#Kötü yorum

Ölüme Meydan Okurcasına Peynir Sevdasına Uçurumdan Yuvarlanan İnsanlar 03:05

Ölüme Meydan Okurcasına Peynir Sevdasına Uçurumdan Yuvarlanan İnsanlar

İngiltere'nin Gloucestershire bölgesinde her yıl gerçekleştirilen peynir yuvarlama yarışması bu yıl da ilginç anlara sahne oldu. Baharın gelişini kutlamak amacıyla düzenlenen, dünyanın dört bir yanından gelen insanların ..

  • JET TV tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:12

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ne kadar karanlık görünürse görünsün her şey daima daha kötüye gidebilir. Talihsiz Serüvenler Dizisi'nin 2. sezonu 30 Mart'ta yayında. Lemony Snicket'ın dünya çapında çok satan kitap serisinden uyarlanan, başrolünde Emmy..

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü, kızı Zeliha için merak içinde! Mesut görev için kılık değiştiriyor! Zeliha'nın başı yine belaya girmiştir. Hüsnü, kötü haberi aldığında ise çılgına döner. Canından çok s..

Jet Sosyete 7. Bölüm 2. Fragmanı 00:44

Jet Sosyete 7. Bölüm 2. Fragmanı

Jet Sosyete yeni bölümüyle Pazar 20.00’da Star TV’de! Özpamuk Tekstil Seçime Gidiyor! Özpamuk Tekstil’de Cengiz Bey ayın elemanını seçmeye karar verir. Tony ve Pelin’in kendisine 1 Nisan şakası yaptığından habersiz ola..

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:34

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragmanı

Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşark..

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Brokoli Mücver Tarifi 02:34

Brokoli Mücver Tarifi

MALZEMELER 500 g kalın sapları ayıklanmış brokoli çiçeği, 1 büyük yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı un, 1 tepeleme yemek kaşığı parmesan veya kaşar rendesi (ince rendelenmiş), Tuz, Karabiber, Kızartmak için 4 yemek kaşığ..

Seksi Annesini Deli Eden Velet 00:47

Seksi Annesini Deli Eden Velet

Kadınlar normalde alışverişe kocalarıyla veya arkadaşlarıyla giderler. Bu seksi annemiz ise büyümüş de küçülmüş oğluyla alışveriş yapmayı tercih etmiş. Sanırım epey kötü bir tercih yapmış. İyi seyirler efenim..

  • JET TV tarafından
  • 2.637 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İyi Oynayan Kazanır! Dans Ederek Yapılan Futbol Maçı Discofoot 01:28

İyi Oynayan Kazanır! Dans Ederek Yapılan Futbol Maçı Discofoot

Bu oyun kötü oynayanların oyunu değil! Oldukça eğlenceli gözüken yeni bir futbol türü olarak karşımıza çıkan discofoot yönteminde topu kaleye göndermeniz için dans etmeniz gerekiyor...

  • JET TV tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Luke Cage 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:48

Luke Cage 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Luke Cage geri döndü. Adını temize çıkaran Luke Cage, artık Harlem sokaklarında tanınan biridir. Üstelik itibarı derisi kadar sağlamdır. Ancak bu kadar göz önünde olması, toplumu koruma ve kimi kurtarıp kimi kurtaramaya..

Balık Tutmaya Çalışan Adama Yapılan Efsane Şaka 00:29

Balık Tutmaya Çalışan Adama Yapılan Efsane Şaka

Teknede balık tutmaya çalışan adamı çok kötü oyuna getirmişler. Şakazedenin arkasından sinsice yaklaşıp bacaklarının arasında tuttuğu oltayla oynayarak balık vurdu süsü veren adamın görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 119. Bölüm Hd İzle 2:19:43

Diriliş Ertuğrul 119. Bölüm Hd İzle

Ertuğrul, Sultan Gıyaseddin’in isteğine uyarak Moğol Hanı Ögeday’ın huzuruna elçi olarak gitmeyi kabul etmişti. Noyan ise Kayı Obası’na gelip Ertuğrul’un karşısına çıkmıştı. Sonrasında birlikte Ögeday Han’a gitmek için y..

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..

Darısı Başımıza 1. Fragmanı 01:00

Darısı Başımıza 1. Fragmanı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuy..

Dehşetin Yüzü Türkçe Altyazılı Fragman 01:27

Dehşetin Yüzü Türkçe Altyazılı Fragman

Romanya'daki bir manastırda yaşayan genç bir rahibenin intihar etmesi, sorunlu geçmişinin etkisinden kurtulamayan bir rahip ile nihai yeminini etmenin eşiğindeki bir çırak Vatikan tarafından bölgeye gönderilir. İkilinin ..

