#Kötü yorum

Aşkın Nur Yengi - Hadi Git Canlı Performans 03:56

Aşkın Nur Yengi - Hadi Git Canlı Performans

Gözlerinden saklanmış yalanlar dolanlar Aslında ben değil sen aldanıyorsun Birgün mutlaka ortaya çıkar bütün olanlar Sen sadece zaman kazanıyorsun Hadi git, hadi git Hadi kendini ellere ver Ne olursa olacak bitsin..

Aşkın Nur Yengi - Haftasonu 03:36

Aşkın Nur Yengi - Haftasonu

İlle Bize Bi Lazım İlle Bir Kavga Mı Çıkmalı Sen Ne Kadar Olmaz Desen De Arada Bir Yalnız Kalmalı Seviyor Muyum? Evet, Evet Birdaha Söyleyim Evet, Evet Küçük Bir Mola İçin Kime Şikayet Benim Burada Sen Devam Et Aradığını..

Aşkın Nur Yengi - Çağırma Lütfen 03:49

Aşkın Nur Yengi - Çağırma Lütfen

Bu Sabah Sensiz Uyandım Öyle İstedin Bu Defa Sen Diye Birşey Yok Aklımda, Alınma Lütfen Bu Sehrin İlk Işıkları Bize Değmez Birdaha Batar Kalbim Kırıkları, Dokunma Lütfen Açlığına Doydu Yürek, Ne İstesen Yarımladım Bens..

Aşkın Nur Yengi - Serserim Benim 04:33

Aşkın Nur Yengi - Serserim Benim

Karanlığın içinde yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali Tenin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndü Bir yanda sen Bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar Bir yanım ister Serserim ..

Aydilge - Gel Gör Beni 04:11

Aydilge - Gel Gör Beni

Ben yürürüm yana yana Aşk boyadı beni kana Ne akilem ne divane Gel gör beni aşk neyledi Gah eserim yeller gibi Gah tozarım yollar gibi Gah akarım seller gibi Gel gör beni aşk neyledi Akar suların çağlarım Dert..

Aşkın Nur Yengi - Ayrılmam 04:00

Aşkın Nur Yengi - Ayrılmam

Sona ermekte gün yine seninle Akşamlar böyledir hep sessiz Eşyalar başka yerde, ben bir yerde Gölgen dolaşır gibi, sanki peşimde Işıkları yakın nedir bu giz Yokluğun da, sen de varsa, sen bu evde Ayrılmam, sarılı..

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası 04:14

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası

Ah Bir zaman hatası anladım Yanlış yerde yanlış bir kadın Sevgilim farkındaydım İstediğin gibi olamazdım Affet ne olursun Üzülme hemen unutursun Gitmek zorundaydım Kendimi bıraksam da ruhum kaçar Bu gönül divane her aş..

Aşkın Nur Yengi - Elin Oğlu 04:30

Aşkın Nur Yengi - Elin Oğlu

Oradan Oraya Vuruyorum Kendimi Sen Olmayınca Hiç Tadım Yok Zamansız Ayrılıklar Gördük Senli Benli Bizdik Hayallerimiz Bakma Sen Güldüğüme Bu Aralar Kavgam Çok Karışığım Canım Yandı, Yanmasın Ah Aman Kendimi Acıtmaya Al..

Ufolar Gerçek Mi 00:20

Ufolar Gerçek Mi

Viral bir video olarak hazırlanan bu görüntülerde yolculuk yapan kişi gökyüzünde bir UFO kaydediyor. 'No fake' diye de yorum yapmış fakat güzel bir VFX çalışmasından öteye gidemiyor tabi ki...

  • JokerS tarafından
  • 4.985 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eski Sevgilinizin Mutlu Olmasını İster misiniz? 04:26

Eski Sevgilinizin Mutlu Olmasını İster misiniz?

Sokağa, ''Eski Sevgilinizin Mutlu Olmasını İster misiniz?'' diye soruldu. Daha sonra da Onur Alp Aydın, Cem Korkmaz ve Duygu'ya, vatandaş ne demiştir diye yorum.....

