#KÜÇÜk kurbaĞa

Siyah İnci 19. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah İnci 19. Bölüm 2. Fragmanı

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal ve Kenan’ın aşkı, Vural’ın kasabaya gelişi ve Hazal‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişir ve iki sevgilinin hayatla..

Biberli Ekmek Tarifi 00:44

Biberli Ekmek Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin : 1 su bardağı Ilık Süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket toz maya 2 tatlı kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz Aldığı Kadar Un Üzeri İçin ; 1 adet kuru soğan 2 çorba ka..

Bel Fıtığı Nasıl Tedavi Edilir 03:05

Bel Fıtığı Nasıl Tedavi Edilir

Bel fıtığı çok sık rastlanılan bir rahatsızlık. Ancak her bel fıtığı vakası tedavi olmayı gerektirmez. Bel fıtıklarının yaklaşık yüzde 1,5-2'si ameliyat gerektirir. Küçük bel fıtıklarında koruyucu tedavilere başvurulur. ..

  • NABIZ tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamile Çocuk Skandalını Ortaya Çıkaran Görevliye Yine Sürgün 01:44

Hamile Çocuk Skandalını Ortaya Çıkaran Görevliye Yine Sürgün

İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’ndeki hamile çocuklar skandalını ortaya çıkaran sosyal hizmet uzmanı İclal Nergiz’in yeniden hastane binası içinde görevlendirilmesini içeren yazı, olayın gündeme gelmesinden a..

Bezelye Yemeği Tarifi 01:24

Bezelye Yemeği Tarifi

Malzemeler 2 büyük boy patates 1 büyük boy havuç 1 kilo ayıklanmış bezelye 2 küçük boy soğan 1 yemek kaşığı domates salçası 2,5 çay kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı pul biber 2,5 su bardağı sıcak su Az sıvı yağ Hazırlanışı; 1..

Somalili Çocukla El Kızartmaca Oynayan Mehmetçik 00:32

Somalili Çocukla El Kızartmaca Oynayan Mehmetçik

Somali'de bulunan Türk üssünde görevli Giresunlu bir askerin Somalili küçük çocukla el kızartmaca oynadığı görüntüler sosyal medyada beğeni kazandı...

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ford Fiesta Vs VW Polo Karşılaştırma 15:49

Ford Fiesta Vs VW Polo Karşılaştırma

Sizden gelen talepler doğrultusunda çektiğimiz ilk karşılaştırma videomuz yayında. Bu videoda küçük sınıfın iddialı iki modeli olan Ford Fiesta ve VW Polo’yu enine boyuna kıyasladık. Tasarımından yükleme kapasitesine, 0-..

  • BETA tarafından
  • 826 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pencereden Sarkan Çocuğu Kurtaran Güzel İnsanlar 01:38

Pencereden Sarkan Çocuğu Kurtaran Güzel İnsanlar

Pencereden sarkan küçük çocuğu düşme esnasında etraftaki insanların kurtarma anı izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah İnci 20. Bölüm (Final) Fragmanı 00:43

Siyah İnci 20. Bölüm (Final) Fragmanı

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal ve Kenan’ın aşkı, Vural’ın kasabaya gelişi ve Hazal‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişir ve iki sevgilinin hayatla..

Denemeniz Gereken 10 Whatsapp Hilesi 04:37

Denemeniz Gereken 10 Whatsapp Hilesi

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma servisi olan WhatsApp, satın aldığı günden bugüne birçok yeni özelliğe de kavuştu. Uygulama hemen hemen herkes tarafından kullanıyor, fakat kullanıcıların çoğu bazı özelliklerin varl..

  • JET TV tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar İçin Nasıl Bir Diş Fırçası Seçilmeli 00:43

Çocuklar İçin Nasıl Bir Diş Fırçası Seçilmeli

Çocukların diş fırçalarının baş kısmı münkün olduğunca küçük olmalıdır...

  • NABIZ tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadi Be Oğlum Fragmanı 01:53

Hadi Be Oğlum Fragmanı

Bir balıkçı olan Ali, hayatını küçük oğlu Efe'ye adamıştır. Ali’nin bu hayatta tek tutunduğu dal oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunu olan Efe, gülüp oynayan, duyduklarına tepki verebilen bi..

Çikolatalı Kurabiye Tarifi 02:11

Çikolatalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler 250 gr tereyağı (oda sıcaklığında(margarinde olabilir) 1 çay bardağı dolusu toz şeker 2 yumurta 4 yemek kaşığı nişasta unu 1 tane vanilya esansı (sıvı olan, olmayan normal vanilya da kullanabilir) 1 paket kaba..

İnternetsiz YouTube'u İzleme Dönemi Türkiye'de Başlıyor! 01:59

İnternetsiz YouTube'u İzleme Dönemi Türkiye'de Başlıyor!

Bugün itibariyle YouTube Go’nın kullanıldığı ülke sayısı toplamda 130’un üzerine çıktı. YouTube Go, bağlantı durumu ne olursa olsun YouTube daha fazla erişimin yanı sıra veri kullanımı üzerinde de daha fazla kontrol imka..

Aşure Tarifi 11:24

Aşure Tarifi

MALZEMELER 1 bucuk su bardagi buğday 1 cay bardagi nohut, kuru fasulye, sari kuru üzümden. 2 yemek kasigi pirinc 15 tane kuru kayisi 10 tane kuru incir Cay kasiginin ucuyla tuz 1 su bardagi tuzsuz badem 1 tane portakal k..

