#KÜÇÜk kurbaĞa

Dünya'nın En Uzun Tırnaklı Adamı Tırnaklarını Kesti 02:00

Dünya'nın En Uzun Tırnaklı Adamı Tırnaklarını Kesti

Sidhar Chillal 14 yaşında sol elinin tırnaklarını uzatmaya karar vermeden önce Hindistan'ın Pune kentinde yaşayan normal bir gençti. Tırnaklarını uzatmaya ise ilkokulda bir Hint geleneği olan küçük tırnak uzatma konusund..

  • PengoTV tarafından
  • 140 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Berkay - Bana Sen Gel 04:39

Berkay - Bana Sen Gel

Şarkı Sözleri: Anladım ki bunca zamandır Bomboş gezip durmuşum Sol omuzumdaki küçük meleğimle Ben zaten çok mutluymuşum Islak bir halde kendimi karşısında Otururken bulmuşum Ne de güzelmiş senin yağmurun Ay değil ben t..

Üvey baba 3 yaşındaki Alperen'i boğarak öldürdü 02:03

Üvey baba 3 yaşındaki Alperen'i boğarak öldürdü

Kayseri’de üvey baba 3 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdükten sonra mahalle mezarlığına gömdü. Küçük çocuğun cesedi 6 gün sonra bulunurken kaçan baba aranıyor...

Brokoli Çorbası Tarifi 02:26

Brokoli Çorbası Tarifi

MALZEMELER 1 küçük baş (500 g kadar) brokoli, 1 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağ, 5 su bardağı kaynar su, 1 su bardağı süt, Tuz. ********************* Brokoli Çorbası ise güzel bir alternatif olur mercimek, tarh..

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi 08:07

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 limonun suyu, 1 limonun rendelenmiş kabuğu, 1 yemek kaşığı pudra şekeri, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, Üzeri için 2 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ******..

Çukur 30. Bölüm 1. Fragmanı 01:04

Çukur 30. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Günlük Hayattaki Şanssızlıklar 03:25

Günlük Hayattaki Şanssızlıklar

Herkesin başına en az biri veya bir kaçı mutlaka gelmiş olan şanssızlıklar/küçük kazalar müzik eşliğine toplu halde bir arada...

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
7 Yaşındaki İkranur Kayıp 01:58

7 Yaşındaki İkranur Kayıp

Giresun'un İcili köyünde Cumartesi günü 7 yaşındaki İkranur evinin önünde oynarken kayboldu. Küçük kızı bulabilmek için köylüler ekipler harekete geçti. Bölgede arama çalışması başlattı. Çalışmalar 15 hektarlık ormanlık ..

Selçuk Şahin - YALAN (Official Video) 03:22

Selçuk Şahin - YALAN (Official Video)

Klip Yönetmeni: Selçuk Şahin Kamera: Rüya Studio Klip Montaj/ColorGrading: Selçuk Şahin Vokal: Ramazan Küçük Söz/Müzik: Selçuk Şahin Aranjör: Selçuk Şahin..

TikTok Uğruna Salıncağa Sıkışmak 01:00

TikTok Uğruna Salıncağa Sıkışmak

TikTok videosu çekmek için küçük salıncağa binmek isteyen 14 yaşındaki kız salıncağa sıkışınca yardımına itfaiye yetişmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 219 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Utku Barış Andaç - Resimdeki Gözyaşları & Ay Işığı (Official Video) 03:14

Utku Barış Andaç - Resimdeki Gözyaşları & Ay Işığı (Official Video)

Beste: Ludwig van Beethoven & Mehmet Soyarslan Yönetmen & Kurgu & Yaylı Düz: Utku Barış Andaç Colorist: Ercan Küçük Düzenleme: Oğuzhan Atar Miks & Mastering: Ozan Sarıboğa Kapak Tasarım: Özge Tığlı..

Çukur 30. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Çukur 30. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi 02:02

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi

MALZEMELER 6 adet küçük boy kabuklu Patates, Haşlamak için su, Karabiber, Tuz, Zeytinyağ. ********************************** Et, tavuk, balık yemeklerinin en güzel garnitürüdür Patates. Salatası olur, püresi olur nasıl..

Frambuazlı Brownie Tarifi 03:47

Frambuazlı Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 1 su bardağı şeker 80 g bitter çikolata, 125 g tereyağı, 1/2 su bardağı süt, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1,5 su bardağı un, 1 su bardağı Frambuaz, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 4-5 damla taze sı..

Şişli’de yangın paniği, vatandaşlar sokağa döküldü 01:44

Şişli’de yangın paniği, vatandaşlar sokağa döküldü

Şişli’de bir restoranda çıkan küçük çaplı yangın paniğe neden oldu, vatandaşlar sokağa döküldü. Yangının restoranda bulunan fritözden çıktığı öğrenildi...

