#Kökünü soran muhabir ve taksim dayısı

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere 03:54

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere

Kendimi bildim bileli yollarda tükettim koskoca bir ömrü Bir uçtan bir uca gezdim şu fani dünyayı Okumuşu, cahili, yoksulu, zengini hiç farkı yok hepsi aynı Sonunda bende anladım hanyayı Konyayı Sanki insanlık pazara çık..

Barış Manço - Abbas Yolcu 03:14

Barış Manço - Abbas Yolcu

Denizlerde okyanuslarda Dalgaların koynunda bir ömür tükettikten sonra Su için boğulmak varsa Çöllerde kızgın kumlarda karlı buzlu dağlarda Bir ömür tükettikten sonra Çukurda kaybolmak varsa Korkunun ecele faydas..

Asi Styla - Temmuz 03:42

Asi Styla - Temmuz

Temmuz şarkı sözleri ile Gönlüme sürüldüm üzgünüm İlk Kez Yaşadım süegünü senden başka bir gül toplamadım ondan darıldı güzgülü Alda götür hadi ömrümü rüzgar vurunca savurdu bağrıma aşkımın ateşinin ilk külü bugündü..

Martı ile Karganın Et Kavgası 02:08

Martı ile Karganın Et Kavgası

Taksim Meydanı’nda martıyla karganın et parçasını kazanma mücadelesi komik görüntüler oluşturmuş...

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bavulu Kemere Bağlamak 00:41

Bavulu Kemere Bağlamak

Taksim Meydanı’nda bir adamın valizini kemerine takarak arkasından sürüklemesi ilginç görüntü oluşturdu. Her geçen gün İstanbul’da meydana gelen ilginç olaylara yenileri eklendi. Taksim Meydanı’nda valizini kemerine bağl..

  • JET TV tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaçma Birader Film İzle 1:41:16

Kaçma Birader Film İzle

Senaryosunu Kaman kardeşlerin yazdığı filmimiz fragmanı ile daha şimdiden en merak edilen filmlerinden oldu. Kardeş Payı dizisi ile yıldızları parlayan Kaman kardeşlerin bu ilk sinema filmi komedi açısından son derece et..

Yurdum İnsanının Bedava Masaj ile İmtihanı 01:21

Yurdum İnsanının Bedava Masaj ile İmtihanı

İstanbul Taksim Meydanı’nda Malezyalı bir doktor ve yardımcısı, vatandaşlara ilginç bir masaj tekniği uyguladı. İlginç masaj tekniğine memnun kalan vatandaşların da doktora Türk usulü masajla karşılık vermesi renkli görü..

  • JET TV tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bayılma Numarasıyla Dilencilik Yaptı 01:44

Bayılma Numarasıyla Dilencilik Yaptı

Taksim Meydanı'nda kendisine simitçi süsü veren bir kişi, yere düşüp bayılma numarası yaparak insanlardan para almaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı...

Güneşli Havayı Fırsat Bilenler İstiklal Caddesi'ne Akın Etti 03:15

Güneşli Havayı Fırsat Bilenler İstiklal Caddesi'ne Akın Etti

İstanbul'da güneşli havayı gören vatandaşlar, Taksim'e akın etti. Pazar gününü fırsat bilen yüzlerce kişi, İstiklal Caddesi'ni doldurdu...

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Bebek Firarda' Filmi Gerçek Oldu 01:34

Bebek Firarda' Filmi Gerçek Oldu

Bebek Firarda' Filmi Gerçek Oldu Bebek Firarda filmi Bursa’da gerçek oldu. Kapının açık olduğunu fark eden 4 yaşındaki A.Ö., yalın ayak çıktığı mahallede kaybolunca vatandaşlar tarafından polis merkezine teslim edildi...

Çalgıcılara İthal Malı Ud 02:09

Çalgıcılara İthal Malı Ud

Sulukule’de hayat devam etmektedir. Güllüye Gülşen Bubikoğlu, annesi Sabahat Perran Kutman ve dayısı Bekir Şemsi İnkaya, Bayram Müjdat Gezen, babası Emin Münir Özkul, kız kardeşi Ayşen Gruda ve halası Rabiş Asuman Arsan...

Adam Benim Paraları Çıtır Çıtır Yiyor 00:20

Adam Benim Paraları Çıtır Çıtır Yiyor

Sulukule'de hayat devam etmektedir. Güllüye (Gülşen Bubikoğlu), annesi Sabahat (Perran Kutman) ve dayısı Bekir (Şemsi İnkaya), Bayram (Müjdat Gezen), babası Emin (Münir Özkul), kız kardeşi (Ayşen Gruda) ve halası Rabiş (..

Tecavüzcü Coşkun Katil Olursa 00:36

Tecavüzcü Coşkun Katil Olursa

Sulukule'de hayat devam etmektedir. Güllüye (Gülşen Bubikoğlu), annesi Sabahat (Perran Kutman) ve dayısı Bekir (Şemsi İnkaya), Bayram (Müjdat Gezen), babası Emin (Münir Özkul), kız kardeşi (Ayşen Gruda) ve halası Rabiş (..

Arkaya Dayıyı Alıp Arabesk Rap Yapmak 02:26

Arkaya Dayıyı Alıp Arabesk Rap Yapmak

Arkada dayısı olan Cemal Kral Kobra yla beraber, arabesk rap dinletisi.....

  • JET TV tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haritadan Yer Beğenmek - Aşırı Ciddi İşler 02:13

Haritadan Yer Beğenmek - Aşırı Ciddi İşler

Ankarada dayısı olanların, babası bürokrat olanların haritadan yer beğendirmekle insanları tehdit etmelerini fırsata çevirin..

