#KÜÇÜk kurbaĞa

Şehit Cenazesinde Yürek Yakan Görüntü 01:57

Şehit Cenazesinde Yürek Yakan Görüntü

Afrin'de el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Cemil Erkek'in Balıkesir'deki baba ocağında gözyaşları sel oldu. Şehidin küçük çocukları 4 buçuk yaşındaki Melike Ceren ve 4 aylık Salih Enes babalarının t..

Motorize Polis Otomobilin Önüne Böyle Devrildi 00:30

Motorize Polis Otomobilin Önüne Böyle Devrildi

Rusya'da bir polis memurunun ölümden döndüğü anlar kameraya yansıdı. Polis memuru, dönüş yaptığı sırada motosikletinin kontrolünü yitirdi. Motosiklet bir anda hızlandı ve otomobilin önünde devrildi. Neyse ki otomobil hız..

Kömürle Çalışan Buharlı Land Rover 02:21

Kömürle Çalışan Buharlı Land Rover

Greater Manchester'lı Emekli Hız Tutkunu Mühendis Frank Rothwell (67 Yaşında) 50 yıllık kırmızı Land Rover'ı orijinal motorunu bir buhar motoru ile değiştirdi.Projeye 400'den fazla saat ve 24.000 £ ayırdıktan sonra ama..

  • PengoTV tarafından
  • 1.862 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Patlıcanlı Bademli Bayram Pilavı 11:55

Patlıcanlı Bademli Bayram Pilavı

Malzeme Listesi: 2 su bardağı pirinç 3 adet patlıcan 2 adet kuru soğan 150 gr badem 2,5 çorba kaşığı tereyağı 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı dolma baharı 1 tatlı kaşığı tuz 2 su bardağı pirinci ılık akan suda..

Ferdinand Türkçe Altyazılı İzle 1:48:05

Ferdinand Türkçe Altyazılı İzle

Boğa Ferdinand dışarıdan görüldüğü anda diğer hayvanlara korkutucu gelmektedir. Ailesi ile küçük bir boğa iken bile vahşi olamayan aksine çok sevimli olan Ferdinand bir yanlışlık yapılır ve ailesinden yanından alınarak ..

Tavada Su Böreği Tarifi 11:43

Tavada Su Böreği Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 4 tane yumurta yarim cay bardagi süt 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 3 su bardagi un.Lütfen kontrollü ekleyin herkeste ayni un gitmez. Hamur malzemelerini yogurma kabina koyun unuda yavas y..

Başbakan Yıldırım: Fransa'daki Bildiri Cehalet Manifestosudur 02:16

Başbakan Yıldırım: Fransa'daki Bildiri Cehalet Manifestosudur

Başbakan Yıldırım, Fransa'da yayımlanan Kur'an-ı Kerim'den bazı ifadelerin çıkartılmasına ilişkin bildiriye dair, Bir cehalet manifestosudur. Kuran'a dil uzatan, açıktan nefret suçu işleyen bu küçük insanları kınıyorum...

10x10 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 00:43

10x10 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Dışarıdan sıradan bir adam olarak gözüken Lewis, aslında pek de öyle değildir. Onun Cathy’ye karşı gizli bir takıntısı vardır. Genç kadından intikam almayı düşünen Lewis, en ince ayrıntısına kadar her şeyi hesapladığı bi..

Yaralı Ceylan 1970 Türk Filmi İzle 1:02:00

Yaralı Ceylan 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Cemile ile Suat’ın aşkı konu edilir. Cemile, anne ve babasını küçük yaşta kaybeder. Cemile’yi, ona annelik eden başka bir kadın yetiştirir. Suat ile aynı mahallede büyürler. Yaşları ilerleyince Cemile t..

