılarda kurtulmayı başarır ve 9 taş oynamakta olan dörtlümüzün yanına gelir. Oyun sırasında dörtlümüz üst üste koydukları taşların hareke..

  • ÇocukTV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
36 gün ormanda bir başına! 01:36

36 gün ormanda bir başına!

FİLMLERE KONU OLACAK BİR HABER VAR SIRADA... UÇAĞI DÜŞEN PİLOT, 36 GÜN BOYUNCA AMAZON ORMANLARINDA KURTARILMAYI BEKLEDİ... KUŞ YUMURTASI VE MEYVE YİYEREK HAYATTA KALAN GENCİ, ARAMA EKİPLERİ DEĞİL BİR TESADÜF KURTARDI...

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Hasat (Sözleri_Lyrics)- Tüm Şarkilar - One Little Lyrics 11:50

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Hasat (Sözleri_Lyrics)- Tüm Şarkilar -

SANATÇI-Burak Bulut, Kurtuluş Kuş ALBÜM-Hasat..

Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Asef - Aşk Bir Kahkaha 04:23

Asef - Aşk Bir Kahkaha

Aşk Bir Kahkaha Şarkı Sözleri İle Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de ö..

DOĞUBEYAZIT'TA FESTİVAL COŞKUSU 03:09

DOĞUBEYAZIT'TA FESTİVAL COŞKUSU

Ağrı Dağı eteklerinde yer alan Doğubayazıt Stadyumu’nda gerçekleştirilen “Ağrı Dağı Müzik Festivali By Mr. Dosso Dossi” etkinliği ünlü sanatçıların performanslarına ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı f..

İzam  - Dans Et 03:14

İzam - Dans Et

Dans et şarkı sözleri ile İçinde kasvet duramazsın bilirim bi Geri bakma bu gece ateş edelim bi Dik durun ortama ödenecek bedeli bu Kabusa dayanamam ölümüne giderim Sen biletimi kes say beni ortamın içinde pas geç hadi..

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var 03:27

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var

Alacağım Var şarkı sözleri ile Mustafa Ak: Gaipten sesleri dinlemekten yoruldum Çünkü hepsi boş ve de kuruntu Eski neşem yok, bu ara duruldum Boşuna bağırma, çığlıkların uğultu Aptal ol, düşünme ve sorgulama Haklı olsan..

Bugs Bunny - Denek Tavşan - 1955 (Türkçe Altyazılı) 07:06

Bugs Bunny - Denek Tavşan - 1955 (Türkçe Altyazılı)

Ünlü Oscar ödüllü karikatür tavşanı Bugs Bunny, haftalık ilk televizyon dizisinin yanı sıra, Daffy Duck, Domuz Domuzu, Elmer Fudd, Yosemite Sam, Tazmanya Canavarı, Tweety Kuş, Sylvester dahil olmak üzere tüm Warner Broth..

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Şehri Havadan Kutsal Su ile Yıkayan Rus Piskopos 00:45

Şehri Havadan Kutsal Su ile Yıkayan Rus Piskopos

Rusya'da yaşayan bir piskopos görev yaptığı şehri 'aşırı alkol tüketimi ve şehvetten' korumak için havadan kutsal suyla yıkadı. Başkent Moskova'nın 180 kilometre kuzey batısında yer alan Tver şehrini uçakla gezen piskop..

  • JET TV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Feride Hilal Akın - Unuttun mu Beni ( Akustik ) 04:21

Feride Hilal Akın - Unuttun mu Beni ( Akustik )

Feride Hilal Akın - Unuttun mu Beni Müzik Dinle Şarkı Sözleri Unuttun mu beni, Her şeyimi? Sildin mi bütün izlerimi? Hiç düşmedim mi aklına? Hiç çalmadı mı o şarkı? O sahil, o ev, o ada O kırlangıç da mı küs bana? S..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.485 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mabel Matiz - Sarmaşık 04:38

Mabel Matiz - Sarmaşık

Mabel Matiz - Sarmaşık Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öyle bir taht yaptım ki sana Kimsenin gücü yok yerin' almaya Kor denizden o gül dudağın Söyle şimdi kimden yana Gönlün var mı bende sarmaşık Yol mu karmaşık Her ..

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk) 04:22

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk)

Deliye dönüyorum onun adı nefret Gözünü kapayana küfret Neyini çalabilir umduğumun Adımı karalıyo nefret X2 PATRON Bu teknik sanki bruce lee Bir destan yazabilir infaz stilim. Bu içimdeki nefret fuchs değil ceza çarpı..

Seda Sayan - Düşerim 03:40

Seda Sayan - Düşerim

Düşerim şarkı sözleri ile Haklısın belki İyileştirir zaman bütün yaraları Giydiği gibi çıkartır insan Bir gün karaları Ama ben şu an bu amansız acıyı Nasıl dindireyim Bildiğin orman yanıyor içimde Nasıl söndüreyim Be..