  • JET TV tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'93 Yazı (Estiu 1993) Fragman 02:26

'93 Yazı (Estiu 1993) Fragman

6 yaşındaki Frida, anne ve babasını kaybeytikten sonra dayısı ve yengesi tarafından koruma altına alınır ve onlarla birlikte yaşamaya başlar. Ancak şehirde büyümüş, istediği çoğu şeye sahip olmuş Frida'nın taşradaki yeni..

Fuat Saka - Hamsiye 03:41

Fuat Saka - Hamsiye

Kaptan dedi uşaklar Cıkayiriz hamsiye Yalandı ki felekler Kaysin takalar suya Toplayın kalamari Gidelum siya siya Yoroz açıklarında Edelum baştan viya Kaptan dedi uşaklar Yavaş salın ağlari Suyun gelinleridur..

Gel Barışalım - Umut Annesine Kavuştu 03:16

Gel Barışalım - Umut Annesine Kavuştu

Umut doğduğu köyde bir çöp konteynırının önüne bırakılmış ve çocuk yetiştirme yurdunda büyümüş. Yıllar sonra ablası kendisini bulmuş ancak nüfus cüzdanında babası olarak kaydettirilen kişinin gerçek babası olmadığı DNA t..

  • ANKA tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası 04:26

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası

Adana'da Kurban Bayramı'nda birer gün arayla öldürülen ikiz kardeşin katil zanlısı dayının Bana yıllardır zulmediyorlardı, işkence yapıyorlardı. Senet imzalattırdılar, o yüzden birini öldürdüm dediği öğrenildi. Alınan..

Adana'da Dehşet! Önce  Ayaklarına Sonra Kafalarına Sıktı! 01:01

Adana'da Dehşet! Önce Ayaklarına Sonra Kafalarına Sıktı!

Adana'da kurdukları şirketin batması sonucu yaklaşık 1 milyon lira vergi borcundan dolayı tartıştığı iki dayısı ve bir kuzenini öldüren trafik polisinin önce kurbanların ayaklarına sıktığı sonra tekrar gelip başlarına at..

GırGıriye Gulşen Bubikoğlu Müjdat Gezen Türk Film İzle 1:26:37

GırGıriye Gulşen Bubikoğlu Müjdat Gezen Türk Film İzle

Gırgıriye, 1981 yapımı Türk güldürü filmi. Bir yanda Güllüye, annesi Sabahat ve dayısı Bekir. Diğer yanda Bayram, babası Emin, kız kardeşi Sevim ve halası. Güllüye Bayram’ın, Sevim de Bekir’in sevgilisidir, ama Emin ile ..

  • PengoTV tarafından
  • 16.847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayati ve Diğerleri Fragmanıı 01:05

Hayati ve Diğerleri Fragmanıı

Sürgün karakolunda başkomiserlik yapan Hayati (Celil Nalçakan), ona her fırsatta gelin bulmaya çalışan annesi Şükran (Günay Karacaoğlu) ve türlü yöntemlerle kolay yoldan köşeyi dönmeye çalışan dayısı Danyal’ın (Levent Ül..

Artık Çocuk Olmayan Kadın Hale Soygazi 01:34

Artık Çocuk Olmayan Kadın Hale Soygazi

Cazibe Hanımın Gündüz Düşleri (1992)' filminden bir kesit. Cazibe güzel olmasına karşın evde kalmış, yaşı geçkin bir kızdır. Birlikte yaşadığı annesi Füruzan Hanım ve ona gizli bir tutkuyla bağlı dayısı Behçet yüzünden ..

  • PengoTV tarafından
  • 3.735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 9. Bölüm Fragmanı 01:09

Siyah Beyaz Aşk 9. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 9. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, büyük bir öfkeye kapılarak dayısı ile karşı karşıya geliyor! Peki Ferhat'ın kardeşine ne oldu? Siyah Beyaz Aşk 9. Bölüm fragmanında ortalık karışıyor! Ferhat, evi taran..

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı'nın başı büyük bir belaya giriyor; onu kurtaran yine Ferhat oluyor! Aslı'yı ortadan kaldırmak isteyen Namık Emirhan, eski defterleri açar. Aslı'nın mahkemelik olduğu bi..

Güzel Adam Süreyya Fragmanı 01:35

Güzel Adam Süreyya Fragmanı

Eyüp’de doğan çocukluğu ise Zeytinburnu’nda geçen Süreyya Soner, çok sevdiği dayısı onu Beşiktaşlı yaptığında henüz 8 yaşındadır. Semt takımlarında kalecik yapan Süreyya, futbolcu formasını giymeyi hayal etmediği Beşikta..

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle 1:18:29

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Ayşim liseyi bitirmiş Kartal’daki akrabalarının yanına geliyor. Biraz garip ama 5 yaşında gönderildiği okuldan dönüşü ancak şimdi. “14 sene tam bir manastır hayatı.” Arada bir bayılıvermesi bundan.Orhan Günşira..

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı 01:08

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde silahlar çekiliyor; Aslı, Ferhat'ın peşini bırakmıyor! Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde, gizli gerçekler ortaya çıkar. Ferha..

Hayati ve Diğerleri 3. Bölüm Fragmanı 01:08

Hayati ve Diğerleri 3. Bölüm Fragmanı

Hayati ve Diğerleri 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Hayati ve ekibi bir banka soygununa müdahale ediyor! Hayati ve Diğerleri, 26 Haziran Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Maskeli bir çete banka soygunu yapmaktadır. Bu ba..