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu 14:13

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu

1 paket krema(200 ml) 70 ml süt 50 gr toz şeker 1 çay kaşığı vanilya özütü İşe önce ev yapımı dondurma makinasının düzeneğiyle başlayacağız. Bunun için, iç içe geçebilen 2 kaseye ihtiyacınız olacak. Büyük olanın içine te..

 Artık Formumu Korumam Lazım Makarnası Öğrenci Evi Yemekleri 09:44

Artık Formumu Korumam Lazım Makarnası Öğrenci Evi Yemekleri

1 adet kabak 1 adet domates 1 diş sarımsak 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kuru nane 1 büyük ceviz büyüklüğünde kaşar peyniri 1 tatlı kaşığı sirke Tuz Karabiber Pul biber 1 adet kabağı fasulye soyacağı ile ..

Bal Kaymak Fragman #2 01:29

Bal Kaymak Fragman #2

Balkanların harika atmosferini kendine fon yapan Bal Kaymak, küçücük boyuna kocaman bir kalp sığdıran küçük kız çocuğu Bade'nin, dünyanın en iyi balını üreten aksi dedesi ve dünyanın en iyi kaymağını yapan küskün ninesi ..

Mayalı Hamurun Püf Noktaları ve Çiçek Poğaça Tarifi 08:45

Mayalı Hamurun Püf Noktaları ve Çiçek Poğaça Tarifi

Çiçek Poğaça Tarifi MALZEMELER 250 gr oda sıcaklığında tereyağ, 3/4 su bardağı ılık süt, 3/4 su bardağı ılık su, 2 yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 küçük paket instant (toz) maya, 2 yemek kaşığı şeker, ..

Sel Sularında Balık Avı Yapan Adam 00:44

Sel Sularında Balık Avı Yapan Adam

ABD'nin Montana eyaletini vuran fırtınanın getirdiği aşırı yağışların yol açtığı sel felaketinde, küçük sandalın üzerinde balık tutmaya çalışan adrenalin tutkunu adamın görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çörek Otlu Minik Tuzlu Kurabiye Tarifi 05:04

Çörek Otlu Minik Tuzlu Kurabiye Tarifi

Bu tariften 2 firin tepsisi cikiyor yarisini yaparsaniz 1 tepsi cikar. 250 gr. yumusak tereyagi yada margarin 2 tane yumurta.Beyazini icine koyalim sarisini üstüne sürelim 2 cay bardagi siviyag 2 yemek kasigi seker 6 ye..

Islak Kek Tarifi 06:20

Islak Kek Tarifi

Malzemeler Su bardagi ölcüm 250 ml 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 tane vanilya 2 tane kabartmatozu 2 yemek kasigi dolusu kakao Arzu ederseniz 1yemek kasigi nutella..

Kandil Simit Tarifi 06:09

Kandil Simit Tarifi

Kandil Simidi Tarifi Bu ölcüden 2 firin tepsisi cikiyor 250 gr yumusak margarin yada tereyagi Yarim cay bardagi seker Yarim cay bardagi elma yada üzüm sirkesi 1 cay bardagi siviyag 2 tatli kasigi mahlep 1 tatli kasigi tu..

Rilakkuma ve Kaoru 1. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:25

Rilakkuma ve Kaoru 1. Sezon Tanıtım Fragmanı

Netflix'in yeni dizisi Rilakkuma'nın sevimli yaratıklarına, kare kare animasyon tekniğiyle çekilen bu tanıtım fragmanında bir göz atalım. Rilakkuma, sıradan gibi görünen Kaoru adlı genç kadınla birlikte yaşamaya başlayan..

Tek Kaşlı Kız 00:34

Tek Kaşlı Kız

Görüntüde kaşlarını küçük bulan kız,annesinden izinsiz makyaj malzemelerini kulllanıp japon yapıştırıcıyla büyük kaş yapıp yapıştırmış..

