#Kötü sürpriz

Tecavüzcü Coşkun ve Nuri Alço Planı 00:53

Tecavüzcü Coşkun ve Nuri Alço Planı

Nuri Alço kötü emellerine ulaşmak için Tecavüzcü Coşkun'dan faydalanır, ortak bir plan yaparlar. Filmin Adı: Vazife Uğruna Yönetmen: Orhan Elmas Oyuncular: Cüneyt Arkın, Şehnaz Dilan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İ..

Korkunç Kaza !! 01:21

Korkunç Kaza !!

Trafik kazalarının zincirleme olarak gerçekleştiği bir kaza daha....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baharın Neslihana Yaptığıı Yorum Şok Etkisi Yarattı! 11:17

Baharın Neslihana Yaptığıı Yorum Şok Etkisi Yarattı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 22 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 99. bölümünde Bahar Candan, Neslihan Doğrusöz'e daha önce çok yakışıklısın demek istediğini ama bugün Neslihan'ın çok güzel göründüğünü söyledi. Simay Toka..

  • ANKA tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı 01:09

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı Afyonkarahisar'da kaybolan Kurban Barlas ve oğlu Emrullah Barlas, beklenmedik bir şekilde evlerinin yakınındaki oyukta bulundu. Ölüm nedenleri ise tespit edileme..

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü 05:17

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik başlatılan soruşturma kapsamında görevlendirilen savcının FETÖ mensubu olduğu iddialarına i..

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla 03:48

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Demirhan, gebelik sırasında bebekten anneye geçen kök hü..

İşte Benim Stilime Damgasını Vuran İkizler Kavgası!Sansürsüz 00:58

İşte Benim Stilime Damgasını Vuran İkizler Kavgası!Sansürsüz

İşte Benim Stilimin yayın hayatı boyunca tanık olduğu en kötü, küfürlerle dolu skandal kavgası.Bazıları tarz olmayı başarssada, kibarlığı ve insanlığı öğrenemiyor malesef:((İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız 01:22

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmaya

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız Kolombiya'yı 3-0 yendikleri maçın ardından Arjantinli oyuncular, Lavezzi'nin uyuşturucu kullandığı iddiaları üzerine medyaya boykot uygulama ka..

Oduncu Vakası Eskişehir Paranormal Olaylar 40:38

Oduncu Vakası Eskişehir Paranormal Olaylar

Herkese selam, Arkadaşlar evet bu videoda kendimizi aştık sizin için Eskişehir'e Tekrar gittik ve çok kötü olaylar geldi başımıza çok korktuk ama yılmıyoruz .Daha fazlası için kanalıma abone olmayı unutmayın...

  • ZULMA tarafından
  • 2.001 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kukuli  Kamp 05:25

Kukuli Kamp

Bu bölümde Tinky; Minky ve Kukuliye Kötü kalpli koca kurt ve Minku'nun hikayesini anlatıyor...

Çizgi Film  Musti  Temizlik  Türkçe Dublaj 05:02

Çizgi Film Musti Temizlik Türkçe Dublaj

Hava bugün kötü. Yağmur yağıyor ve Musti dışarı çıkıp arkadaşlarıyla oynayamıyor. Peki başka ne yapabilir? Uslu bir çocuk olup odasını toplayabilir. Annesi çok sevinecek...

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..

Ferman Akgül - Dırdır ft. Pascal Nouma 03:58

Ferman Akgül - Dırdır ft. Pascal Nouma

DIRDIR Ferman Akgül Feat. Pascal Nouma quel est ton problem a jour de cette mechancete haklısın anlamıyorum ben de les yeux dans les yeux tu trınques a ma santé e oldu o kalkan kadehlere pour le lendemaın mıeux me poıg..

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Sirk 07:00

Çizgi Film Rubi ve Jojo Sirk

Rubi ve Jojo'nun yeni macerasına hazır mısın? Arkadaşlar çok heyecanlı çünkü Baba onları sirke götürecek. Eyvah, hava çok kötü. Ya gidemezlerse?..

Samurai Jack - Yeni Sezon Fragmanı Türkçe Altyazılı 01:14

Samurai Jack - Yeni Sezon Fragmanı Türkçe Altyazılı

Eski zamanlarda yaşayan samurayımızın gelecek zamanda hapsolup kendini kurtarma çabalarını anlatıyor çizgi film. çayırlarda, ovalarda, harabelerde, gelişmiş şehirlerde, metropollerde, yer altında, antik ve gizemli tapına..

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı 04:42

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı Kansere dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile izleyenleri hüzünlendiren Ressam Zeynep Yazıcı, “Her şey bir arkadaşımın bana Kalbe..

San Marino 0-6 Çek Cumhuriyeti - Maç Özeti izle (26 Mart 2017) 04:06

San Marino 0-6 Çek Cumhuriyeti - Maç Özeti izle (26 Mart 2017)

San Marino 0-6 Çek Cumhuriyeti 26 Mart 2017 maç özeti, eleme grubuna kötü bir başlangıç yapan Çek Cumhuriyeti yavaş yavaş form tutuyor. Norveç’i 2-1le geçtikten sonra, Çek Cumhuriyeti bugün de San Marino maçında hata yap..

