#Kötü yorum

NAZAN ÖNCEL - HOKKA 03:30

NAZAN ÖNCEL - HOKKA

Kuş mu uçtu gitti kafesinden Bilsem kapatırdım kapıları geceden Giyindim çıktım koştum peşinden Gördüm ki herşey gitmiş yerinden Kime anlattın dertlerini Kimlerle geçirdin günlerini Kimler ısıttı ellerini Kimler ..

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Fragmanı 00:24

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Fragmanı

Münir’in hafızası geri gelmiştir. Tuncay’dan o süre içinde olanları öğrenir. Tarık ile Itır’ın Münir’in durumundan haberleri yoktur. Karı koca rolüne devam ederek Münir’in yanına gelirler. Yadigar’ın aklına gelen müthiş..

Serdar Ortaç - Poşet 05:16

Serdar Ortaç - Poşet

Ben ne sana taparım ne seni ararım ne trip atarım Sen ne beni oyala ne omuz ovala işime bakarım Ben o nazı çekemem günaha giremem kötü söz edemem Aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesi hareket edemem Acılarım heveste güneş a..

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp 01:16

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp

Mersin’de yaşanan selde 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de denizde kayboldu. Mersin uzun zamandır böyle bir felaketi yaşamamıştı. Kentte 20 saatte metrekareye 155 kilogram yağmur düştü. Şiddetli yağış beraberinde se..

İstanbul Muhafızları 3.Bölüm 14:17

İstanbul Muhafızları 3.Bölüm

Trt çocuk'ta bir çizgi dizi. Gargamel ve Azman'dan esinlenmiş olan Gürgen ve Azmi isimli iki kötü kişinin, İstanbul'un tarihi yapılarına zarar vermeye çalışması ve dört çocuğun onları durdurma maceraları anlatılıyor...

Kerimcan Durmaz  Bahar Candan Taklidiyle Yıktı Geçti! 15:07

Kerimcan Durmaz Bahar Candan Taklidiyle Yıktı Geçti!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Deniz Serkanova, Bahar Candanın kötü giyindiğini söyleyince ikili arasında kavga çıktı. Emine Aydın ise Bahar'ın podyuma saygı duymasını ve..

  • ANKA tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Musleralı Uruguay, Dünya Kupası Biletini Tehlikeye Attı 09:59

Musleralı Uruguay, Dünya Kupası Biletini Tehlikeye Attı

Peru-Uruguay maçına Fernando Musleralı Uruguay, iyi başladı, kötü bitirdi ve Dünya Kupası biletini tehlikeye soktu. Fernando Muslera'nın ilk 11'de başladığı mücadelede Uruguay, 30. dakikada Carlos Sanchez ile öne geçti. ..

İbrahim Tatlıses - Canım Dediklerim 05:56

İbrahim Tatlıses - Canım Dediklerim

Ibrahim Tatlises - Canim Dediklerim Canim dediklerim canimi aldilar gönül sarayimi yikip gittiler bu mutsuz yasantim onlardan kaldi beni bu günümden dünden ettiler beni dogduguma pigman ettiler beni sevdigime pisman..

Müslüm Gürses - Tanri istemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanri istemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..

İngiltere'nin AB Büyükelçisi istifa etti 00:55

İngiltere'nin AB Büyükelçisi istifa etti

İngiltere’nin Avrupa Birliği Büyükelçisi İvan Rogers Brexit sürecinin başlamasına birkaç hafta kala sürpiz bir şekilde istifa etti. İvan Rogers 2013’te AB Büyükelçisi olarak görevlendirilmişti. Siyasi uzman Vivien Pertus..

Wonder Woman Official Comic-Con Trailer (2017) - Gal Gadot Movie - 02:44

Wonder Woman Official Comic-Con Trailer (2017) - Gal Gadot Movie -

00:44 Danny Huston büyük olasılıkla filmde bir cani olduğunu. O kılık Ares olabilir 00:55 o Elena Anaya tarafından oynanan rağmen, biz bu kadın henüz kim olduğunu tam olarak emin değiliz. Bir teori, o Wonder Woman kötü ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 8 yıl önce
OCR Kullanarak Altyazı Gömülü Videodan Altyazıyı - Ayırma - - extracting subtitle from hardsubbed 08:33

OCR Kullanarak Altyazı Gömülü Videodan Altyazıyı - Ayırma - - extracti

selamlar. video profesyonel bir amaçla çekilmemiştir. tamamen 7-8 saat sırf bu işlemi yapmak için süren araştırmalarımda çektigim acıyı sizlerin çekmemesini istedim. telaffuz hatalarım olmuş olabilir. veya diğer hatalar ..

  • TRT OKUL tarafından
  • 8.720 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Haber: AP: Brexit Sürecinde Vatandaşlar Pazarlık Konusu Yapılamaz 01:11

Dünya Haber: AP: Brexit Sürecinde Vatandaşlar Pazarlık Konusu Yapılama

İngiltere'nin 44 yıllık Avrupa Birliği (AB) macerası sona ererken, Avrupa Parlamentosu'nun (AP) Brexit anlaşmasını kabul etmesi için şartlar belirlendi. Brexit müzakerelerinin 2 yıl sürmesi bekleniyor. AP Başkanı Antoni..