  • JET TV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kavala kurabiyesi Tarifi 03:38

Kavala kurabiyesi Tarifi

Hamuru icin gerekli malzemeler: 2 su bardagi un 5 yemek kasigi pudrasekeri 1 paket kabartmatozu 1 paket vanilya şekeri 180 gram yumusak tereyagi Kücük bir kase bütün badem. Ayriyeten kurabiyelerimizi bulamak icin pudrase..

Tilkinin Ağzındaki Hazır Avı Alan Kel Kartal 00:24

Tilkinin Ağzındaki Hazır Avı Alan Kel Kartal

Küçük tilki uzun süren uğraştan sonra bir tavşan avlayıp yemek için kuytu bir yer ararken arkasından gelen sesle kaçmaya başladı. Yukarıdan aniden gelen kel kartal tilkinin ağzındaki hazır ava pençeleriyle yakalayıp yuka..

  • JET TV tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çilekli Tart Kek Tarifi 04:37

Çilekli Tart Kek Tarifi

2 adet yumurta 1 çay bardağı şeker 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 3 çay bardağı un Muhallebisi için; 2 su bardağı süt 1 adet yumurta sarısı 1 çay bardağı şeker 3 yemek kaşığı un 1 yemek k..

Tavada Kadayıf Böreği 10:53

Tavada Kadayıf Böreği

300 gr. Taze Kadayıf 2 büyük boğum Dil Peyniri 2 adet Yumurta 1 çorba kaşığı Yoğurt ⅓ bardak Süt ⅓ bardak Zeytinyağı 1 çay kaşığı Tuz Akçaağaç Şurubu Boş bir kavanoza önce 1 çorba kaşığı yoğurdu, 2 adet yumurtayı, 1/3 s..

The Grinch Fragman 02:15

The Grinch Fragman

Who köyünden ayrılarak dağın başında, kimsenin yaklaşmaya cesaret edemediği mağarasında yaşayan Grinch'e yalnızca sadık köpeği Max eşlik etmektedir. Günlük yaşamın sukünetinden memnun olan Grinch'in kabusu ise, yılbaşı k..

Cin-i Ayet Fragman 01:47

Cin-i Ayet Fragman

Hayatını cinlerle mücadeleye adamış bir adam olan Salih, intikam yemini etmiş bir adamdır. Salih henüz küçük bir çocukken annesine ifrit musallat olmuş ve ailesi katledilmiştir. İntikam almak için her şeyi göze alan Sali..

Bir Arabanın İçine 17 Kişiyi Sığdırma Rekoru 08:44

Bir Arabanın İçine 17 Kişiyi Sığdırma Rekoru

Ukrayna'nın Zaporoje kentinde ilginç bir rekor kırıldı. Küçük otomobile tam 17 kişi girmeyi başardı. Bir Arabanın İçine 17 Kişiyi Sığdırma Rekoru..

  • JET TV tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 6 yıl önce
En Komik Yaşlı Teyze 00:26

En Komik Yaşlı Teyze

Okumayı yeni söken yaşlı teyze muhteşem performans sergiliyor... izleyin muhtemelen sizlerde çok seveceksiniz.. bide küçük çocuklar gibi rol yapması yok mu mükemmel....

  • JET TV tarafından
  • 1.463 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı

Medeniyeti yok eden büyük felaketin ardından yıllar geçmiştir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İnsanlar kendilerine yeni bir yaşam biçimi geliştirmiştir. Yeryüzünde hareket eden büyük şehirler, daha küçük olan kas..

Çukur 20. Bölüm 1. Fragmanı 00:49

Çukur 20. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Donuta Meydan Okuyan Pişi Tarifi 08:20

Donuta Meydan Okuyan Pişi Tarifi

2 ekmeklik hamur 1 boğum dil peyniri 80 gr bitter çikolata 80 gr krema- yarım paketten biraz az Ay çiçek yağı Fırından 2 ekmeklik hamur alın. Elinizi yağlayıp hamurdan iri ceviz boyutunda parçalar kopartın. Çok fazla b..