#Köpek konuşuyor

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı 01:05

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı yayında! Gülizar'ın sesini çok beğenen müzik prodüktörü Kartal, Gülizar'ı bulmayı başaracak mı? Fettah, kardeşi gibi sevdiği Gülizar ile konuşuyor ve babasından kalan mirasın kendisine fayda ge..

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam 08:37

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile yaşanan gerilimden Almanya'yı sorumlu tuttu. Yaklaşan seçimler nedeniyle Türkiye'nin hırpalanmaya çalışıldığını söyleyen Erdoğan, gurbetçilere Türkiye düşmanı olmayan partilere oy ve..

Kendinle Çıkar Mısın Röportaj 04:48

Kendinle Çıkar Mısın Röportaj

Hepimiz seçiciyiz, onu beğenmiyoruz, bunu beğeniyoruz onun burnunu beğenmiyoruz, burnunu beğeniyoruz gözünü beğenmiyoruz. Çok konuşuyor diyoruz yine beğenmiyoruz, adamını buluyor kaslını kadınını buluyor sarışınını ist..

  • JET TV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Popstar Yarışmacılarının Son Haline Bakın Tanımak İmkansız 03:25

Popstar Yarışmacılarının Son Haline Bakın Tanımak İmkansız

Yıl 2004, Türkiye onları konuşuyor. Ses yarışmacılarının çıkış noktası olan Popstar ilk sezonu ile Türkiye'de yeni bir akımın başlamasına neden oldu. Popstar ekolünün ardından birçok ses yarışması geldi gelmesine anca..

  • BETA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şov Mu Gerçek Mi - Ünlü İsimlerden Tepki Yağdı 06:52

Şov Mu Gerçek Mi - Ünlü İsimlerden Tepki Yağdı

Tüm Türkiye bu olayı konuşuyor. Kadınlar o görüntüye tepkili. Yağmur Sarnaç'ın mahkame kararı ile çocukların alınması büyük olay oldu. Aralarında ünlülerin bulunduğu kişiler neler söyledi?..

  • BETA tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adriana Lima'yı Yeni Aşkıyla Metin Hara Mı Tanıştırdı 07:20

Adriana Lima'yı Yeni Aşkıyla Metin Hara Mı Tanıştırdı

Magazin dünyası üç gündür Adriana Lima ile Emir Uyar'ı konuşuyor. Metin Hara ile yollarını ayıran Adriana Lima, Türk işadamı Emir Uyar ile Mikonos adasında el ele görüntülenmişti...

  • BETA tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Reynmen’in Yeni Aşkını Hırka Ele Verdi 02:27

Reynmen’in Yeni Aşkını Hırka Ele Verdi

Son yıllarda herkes gerçek adı Yusuf Aktaş olan sosyal medya fenomeni Reynmen’i konuşuyor, şarkıları milyonlarca kez izleniyor. Reklamcılar da onun peşinden koşturuyor...

  • BETA tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Belma Sera - Geceler Sana Kalsın 04:52

Belma Sera - Geceler Sana Kalsın

Geceler Sana Kalsın Belma Sera Uykusuzluk gözlerimde Konuşuyor derinlerde Bin isyan var içerimde Her halimde Bu geceler sessiz derler Hiç inanmam söyleyene Öyle bir gürültü var ki Seni çağırır sessizce Dağıtırım her ş..

Nilperi’nin Ağzı Kokuyordu İddialarına Yanıt Gecikmedi 01:58

Nilperi’nin Ağzı Kokuyordu İddialarına Yanıt Gecikmedi

Nilperi Şahinkaya, geçtiğimiz akşam Zorlu’da görüntülendi. Bursin’in Şahinkaya, hakkında dediği “Nilperi’nin ağzı kokuyordu öpüşürken” sözleri magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Nilperi Şahinkaya, soğan-sarımsak..

  • BETA tarafından
  • 159 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Jeff Bezos’un Türkiye Tatili Devam Ediyor - 400 Milyon Dolar 03:20

Jeff Bezos’un Türkiye Tatili Devam Ediyor - 400 Milyon Dolar

Jeff Bezos'un Türkiye tatili devam ediyor. Bodrum 136 metrelik mega yatı konuşuyor. 2019 yapımı ultra lüks yatta, 11 kabinde 22 kişi konaklayabiliyor. Amazon'un kurucusu ve dünyanın en zengin insanı Jeff Bezos, 400 milyo..

