#KÜÇÜk kurbaĞa

''Kocası kıskanmasın diye...' 02:44

''Kocası kıskanmasın diye...'

GENCECİK YAŞINDA DOKTOR EŞİ TARAFINDAN KATLEDİLMİŞ, KÜÇÜK KIZININ GÖZYAŞLARI VE ANNEMİ İSTİYORUM FERYATLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLMİŞTİ..O CİNAYETE İLİŞKİN KAN DONDURUCU DETAYLAR ÇIKTI ORTAYA..DİYETİSYEN KADININ KOCASI T..

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe 05:45

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Tirileçe tarifini daha önce yapmıştım ama o tarifim biraz daha ağır çünkü hem karamel hemde kremşanti kullanmıştım ilk tarifimde Sadece Türk sayfalarında arama yapmıştım ama bu defa ..

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı 01:02

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuy..

İlk sözü ''anne'' oldu 01:48

İlk sözü ''anne'' oldu

YAKLAŞIK 1,5 AY ÖNCE KONYA'DA 2 KATLI BİR EVDE YANGIN ÇIKTI. 23 YAŞINDA BİR ANNE O ALEV KAPANINDA HAYATINI KAYBETTİ. YANIBAŞINDAKİ 3 YAŞINDAKİ OĞLU İSE AĞIR YARALI KURTARILDI. KÜÇÜK ÇOCUK,HALA HASTANEDE, GÖZÜNÜ HER ARALA..

Anneye Yumurtadan Civciv Çıkarma Şakası 00:21

Anneye Yumurtadan Civciv Çıkarma Şakası

Sabah kahvaltısını hazırlamakta olan annelerine küçük bir şaka yapmak isteyen kardeşler. Annelerini yumurtadan civciv çıkıyor diyerek fena trollemişler...

  • PengoTV tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 4 yıl önce
17 sokak köpeği saldırdı! 01:33

17 sokak köpeği saldırdı!

6 YAŞINDAKİ EMİRHAN EVİNİN ÖNÜNDEN OYNARKEN 17 SOKAK KÖPEĞİNİN SALDIRISINA UĞRADI, KÜÇÜK ÇOCUK DAKİKALARCA KÖPEKLERLE MÜCADELE ETTİ. YARDIMINA İSE İNŞAAT İŞÇİLERİ KOŞTU. O DEHŞET ANLARINI KAMERAYA ANLATIRKEN BABASI DA İS..

Minik Şeyma'dan güzel haber! 01:24

Minik Şeyma'dan güzel haber!

EVİNİN ÖNÜNDE OYUN OYNARKEN BİR ANDA ORTADAN KAYBOLDU,,,, AİLESİ,,, KÖYLÜLER,, JANDARMA,,, HEPSİ 3 YAŞINDAKİ ŞEYMA İÇİN SEFERBER OLDULAR. KÜÇÜK KIZ EVİNİN 3 KİLOMETRE UZAĞINDA TAŞLARIN ARASINDA TEK BAŞINA OTURURKEN BULU..

Bumblebee Türkçe Dublajlı Tanıtım Fragmanı 02:34

Bumblebee Türkçe Dublajlı Tanıtım Fragmanı

Yönetmenliğini Travis Knight’ın (“KUBO VE SİHİRLİ TELLERİ,” “KORALİN VE GİZLİ DÜNYA”) yaptığı filmde oyuncular; Hailee Steinfeld (“EDGE OF SEVENTEEN”), Pamela Adlon (“BETTER THINGS,””LOUIE”), John Cena (“BABALAR SAVAŞIYO..

Çek Kopar Ekmek Tarifi 02:46

Çek Kopar Ekmek Tarifi

MALZEMELER 1 adet yuvarlak Ekmek, 1 yemek kaşığı tereyağı, küçük parçalar halinde doğranmış, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 adet kırmızı biber, minik minik doğranmış, 1/2 su bardağı minik doğranmış sucuk, 1 a..

Tereyağlı Yumurta Kapama Tarifi 01:44

Tereyağlı Yumurta Kapama Tarifi

Malzemeler: 2 adet Yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 çay kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, Tuz. ************************ Hani bazı tarifler vardır ya nasıl yapsak..

Vagon evler yok satıyor! 02:51

Vagon evler yok satıyor!

BİR ZAMANLAR BÜYÜK ŞEHİRDE YAŞAM HAYALLERİ VARDI. PANDEMİDEN SONRA O HAYALLER BAZILARI İÇİN YERİNİ DOĞAYA DÖNÜŞ PLANLARINA BIRAKTI. BİR SAHİL KASABASINDA YA DA ORMAN KENARINDA UYANMA HAYALLERİ KURANLARA ÖZEL VAGON EVLER ..

Yavru kargayı kurtardı 01:24

Yavru kargayı kurtardı

ANTALYA'DA DENİZE DÜŞEN YAVRU KARGAYI KURTARMAK İÇİN CANINI DİŞİNE TAKTI... AMA BİR ANDA ETRAFI KUŞATILDI... VAZGEÇMEYİP KÜÇÜK KUŞU SAĞ SALİM KIYIYA ULAŞTIRDI... SONRA DA KAHRAMAN OLDU...

Mezarlıkta Tabut Başında Kavga Eden Sülale 00:30

Mezarlıkta Tabut Başında Kavga Eden Sülale

Ölen yakınlarını defnetmek için toplanan akrabalar arasında küçük bir tartışma büyümüş ve kavgaya dönüşmüş. Mezarlıkta ortalık karışmış...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Eyüpsultan'da köpek kız çocuğuna saldırdı 02:41

Eyüpsultan'da köpek kız çocuğuna saldırdı

Eyüpsultan'da sokakta video çeken küçük kıza bir köpek saldırdı. Vatandaşların yardımıyla kurtarılan kız çocuğu yaşadığı korku dolu o anları ağlayarak anlattı...

