#KÜÇÜk kurbaĞa

Kıl Dönmesi Fenol Yöntemiyle Nasıl Tedavi Edilir 00:57

Kıl Dönmesi Fenol Yöntemiyle Nasıl Tedavi Edilir

Fenol yönteminde hasta yüzüstü yatırılır, kistin içindeki kıllar ve iltihap temizlenir. Açılan yara fenol ile temizlenir. Bu işlem genellikle küçük olan kistlerde tercih edilir. Ancak nüks etme ihtimali yüksektir...

  • NABIZ tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen insan olamazsın! 00:22

Sen insan olamazsın!

Tayland’da insan denilemeyecek bir yaratık, yolda yanından geçen çocuğa sebepsiz yere tekme attı. Küçük çocuk başına aldığı sert darbeyle yere yığılırken, yaratıksa hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Ne yapaca..

Peynirli Çörek Tarifi 10:03

Peynirli Çörek Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi yogurt 1 su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 2 tane yumurta 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz(silme) 1 tane yas maya 1 paket kabartmatozu 1 kilo undan 1 su bardagini cekin digerlerini kullan..

Balon Ekmek Tarifi 10:02

Balon Ekmek Tarifi

Malzemeler : 5 su bardağı un 1 paket kuru maya (isteyenler yarım paket yaş mayada kullanabilir) 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Yaklaşık 2 su bardağı ılık su (Not : Ben tam iki bardağı..

Kek Tarifi 06:04

Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta 1 bucuk su bardagi seker 1 bucuk su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 1 cay bardagi kakao 2 bucuk su bardagi un Üstündeki sosu icin gerekenler 1 su bardagi s..

İş ortağını öldüren şüpheli: 'Bana tokat atmasına karşılık ateş ettim' 00:23

İş ortağını öldüren şüpheli: 'Bana tokat atmasına karşılık ateş ettim'

Avcılar'da iş ortağını silahla vurarak öldüren şüpheli adliyeye sevkedildi. Şüphelinin emniyetteki sorgusunda, “Yaşı küçük olduğu halde bana tokat atmasına karşılık ateş ettim” dediği öğrenildi...

Batmanlı Muhtar Biz Şakadan Evlendik 03:34

Batmanlı Muhtar Biz Şakadan Evlendik

Batman merkeze bağlı bir köyde muhtarlık yapan 4 eşli, 30’a yakın çocuklu 68 yaşındaki M.S.Ö., 5’inci evliliğini 19 yaşındaki A.B. ile yaptı. M.S.Ö.’nün hem kendinden 49 yaş küçük biri hem de 5’inci kez evlenmesini yadır..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sünnet Hataları Düzeltilebilir Mi 00:45

Sünnet Hataları Düzeltilebilir Mi

Sünnet derisinin gerekenden daha az kesilmesi en sık rastlanan hatalardan biri. Bu hata küçük bir müdahaleyle düzeltilebiliyor. Ancak sünnet derisinin fazla kesilmesi durumunda daha komplike operasyonlar yapılması gereki..

  • NABIZ tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kruvasan Tarifi 08:03

Kruvasan Tarifi

Malzemeler 1 cay bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 cay bardagi siviyag 1 tane yumurta 1 paket yasmaya(istiyenler 1 paket kuru maya kullanabilir) 1 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 4 bucuk su bardagi u..

The Crossing 2. Tanıtım Fragmanı 02:23

The Crossing 2. Tanıtım Fragmanı

The Crossing 2. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi 2 Nisan Pazartesi Günü ABC'de Başlıyor. Jude Ellis (Steve Zahn) Oregon sahilinde küçük bir balıkçı kasabası olan Port Canaan'ın şerifidir. Korkunç bir evlilikten v..

Güllü Geliyor Güllü 1973 Türk Filmi İzle 1:25:23

Güllü Geliyor Güllü 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Karadenizli iki aile olan Fındıkoğulları ile Kumcular arasında yıllardır süren bir kan davası vardır. Olayların başlangıcındaki isim küçük Ali yıllar önce İstanbul’a kaçırılıp, adı değiştirilmiştir. Fındıkoğull..

Çökertme Kebabı Tarifi 04:36

Çökertme Kebabı Tarifi

Hazirlanisi Yarim kilo dana bifteginizi jülyen dograyin.Kizgin tavada etleri güzelce pisirin.3 yk siviyag azicik kekik koyun.Ocaktan almadan tuzunuda serpin etiniz hazir. 6 7 tane patatesi soyun kibrit cöpü büyüklügünd..

Kıymalı Börek Tarifi 11:33

Kıymalı Börek Tarifi

hamurun malzemeleri icin gerekenler 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi yogurt 2 cay bardagi su Yarim cay bardagi zeytinyagi yarim paket yas maya 2 tane kesme seker 1 tatli kasigi tuz 4 su bardagi un Kiymali harci icin ger..

Uçurumdan Risk Alarak Kalkan Pilot 00:44

Uçurumdan Risk Alarak Kalkan Pilot

Güçlü bir hisse kapılmış olan küçük bir uçak pilotu, uçurumun tepesinde çok riskli bir kalkış yapmaya çalışırken korkutuyor ama başarıyor.....

  • JET TV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah İnci 17. Bölüm Fragmanı 01:00

Siyah İnci 17. Bölüm Fragmanı

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal ve Kenan’ın aşkı, Vural’ın kasabaya gelişi ve Hazal‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişir ve iki sevgilinin hayatla..

