#KÜÇÜk kurbaĞa

Incredibles 2 - İnanılmaz Aile 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:30

Incredibles 2 - İnanılmaz Aile 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Patatesli Çorba Tarifi 03:10

Patatesli Çorba Tarifi

Patatesli çorba tarifi Malzemeler 4 tane orta boy patates 1 yemek kaşığı un Küçük 1 tane kuru soğan 3 su bardağı su 1 su bardağı süt Tuz karabiber 1 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı sıvıyağ 1 tatli kasigi t..

Mısır Gevrekli Kurabiye 01:29

Mısır Gevrekli Kurabiye

Hamuru için Yarım paket margarin Yarım bardak sıvı yağ 3 yumurta 1 bardak pudra şekeri 3-4 bardak nişasta 2 bardak un Kabartma tozu ,vanilya Üzerini bulamak için; 3-4 kaşık kahvaltılık çikolata Yarım çay bardağı sıvı y..

Kalburabastı Tarifi 05:50

Kalburabastı Tarifi

2 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 paket kabartmatozu Yaklasik 5 su bardagi un icine koymak icin 1 su bardagi ceviz Serbeti icin 3 su bardagi seker 3 su bardagi su Ince bir dilim limon Hazirlanisi Ilk önce serbeti..

Babasına Namazını Bozduran Afacan 01:18

Babasına Namazını Bozduran Afacan

Küçük çocuk, namaz kılan babasına bir türlü rahat vermiyor. Annesinin kameraya aldığı görüntülerii izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızını Motorun Arkasına Bağlayarak Sürükleyen Baba 01:51

Kızını Motorun Arkasına Bağlayarak Sürükleyen Baba

Sen nasıl bir babasın! Çin'de yaşanan olayda 10 yaşındaki kızını önce döven baba sonrasında motorun arkasına bağlayarak işkence etti. Çocuk istismarı suçuyla gözaltına alınan baba daha sonra tutuklandı. Cani baba verdiği..

  • JET TV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patron Bebek İşe Devam Fragman 01:25

Patron Bebek İşe Devam Fragman

The Boss Baby: Back in Business Official Trailer Yayınlandı. Filmi Dizi Haline Getirip Yayınlamak İsteyen Netflix Bütün Çekimleri Ve Ayarları Bitti 6 Nisanda Patron Bebek Seri Halinde Yayınlanacak. Boss Baby iş hayatına ..

Nardan Aşı  Ekşili Sulu Köfte Tarifi 08:51

Nardan Aşı Ekşili Sulu Köfte Tarifi

Köftesi için 500 gr. dana kıyma 1 adet soğan 1 su bardağı ince bulgur 1 çorba kaşığı kırmızı pul biber 1 tatlı kaşığı tuz 1 tutam karabiber Suyu için 2,5 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı domates salçası 1 adet soğan..

Nugget Nasıl Yapılır 09:29

Nugget Nasıl Yapılır

400 gr, 1 büyük parça tavuk göğsü 2 diş sarımsak 1 ceviz içi büyüklüğünde zencefil 1 tatlı kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 5 çorba kaşığı zeytinyağı 1/3 su bardağı galeta unu 150 gr kaşar peyn..

Paranormal Activity - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:26:17

Paranormal Activity - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal Activity, insanoğlunun bilinçaltındaki en ilkel korkularını gıdıklayarak başarıya ulaşan, zeki film serilerinden. Film, çok düşük bütçelerle, sadece insanın endişe ve hayalet ve bilinmeyen korkusuna d..

Survivor 2018 - 14. Bölüm - All Star Takımında Oyuncu Seçiminde Yine Kriz Nihat Doğan 01:36

Survivor 2018 - 14. Bölüm - All Star Takımında Oyuncu Seçiminde Yine K

All Star takımı ödül oyunu öncesi yarışacak isimleri seçerken yine Nihat Doğan ile küçük bir kriz yaşandı..

  • BETA tarafından
  • 520 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İneklere Serenat Yapan Ufaklık 01:04

İneklere Serenat Yapan Ufaklık

Müzik sesini duyunca ufak kızın önüne toplanan müzik sever ineklerin küçük kızla olan muhteşem uyumunu izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paranormal Activity - 3 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:24:08

Paranormal Activity - 3 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Tüm zamanların en ilgi çekici serilerinden biri olarak kabul edilen Paranormal Activity serisinin bu üçüncü filminde, ilk iki filmle tanıdığımız Katie ve Kristi'nin çocukluklarına, ürkütücü olayların yaşanmaya b..

Paranormal Activity - 5 Hayalet Boyutu Türkçe Dublaj Hd İzle 1:37:20

Paranormal Activity - 5 Hayalet Boyutu Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal Activity serisinin son filmi, yeni bir ailenin başından geçen paranormal olaylara odaklanıyor. Ryan ve Emily çifti, küçük kızları Leila ile mutlu bir hayat süren, sıradan bir çekirdek ailedir. Fleege ..

Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması 07:47

Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması

1 greyfurt 1 portakal 1 turunç 1 mandalina Birer greyfut, portakal, mandalina ve turuncu ince ince dilimleyin. Aslında hangisini seviyorsanız veya evde hangisi varsa onları da kesebilirsiniz. Keserken küçük tırtıklı bi..

Şöbiyet Tatlısı Tarifi 10:17

Şöbiyet Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 1 paket baklavalik yufka 480 gr icinde 16 tane yufka var. 1 su bardagi kirilmis ceviz yada antepfistigi 250 gr eritilmis tereyagi 3 4 yemek kasigi siviyag tereyagini eritin icine siviyagi koyun. muhallebisi i..

Çamlıca'daki Yeni Tv Kulesine Yıldırım Düşme Anı Kamerada 00:25

Çamlıca'daki Yeni Tv Kulesine Yıldırım Düşme Anı Kamerada

İstanbul'da geçtiğimiz Cumartesi günü etkili olan yağmur sırasında Çamlıca'da yapımı devam eden Küçük Çamlıca Televizyon Kulesi'ne yıldırım düşmesi kameralara yansıdı...

Flash TV - Oyunculuk Dersi 00:16

Flash TV - Oyunculuk Dersi

Karısının metresine hesap sormasına çok sinirlenen Sarı Bıyık, cinnet geçirip karısını pencereden aşağı atar. Fakat karısı o sırada sokakta oynamakta olan bir çocuğun üzerine düşerek hastanelik olmasına sebep olur. Küçük..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşıdan Korkan Kızın Tuhaf Halleri 00:45

Aşıdan Korkan Kızın Tuhaf Halleri

Bir türlü kendisine aşı yapılmasına izin vermeyen küçük kızın tuhaf hallerini izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MMA Dövüşçüsü Rakibini Tek Yumrukla Bayılttı 01:21

MMA Dövüşçüsü Rakibini Tek Yumrukla Bayılttı

MMA (karma dövüş sanatı) dövüşçülerinden Martin Szoltysik, kendisinden hem yaşça hem de fiziksel olarak daha küçük rakibi tarafından bozguna uğratılıyor...

  • JET TV tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobil Gözünden Muayene Serüveni 01:59

Otomobil Gözünden Muayene Serüveni

Muayene için istasyona giden aracın üzerindeki kameranın muayene hattına düşmesiyle yaşanan küçük kaosu ve istasyon çalışanlarının tepkilerini izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çukur 17. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Çukur 17. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

 Kaytaz Böreği Tarifi 17:31

Kaytaz Böreği Tarifi

2 ekmeklik hamur 150 gr çift çekim dana döş kıyma 1 soğan 2 çorba kaşığı nar ekşisi 1 çorba kaşığı domates salçası 4 dal maydanoz 4 dal kekik 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı ki..

Kırmızı Lahana Turşusu Tarifi 05:51

Kırmızı Lahana Turşusu Tarifi

Kırmızı lahana turşusu tarifi Malzemeler 1 adet kırmızı lahana üzüm sirkesi Yeteri kadar su turşu tuzu yani kalın tuz limon tuzu Hazırlanışı Kırmızı lahanamızı güzelce yıkayalım dış yapraklarını koparalım İnce do..

'Zeytin Dalı Harekatı Çok Uluslu Büyük Bir Oyunu Bozdu' 02:48

'Zeytin Dalı Harekatı Çok Uluslu Büyük Bir Oyunu Bozdu'

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, TVNET'te Nedret Ersanel'in sunduğu Büyük Oyun programında gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Afrin operasyonunun önemine de değinen Karagül 'Zeytin..

Rakip Takımın Pastasını Gören Çocuğun Tepkisi 00:31

Rakip Takımın Pastasını Gören Çocuğun Tepkisi

Küçük çocuklarının tuttuğu takıma rakip olan takımın resimlerini doğum günü pastasına streçflimle saran vicdansız ailenin sürprizini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özcan Deniz İle Feyza Aktan Evlendi 04:00

Özcan Deniz İle Feyza Aktan Evlendi

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, bir süredir birlikte olduğu ve kendinden 20 yaş küçük sevgilisi Feyza Aktan ile geride bıraktığımız akşam dünya evine girdi..

  • BETA tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Penne Arrabiata Nasıl Yapılır 04:22

Penne Arrabiata Nasıl Yapılır

250 gram Penne Makarna 1 kutu Doğranmış Domates 1 küçük Soğan 2 diş Sarımsak 1 çay kaşığı Acı Kırmızı Biber Zeytinyağı Tuz, Karabiber, Şeker..

Sessiz Bir Yer Orijinal Teaser 00:29

Sessiz Bir Yer Orijinal Teaser

2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmal..

Pofidik Tarçınlı Çörek 09:36

Pofidik Tarçınlı Çörek

Hamuru için, 500 gr un- 1,5 kavanoz* 250 ml süt- kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 4 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 paket instant maya 10 tane kakule İçi için, 3 çorba kaşığı t..