Deeperise & Burak Akyol - Nida 04:07

Deeperise & Burak Akyol - Nida

Söz: Burak Akyol Müzik: Deeperise, Burak Akyol Düzenleme: Deeperise Mix & Mastering: Deeperise Gitarlar : Jabbar Video: Hamdi Dönmez Lyrics ; kuş gibi uçtun, geldin, kondun dallarıma güneş olup açtın en karanlık dağlar..

Sancak - Dert Değil (Official Video) 03:02

Sancak - Dert Değil (Official Video)

Söz & Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Gitar: Doğukan Aydın Mix & Mastering: Buğra Kunt Klip Yönetmeni: Oğuzhan Ejderoğlu https://www.instagram.com/sancakmusic/ ''Sancak - Dert Değil'' Olsan unuturum saati günleri Ses..

Sertab Erener - Kafanı Yorma 03:58

Sertab Erener - Kafanı Yorma

Söz & Müzik: Sertab Erener Düzenleme: Sertab Erener, Emre Kula Yönetmen: Gürdeniz Bursalı Montaj: Sertab Erener & Gürdeniz Bursalı Renk: Canberk Erdoğan / Sinefekt Saç & Makyaj: Sertab Erener Kafanı Yorma Parasızım..

Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu 02:45

Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu

Van’ın merkez Edremit ilçesinde bir iş adamına ait evin bahçesine dekoratif amaçlı bırakılan küpün içine bir kedi dördüz yavru dünyaya getirdi. Edremit ilçesinde yaşayan ve hayvanlara olan sevgisiyle tanılan iş adamı Fer..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

Kambur balina, kano kullanan iki kadına dehşeti yaşattı 00:58

Kambur balina, kano kullanan iki kadına dehşeti yaşattı

Amerika'nın Kaliforniya eyaletindeki Avila sahilinde dehşete düşüren bir an yaşandı. Kano kullanan iki kadını bir anda yutmaya çalışan kambur balina saniye saniye görüntülendi. Kaliforniya Avila sahilinde kuş gözlemcile..

Emir Can İğrek - Tenha (Audio) 03:20

Emir Can İğrek - Tenha (Audio)

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Alperen Gün Mix&Mastering: Emre Kaya Tenha şarkı sözleriyle; Tüm sürü göç etmiş de Tek başına kalmış kuş gibi kalsan da Yatağın yok, sıcağın yok, kucağın yok Kabul et anayasan bu..

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden 02:54

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden

Söz: Mertkan Erkan, Buray Müzik: Buray, Arem Ozguc, Arman Aydin Düzenleme: Arem Ozguc, Arman Aydin Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kiral Yönetmen: Omid Saghafi Sanat Direktörü: Tuğçe Akış Işık - Teknik Destek: Ercan Şe..

Yarım Asırlık Vefa Örneği Benim İçin Her Gün 14 Şubat 03:54

Yarım Asırlık Vefa Örneği Benim İçin Her Gün 14 Şubat

Amasya’nın Suluova ilçesinde yaşayan Halil Öksüz (72), kötü huylu beyin tümörü sebebiyle felç kalan ve yaşamını 16 yıldır yatağa bağımlı sürdüren eşi Hacer Öksüz’e (66) gözü gibi bakıy 25 sene içerisinde birçok kez ameli..

Cem Adrian - Gemiler (Lyric Video) 05:20

Cem Adrian - Gemiler (Lyric Video)

Cem Adrian - Gemiler (Gökyüzümün Yıldızları) Söz: Orhan Atasoy Beste : Orhan Atasoy - Ercüment Vural Aranje : Cem Adrian Bir an için çıksam hayatımdan Yanık tenli omuzunda Kurtulsam maziden, uzaklarda Şu anda yanım..

Mustafa Ceceli & Nigar Muharrem- Salıncak 02:48

Mustafa Ceceli & Nigar Muharrem- Salıncak

Prodüktör: Samsun Demir- Tolga Aykut Söz & Müzik: Doğanay Karadeniz & Alaaddin Ergün Düzenleme : Mustafa Ceceli Ney & Kaval : Vedat Aygıran Vokaller : Kurtuluş Kuş , Burak Bulut , Alaaddin Ergün Gitar, Percussion: Mus..

Tolgahan Tarıoğlu - Bu Kalp 04:07

Tolgahan Tarıoğlu - Bu Kalp

Söz & Müzik: Tolgahan Tarıoğlu Düzenleme: Tolgahan Tarıoğlu Yönetmen: Zeki Sergen Tezel Bu Kalp şarkı sözleri ile Al beni yanında saklanan bi ses duyulmadan Bir adım atarsa kör sormadan Yollara düşerse hiç durmadan..

Dilan Polat - Enercii 02:50

Dilan Polat - Enercii

Eğlendiriyor beni dedikodularınız Yüzüme gülüp ardımdan konuşmalarınız Ne gözünüz tutar ne de beddualarınız Çekemeyenler parti kursa kazanırsınız Görüyorum her köşe başında taklitimi Utanmadan bir de soruyor benziyoruz ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 9 ay önce