#Köfteli patlıcanlı parmak kebabı tarifi

Lebeniye Çorbası İftar Menüsüne Enfes Köfteli Yoğurtlu Çorba Tarifi 05:48

Lebeniye Çorbası İftar Menüsüne Enfes Köfteli Yoğurtlu Çorba Tarifi

Lebeniye Çorbası için malzemeler: (4-6 kişilik) Köftesi için: 250gr. kıyma 1 adet soğan 1er tatlı kaşığı tuz ve karabiber serpmek için un (Bu malzemelerle yaptığınız köftelerin 4-6 kişi için yarısını kullanın gerisini d..

Fırında Kolay Çeşnili Tavuk Baget ve Patlıcanlı Saray Pilavı Tarifi 05:19

Fırında Kolay Çeşnili Tavuk Baget ve Patlıcanlı Saray Pilavı Tarifi

5 yemek kaşığı su 9 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket ülker ducros tavuk terbiye çeşnisi 1 kg tavuk baget Saray Pilavı için: 2 su bardağı pirinç 2 adet patlıcan 2 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet domates..

Patlıcanlı Börek Tarifi 02:21

Patlıcanlı Börek Tarifi

Hazır Yufka İle Yapılmış Patlıcanlı Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo yufka Yufkaları ıslatmak için yapılacak harç için; 2 yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt 1 fincan sıvı yağ 1 çay bardağı su İç Harcı için; 1 kilo çok mini..

Közde Patlıcanlı Kırmızı Biberli Meze Tarifi  Meze Tarifleri 02:09

Közde Patlıcanlı Kırmızı Biberli Meze Tarifi Meze Tarifleri

Közde yapılan meze tarifleri sevenler için iki lezzetin buluştuğu bir videolu tarif hazırladık. Közde patlıcanlı kırmızı biberli meze tarifi videosu ile nefis bir meze yapabilirsiniz. Üstelik yapım süresi de çok kısadır ..

Patlıcanlı Bulgur Pilavı Tarifi 03:59

Patlıcanlı Bulgur Pilavı Tarifi

Sebzeli yemek tarifleri sevenlere nefis bir patlıcanlı bulgur pilavı tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay ve pratik olan bu güzel tarifimizi denemenizi tavsiye ederiz...

Patlıcanlı Börek Tarifi 04:40

Patlıcanlı Börek Tarifi

Malzemeler: 2 adet Patlıcan 2 adet Domates 250 gram Kıyma 1 adet Soğan 4 adet Yufka 1 adet Yumurta Sarısı Su Zeytinyağı..

Patlıcanlı Makarna Tarifi 04:37

Patlıcanlı Makarna Tarifi

Malzemeler: 3 tane Domates 1 Soğan 3 yemek kaşığı Yeşil Zeytin 6 yemek kaşığı Lor Peyniri 2 adet Patlıcan 250 gram Makarna Tuz, karabiber Zeytiyağı..

Patlıcanlı Perde Pilavı Tarifi (İftara Misafir Var!) 01:59

Patlıcanlı Perde Pilavı Tarifi (İftara Misafir Var!)

Malzemeler 1 yemek kaşığı tereyağı 2 su bardağı pirinç 3 su bardağı su (sıcak) 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan (yemeklik doğranmış) 500 gram dana kuşbaşı eti 2 adet yeşil biber (doğranmış) 1 adet kapya biber..

Köz Patlıcanlı Köfte Sarma Yemeğinin Tarifi 08:56

Köz Patlıcanlı Köfte Sarma Yemeğinin Tarifi

malzemeler 4 tane patlıcan Köftesi için gerekecek ler yaklaşık yarım kilo kadar dana kıyma bir tane kuru soğan 2 diş sarmısak yarım çay bardağı galeta unu bir tane yumurta 2 yemek kaşığı sıvı yağ baharatlarımızı..

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır 02:07

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır

Köfteli Yoğurt Kebap Tarifi İçin Malzemeler 1 kase yoğurt pide Köftesi için; 300 gram kıyma 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 adet yumurta Maydanoz Galeta unu Tuz, karabiber, kırmızı biber Sıvı yağ Üzeri için; Domates ve b..

128 Köfteli Hamburger 00:19

128 Köfteli Hamburger

Bu hamburgeri yemek için sanırım kocaman bir ağzınızın olması gerekiyor. Hani şu çizgi filmlerdeki ağızlardan...

  • JET TV tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köfteli Makarna Nasıl Yapılır 10:57

Köfteli Makarna Nasıl Yapılır

500 gram Kıyma 1 adet Yumurta 125 gram Ricotta Peyniri 1 çay kaşığı Rezene 1 çay kaşığı Pul Biber 1/4 su bardağı Ekmek İçi 2 dal Taze Kekik 3-4 yemek kaşığı Maydanoz 1 çay kaşığı Pul Biber 1,5 su bardağı Domates Sos..

Patlıcanlı Şiş Köfte 01:36

Patlıcanlı Şiş Köfte

Patlıcanlı Şiş Köfte Malzemeleri 3 adet patlıcan 8 adet çöp şiş 2 adet yeşil biber 2 adet domates 1 yemek kaşığı salça Köftesi İçin 500 gr kıyma 1 adet soğan 2 diş sarımsak Yarım su bardağı ufalanmış ekmek Tuz Yarım çay ..

Patlıcanlı Bademli Bayram Pilavı 11:55

Patlıcanlı Bademli Bayram Pilavı

Malzeme Listesi: 2 su bardağı pirinç 3 adet patlıcan 2 adet kuru soğan 150 gr badem 2,5 çorba kaşığı tereyağı 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı dolma baharı 1 tatlı kaşığı tuz 2 su bardağı pirinci ılık akan suda..