  • BETA tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence 02:30

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence

Evliliğe adım atacak kadınların en büyük eğlencesi olan kına geceleri, daha da renkli hale geliyor. Bir çok yeni kına konseptlerinin ortaya çıktığı günümüzde yeni trend türkü söyleyen, tepsi taşıyan robotlar olacak. Gün..

'Futbolda şike' davası yeniden görüldü 02:58

'Futbolda şike' davası yeniden görüldü

'Futbolda şike' davası, Yargıtay’ın usulden bozma kararının ardından yeniden görüldü. Duruşmada Trabzonspor vekilinin itirafçı beyanları olduğuna ilişkin sözlerine sinirlenen Yıldırım, Aynı FETÖ’cüler gibi konuşuyor di..

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor 06:04

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor

Diyarbakır'da, işitme cihazı kırılan Süleyman Yılmaz (4), 2 aydır sessizliğe mahkum oldu. Süleyman'ın yürüme engelli annesi Ceylan Yılmaz (32), işitme cihazının tamiri için firma tarafından kendilerine gönderilen ve yakl..

FBI- -Seçimlere İki Ülke Müdahale Ediyor- 01:19

FBI- -Seçimlere İki Ülke Müdahale Ediyor-

Başkanlık yarışında son viraja giren Amerika o basın toplantısını konuşuyor. FBI ve Ulusal İstihbarat’ın direktörleri kameraların karşısındaydı. Direktörler, seçimlere iki ülkenin müdahale ettiğini açıkladı, Rusya ve İra..

Dünya bu kuryeyi konuşuyor 02:01

Dünya bu kuryeyi konuşuyor

DÜNYA BU OLAYI KONUŞUYOR. EVDE YALNIZ BIRAKILAN 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK, 35 METREDEN DÜŞTÜ... ÇIĞLIKLARI DUYUP KOŞAN BİR KURYE ÖLÜMÜ GÖZE ALDI, KOLLARINI AÇIP ÇOCUĞU YERE ÇAKILMAKTAN KURTARDI...

Türkiye bu feryadı konuşuyor 02:13

Türkiye bu feryadı konuşuyor

HERKESİN KULAK VERMESİ GEREKEN BİR FERYAT VAR SIRADA...TÜRKİYE, 'ÖLMEK İSTEMİYORUM' DİYEN GENÇ BİR KADININ BU FERYADINI KONUŞUYOR... SHOW HABER, ANNESİNİN ESKİ EŞİNİN AİLESİ TARAFINDAN TEHDİT EDİLEN DİLAN KOÇ'A ULAŞTI.....

Sadece konuşarak para kazanıyor! 02:06

Sadece konuşarak para kazanıyor!

DÜNYA BU ADAMI KONUŞUYOR; HİÇBİR İŞ YAPMADAN GÜNDE ORTALAMA 2 BİN 500 LİRA KAZANIYOR.. KENDİNİ KİRALAYAN ADAM' LAKABIYLA TANINAN O JAPON, SALGINDA ŞÖHRETİNE ŞÖHRET KATTI. PANDEMİ YALNIZLARI İLE SADECE SOHBET EDEREK SERV..

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu 03:38

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu

Eskişehir’de yaşadığı binanın önünde sokak kedilerini besleyen hayvansever, komşusunun kendisini tehdit ettiğini ve kedileri zehirlemek amacıyla mama ve su kaplarının içerisine naftalin koyduğunu iddia ederek mahkemeye b..

Interpol onu arıyor! 02:41

Interpol onu arıyor!

TÜRKİYE BİR KAÇ GÜNDÜR KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'İ KONUŞUYOR. 400 BİNDEN FAZLA YATIRIMCIYI DOLANDIRDI... 28 YAŞINDA MİLYON DOLARLAR KAZANDI. GEÇTİĞİMİZ SALI GÜNÜ ARDINDA MAĞDUR ORDUSU BIRAKARAK ORTADAN ..

Atları kesip restoranlara sattılar 02:52

Atları kesip restoranlara sattılar

TÜRKİYE GÜNLERDİR KAYIP 100 ATI KONUŞUYOR... İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN SATIN ALIP SAHİPLENDİRDİĞİ FAYTON ATLARININ 100'Ü HATAY DÖRTYOL'DA KAYBOLMUŞTU... HABERTÜRK YAZARI ESRA BOĞAZLIYAN O ATLARIN İZİNİ SÜRDÜ... ..