Uçan Taksi Dönemi Başlıyor! 01:25

Uçan Taksi Dönemi Başlıyor!

2 kişi kapasiteli araç elektrikle çalışıyor. Küçük bir helikopteri andırıyor. Ayrı bagaj bölmesi de bulunuyor. Hava taksilerin 2024'te Paris'te düzenlenecek yaz olimpiyatlarında hizmet vermesi planlanıyor..

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı

TÜR: 3D Epik Macera OYUNCULAR: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide ve Stephen Lang YÖNETMEN: Christian Rivers YAZARLAR: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jac..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi 03:17

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi

Malzemeler : 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 su bardağı un, 3 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1 su bardağı Damla çikolata. **********************..

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı 02:33

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı

Ekler tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı pekte zor olmayan ekler yapımı videomuzda aşama aşama anlatıldı. İlk olarak soğuması için ekler kremasını hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra daha iyi ..

Yeni nesil kurye! 02:16

Yeni nesil kurye!

İSTANBUL CADDEBOSTAN'DA BİR KAFE, ALDIĞI SİPARİŞLERİ MÜŞTERİLERİNE SIRADIŞI BİR YOLLA ULAŞTIRIYOR. SİZ DE YOLDA KARŞILAŞIRSANIZ ŞAŞIRMAYIN.. ADI ROBOT KURYE... BOYU KÜÇÜK AMA YETENEKLERİ BÜYÜK.....

Duran kalbi yeniden çalıştırdı 01:20

Duran kalbi yeniden çalıştırdı

YARAMAZLIĞININ BEDELİNİ AĞIR ÖDEMİŞ, ÇIKTIĞI ERİK AĞACINDAN DÜŞÜP KALBİNE DEMİR SAPLANMIŞ, HASTANEDE MUCİZE ESERİ HAYATA DÖNDÜRÜLMÜŞTÜ. KÜÇÜK HAMZA'YI KURTARAN KAHRAMAN DOKTOR KONUŞTU. O ANLARI ANLATTI...

Minik Irmak'ın sevimli şakası 01:21

Minik Irmak'ın sevimli şakası

SAMSUN'DA YAŞAYAN, 4 YAŞINDAKİ KÜÇÜK IRMAK, YOLUNA AYAĞINI UZATAN POLİS MEMURUNA ÖYLE BİR HAREKETTE BULUNDU Kİ... GÖRENLER ŞAŞIRSIN MI, GÜLSÜN MÜ BİLEMEDİ....

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri 04:14

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri

Sultan Kebabı icin Malzemeler 3 adet taze yufka İç malzemesi için 1 adet büyükk tavuk göğsü ( eğer çok küçükse 2 adet kullanabilirsiniz ) Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 adet yeşil biber (yoksa 1 adet soğan kullanın ) 1 ..

Coleslaw Salata Tarifi 02:18

Coleslaw Salata Tarifi

Malzemeler: 1 küçük baş lahananın yarısı (500-600 g), 1 adet havuç, 4 yemek kaşığı sulu yoğurt, 2 yemek kaşığı süt, 4 yemek kaşığı mayonez, 2 yemek kaşığı limon suyu, 2 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 yemek kaşığı toz şeke..

Çukur 33. Bölüm 1. Fragman (Sezon Finali) 00:59

Çukur 33. Bölüm 1. Fragman (Sezon Finali)

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Kiracı arkasında enkaz bıraktı! 01:58

Kiracı arkasında enkaz bıraktı!

SATIN ALDIĞI DAİREDEKİ KİRACIYI ANCAK AYLAR SONRA ÇIKARABİLDİ. EVE İLK GİRDİĞİNDE İSE KELİMENİN TAM ANLAMIYLA KÜÇÜK DİLİNİ YUTTU. KİNDAR KİRACI DUVARLARDA ÇİZİLMEDİK TEK BİR YER BİLE BIRAKMAMIŞTI!..

Miran oyun oynarken kayboldu 01:35

Miran oyun oynarken kayboldu

AİLESİYLE MİSAFİRLİĞE GİDEN 4 YAŞINDAKİ MİRAN BİRDEN ORTADAN KAYBOLDU... HERKES ONU ARAMAYA BAŞLDI... UMUTLAR TAM TÜKENİYORDU Kİ OTİZMLİ KÜÇÜK ÇOCUK ÇOK SÜRPRİZ BİR YERDE UYURKEN BULUNDU.....

Bilal Hancı & Mustafa Ceceli - Rüzgar 03:08

Bilal Hancı & Mustafa Ceceli - Rüzgar

Söz: Azmi Coşkun Müzik: Ümit Karabiber Düzenleme: Mustafa Ceceli Kemençe, Gitar: Mustafa Ceceli Mix- Master: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Murad Küçük..

8 METRE YÜKSEKLİKTEN YERE ÇAKILDI 00:53

8 METRE YÜKSEKLİKTEN YERE ÇAKILDI

AĞIR YARALANAN KÜÇÜK ÇOCUK KALDIRILDIĞI HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI...

Taciz şüphelisine linç girişimi! 01:22

Taciz şüphelisine linç girişimi!

Küçük çocukları taciz ettiği iddia edilen yabancı uyruklu şahsa linç girişimi! Polis mahallelinin elinden zor aldı..

Çukur 33. Bölüm 2. Fragman (Sezon Finali) 00:58

Çukur 33. Bölüm 2. Fragman (Sezon Finali)

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..