#Kötü yorum

Deniz Serkanova Nur Yerlitaşı Kızdırdı! 07:04

Deniz Serkanova Nur Yerlitaşı Kızdırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 95. bölümünde Deniz Serkanova, Simay Tokatlı'yı çok beğendiğini söyleyince herkes şaşırdı ve Deniz'e bir şey mi içirdin diye sordular. Deniz ise dua okuyordum..

  • ANKA tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Güleryüz - Aşk Dansı 05:33

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı

AŞK DANSI Eser Bir Yel Saçlarına Vurur Tarifi İmkânsızım Savrulur Bir O Yana Bir Bu Yana Gün Ağarırken Baygın Uyur Açılmış Dar Geliyor Düğmeler Süzülür Boynundan İnce Bir Ter Öpüşmekten Perişan O Dudaklarda Mor Men..

Deniz'den Simay'a Şok Hareket! (İşte Benim Stilim 10 Mart 2017) 13:39

Deniz'den Simay'a Şok Hareket! (İşte Benim Stilim 10 Mart 2017)

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 89. bölümünde Niran Yalaz, Deniz Serkanova'nın sürekli siyah ve dantel giydiğini söyleyince Deniz beyaz giydim diye söze girince Niran, Bahar Candan hep birlik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Harun Kolçak - Gitme Seviyorum (feat. Tan Taşçı) 04:28

Harun Kolçak - Gitme Seviyorum (feat. Tan Taşçı)

Harun Kolçak klasiği olan Gitme Seviyorum parçasına Tan Taşçı ile birlikte yeni bir yorum getiren ikilinin klibi müzikseverler için ekranlardakini yerini aldı. Harun Kolçak - Gitme Seviyorum (feat. Tan Taşçı) Şarkı Sözl..

  • ANKA tarafından
  • 2.929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nesrin Kopuz - Sevme 04:35

Nesrin Kopuz - Sevme

Nesrin Kopuz - Sevme Şarkı Sözü Nasıl anlatayım pişmanlığımı Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara düşmanlığımı Cahilliğime de yorma yorma Sen gideli her şey renginden oldu Gönlümün gülleri sarardı soldu ..

Aşk Yalanmış Sevda Yalan  Nesrin Kopuz 04:10

Aşk Yalanmış Sevda Yalan Nesrin Kopuz

Nasıl da aldanıp sevmişim seni Nasıl da ömrümü vermişim sana Aşk yalanmış sevda yalan Keder oldu bana kalan Bir masalmış bu yaşanan Yalanmış yalan Yalanmış bakışın gözler yalanmış Yalanmış gülüşün sözler yalanmış Aşk ..

Nesrin Kopuz - Oy Oy SevduğumNesrin Kopuz 02:39

Nesrin Kopuz - Oy Oy SevduğumNesrin Kopuz

Ayağunda çorabun biri yün biri pamuk biri yün biri pamuk Oy oy sevduğum oy oy Ben sana gönül vermem sen unutursun çabuk sen unutursun çabuk Oy oy sevduğum oy oy Başundaki çemberi ne güzel bağlamışsun ne güzel bağlamışsun..

Darmaduman - Nesrin Kopuz 01:28

Darmaduman - Nesrin Kopuz

Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. ‘Unutmaya çalış!’ deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal değil, nefesin kaldı bende. Ya gel herşeyim ol, ..

Nar Tanem - Nesrin Kopuz 02:23

Nar Tanem - Nesrin Kopuz

Daldan dala kondun yeter yorulmadınmı Aşka akan nehir gibi durulmadınmı Benim aşkım yanlız sensin anlamadınmı Ey aşk bana geldin yare uğramadınmı Güzel gözlüm nartanem Al canım senin olsun Beni öyle çok sev ki herkesin a..

Nesrin Kopuz - Gel Dedim Sana Gelmedin 03:40

Nesrin Kopuz - Gel Dedim Sana Gelmedin

Başka bir sehirle başka bir hayatla Unutur muyum sandın? Sesim kulağında kokumsa burnunda Unutamazsın Ayrılık olur derdi de unutulur Gönül yalanla avutulur Bir ses duyarsın hani dersin sevgilim mi ki Daha çok ozlersin b..

Allahum Al Canumi - Nesrin Kopuz 02:53

Allahum Al Canumi - Nesrin Kopuz

kafamı vuracağımda duvarlara taşlara bir vefasız yüzünden oy yazık akan yaşlara X2 Allahım al canımı da ben onsuz yaşayamam hergece bölünüyor uykularım sancıyla X2 sabahtan kaltım baktımda güneşin önü bulut seni sana bır..

Nesrin Kopuz - Vazgeçtim 03:09

Nesrin Kopuz - Vazgeçtim

Göz göze konuşmayi Özledim kavuşmayi Yüreğum alışmayi da Oyyy Yar ben sana ne ettum Bir ömür seni seçtum Gözlerun aydun olsun Şimdi senden vazgeçtum Hasret geldi gitmeyi Derdim çoktur bitmeyi Daha gücüm yetmeyi da Oyyy..

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk 02:41

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk

Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti, yıllarım bilemeden neşeyi, Büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine... Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye? Ah.. inen olmadı daha derine ..

Hediye - Nesrin Kopuz 02:33

Hediye - Nesrin Kopuz

x2 Sevdiğum Neredesun Niye Duyulmaz Sesun Kavuştuğumuz Yerde Beklerum Sen Gelmezsun x2 Demek Gonlun Yok Idi Umut Verdin Ne Diye Yureğimun Yarisi Kalsin Sana Hediye..

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe, Aykut Kocaman'la Anlaştı 04:54

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe, Aykut Kocaman'la Anlaştı

NTV Spor'un ünlü yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Atiker Konyaspor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Kendim Ettim Kendim Buldum 03:28

Rafet El Roman - Kendim Ettim Kendim Buldum

Karadır Şu Bahtım Kara Sözüm Kar Etmiyor Yare Yüreğimi Yaktı Nara (Eyvah Ey...) Kendim Ettim Kendim Buldum Gül Gibi Sararıp Soldum Bilmez Yar Gönülden Bilmez Akar Göz Yaşlarım Dinmez Bir Kere Yüzüm Gülmez (Eyvah Ey.....

Rafet El Roman - Sorma Neden 03:33

Rafet El Roman - Sorma Neden

Elimde yine kalemim Yazıyorum seni sayfalara Seneler seneler Kitap olmuş anılarla Gizlesem hiç fayda etmez Söylesem de daha beter Sorma neden sorma neden En derinde en son arzum Şu halimde sana yakın Olsam yeter..

Acun Hadisenin Şampiyon Olmasına Üzüldüm- Malzemem Bitti!! 00:36

Acun Hadisenin Şampiyon Olmasına Üzüldüm- Malzemem Bitti!!

O Ses Türkiye'nin şampiyonu Hadise'ye, Acun Ilıcalı'dan Survivor Extra'da yorum geldi. İşte o sözler.....

  • ANKA tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Neslihan Atagülün Makyajsız Haline Bakın Olay Oldu 03:17

Neslihan Atagülün Makyajsız Haline Bakın Olay Oldu

Makyajsız ünlülerimizin nasıl göründüğünü sizler için derledik.Umarım beğenirsiniz.Yorum yapmayı ve kanalımıza abone olmayı unutmayın, iyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 1.346 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lübbey Köyünde Bir Gece Gerçekler ve Paranormal Olaylar 56:49

Lübbey Köyünde Bir Gece Gerçekler ve Paranormal Olaylar

Son zamanlar çok fazla konuşulan Lübbey köyüne gittik. Orada bazı köy sakinlerle sohbet etme fırsatı bulduk bazılarına paranormal olaylarla ilgili sorular sorduğumuzda sessiz kalması bazılarının ise öyle birşey olmadığın..

  • ZULMA tarafından
  • 1.713 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın 03:03

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın

Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yazı, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın Teselli aramak zor gelir Giden se..

Rafet El Roman - Kurşun 02:49

Rafet El Roman - Kurşun

Aşk, bir kalbin içinde ağlıyor aşk Sızım sızım sızlatıyor Ellerinden kaçılmıyor Virane ettin, bıraktın aşk Bir deli kurşun misali Zulmetti bana bu gönlün Yıkılmıştan da virane ettin Bunun sebebi sendin Unutmalı artık; b..

Rafet El Roman - Senden Sonra 03:27

Rafet El Roman - Senden Sonra

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar Giden unutur kalan hep yanar Kaçsam kaçamam her yerde kokun var Sensiz uyandığım kaçıncı günüm Aynada gördüğüm yorgun yüzüm Bana hiç tanıdık gelmiyor inan Ne kadar oldu gideli bilmiy..

Rafet El Roman - Seni Seviyorum 01:49

Rafet El Roman - Seni Seviyorum

Seni Seviyorum Sen bilemezsin Ne çektiriyor Yokluğun bana sevgilim Bitmez sorular Uzar geceler O düşünceler, üzüntüler Sen gençliğimin büyük parçası Sen gençliğimin anlamı Biz neler neler Yaşadık beraber Kalın..

Dünyada Gizemi Çözülemeyen 4 İlginç Olay 01:40

Dünyada Gizemi Çözülemeyen 4 İlginç Olay

Kimse Yorum Yapamadığı Olaylar..

Kukuli  Arkandan Ağlar 01:58

Kukuli Arkandan Ağlar

Bu kez sevimli dostlarımız “Arkandan Ağlar” şarkısı ile çocuklarımıza tabaklarında neden yemek bırakmamaları gerektiğini anlatıyor. O halde tabağımızdaki yemekleri yemezsek gerçekten üzülürler mi? Kukuli ile öğrenmeye ha..

Merve Sevin Neden Gizlice Gözyaşlarına Boğuldu 12:42

Merve Sevin Neden Gizlice Gözyaşlarına Boğuldu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 104. bölümünde Kemal Doğulu, Merve Sevin'in durgun olduğunu ve kuliste ağladığını gördüğünü söyleyince Merve ailesini özlediğini söyledi. Kemal Doğulu ise yarı..

  • ANKA tarafından
  • 1.639 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum 02:19

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum

Yalan sevgilim inanma ellere Kapılıp düşlere bana sitem etme Hiç mi hissetmedin ah bendeki yüreği Ben sadece seni hep seni sevdim İnan sevgilim bir ben bilirim Hasret acısı içimde saklı Yaşadığım her şey yüzümde y..

Duyanlara Duymayanlara - Nesrin Kopuz 02:16

Duyanlara Duymayanlara - Nesrin Kopuz

Her şey her şey senin için Dualarım duygularım Düşlerimde bakışların Hep seni söylüyor şarkılarım Umurumda değil kim duyarsa duysun Varsın olsun kim görürse görsün Bırak gitmeyi kolay mı sanıyorsun Söyle sevgilim herkes..

Endonezya Ormanlarında Görüntülenen 'Çıplak Canlı' Kafa Karıştırdı! 01:57

Endonezya Ormanlarında Görüntülenen 'Çıplak Canlı' Kafa Karıştırdı!

Endonezya'da ormanda motor süren insanların kamerasına yansıyan bir görüntü bir hayli kafa karıştırdı. Görüntülerde boyu 1 metre civarı olduğu gözüken bir canlı var ve çıplak bir şekilde kaçıyor. Bu kişinin neden kaçtığı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 7 yıl önce