#Köpeğe pas atmayan kedi

Yılın Golünü Kendi Kalesine Attı 01:02

Yılın Golünü Kendi Kalesine Attı

Sahalarda görebileceğiniz ender gollerden biri Ituano - Sao Bento maçında atıldı. Konuk takımdan Paulo Joao, orta sahadan kalecisine pas vermeye kalkınca olanlar oldu...

Willy William  Ego  [Clip Official] 03:24

Willy William Ego [Clip Official]

Now available with english subtitle! Willy William Ego Sözleri Miror – Ayna Dis moi qui est le plus beau – En iyi kim söyle Quitte à devenir mégalo – Hatta megaloman haliye Viens donc chatouiller mon ego – Gel egomu g..

Cristiano Ronaldo'dan Antremanda Müthiş Fake 00:27

Cristiano Ronaldo'dan Antremanda Müthiş Fake

Real Madrid'in Portekiz'li süper star'ı Cristiano Ronaldo idman'da yaptıkları tek pas çalışmasında, takım arkadaşlarına süper bir fake hareket sergiledi. İzliyoruz...

Willy William - Ego 03:24

Willy William - Ego

Ego Miroir Dis moi qui est le plus beau Quitte à devenir mégalo Viens donc chatouiller mon ego Allez allez allez Laisse moi entrer dans ta matrice Gouter à tes délices Personne en peut m’en dissuader Allez allez allez ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.479 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barcelona 2-1 Leganes (Uzun özet - 19 Şubat 2017) 14:32

Barcelona 2-1 Leganes (Uzun özet - 19 Şubat 2017)

Barcelona ecel terleri döktü: 2-1 La Liga'da Leganes'i konuk eden Barcelona, zorlandığı karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. La Liga'nın 23. haftasında Leganes'i konuk eden Barcelona, Messi'nin son dakikadaki penaltı golüyl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adriano Celentano  Susanna 04:30

Adriano Celentano Susanna

Sette giorni a Portofino più di un mese a Saint Tropez poi m'hai detto cocorito non mi compri col patè... e sei scappata a Malibù con un grossista di bijou! Susanna, Susanna, Susanna, Susanna mon amour. E io turista..

Ah Hollanda Zalım Hollanda 03:04

Ah Hollanda Zalım Hollanda

Şimdi efendim hepimizin malumu Hollanda İspanya'yı hacamat etti. 1-0 öne geçtikten sonra top çevirip oyunun anasını belleyen bu pas manyaklarına atılmış en büyük tokattı bu aslında. Serin sesler ekibi de bu hezimetten so..

  • JET TV tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Doğulu - Eyvallah 04:13

Kemal Doğulu - Eyvallah

Ben başaramadım bu aşk oyununu Kapattım o defteri İnsin perde oyun sona erdi Eremedi şu akıl ne hesaba ne kitaba Yandım sayın pas geçin beni Olmuş bitmişin hesabını tutamam ben Sıkıldım çok sıkıldım Gelmiş geçmiş..

Kondogbia'ya Rakip Çıktı! Orta Sahadan Kendi Kalesine! 00:39

Kondogbia'ya Rakip Çıktı! Orta Sahadan Kendi Kalesine!

Önceki gün orta sahadan kendi kalesine gol atan Inter'li Kondogbia'ya rakip Schalke-Eibar maçında çıktı. Angel, orta sahadan geri pas vermek isterken nefis bir gole imza attı...

  • OFSAYT tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ndiaye Şovu Kaçırmayın! 00:29

Ndiaye Şovu Kaçırmayın!

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Ndiaye, orta sahadan müthiş taşıdığı topun ardından harika bir pas çıkarttı. Ancak Tolga Ciğerci kaleciyi geçemedi...

  • OFSAYT tarafından
  • 489 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Kara - Pandora 03:29

Kara - Pandora

Kara - Pandora Şarkı Sözleri EVIM pandora açıl pandora kapan zati kiralıksın sahibin ben değilim yarım tablet aspirinle geçer belki diye diye kustum bütün gece&kendimde değildim duygusal sondaj, derin depresif travma ha..

Lyon 2-1 Beşiktaş Maç Özeti, Golleri İzle 03:37

Lyon 2-1 Beşiktaş Maç Özeti, Golleri İzle

Lyon 2-1 Beşiktaş (HD Kalite - Maç Özeti - 13 Nisan 2017) UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda Fransız ekibi Olympique Lyon ile karşılaştı. Maç öncesi yaşanan olaylar nedeniyle 45 dakika geç ..

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti  (23 Nisan 2017) 03:28

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti (23 Nisan 2017)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbiyi konuk takım uzatma dakikalarında Josef'in attığı golle 1-0 kazandı. Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, son oynadıkla..

  • PengoTV tarafından
  • 2.934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adamlıkta İşte  Bu 00:10

Adamlıkta İşte Bu

Onu baştan çıkarmaya çalışan kadına pas vermeyip yüzüğünü gösteren adam..

  • JET TV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tanıl - Pervane 04:16

Tanıl - Pervane

Şarkı Sözleri: Sen Mecnun’la Leyla’yı Asktan sandın dur seyret Bak bana sor sen sevdayı Çok yorgunsan hadi emret Ah o ne endam Offf offff pervanenim Şişt evvel Allah offf offf divanenim Ben delikanlı gönlümce Sevdim m..