Şirinler 3 Kayıp Köy Fragman 01:32

Şirinler 3 Kayıp Köy Fragman

Şirinler'in yeni macerasında ekip yine bir görev uğruna yollara koyulur. Gizemli bir harita ortaya çıkar ve gizli bir köyün yerini işaret eder. Bunun üzerine bu köyün güvenliği artık Şirinler'in ellerindedir. Şirine, Göz..

Sihirli Annem 7.Bölüm Dizi İzle 1:00:57

Sihirli Annem 7.Bölüm Dizi İzle

Dudu yaptığı kötü sihirlerin sonucunda sürekli Perihan'dan ceza alır.Betüş'ün karşı komşusu Avni perilerin varlığını bilmektedir ve sürekli onları dürbünle izlemektedir. Bu nedenle eşi Suzan'la sürekli sorunlar yaşar...

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam 01:02

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam

ABD'de bir adam karısına şaka yapmak için saç kurutma makinesinin içerisini pudrayla doldurdu. Kapının arkasına geçen adam büyük bir merakla karısının tepkisini beklemeye başladı. ALEV PÜSKÜRMEYE BAŞLADI Saç kurutma mak..

  • Cowboy tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2 09:10

Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2

Bremen Mızıkacıları masalını Türkçe çizgi film olarak dinleyin. © Adisebaba Animasyon Grimm Kardeşler (Jacob Grimm-Wilhelm Grimm)'in yazdığı masallardan biridir. Fabl uslübunda yazılmıştır. Sahiplerinin kendilerine olan..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.304 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pinokyo Çizgi Film Türkçe Masal 13 13:23

Pinokyo Çizgi Film Türkçe Masal 13

Pinokyo (Özgün adı: Le avventure di Pinocchio), İtalyan yazar Carlo Collodi'nin çocuk romanı. Dünya çocuk edebiyatının başyapıtlarından birisidir.[1] Carlo Collodi’nin 1881 yılında yazdığı ve bir çocuk gazetesinde tefri..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candandan Murat Başoğluna ŞOK Cevap! 15:07

Bahar Candandan Murat Başoğluna ŞOK Cevap!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Deniz Serkanova, Bahar Candanın kötü giyindiğini söyleyince ikili arasında kavga çıktı. Emine Aydın ise Bahar'ın podyuma saygı duymasını ve..

  • ANKA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Muhafızları 3.Bölüm 14:17

İstanbul Muhafızları 3.Bölüm

Trt çocuk'ta bir çizgi dizi. Gargamel ve Azman'dan esinlenmiş olan Gürgen ve Azmi isimli iki kötü kişinin, İstanbul'un tarihi yapılarına zarar vermeye çalışması ve dört çocuğun onları durdurma maceraları anlatılıyor...

Ferhat Göçer Ft. Kürşat Başar - Sana Söz Verdim 03:55

Ferhat Göçer Ft. Kürşat Başar - Sana Söz Verdim

SANA SÖZ VERDİM (KÜRŞAT BAŞAR feat. FERHAT GÖÇER) Hiç beklenmedik bir anda çıktın karşıma Birden her şeyi unuttum sana bakınca Çocuk gibi hesapsızca peşinden geldim Aşkım sana söz verdim Aşkım seni çok sevdim Sen ağlas..

Çağrı - Bi Sigara İcimlik Daha Kal 04:23

Çağrı - Bi Sigara İcimlik Daha Kal

gözlerini çekip alma benden bi kenarda dururum rahatsız etmem sözlerin susmasın aman ha gizli öznen olurum kötü söylese de cümlen geeell geeell sevdiğin yemeği ısıttım yendikçe çıkar ayrılığın tadı asıl acı nası..

Firari Fetö Şüphelisi Avukat Teslim Oldu 01:28

Firari Fetö Şüphelisi Avukat Teslim Oldu

FETO kapsamında araması ve yakalanması bulunan Avukat Ali Eroğul, Niğde Adliyesine giderek teslim oldu. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan operasyonlar da polis tarafından bulunamayan Avukat Ali Eroğul, bugün a..

Kerimcan Durmaz  Bahar Candan Taklidiyle Yıktı Geçti! 15:07

Kerimcan Durmaz Bahar Candan Taklidiyle Yıktı Geçti!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Deniz Serkanova, Bahar Candanın kötü giyindiğini söyleyince ikili arasında kavga çıktı. Emine Aydın ise Bahar'ın podyuma saygı duymasını ve..

  • ANKA tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Musleralı Uruguay, Dünya Kupası Biletini Tehlikeye Attı 09:59

Musleralı Uruguay, Dünya Kupası Biletini Tehlikeye Attı

Peru-Uruguay maçına Fernando Musleralı Uruguay, iyi başladı, kötü bitirdi ve Dünya Kupası biletini tehlikeye soktu. Fernando Muslera'nın ilk 11'de başladığı mücadelede Uruguay, 30. dakikada Carlos Sanchez ile öne geçti. ..