Patlıcanlı Fırın Makarna 09:55

Patlıcanlı Fırın Makarna

Tam bir yaz yemeği. Benim gibi makarnacıysanız ve patlıcanı da seviyorsanız tam sizlik:) Malzemeler: 3 tane Domates 1 Soğan 3 yemek kaşığı Yeşil Zeytin 6 yemek kaşığı Lor Peyniri 2 adet Patlıcan 250 gram Makarna Tuz, k..

Bostan Patlıcanlı Kebap 04:53

Bostan Patlıcanlı Kebap

MALZEMELER 5-6 Diş Sarımsak 1 Patates 400 Gram Dana kıyma 1 Kırmızı Biber 3 Yeşil Biber 15 Arpacık Soğan Sıvı yağ 2 Topan Patlıcan Tuz Karabiber..

Bostan Patlıcanlı Kebap 04:53

Bostan Patlıcanlı Kebap

MALZEMELER 5-6 Diş Sarımsak 1 Patates 400 Gram Dana kıyma 1 Kırmızı Biber 3 Yeşil Biber 15 Arpacık Soğan Sıvı yağ 2 Topan Patlıcan Tuz Karabiber..

Güzel Oyuncu İlk Ürününü Yetiştirdi - Patlıcanlı Paylaşım 01:00

Güzel Oyuncu İlk Ürününü Yetiştirdi - Patlıcanlı Paylaşım

Yer aldığı başarılı projeler ve güzelliğiyle dönem dönem gündem olan ünlü oyuncu Gizem Karaca bu sefer de sosyal medya hesabından paylaştığı patlıcanlarla dikkatleri üzerine çekti...

  • BETA tarafından
  • 140 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Parmak Yedirten Lezzeti ile Fırın Patates Tarifi 01:27

Parmak Yedirten Lezzeti ile Fırın Patates Tarifi

Malzemeler 4 adet patates 3 yumurta 250 gr kıyma Tuz, karabiber Kızartmak için ; Sıvı yağ Üzeri için; Rendelenmiş kaşar peyniri Hazırlanışı; 1.4 adet küp küp doğranmış patates kızgın yağda kızartılır. 2.Uygun bir tav..

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

İslim Kebabı Tarifi 13:44

İslim Kebabı Tarifi

En şık sunumu ile bugün sizlere köfteli islim kebabı tarifi hazırladık. Ve bizler çok beğendik ve sizlerinde beğeneceğinizi düşündük ve hemen sizlerle tarifini paylaşmak istedik. Misafirlerinize ve ailenize hazırlayabile..

Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır 03:16

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifmizde sizlere Antakya yöresinin ünlü bir kebap tarifi olan tepsi kebabı nasıl yapılır detaylı bir biçimde anlatacağız. Diğer bir adı sini kebabı tarifi olan bu lezzetli kebabın yapımı çok kolay. Belki en nefis et..

Fırın Torbasında Orman Kebabı Tarifi 01:12

Fırın Torbasında Orman Kebabı Tarifi

Bugün sizlere yapımı ile kolay lezzetine doyum olmayacak fırın torbasında orman kebabı tarifini hazırladık. Kolay hazırlanışıyla yumuşacık olan eti ile patates havuçların yanı sıra pirinç pilavı ile servis yapabileceğini..

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 02:53

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Yufkadan hazırlanan lezzetli bir kebap tarifi paylaşıyoruz. Hazırlanışı oldukça pratik olan sultan kebabını çay saatlerinde ve akşam yemeklerinde sizlerde hazırlayabilirsiniz. Yufkanın arasında bezelyeli, patlıcan ile ..

İslim Kebabı Tarifi 04:34

İslim Kebabı Tarifi

Patlıcanlı ve içinde köftesi ile nefis bir lezzet olan islim kebabı tarifi videosu ile karşınızdayız. Tam bir lezzet şöleni olan islim kebabı yapımı da oldukça basittir. Videodaki adımları tek tek uygularsanız kolaysa ev..

Tas Kebabı Tarifi Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri 02:28

Tas Kebabı Tarifi Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri

Gelelim tas kebabının yapımına. İlk olarak dana etimizi pişirmek için tenceremize sıvı yağımızı alıyoruz ve parça dana etlerimizi tencereye ilave ediyoruz. Etlerimizi tencerenin kapağı açık bir biçimde kavuruyoruz ve ren..

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri 02:28

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri

Bu videomuzda sizlere nefis bir et yemeği olan tas kebabı tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifi için pekte bir ön hazırlık yapmanıza gerek yok. Bildiğiniz gibi kanalımızda sizlerle daha önce p..

  • PengoTV tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tas Kebabı Tarifi - En Güzel Yemek Tarifleri 02:16

Tas Kebabı Tarifi - En Güzel Yemek Tarifleri

Nefis bir ev yemeği tas kebabı tarifi nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir, tüm ayrıntıları video da adım adım gösterilecek şekilde sizler için hazırladık. Tas kebabı hem sağlıklı hem de çok sevilen bir sulu yemektir. ..

  • PengoTV tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kağıt Kebabı Tarifi - Yemek Tarifleri 04:13

Kağıt Kebabı Tarifi - Yemek Tarifleri

Tavuk eti ile yapılan kağıt kebabı tarifi videosu etli yemek tarifleri sevenler için nefis bir seçim olabilir. Yapımı da oldukça pratik ve fazla bulaşık çıkmadan hızlıca yapabilirsiniz. Kağıt kebabı nasıl yapılır ve tam..