Canım Kardeşim 15.Bölüm 10:26

Canım Kardeşim 15.Bölüm

Şiddet, kavgadan tutun da iki kardeş arasında rekabet yaratmanın yanlış , ayrımcılığın kötü birşey olduğuna kadar her şeye dikkat çekiyoruz...

Selena Gomez - Kill Em With Kindness 03:43

Selena Gomez - Kill Em With Kindness

Music video[Selena] The world can be a nasty place You know it, I know it, yeah We don’t have to fall from grace Put down the weapons you fight with Kill 'em with kindness Kill 'em with kindness Kill 'em, kill 'em, kill..

  • Candy tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Medyum Alex Soru Cevap 38:32

Medyum Alex Soru Cevap

Şirince köyüne alexle konuşmaya gittik aklımıza takılan sorular vardı o anda video çekmek geldi aklımıza telefonla çektiğimiz için kalite kötü gece çekim yapmak için daha donanımlı gidebiliriz eğerki ilgi çok olursa iyi ..

  • ZULMA tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 435.Bölüm -  Alpan ve Zeliha 00:45

Arka Sokaklar 435.Bölüm - Alpan ve Zeliha

Zeliha evlendiği andan itibaren kötü haberlerle karşılaşır. Önce babasının nikaha gelmesi ardından Mesut'un vurulduğu Zeliha'yı iyice yıkar...

Rafadan Tayfa 4.Bölüm İzle 13:34

Rafadan Tayfa 4.Bölüm İzle

Mahallelinin bakkalı olan Kamil ve ailesi kötü gidişattan zor duruma düşmüş ve köye taşınma durumu ile karşı karşıya kalmışlardır. Bu durumda Tayfa el ele verir ihtiyaç olan parayı bulurlar.....

Cinleri Evden Kovmak İçin Kuran Ayetleri 17:11

Cinleri Evden Kovmak İçin Kuran Ayetleri

Bu kuran ayetli videoyu evinizde dinleyin ve döndurun ,evden giksaniz bile evin içinde donebilir ve inchaallah kötü cinler evden kovulur...

  • ZULMA tarafından
  • 1.370 görüntüleme
  • 7 yıl önce
New Girl 6.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Cubicle 21:35

New Girl 6.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Cubicle

New Girl, genç kadrosuyla taze ve çirkin modern kadın/erkek ilişkisi görüntüsünü içeren Liz Meriwether (No Strings Attached)?den yeni komedi dizisi. Jess Day (Zooey Deschanel, ?(500) Days of Summer?), kötü bir ayrılıştan..

  • Tv Series tarafından
  • 3.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
It's Always Sunny in Philadelphia 12.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Gang Turns Black 21:25

It's Always Sunny in Philadelphia 12.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı -

Günlük hayatın sıradan meselelerine absürd yorumlar. Philadelphia?da kendi halinde bir İrlanda barı işleten dört kafadar, iş yaşamının ve insan ilişkilerinin yetişkin dünyasına adım attıklarında hayatın sadece kendileri ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.653 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şeytan Geri Geliyor: Dodge Challenger Demon 01:23

Şeytan Geri Geliyor: Dodge Challenger Demon

Dodge, 1971 yılında sunduğu özel modelini Challenger versiyonuyla harmanlayacak. Takvimler 1971 yılını gösterdiğinde Plymouth Duster kasası üzerine şekillenen özel bir model ortaya çıktı. Dodge’un Demon (Şeytan) adını ve..

  • PITIRCIK tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barbie 10. Bölüm İzle Yeni 03:20

Barbie 10. Bölüm İzle Yeni

Barbie Kötü Saç 10.Bölüm Türkçe Hd Çizgi Film İzle Barbie Bad hair Episode 10.....

  • KAPALI SET tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Benim Kız Arkadaşım Böyle Yemeğe Gelse Arka Kapıdan.. 16:14

Benim Kız Arkadaşım Böyle Yemeğe Gelse Arka Kapıdan..

İşte Benim Stilim 7. Sezon 07 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 113. bölümünde Duygu Çevik podyum yürüyüşünü yaparken çalan müzik ile önce jüri daha sonrada yarışmacılar kendilerini müziğin ritmine kaptırınca olanlar oldu...

  • ANKA tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Artistlik Yaparken Tek Yumrukla Nakavt Olmak 01:01

Artistlik Yaparken Tek Yumrukla Nakavt Olmak

İngiltere'nin Boston şehrinde iki arkadaş arasında yaşanan güç gösterisi kötü sonla bitti. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Deniz ve Bahar Birbirine Girdi Deniz Sonunda Patladı! 12:22

Deniz ve Bahar Birbirine Girdi Deniz Sonunda Patladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 118. bölümünde Maryam Haeri, Deniz Serkanova'nın normalde güzel giyindiğini ama bugün beğenmediğini söyleyince Bahar Candan buna kahkahalar attı ve Deniz'..

  • ANKA tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceracı _ Muş 1:13:13

Maceracı _ Muş

Baharın seslerini dinleyip, yüzünü güneşe dönmüş muhteşem lalelerin memleketine gitmeye, Anadolu’nun doğusunda keyifli bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? O halde Maceracı’nın ardına düşmeye hazırlanın! Çünkü Maceracı bu ..

Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı 01:19

Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) bir federal mahkeme Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının ABD’ye girişini yasaklayan kararnamesini geçici olarak askıya aldı. New York federal mahkemesi havaalanl..