Babası zincire vurdu 01:39

Babası zincire vurdu

KÖTÜLÜK YÜZÜNÜ DAHA NE KADAR VAHŞİLEŞEREK GÖSTEREBİLİR, ŞEYTAN DAHA NE KADAR ETE KEMİĞE BÜRÜNEBİLİR DEDİKÇE EL BÜYÜTÜYORLAR..BİR BABA..DAHA DOĞRUSU SÖZDE BABA,,,11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU YARAMAZLIK YAPTIĞI GEREKÇESİYLE ZİNCİ..

Jandarmanın Araç Kapısı ile İmtihanı 01:37

Jandarmanın Araç Kapısı ile İmtihanı

Jandarma askerler devrelerine küçük bir şaka yapmış ve hep beraber eğlenmişler. Araç kapısını bozuk sana asker oldukça uğraşmış..

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Limon Hırsızının Elektrikli Telle İmtihanı 01:11

Limon Hırsızının Elektrikli Telle İmtihanı

Limon bahçesine birinin girdiğini fark eden bahçe sahibi hırsıza küçük bir sürpriz hazırlamış. Bahçe sahibinin bahçenin tellerine uçak çaplı elektrik vermiş...

  • PengoTV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
DENEMELİ DIŞ GİYİM ALIŞVERİŞİM & KOLEKSİYONUM 11:52

DENEMELİ DIŞ GİYİM ALIŞVERİŞİM & KOLEKSİYONUM

Bütün parçaları üstüme deneyerek gösterdim, kombinlediğim fotoğraflarım varsa kombin önerisi olarak küçük resim ekledim. Yeni aldığım ürünlerin linklerini aşağıda bulabilirsiniz. Bendeki eski sezon ürünlere benzer, video..

  • GÜL tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Sabah Şarkısı En  Güzel Bebek Şarkıları 12:21

Sabah Şarkısı En Güzel Bebek Şarkıları

Bu videomuzda birbirinden güzel ve eğlenceli çocuk şarkılarını bir araya getirdik. Okul öncesi dönemdeki küçük çocuklar ve bebekler hem öğreniyor hem de eğleniyor.nn..

  • GÜL tarafından
  • 35 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Boğanın Kuyruğu ile Oynanmayacağını Öğrenen Köpek 00:15

Boğanın Kuyruğu ile Oynanmayacağını Öğrenen Köpek

Sevimli küçük köpek ahırdaki boğanın yanına gidip , boğanın kuyruğu ile oynamak istemiş. Ancak boğa bu işten hoşlanmamış ve köpeği tepmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır 04:23

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır

Bugünkü videomuzda sizlere nefis bir peynirli poğaça tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen gül poğaça nasıl yapılır sorularına kayıtsız kalamadık ve sizler için bu lezizmi leziz poğaça tarifini hazırladık. Hem çok az miktard..

Doğayı Katletmeye Devam Ediyoruz Köpek Balığının Midesinden Çıkanlar Karşısında Şok Olacaksınız 00:39

Doğayı Katletmeye Devam Ediyoruz Köpek Balığının Midesinden Çıkanlar K

Denizlerimizi kirletmeye son sürat devam ediyoruz. En çarpıcı gerçeklerden birisi de buradaki videoda yer alıyor. Bir balıkçı Avustralya'da yakaladığı köpek balığının midesinden çıkanlar karşısında şok oldu! Siz de olac..

  • JET TV tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çukur 31. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Çukur 31. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Oyuncak Almak İçin Girdiği Makineden Çıkamayan Ufaklık 01:00

Oyuncak Almak İçin Girdiği Makineden Çıkamayan Ufaklık

Çin'de oyuncak almak istediği oyun makinesine elini uzatan abla, eli sıkışınca kardeşini makineye soktu. Küçük çocuk girdiği makineden çıkamayınca olay yerine itfaiye ekibi çağrıldı...

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sıkışan Trafikte Balık Tutan Sürücü 00:46

Sıkışan Trafikte Balık Tutan Sürücü

Trafik sıkışıklığına takılan bir kamyon şoförünün yol kenarındaki küçük bir kanalda balık tutarak zaman kaybettiği eğlenceli anları izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Damat Mendilini Kapmak İsterken Heba Olan Gençler 00:23

Damat Mendilini Kapmak İsterken Heba Olan Gençler

Adetten olsa gerek damadın içine bir miktar para koyup kapı önünde bekleyenlere attığı mendili kapmak isteyen gençler küçük bir kaza atlatmış...

  • PengoTV tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kaçırılmamış, kendini bağlatmış! 01:44

Kaçırılmamış, kendini bağlatmış!

İZMİR BORNOVA'DA POLİSİ BİLE ŞAŞKINA ÇEVİREN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... İNŞAAT HALİNDEKİ BİR BİNADA,,, ELLERİ AYAKLARI BAĞLI, BAŞINA ÇANTA GEÇİRİLMİŞ 13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU BULUNDU... OLAYIN GİZEMİ ÇÖZÜLDÜĞÜNDE İSE, HE..