Mazda 2 Çarpışma Testi 02:38

Mazda 2 Çarpışma Testi

Mazda'nın küçük sınıf HB modeli Mazda 2, diz hava yastıkları, entegre çocuk koltuğu, şehir dışı otonom frenleme ve aktif kaput gibi eksik güvenlik ekipmanları nedeniyle Euro NCAP çarpışma testlerinden 4 yıldız alabildi...

  • BETA tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ford Focus'u Böyle İster Miydiniz 00:52

Ford Focus'u Böyle İster Miydiniz

Ford Focus, küçük kardeşi Fiesta'da gördüğümüz RED ve BLACK Edition uygulamasından nasibini aldı. Motor seçenekleri standart modellerle aynı olan RED VE BLACK Focus'larda spor özellikler öne çıkıyor. Alüminyum pedallar, ..

  • BETA tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sessiz Bir Yer Türkçe Atlyazılı Teaser 00:30

Sessiz Bir Yer Türkçe Atlyazılı Teaser

2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmal..

Çocuklar Duymasın 27. Bölüm Fragmanı 01:03

Çocuklar Duymasın 27. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 27. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem, Tutku'nun gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için nasıl bir oyun oynadı? Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar 20.00'de Kanal D'de! Meltem ile Haluk, Tutku yüzünden süre..

Bisküvili Puding'li Yaş Pasta Tarifi 06:07

Bisküvili Puding'li Yaş Pasta Tarifi

malzemeler 4 su bardağı süt 1 paket krema( Eğer krema kullanmak istemiyorsanız süt oranını 5 su bardağı yapabilirsiniz) 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı kakao 5 yemek kaşığı şeker 2 yemek kasigi nisasta 1 yemek kaşı..

Sodalı Tepsi Böreği 02:20

Sodalı Tepsi Böreği

Malzemeler 5 adet yufka 2 yumurta (birisinin sarısı üstüne) 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 1 adet maden suyu İÇ HARCI: 1 küçük demet maydanoz 250 gr yağlı peynir Hazırlanışı; 1.Sosu için uygun bir kapta b..

Siyah İnci 20. Bölüm (Final) 2. Fragmanı 00:45

Siyah İnci 20. Bölüm (Final) 2. Fragmanı

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal ve Kenan’ın aşkı, Vural’ın kasabaya gelişi ve Hazal‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişir ve iki sevgilinin hayatla..

Korku Kapanı 5 - Kanlı Parti Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:48

Korku Kapanı 5 - Kanlı Parti Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Küçük bir Batı Virginia kasabası olan Halloween Mountain Man festivaline ev sahipliği yapmaktadır. Özenle hazırladıkları korkunç kostümleri ile parti müdavimleri dehşet dolu bir gece için bir araya gelecektir. E..

Arkadaşının Üstünden Atlayan Köpek 00:12

Arkadaşının Üstünden Atlayan Köpek

Ağır çekimde köpeklerini çeken adam büyük köpeğinin küçük köpeğinin üstünden atladığı anı yakalamış ...

  • JET TV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galerideki Portreyle Yüz Değiştirmek 00:09

Galerideki Portreyle Yüz Değiştirmek

Küçük kızının yüzünü gittikleri galerideki bir portre ile değiştiren anne ortaya böylesine komik bir hal çıkartıyor. İzliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurban Bayramında Dinozor Kesen Adam 02:56

Kurban Bayramında Dinozor Kesen Adam

Hüseyin isimli kişi kurban bayramı dolayısıyla küçük kardeşinin veya yeğeninin dualar eşliğinde oyuncak dinozorunu kesiyor...

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yumuşacık Tereyağlı Poğaça Tarifi 06:22

Yumuşacık Tereyağlı Poğaça Tarifi

Malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı 1 tane yaş maya( ya da isterseniz 2 yemek kaşığı kuru maya da kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı ılık su yarım çay bardağı yoğurt yarım çay bardağı sıvı yağ 2 tane yumurta 2 tatlı..

Kışlık Hazırlayabileceğiniz Kırmızı Biberli Domates Sosu Tarifi 13:58

Kışlık Hazırlayabileceğiniz Kırmızı Biberli Domates Sosu Tarifi

kışlık kirmizi biberli domates sosu tarifi malzemeler 4 kilo domates türkiye'dekiler Bursa'ya da Çanakkale domatesi kullanabilir. iki buçuk kilo tatlı kırmızıbiber yaklaşık 5 6 tane acı süs biber (Ama acısını siz kend..

Kolay Cevizli  Ev Baklavası Tarifi 17:24

Kolay Cevizli Ev Baklavası Tarifi

Malzemeler 1 çay bardağı su 1 çay bardağı krema 1 tane yumurta 1 yemek kasigi sirke yarım çay bardağı eritilmiş tereyağı bir çimdik tuz yarım paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı un 200 gram çekilmiş ceviz acmak..

Çocuğu Kovalayan Öfkeli Horoz 00:19

Çocuğu Kovalayan Öfkeli Horoz

Öfkeli bir horozun çiftlikte küçük çocuğu kovalaması kameraya böyle yansımış. Sosyal medyada hızla yayılan görüntü izleyenlerin beğenisini kazanmış...

  • JET TV tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 7 yıl önce