Tavanın Kalıntılarıyla Yapılan Hindistan İşi Noodle 05:13

Tavanın Kalıntılarıyla Yapılan Hindistan İşi Noodle

Ultra hijyenli seyyar noodle ve yağ kir pas .....

  • PengoTV tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Lady Gaga - Bloody Mary 04:04

Lady Gaga - Bloody Mary

LADY GAGA LYRICS Bloody Mary Love is just a history that they may prove And when you're gone I'll tell them my religion's you When Pontius comes to kill the king upon his throne I'm ready for their stones. I'll danc..

Indila - Mini World 05:06

Indila - Mini World

[Couplet 1] Laissez moi rêver Laissez moi y croire Laissez moi dire Qu'on peut changer l'histoire Si c'est vrai qu'on est libre Qu'on peut s'envoler Qu'on me délivre Je sens que je vais étouffer [Refrain] Dans ce mini, ..

Espanyol 0-3 Barcelona Maç Özeti  İzle 03:51

Espanyol 0-3 Barcelona Maç Özeti İzle

Barcelona zorlanmadan kazandı: 0-3 La Liga'nın 35. haftasında Espanyol'u deplasmanda 3-0 yenen Barcelona, maç fazlasıyla Real Madrid'le puanları eşitledi. Maçın ilk bölümünde Barcelona ciddi bir dirençle karşılaştı. ..

Derbi Öncesi Seferberlik İzle 01:04

Derbi Öncesi Seferberlik İzle

Fenerbahçe'de Beşiktaş ile Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak derbi öncesi Jeremain Lens seferberliği yaşanıyor. Derbide sağ kanatta Lens'e forma vermek isteyen teknik direktör Dirk Advocaat, yıldız oyunc..

Otobüs önde, yolcu peşinde! 01:37

Otobüs önde, yolcu peşinde!

BİR YOLCU İSTANBUL EMİNÖNÜ'NDE OTOBÜSE BİNMEK İSTEDİ. AMA İDDİAYA GÖRE BİNECEĞİ OTOBÜSÜN ŞOFÖRÜ DURAĞI PAS GEÇTİ. KOŞMAK ZORUNDA KALAN YOLCU SONRASINDA YAŞANANLARI CEP TELEFONUYLA KAYDA ALDI. İZLİYORUZ...

İndila  Run Run 2014 03:43

İndila Run Run 2014

Indila - Run Run Şarkı Sözleri Perşembe,bağırıyorsun Allô, allô maman bobo 'Alo, alo anneciğim,acıyor Samedi c'est cuit Cumartesi,yandı mahvoldu Rembobine la vidéo Videoyu başa al Toujours tu run run run, never stop..

Au Clair De La Lune - Çocuk Şarkıları Ninniler 02:13

Au Clair De La Lune - Çocuk Şarkıları Ninniler

Au clair de la lune, mon ami Pierrot, Prête-moi ta plume, pour écrire un mot. Ma chandelle est morte, je n'ai plus de feu. Ouvre-moi ta porte, pour l'amour de Dieu. Au clair de la lune, Pierrot répondit : « Je n'ai pas ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tudor'un Derbi 11'inde Tek Bir Soru İşareti Var 01:07

Tudor'un Derbi 11'inde Tek Bir Soru İşareti Var

Pazar günkü derbıye önemli bir puan avantajıyla çıkacak Galatasaray'da Tudor ve oyuncuların konsantrasyonu en üst seviyede. Atiker Konyaspor maçında sakatlanan Rodrigues'in tedavisi sürüyor. Sağlık ekibi, oyuncunun der..

Müslüm Gürses - Denedim 04:41

Müslüm Gürses - Denedim

Müslüm Gürses - Denedim Dinle Şarkı Sözleri : gel gör bu halimin sebebi sensin gel tut ellerimi hasretin dinsin bak kalbim pas tuttu sensiz sen yoksun kaldım sahipsiz gözlerime uyku girmez yalvarırım dön sevgilim ..

 Medipol Başakşehir 0-2 Fenerbahçe 06:01

Medipol Başakşehir 0-2 Fenerbahçe

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de haftanın en kritik maçında lider Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerek hem rakibinin sahasındaki 31 maçlık yenilmezlik serisine nokta koydu, hem de puan farkını 2'ye indirdi. Aykut Kocaman..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gevrek Kandil Simidi Tarifi 04:36

Gevrek Kandil Simidi Tarifi

Malzemeler: 150 g soğuk tereyağı 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak) 1/2 çay bardağı sirke 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı mahlep 1 çay kaşığı kabartma tozu 2-2,5 su bardağı un Bolca susam (çiğ veya..

Mercimek Köftesi Tarifi 03:50

Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler : 1,5 su bardağı kırmızı Mercimek, 1 su bardağı ince bulgur, 4 su bardağı su, 1 adet kuru soğan, Büyük bir avuç dereotu, Büyük bir avuç maydanoz, Bir avuç taze nane, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı şal..

İzam  - Dans Et 03:14

İzam - Dans Et

Dans et şarkı sözleri ile İçinde kasvet duramazsın bilirim bi Geri bakma bu gece ateş edelim bi Dik durun ortama ödenecek bedeli bu Kabusa dayanamam ölümüne giderim Sen biletimi kes say beni ortamın içinde pas geç hadi..