#KÜÇÜk kurbaĞa

Tavuklu Beşamel Soslu Kabaklı Sandal Yemeği 08:08

Tavuklu Beşamel Soslu Kabaklı Sandal Yemeği

Bu tarifte ben tavuk kullandim sizler kiyma yada kusbasi dana etiylede yapabilirsiniz.besamel sos yapmadan direk kasari serpip yapabilirsiniz.Ben kabagi kizarttim sizler birazcik yaglayip tuzlayip firina atin öylede yumu..

Elimi Neye Soktum - Ödüllü Oyun 16:36

Elimi Neye Soktum - Ödüllü Oyun

Yeni bir eğlenceli oyun ile birlikteyiz. Bu kez arkadaşlarımız görmeden ellerini deliklere sokuyorlar ve şanslarına ne gelirse elleyerek ödül için küçük topu bulmaya çalışıyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çukur 24. Bölüm 2. Fragmanı 01:03

Çukur 24. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Aloo Kachaloo Kahan Gaye - Hintçe Rhymes - Jugnu Çocuklardan Tekerlemeler 23:28

Aloo Kachaloo Kahan Gaye - Hintçe Rhymes - Jugnu Çocuklardan Tekerleme

Aloo Kachaloo Kahan Gaye - Hintçe Rhymes - Jugnu Çocuklardan Tekerlemeler Dinle Aloo Kachaloo Kahan Gaye, küçük çocuklar için favori tekerlemeler. Çocuklar sadece Aloo'yu severler, tatlı ve sevimli 3D Karakterlerimiz gü..

Atom Kurabiye Tarifi 06:20

Atom Kurabiye Tarifi

1 tane yumurta 125 gr yumuşak tereyağı ya da margarin 1 çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı yoğurt 1 paket vanilya Yarım su bardağı pudra şekeri 1 tatlı kaşığı limon suyu 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Yaklaşık 4 su bard..

Patates Mantısı Tarifi 01:55

Patates Mantısı Tarifi

Patates mantısı nasıl yapılır? 4-5 adet haşlanmış patates soyularak yoğurma kabına alınır. El ile yoğrularak patatesler püresi haline getirilir. Tuzu ayarlanır, pul biber, karabiber ve kıyılmış maydanoz eklenerek güzelce..

Otomobilin Bisikletliye Çarpma Anı Kamerada 00:25

Otomobilin Bisikletliye Çarpma Anı Kamerada

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bir otomobilin bisikletli sürücüye çarpma anı şehir hatları minibüsünün araç kamerasına takıldı. Kamera görüntülerinde otomobil sürücüsü, aniden önüne kıran bisiklet sürücüsüne arkadan..

Çalışan Alev Makinesi Sahnedeki Şarkıcının Yüzü Yaktı 00:25

Çalışan Alev Makinesi Sahnedeki Şarkıcının Yüzü Yaktı

Meksika'da sahne alan Francisco Elizalde, şarkı söylediği sırada, sahne kenarında bulunan alev makinesi çalıştı. Yaşanan kazada, şarkıcının yüzünde küçük çaplı yanıklar olduğu belirtildi...

Hediye Kapma Makinesi - Para Tutan Oyuncağı Kap 10:46

Hediye Kapma Makinesi - Para Tutan Oyuncağı Kap

Bu videoda hediye kapma veya küçük oyuncak kapma makinesi diye bilinen lunapark aleti ile bir kapışma yapıyoruz. Bizim oyuncaklarda 200 TL, Cumhuriyet Altını gibi ödüller var. O yüzden de tabii heyecan epey yüksek...

  • JET TV tarafından
  • 212 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Küçücük Motosiklete Binen Sarışının Sonu 00:17

Küçücük Motosiklete Binen Sarışının Sonu

Oğlunun küçük motosikletine binmek isteyen sarışın. Tüm güvenlik önlemlerini almasına rağmen , o motosikletin ona göre olmadığını unutmuş...