  • JokerS tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ünlülerin Sosyal Medya Paylaşımları 05:47

Ünlülerin Sosyal Medya Paylaşımları

Burak Özçivit Gözler Kalbin Aynasıdır konulu paylaşım. Ata Demirer,Hülya Avşar,Fahriye Evcen,Kıvanç Tatıltuğ'lu,Pelin Karahan'ın birbirinden özel sosyal medaya paylaşımları...

  • ANKA tarafından
  • 8.614 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nesrin Kopuz - Dertler Derya Olmuş 03:31

Nesrin Kopuz - Dertler Derya Olmuş

Sanki terk edilmiş bir viraneyim, Her yanım dağılmış yıkılmışım ben, Üstüne basılan taslar misali, Paramparça olmuş dağılmışım ben, Çaresiz kalmışım gözlerim şaşkın, Çile rüzgarında savrulmuşum ben, Dertler derya olmuş b..

Ülkelerin En Bilinmeyenleri-1 04:40

Ülkelerin En Bilinmeyenleri-1

Ençok kadın parlamenterein olduğu ülkenin Ruanda olduğunu biliyormuydunuz.Yada pizza tüketiminin en çok olduğu ülkenin, İtalya değilde Norveç olduğunu.Doktorlarıyla en ünlü olan ülkenin bir avrupa ülkesi değilde değil..

  • ANKA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın Hiç Bilmediğiniz 9 Ülkesi!! 02:03

Dünyanın Hiç Bilmediğiniz 9 Ülkesi!!

Adını hiç duymadığınız,duysanızda yerini asla bilmediğiniz, çoğunluğu ada yada küçük adacıklardan oluşan hiç bilinmeyen, küçük ülkeleri sizler için derledik.Umarım beğenirsiniz.Kanalımıza abone olmayı unutmayın.Yorum ve..

  • ANKA tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hazal Burkankulu - İntizar 04:17

Hazal Burkankulu - İntizar

Sakın bir söz söyleme Yüzüme bakma sakın Sesini duyan olur Sana göz koyan olur Düşmanımdır seni kim Bulursa cana yakın Annen bile okşasa Benim bağrım kan olur Dilerim tanrıdan ki Sana açık kucaklar Bir daha kapanmadan ..

Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun 04:08

Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun

Köşedeki çiçekçi seni sordu bu sabah Burada yok dedim selam söyledi tazeymiş gülleri Yokluğun gibi... Yürüdüm biraz seni düşledim, umudumu senle süsledim Ne dar sokaklar ne boş duraklar seni unutmama yardım etti Senin ..

Gökhan Türkmen - Çatı Katı 03:44

Gökhan Türkmen - Çatı Katı

Şimdi çatı katında inziva vakti Nerede aranacak haklının hakkı? Dinlemeliydim vaktinde aklı Seni unutmaya çalışmak da varmış ...maalesef Bana bıraktıklarınla teselli avında Demek ki elleri boş dönmek de varmış Bugünler..

Sia - Chandelier'in En İyi Yorumu Ülkemizde Yapıldı! 00:56

Sia - Chandelier'in En İyi Yorumu Ülkemizde Yapıldı!

Sia'nın son günlerde oldukça popüler olan şarkısı Chandelier prçasına damat adayı faklı ve ilginç tekdüze bir yorum getirmiş.Torumsa siz izleyenlere ait.İyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Antalyaspor 2 3 Galatasaray Maç Sonu Muslera Yorumu 04:19

Antalyaspor 2 3 Galatasaray Maç Sonu Muslera Yorumu

Antalya Maçı Sonrasında Muslera 'nın İlginç Yorumları....

Erkan Güleryüz - Şira Yıldızı 04:12

Erkan Güleryüz - Şira Yıldızı

ŞİRA YILDIZI Sarılmak istedim Koklayıp uyumak istedim sadece Vanilya kokulu saçından Dokunmak istedim Yüzüne tenine elimin sıcağı karışsın İstedim sadece Kaybolmak istedim sonsuzluğunda Issız adalarda yok olmak istedim..

Gökhan Türkmen - İnsanız Ayıbı Yok 04:38

Gökhan Türkmen - İnsanız Ayıbı Yok

Zamanla eskiyor her şey Şimdi! Aylar sonra ışığın tükendi. Bitik bir gaz lambası gibi Yanıp sönüyorsun zihnimde Dönüş yok! İzin yok! Zor olmalı yokluğum, kendimi kandırmam Bir o kadar kolay olmalı, insanız ayıbı yok! Toz..

Ezo - Çocuklar Gibi 03:16

Ezo - Çocuklar Gibi

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilkbahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Bir gün ağlayalım, bir gün g..

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video) 04:45

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video)

NEZAKET Orta Yaşlar Yakın Artık Belirdi Tek Tük Beyazlar Ne Çok Zaman Harcamışız Meğer Şimdi Ne Koparırsam Kâr Dünya İşleri Beklesin Dinlensin Biraz Telaşlar Kaçırmadan Trenleri Küsüp Bizi Terk Etmeden Aşklar Dost G..

Erkan Güleryüz - Yegane 04:34

Erkan Güleryüz - Yegane

YEGANE Akşam Olunca İnceden Bastırır Sancı Bitirdi Beni Bu Hesaplaşma Herkes Yalancı Tam Ortasında Rüyaların Uyandırır Bir His Azaldı Git Gide Uykularım Her Gece Nöbetçiyiz Ah Etmem Gönül Koymam Tabiatıma Uymaz Peki..

Erkan Güleryüz - Esmer 03:27

Erkan Güleryüz - Esmer

ESMER Hangi Ara Düşürmüşüm Eyvah Bir Baktım Deli Kanım Yerde Ardından Bakıp Çekerken Ahh Bir Yılan Zehrindeymiş Deva Derde Akşam İndi Gözlerime Dağ Rüzgarları Gibi Esmer Kekik Kokulu Siyah Perçemine Sürdüm Yüzümü Gülü..

Gta 5 Oyunuyoruz Ep 3 İyi Seyirler 31:08

Gta 5 Oyunuyoruz Ep 3 İyi Seyirler

Herkese Merhaba arkadaşlar bugün sizlere çok eğlenceli Gta 5 serbest mod oynadım Online izleyicilerimiz yorum kısımına yazabilir iyi seyirler.Kanalıma abone olmayı ve like atmayı unutmayalım...

Zula Oynuyoruz Ep (22) İyi Seyirler 16:12

Zula Oynuyoruz Ep (22) İyi Seyirler

İyi Seyirler Dilerim Farklı Oyun Önermek İsteyen yorum kısımına yazabilir Abone olmayı ve like atmayı unutmayalım..

Süt Kardeşler Şarkısını Bir de Böyle Dinleyin 05:21

Süt Kardeşler Şarkısını Bir de Böyle Dinleyin

Farklı bir yorum ile dinleyin.Kanalıma abone olmayı unutmayın....

Cinselliği Bol Bulunduran Yabancı Diziler 01:08

Cinselliği Bol Bulunduran Yabancı Diziler

İzleyici sayıları gün geçtikçe artan ve yayınlandıkları ülkeler dışında da sıkı takipçileri olan dizilerden, içinde cinselliği fazlaca kullanan yabancı dizileri sizler için derledik.İyi seyirler dilerim.Yorum ve önerile..

  • ANKA tarafından
  • 12.176 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aleyna Ve Emine Birbirine Girdi Olaya Diğer Yarışmacılarda Dahil Oldu 14:16

Aleyna Ve Emine Birbirine Girdi Olaya Diğer Yarışmacılarda Dahil Oldu

Emine Aydın, Aleyna Eroğlu'nun eleştiriken Aleyna arka arkaya tamam tamam diyerek Emine'nin yorum yapmasına fırsat vermeyince Emine, Aleyna'nın komik ve zayıf göründüğünü söyledi ve kavga çıktı. Aleyna konseptinde arka..

  • ANKA tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 8 yıl önce