Sessiz Ol Fragmanı 01:47

Sessiz Ol Fragmanı

Murat ve Aslı uyandıkların dehşet içerisinde kalırlar. Kendilerini elleri bağlı bir şekilde bilmedikleri bir yerde bulurlar. Üstelik odada tanımadıkları baygın bir genç ve küçük bir çocuk vardır. Yaşadıklarına anlam vere..

Tek Başına Hareket Ederken Kameraya Yakalanan 6 Tuhaf Şey 04:04

Tek Başına Hareket Ederken Kameraya Yakalanan 6 Tuhaf Şey

Herşey olabilir hayatta .Kötü güçler işte .İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kara Yazma 1979 Türk Filmi İzle 1:21:59

Kara Yazma 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, başlık parası biriktirmek için İstanbul’a giden İbrahim’in hikâyesini anlatır. Emine ile İbrahim birbirlerini sevmekte ve evlenmek istemektedirler. Emine Dayı Bey’in kızı, İbrahim ise çobandır. Dayı Bey, b..

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı 01:02

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuy..

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

Paranormal Terk Edilmiş Okul Vakası 15:36

Paranormal Terk Edilmiş Okul Vakası

Terk edilmiş, korkunç bir olayın geçtiği Kapalak Kızı nın lanetlenmiş okuluna girdim bu bölümde.Daha öncede Rum mezarlığı ve cinli bir eve girmiştim.Konu: hademe olarak çalıştığı okulda, müdür tarafından tecavüze uğraya..

  • JET TV tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gerçek Hayatta Uygulanan VAR Uygulaması 00:25

Gerçek Hayatta Uygulanan VAR Uygulaması

Dünya Kupasında oldukça önemli kararların alınmasını sağlayan Video Hakem Uygulaması (VAR) gerçek hayata uyarlandı. Kötü bir espri anlayışı ile gerçek hayata uyarlanan VAR için çekilen görüntüleri izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Etsiz Çiğ Köfte Tarifi 03:25

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı çiğ köftelik bulgur, 1,5 su bardağı domates rendesi veya 3 adet domates (rendelenecek), 1 adet soğan, 4 diş sarımsak, 1 su bardağı haşlanmış mısır, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı domate..

Dondurucuda Bamya Saklama 02:29

Dondurucuda Bamya Saklama

Geçtiğimiz hafta tatil dönüşü arkadaşlarımızı ziyaret etmek için Ortaca'ya uğradık. Cuma günleri Ortaca'nın pazarı var. Pazarda çevre köylerden gelip ürünlerini satan birçok pazarcı da mevcut. O yüzden kendi bahçenizden ..

Şeyda Erdoğan Yeni Kaşlarım Kalıcı Kaş Tasarımı 15:28

Şeyda Erdoğan Yeni Kaşlarım Kalıcı Kaş Tasarımı

Herkese merhaba! Uzun bir süredir kaşlarım hakkında problemlerim vardı. Sürekli doldurmak ve kaşlarımdaki boşluklar oldukça kötü hissetmemi sağlıyordu. Uzunca bir düşünme sürecinden sonra kaşlarıma kalıcı bir kaş tasarım..

Sınıfta Kimya Deneyi Faciayla Bitti 00:28

Sınıfta Kimya Deneyi Faciayla Bitti

Mısır'da kimya deneyi kötü bitti. Bir sınıfta yapılan deney sırasında öğretmenin yaptığı karışım bir anda patladı. Olayda öğretmen yaralanırken, öğrencilerse büyük panik yaşadı...

Tuğçe Ay Çok Umutsuzum Deme Dene Sadece 04:42

Tuğçe Ay Çok Umutsuzum Deme Dene Sadece

Yaşadığım o sivilceli dönemi çektiğim sıkıntıları sizinle paylaştım. Asla geçmeyecek ve benim yüzüm hep böyle kalacak dediğim günler oldu. Ailemin artık bırak tuğçe şu kremleri sürmeyi işe yaramıyor kendine zarar verirsi..

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto 03:56

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto

Özet: Sihirli musluklar Havada duran ve gürül gürül akan dev bir musluk düşünün. Ancak bu musluğa su taşıyan bir boru görünmüyor. Bu nasıl olur diye düşünüyorsanız aslında olay çok basit. Bu uçan dev musluklarda suyun i..

  • JET TV tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oğlunun Yatağına Baktığında Gözlerine İnanamadı Çığlıklar Atarak Kaçmaya Başladı 01:44

Oğlunun Yatağına Baktığında Gözlerine İnanamadı Çığlıklar Atarak Kaçma

Konu: Evimiz hemen hepimiz için kendimizi en güvende hissettiğimiz yerdir. Anne ve babalar çocuklarını yataklarında uykuya yatırdığına bu güvenle hareket eder ve başına kötü bir şey gelmesini beklemez. Ancak Tayland'd..

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 6 yıl önce