  • JET TV tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dört X 4'Lü - 12. Bölüm İzle 12:27

Dört X 4'Lü - 12. Bölüm İzle

Dörtlümüz topaç çevirirlerken topaçlardan biri ağaçlara doğru gider ve kaybolur. Kaybolan topacı ararlarken ne olduğunu anlamadıkları, düğmesine basınca ışıldama olan bir küçük cihaz bulurlar. Cihazın düğmesine bastıkt..

  • ÇocukTV tarafından
  • 379 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fincan Tatlısı 02:14

Fincan Tatlısı

Uygun bir tencereye 1 litre süt, 2 kahve fincanı un, 2,5 kahve fincanı şeker alınarak koyulaşana kadar karıştırılarak pişirilir, Kullanılan kahve fincanları 90ml kapasitelidir, Muhallabi koyulaşıp göz göz olduğunda 1 ye..

Nohutlu Tel Şehriye 08:34

Nohutlu Tel Şehriye

1 su bardağı (100 gr) tel şehriye 3 avuç (150 gr) haşlanmış nohut 1,5 çorba kaşığı tereyağı 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 100 gr Erzincan tulum peyniri 1 adet kuru kırmızı biber 1 dal biberiy..

 Hızlı Tantuni 05:58

Hızlı Tantuni

300 gr bonfile 2 adet lavaş 1 adet kapya biber 2 adet köy biberi 1 adet havuç 2 fındık büyüklüğünde zencefil 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı isot 4 adet tane karanfil 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı ..

Zerrin Özer'in Eşi Murat Akıncı Hakkında Yeni Gelişme - Müge Ve Gülşen'le 2. Sayfa 14:09

Zerrin Özer'in Eşi Murat Akıncı Hakkında Yeni Gelişme - Müge Ve Gülşen

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'da önceki gün kendisinden 27 yaş küçük Murat Akıncı ile evlenen Zerrin Özer'e şok üstüne şok! Murat Akıncı'nın dolandırdığı kadınlar bir bir ortaya çıkmaya başladı. Canlı yayına konuk olan mağd..

  • BETA tarafından
  • 166 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Demet Şener Cenk Küpeli Düğün Tarihi Kesinleşti 07:48

Demet Şener Cenk Küpeli Düğün Tarihi Kesinleşti

Demet Şener 2.5 aylık sevgilisiyle yarın nikah masasına oturuyor. Demet Şener düğünde Eda Güngör tasarımı bir gelinlik giyecek. Demet Şener 2.5 yıl süren çekişmeli davanın ardından 4 Mart 2019’da 11 yıllık eşi İbrahim Ku..

  • BETA tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zerrin Özer'den Murat Akıncı'ya İnce Gönderme 11:03

Zerrin Özer'den Murat Akıncı'ya İnce Gönderme

Zerrin Özer (61) iki yıl aşk yaşadığı, kendisinden 27 yaş küçük Murat Akıncı (34) ile 16 Haziran’da evlenmiş, 36 saat sonra da boşanma kararı almıştı. Zor günler geçiren sanatçı önceki akşam ‘Bursa Festivali’nde sahneye ..

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Keremcem Yeni̇ Di̇zi̇si̇ İçi̇n Aksi̇yon Dersleri̇ Alıyor 11:22

Keremcem Yeni̇ Di̇zi̇si̇ İçi̇n Aksi̇yon Dersleri̇ Alıyor

Küçük yaşta ailesini kaybetmiş, olağanüstü yetenekleri olan bir ajanı canlandıran Keremcem, Kimse Bilmez dizisindeki rolü için aksiyon derseleri alıyor.....

  • BETA tarafından
  • 134 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çikolatalı Pasta Tarifi (Kinder Délice) 10:11

Çikolatalı Pasta Tarifi (Kinder Délice)

5 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı un (tepeleme) 2 yemek kaşığı nişasta (tepeleme) 2 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için şerbet hazırlayalım. 3 yemek kaşığı şekeri 1 ..

Kadınbudu Köfte Tarifi 02:41

Kadınbudu Köfte Tarifi

1.Küçük bir tencereye 1 çay bardağı pirinç ve üzerini geçecek kadar su eklenerek pirinçler yumuşayana kadar pişirilir. 2.Tavaya 2 yemek kaşığı kadar sıvı yağ alınır ve 1 adet yemeklik doğranmış kuru soğan eklenerek soğan..

Çukur 25. Bölüm 1. Fragmanı 00:58

Çukur 25. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Mustafa Sandal Ve Melis Sütşurup Neden Ayrıldı 06:31

Mustafa Sandal Ve Melis Sütşurup Neden Ayrıldı

Mustafa Sandal 20 yaş küçük sevgilisi Melis Sütşurup'tan ayrıldı mı? Yaklaşık 7 aydır gözlerden uzak bir şekilde ilişkilerini sürdüren ikilinin sosyal medya hesaplarından takipleşmeyi bırakması Ayrıldılar mı? sorusunu..

  • BETA tarafından
  • 229 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mia And Me - 1. Sezon 3. Bölüm - Onarım 23:22

Mia And Me - 1. Sezon 3. Bölüm - Onarım

Vincent Mia'ya sakladığı sırrını gösterir: Daha önce hiç kimse burayı ziyaret etmedi ve Mia arkadaşının bu küçük sırrı onunla paylaştığı için çok mutludur! Ama Vincent gerçekten başka bir sırrı merak etmektedir: Mia'n..

  • ÇocukTV tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mia And Me - 1. Sezon 6. Bölüm - Nçao’nun Vahasi 23:19

Mia And Me - 1. Sezon 6. Bölüm - Nçao’nun Vahasi

Onchao ve Mia mutlulukla oyunlar oynar elf-kovalamaca , küçük tayın sihrini Yuko ve Mo'ya göstermek için sabırsızlanırlar! Lyria haklı olarak yüzünde gururlu bir ifadeye sahiptir: Onchao hiç bir yerde büyüyemiyen bir ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 515 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mia And Me - 1. Sezon 13. Bölüm - Ateş Tekboynuzu 23:18

Mia And Me - 1. Sezon 13. Bölüm - Ateş Tekboynuzu

Munculusa karşı mücadele sırasında, Yuko, Mo bir ağacın gövdesinin altında tuzağa düşmüştür! Neyseki, Mia onları kurtarmaya zamanında yetişir ama Gargona küçük Onchao'yu yakalamak için onların arkalarındadır! Bedeni ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 279 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Reçel Dolgulu Kurabiye Tarifi 04:21

Reçel Dolgulu Kurabiye Tarifi

Malzemeler 150 gr soguk tereyagi(margarinle denemedim) 1 su bardagi pudrasekeri 2 tane yumurta sarisi 1 tane vanilya Minnacik tuz limon kabugu rendesi 2 su bardagi un(bende tam bu ölcüde gitti ama siz yogurdugunuzda un ..

Çukur 25. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Çukur 25. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj 2. Fragmanı 02:22

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj 2. Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Merhamet 1967 Türk Filmi İzle 1:18:10

Merhamet 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, yıllardır ayrı olduğu babasını arayan küçük bir kızın hikâyesini anlatır. Osman, karısına tecavüze kalkışan arkadaşını vurur. Bu olayda karısını da suçlayan Osman, Nevin ve kızı Ayşe'den ayrılır. Ayşe, yı..

Damla'nın Dolabı - 2. Sezon 27. Bölüm 11:02

Damla'nın Dolabı - 2. Sezon 27. Bölüm

Damla’nın sınırsız bir hayal gücü vardır ve bu özelliği sayesinde her gün yeni bir macera yaşar. Küçük Damla, dolabındaki kıyafetleri denerken yepyeni maceraların yaşandığı kısa yolculuklara çıkar. Bir gün balerin kostüm..

  • ÇocukTV tarafından
  • 497 görüntüleme
  • 5 yıl önce