Ali Çınar- -97 ülke ve ABD, Taliban ile anlaştı 08:00

Ali Çınar- -97 ülke ve ABD, Taliban ile anlaştı

Biden panik oluşturmak mı istedi? Terör saldırıları sonrası Afganistan'da son durum ne? Neden 24-36 saat aralığı saldırı olasılığı yüksek dedi? ABD'nin çekilmesi sonrası nasıl bir süreç yaşanacak? Biden'ın hedefi Kabi..

Dikkat! Boji çıkabilir... 01:58

Dikkat! Boji çıkabilir...

İSTANBULLULAR SON GÜNLERDE, TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA BİNİP ŞEHRİN ALTINI ÜSTÜNE GETİREN VE DÜNYA MEDYASINA KONU OLAN BİR KÖPEĞİ KONUŞUYOR... SEVİMLİ GEZGİNİN ADI BOJİ... EKİBİMİZ BUGÜN ONUNLA BİRLİKTEYDİ... TRAMVAYDA BAŞL..

Başörtüsü Erdoğan'ın Bacısı Olmak İçin Yeterli Değilmiş 10:05

Başörtüsü Erdoğan'ın Bacısı Olmak İçin Yeterli Değilmiş

GENEL BAŞKAN MERAL AKŞENER KONUŞUYOR..

Jager X Monstah - Yolunu Bul 03:24

Jager X Monstah - Yolunu Bul

Yolunu Bul şarkı sözleri ile Jager verse: Selamın aleyküm cemaat kuruldu Büyükler konuşuyor sesini kes Kanıma para yok kanıma kan akar Sokakta iteler hardcore Tetikte durun paso kendini sıkıntı bi moda sok Kasıla kasıl..

Trabzon’daki Tekno Kutlamaya Paylaşım Rekoru 02:31

Trabzon’daki Tekno Kutlamaya Paylaşım Rekoru

DÜNYA BU KUTLAMAYI KONUŞUYOR..

Büyük Sıfırlama ve 4. Sanayi Devrimi 2:15:53

Büyük Sıfırlama ve 4. Sanayi Devrimi

MAHFUZ! MATRİX UYANIRKEN İNSANLAR UYUTULUYOR! | Mukaddes Pekin Başdil % Eray Hacıosmanoğlu Mukaddes Pekin Başdil bu programda, Eray Hacıosmanoğlu ile birlikte Mahfuz adlı yeni kitabı ve insanlık hakkında konuşuyor. Meta..

  • STUDIO AS tarafından
  • 521 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Çocuklarımız Tehlikede! 1:46:38

Çocuklarımız Tehlikede!

Küresel Oyunlar ve Zihin Kodlaması 00:00 Giriş 03:42 Çocuklara Yapılan Manipülasyonlar ve Sübniminal Mesajlar 11:52 Neden Özellikle Çocuklara Manipülasyon Yapılıyor? 17:26 İnternet Ortamının Çocuklara Oyunlar Üzerinden..

  • STUDIO AS tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yunan ordusu hakkında her şey 19:20

Yunan ordusu hakkında her şey

Yunan Ordusu’nun temellerinin İngiliz Borsa’sında atıldığını biliyor muydunuz? Peki, bu ordunun başkomutanının Danimarkalı bir prens olduğunu duymuş muydunuz? Son dönemlerde ordusuna ve özellikle de hava kuvvetlerine hız..

  • STUDIO AS tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Amerika’nın Piramit Sistemi 20:03

Amerika’nın Piramit Sistemi

Biz batılı ülkelerin hepsini son derece rasyonel, son derece ciddi, her işlerini ölçüp biçerek, en liyakatli adamları işin başına koyarak yürüdüğünü düşünüyoruz... Bu belli ölçülerde doğru. Kıyasladığımız zaman başka ülk..

  • STUDIO AS tarafından
  • 3 görüntüleme
  • 9 ay önce
Pomeranian Köpeklerinin 100 Yıl İçerisinde Değişen Güzellik Anlayışları 01:18

Pomeranian Köpeklerinin 100 Yıl İçerisinde Değişen Güzellik Anlayışlar

Sevimlilikleri ile bilinen Pomeranian köpeklerinin 100 yıllık güzellik anlayışları Mashable'ın bu videosuna konu oldu. Cut ve Mode ekiplerinin yanında 100 yıllık güzellik çalışmalarını yürüten Mashable genellikle bunu ha..

  • Cowboy tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 8 yıl önce