Lömbedek Tatlısı Tarifi 01:40

Lömbedek Tatlısı Tarifi

Hamuru için; 1 yumurta 1 kahve fincanı sıvıyağ 2 dolu yemek kaşığı yoğurt 1 paket kabartma tozu 2 su bardağı un Şerbeti için; 2 su bardağı şeker 2 su bardağı su Hazırlanışı, 1.Uygun bir kapta 1 adet yumurta,1 kahve f..

Nefis Mantar Sote Tarifi 01:06

Nefis Mantar Sote Tarifi

Şahane Mantar Sote Tarifi İçin Malzemeler 300 gram mantar ( ambalajlı paketlerde satılmaktadır) 1 adet tatlı yeşil biber 1 adet tatlı kırmızı biber 1 adet küçük boy soğan 1 tatlı kaşığı salça 2 çimdik kimyon 3 yemek kaşı..

Darbukaya Kafası Sıkışan Çocuk 02:22

Darbukaya Kafası Sıkışan Çocuk

Bağcılar'da darbukaya kafası sıkışan 1 yaşındaki B. Y'yi İstanbul Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri kurtardı. Bağcılar'da, oyun oynadığı sırada babasına ait darbukaya kafası sıkışan 1 yaşındaki B.Y., İstanbul Büyükş..

  • JET TV tarafından
  • 1.301 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üzerinden Otomobil Geçen Çocuk Sapasağlam Kalkıp Yürümeye Devam Etti 00:36

Üzerinden Otomobil Geçen Çocuk Sapasağlam Kalkıp Yürümeye Devam Etti

Evlerinin bahçe kapısından koşarak dışarı çıkan küçük çocuk, hızla gelen otomobilin altında kaldı. Üzerinden otomobil geçen çocuk, hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalkıp yürümeye devam etti. Hindistan'dan çekilen bir vide..

  • JET TV tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın Budu Köfte Tarifi 04:55

Kadın Budu Köfte Tarifi

malzemeler Yarım kilo dana kıyma bir tane kuru soğan 1 tutam maydanoz 1 çay bardağı pirinç tuz Karabiber pul biber kızartmak için sıvıyağ köftelerimizi bulamak için 2 tane yumurta ve 2 yemek kaşığı da un hazırlanışı..

Tansiyon Nasıl Ölçülür 02:04

Tansiyon Nasıl Ölçülür

Tansiyon; koldan, bilekten ve bacaktan ölçülebilir. Tansiyon aleti, ölçüm sırasında oluşturduğu basınçla kanın damar içindeki hareketini engeller. Tansiyon aleti şiştikçe bu basınç artar. Atardamar içindeki basınç ile ta..

  • NABIZ tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah İnci 17. Bölüm 2. Fragmanı 00:53

Siyah İnci 17. Bölüm 2. Fragmanı

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal ve Kenan’ın aşkı, Vural’ın kasabaya gelişi ve Hazal‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişir ve iki sevgilinin hayatla..

Tas Kebabı Tarifi 01:35

Tas Kebabı Tarifi

Tas Kebabı (Detaylı Anlatım) Tarifi İçin Malzemeler 500 gr kuşbaşı doğranmış dana eti 1 adet küçük boy kuru soğan 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek..

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate 01:02

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate

Eğer çamaşır katlamaktan nefret ediyorsanız, 800 dolarlık bu çamaşır katlama robotu işinizi görebilir. CES 2017’de tanıtılan ilginç ürünler arasına çamaşır katlama robotu da eklendi. Foldimate isimli ABD – İsrail şirketi..

  • PengoTV tarafından
  • 2.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Havuç Çorbası Tarifi 03:58

Havuç Çorbası Tarifi

Malzemeler 5 tane küçük havuç (rendelenmiş) 1 tane patates (rendelenmiş) 1 tane kuru soğan (yemeklik doğrayın) 1 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı un 1 çay bardağı süt Yaklaşık 1 buçuk litre su Tuz karabiber Servis ..

Bayat Ekmek Kebabı Tarifi 02:41

Bayat Ekmek Kebabı Tarifi

Malzemeler 500 g julyen doğranmış kırmızı et yarım çay bardağı sıvı yağ 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı kırmızı toz biber yarım çay kaşığı karabiber tuz 1 yemek kaşığı tereyağı 1 adet bayat Ramazan pidesi Hazırlanışı; ..

Güzel Yiyeceklerle Kandırılan Bebek 00:22

Güzel Yiyeceklerle Kandırılan Bebek

Küçük yaşta hayata karşı güvenini kaybedecek zavallı bebek. Neden böyle seyler yapıyorsunuz anneler?..

  • JET TV tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süt Alerjisi Nasıl Teşhis Edilir 02:41

Süt Alerjisi Nasıl Teşhis Edilir

Süt alerjisinin teşhisinde ailenin doktora yardım etmesi çok önemli. Ailenin öyküsü alındıktan sonra çocuğa fizik muayene yapılır. Deride, solunum yollarında ve sisndirim sisteminde alerji bulgularının olup olmadığına ba..

  • NABIZ tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süt Alerjisi Nedir 04:16

Süt Alerjisi Nedir

Süt alerjisi sütün içinde bulunan proteinlere karşı gelişen bir alerji. Genellikle bebeklerde anne sütünden ek gıdalara geçilen dönemde ortaya çıkar. Emzirme döneminde de süt alerjisine rastlanabilir. İnek sütü alerjisi ..

  • NABIZ tarafından
  • 559 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alerji Testi Nasıl Yapılır 01:39

Alerji Testi Nasıl Yapılır

Alerji testi deriye yapılan bir testtir. Bu test için hazır ve standart solüsyonlar kullanılır. Hayatta maruz kaldığımız her şeyin alerjiye neden olma potansiyeli vardır. Alerji testi yapılırken en çok alerjiye neden ola..

  • NABIZ tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce