#KÜÇÜk kurbaĞa

Sade Bazlama Tarifi  Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek 02:57

Sade Bazlama Tarifi Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek

Eğer daha önce tavada bazlama ekmeği yapmadıysanız kesinlikle bu içine yağ katılan bazlama tarifini denemelisiniz. Hem yapımının kolay olması hemde herhangi bir araç gereçe ihtiyaç duyulmadan tavada yapılıyor olması bazl..

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi  Nişastalı Ağızda Dağılan Nefis Tat 02:53

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi Nişastalı Ağızda Dağılan Ne

Üzeri ceviz parçlarıyla dolu nefis bir ağızda dağılan tarçınlı kurabiye nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz. Ev yemeği tarifleri sizler için hazırladığı bu kurabiye tarifinde cevizleri kurab..

Twirlywoos - Tepe Taklak - 1. Sezon 20. Bölüm 11:05

Twirlywoos - Tepe Taklak - 1. Sezon 20. Bölüm

Küçük olanlar bu yaramaz karakterleri sever! Büyük BigHoo, Toodloo, Chickedy, Chick ve Peekaboo, büyük kırmızı teknelerinde maceralarını yaşadıkları için merak ediyorlar...

  • ÇocukTV tarafından
  • 345 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Prenses Sofia - Prenses Sofia'nın 1. Sezon Şarkıları 08:25

Prenses Sofia - Prenses Sofia'nın 1. Sezon Şarkıları

Küçük prensesimiz aslında sıradan bir insan olarak doğmuştur. Ancak günlerden bir gün annesi kralla evlenince kendisi de kraliyet ailesine adımını atmış olur…..

  • ÇocukTV tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Damla'nın Dolabı  - 2. Sezon 39. Bölüm 11:02

Damla'nın Dolabı - 2. Sezon 39. Bölüm

Damla’nın sınırsız bir hayal gücü vardır ve bu özelliği sayesinde her gün yeni bir macera yaşar. Küçük Damla, dolabındaki kıyafetleri denerken yepyeni maceraların yaşandığı kısa yolculuklara çıkar. Bir gün balerin kostüm..

  • ÇocukTV tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kutlamayı Patlangaçla Mahveden Denyo Öğrenci 00:18

Kutlamayı Patlangaçla Mahveden Denyo Öğrenci

Öğrenciler doğum günü olan öğretmenlerine küçük bir sürpriz hazırlamak istemiş. Ancak içlerinden biri konfetiyi öğretmeninin yüzüne patlatmış. Büyük ihtimalle bu sene sınıf tekrarı yapacaktır...

  • JET TV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tavada Pratik Su Böreği Tarifi Kolay  Pratik Peynirli Su Böreği 03:27

Tavada Pratik Su Böreği Tarifi Kolay Pratik Peynirli Su Böreği

YUFKA İLE HAZIRLAYABİLECEĞİNİZ NEFİS BİR TARİF TAVADA PRATİK SU BÖREĞİ 1.125 gr eritilmiş tereyağı bir kaseye alınır, 1 adet yumurta eklenerek güzelce çırpılır. 2.1 adet yufka tezgaha serilir ve üzerine hazırlanan yumurt..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi  Kağıtta Mini Sütlü Kek 02:56

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi Kağıtta Mini Sütlü Kek

Sanıyorum muffinler içinde en ünlüsü damla çikolatalı olandır. İçinde birde süt varsa daha besleyici hale gelen bu çikolatalı kekler görünüş olarak ta çok tatlılar. Eğer kağıtta hazırlanan nefis küçük kek tarifleri arıyo..

Dövize Yatırım Yapan Dilenci Kadınlar 00:47

Dövize Yatırım Yapan Dilenci Kadınlar

İstanbul Eminönü'nde yanlarında küçük bir çocukla dilencilik yapan bir grup kadın, kameralara yakalandı.Yanlarındaki çocukla dilenen kadınlar, topladıkları paraları cadde üzerinde bir döviz bürosunda dövize çevirdiler...

  • JET TV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dayanıklılık Testi - Kim Daha Çok Dayanacak 15:00

Dayanıklılık Testi - Kim Daha Çok Dayanacak

Bu videoda arkadaşlarımız bir dayanıklılık testi yapıyor. Başrolde pirinç var ama onun dışında çeşitli küçük rahatsızlıklar da eksik değil...

  • JET TV tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Balinarın balıkları yemesi böyle oluyor 00:56

Balinarın balıkları yemesi böyle oluyor

Denizin kralı kendini göstermekte...büyük balık küçük balıkları yer !..

  • JET TV tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Are You Human? 1. Sezon 2. Bölüm 1:01:48

Are You Human? 1. Sezon 2. Bölüm

Nam Shin III, gerçek Nam Shin'in yerine geçtiği ilk gün, bir şirket etkinliğinde Suh Jong-gil'i küçük düşürür. Sonra, eski bir koruma olan kindar Kang So-bong'la görüşür...

  • Koreli tarafından
  • 3.646 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Afrika ve Asya'da çekirge istilası 04:44

Afrika ve Asya'da çekirge istilası

Afrika ve Asya'da çok sayıda ülke çekirge istilasıyla mücadele ediyor. Birleşmiş Milletler (BM) İnsani Yardım Örgütü, küçük bir çekirge sürüsünün günde 35 bin kişinin yiyebileceği gıda miktarını tüketebileceği tahmininde..

Hadi Be Oğlum Hd İzle 1:46:44

Hadi Be Oğlum Hd İzle

Bir balıkçı olan Ali, hayatını küçük oğlu Efe'ye adamıştır. Ali’nin bu hayatta tek tutunduğu dal oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunu olan Efe, gülüp oynayan, duyduklarına tepki verebilen bi..

Çukur 29. Bölüm 1. Fragmanı 00:49

Çukur 29. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Çukur 29. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Çukur 29. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Wuhan'da virüse yakalanıp iyileşen İngiliz anlattı- Kamyon çarpmış gibiydi 01:46

Wuhan'da virüse yakalanıp iyileşen İngiliz anlattı- Kamyon çarpmış gib

Dünya çapında 5 binden fazla kişinin ölümüne yol açan Coronavirüs salgınında ölümler toplam vakaların sadece küçük bir kesitini oluşturuyor. Şimdiye kadar hastalığı atlatan ve taburcu olanların sayısı da 69 bini geçmiş d..

Büyüyünce Kedi Olmak İsteyen Ufaklık 00:47

Büyüyünce Kedi Olmak İsteyen Ufaklık

Kedide de ne sabır varmış. Acaba küçük çocuk diye ondan mı sakin kalmış ? Ben aynısını yapsam üç kere bıçaklamıştı beni. Neyse izliyoruz....

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hacı cafcaflı hamur yoğurma 00:16

Hacı cafcaflı hamur yoğurma

Karantinada 16. günü dolduran küçük çocuğun yarım işlerine erken girmesi...

  • PengoTV tarafından
  • 456 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Corona Virüse En Tatlı Tepkiyi Veren Ufaklık 00:43

Corona Virüse En Tatlı Tepkiyi Veren Ufaklık

Dünyada hayatı felç eden corona virüs park hayali kuran çocuklarında gündemine girmiş. Alya Timur isimli küçük minik kız bir kamu spotunu andıran ifadeleri izleyenleri gülümsetmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hong Kong Kaza Sonucu yanan personele bir yakıt dolusu akaryakıt döken iş arkadaşı 00:44

Hong Kong Kaza Sonucu yanan personele bir yakıt dolusu akaryakıt döken

Hong Kong asfalt çalması yapan belediye personelleri kaza sonucu ateş çıkması sonucu personelin elin yanmaya başladı. arkadaşı dolu benzini su sanıp üstüne döktükten sonra iş işten geçmiş oldu. Mağdur insanı , Etraftaki ..

Zorba 1966 Türk Filmi İzle 1:37:21

Zorba 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, mafya tetikçisi bir gencin aşkı anlatılır. Zorba’nın babası, o henüz üç yaşındayken cinayetten hapse girmiştir. Hemen ardından da annesini kaybetmiştir. Daha küçük yaşlarda mafya üyeleriyle çalışmaya ba..

Azraille Dans Fragman 02:40

Azraille Dans Fragman

Niyazi hayatını hırsızlık yaparak sürdürmektedir. Kardeşi Hasan ve annesi Gülizar ile birlikte küçük bir Ege kasabasında yaşayan Niyazi bir yandan da klasik araba ile sünnet düğünlerinde çocuk gezdirmektedir. Kardeşi ise..

Nesli Tükenmekte Olan Javan Gibbon Bebeği 00:45

Nesli Tükenmekte Olan Javan Gibbon Bebeği

Nesli tükenmekte olan türlerin hayatta kalabilmeleri için olumlu bir adımda, çok nadir bulunan bir Javan gibbon bebeği - vahşi doğada sadece 2.000 kişiden biri - dünyaya geldi. Kalp eriyen görüntüleri, Cumartesi gecesi d..

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaos - Örümcek Ağı 2012 Türk Filmi İzle 1:37:32

Kaos - Örümcek Ağı 2012 Türk Filmi İzle

Konusu : Türkiye'yi hem yurt içi hem yurt dışından gelebilecek tehditlere karşı koruma amaçlı kurulan gizli bir yapı olan Ulusal Güvenlik Teşkilatı'nın (UGT) bu sefer ki görevi oldukça tehlikeli ve risklidir. Zira ülke ..

 Perde Pilavı Tarifi 02:59

Perde Pilavı Tarifi

Perde Pilavı için Gerekli Malzemeler; Tereyağı Badem Pilavı için; 50 gr tereyağı 1 kahve fincanı dolmalık fıstık 200 gr badem 1/2 kahve fincanı kuş üzümü 3 su bardağı baldo pirinç 1/2 çay kaşığı kırmızı toz kırmızı bibe..

Cumhurbaşkanı Erdoğan F Klavye Şampiyonuyla Görüştü 02:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan F Klavye Şampiyonuyla Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, F klavye birincisi Nisa Maya Tunçoğlu ile telefonla görüştü. Erdoğan, küçük kızın başarısını kutladı...

Emlakçı ve Oto Galerilere Ayar 02:00

Emlakçı ve Oto Galerilere Ayar

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işyeri açma ve çalışma ruhsatı şartlarında değişiklik içeren bir düzenleme hazırlıyor. Düzenlemeye göre emlakçıların iş yeri 20 metrekareden küçük olamayacak. Oto galerilerin kaldırımda araç..

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi  Bayatlamayan Patatesli Poğaça 05:13

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi Bayatlamayan Patatesli Poğaça

Bu harika görünümlü patatesli çiçek şeklinde ki poğaçaları kesinlikle çok seveceksiniz. Kolay kolay bayatlamayan bu sütlü poğaça tarifini öğrenmek için tek yapmanız gerek detaylı tarifimizi izlemek ve işe koyulmak. Biz n..

Çok Basit Sütlü Tatlı Tarifi  Karamelli ve Çikolatalı 01:21

Çok Basit Sütlü Tatlı Tarifi Karamelli ve Çikolatalı

Karamelli İki Renkli Sütlü Tatlı Tarifi İçin Malzemeler 4 su bardağı süt 1 su bardağı toz şeker 1 paket krema (200 ml) 1 adet yumurta sarısı 3 çorba kaşığı dolusu buğday nişastası 1 paket bitter çikolata (80 gr) Hazırla..