#Köyde

Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle 1:43:39

Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle

Elma ve pirinci ile ün salmış küçük bir köy ve bu köyde kesişecek olan 3 farklı hayat. Mi-sung-Li köyü elmacılık ve pirinç ile geçinen ve oldukça sıradan olan bir köydür. Bu köyde hayat çiftçilik ile geçmekte ve olağan d..

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar 04:23

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar

Sivas’ın Altınyayla ilçesi Kızılhüyük köyünde yaşayan vatandaşlar, evlerinde telefonları çekmeyince köyün zirve noktasına çıkarak Kayseri’den gelen sinyallerle telefon görüşmesi yapmaya çalışıyor Sivas’ın Altınyayla ilçe..

Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor 05:02

Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor

Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Bolatlı köyünde şimdiye kadar hiç korona virüs vakası ortaya çıkmazken, Muhtar İdris Yağcı, köye giren her aracı durdurarak Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulamasını titizlikle sürdürdü..

Okula Gitmek İçin Dağları Aşan Çocuklar 01:43

Okula Gitmek İçin Dağları Aşan Çocuklar

Çin'de dağlık bir köyde yaşayan öğrenciler okula gidebilmek için zorlu engelleri aşmak zorundalar. 72 ailenin yaşadığı dağlık köyde yaşayan çocukların okula gidebilmek için girdikleri çaba yürek burkuyor....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.357 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balerin ve Afacan Mucit – Ballerina 2016 Türkçe Dublaj izle 1:29:07

Balerin ve Afacan Mucit – Ballerina 2016 Türkçe Dublaj izle

Yetim olan Félicie Milliner sakin bir köyde yaşamakta olan küçük bir kızdır. Ancak Felicie'nin büyük bir hayali vardır, o da bir balerin olabilmektir. Bunun yolunun köyde kalmaktan geçmediğini bilen küçük kız kırsal Brit..

  • PengoTV tarafından
  • 27.781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi 01:27

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi Gümüşhane’nin Kelkit ilçesindeki Yeşilova köyüne gündüz vakti ayı indi. Ayıyı köyden uzaklaştıramayan vatandaşlar yetkililerden yardım istedi. İlginç olay bugün akşam saatlerind..

Soraya'yi Taşlamak Film İzle 1:54:23

Soraya'yi Taşlamak Film İzle

Dini taassubun yaşadığımız çağda korkunç yüzünü göstermesinin belgesi niteliğindeki bu duyarlı yapım, Freidoune Sahebjam isimli romancının Soraya'yı Taşlamak isimli eserinden sinemaya aktarıldı. Filmin konusuna gelince; ..

  • mathilda tarafından
  • 12.955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıbledere Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar 1:03:37

Kıbledere Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar

Kameramanım ve ben sadece gerçek olayların yaşandığı yerlere gitmekteyiz.Bu yüzden gittiğimiz çoğu yerde başımıza tuhaf olaylar gelmekte.Daha önce 2 kere trafik kazası geçirdik, kafama taşlar fırlatıldı, değişik sesler i..

  • ZULMA tarafından
  • 3.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ve Panayır Köyden Gider Film İzle 1:38:24

Ve Panayır Köyden Gider Film İzle

Yapım yılı Haziran 2015 olan Türk yapımı filmin vizyona giriş tarihi ise, 10 Haziran 2016 olarak gösteriliyor. Ve Panayır Köyden Gider izle filmin yönetmeni ve senaristliğini Mete Sözer’in yaptığı filmin oyuncu kadrosund..

  • Tv Series tarafından
  • 3.931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
40 Kişinin Zehirlendiği Aktaş Köyü Boşaltıldı 02:24

40 Kişinin Zehirlendiği Aktaş Köyü Boşaltıldı

Siirt’te bağlı Aktaş köyü kırsalında çocuklar tarafından bulunarak, getirildiği köyde kapağı açılan varilden yayılan gaz nedeniyle 23’ü çocuk, 40 kişi zehirlendi. Olay, Siirt kent merkezine yaklaşık 15 kilometre mesafede..

Musallat 2007 Türk Filmi İzle 1:20:00

Musallat 2007 Türk Filmi İzle

Konusu : Suat ve Nurcan aynı köyde büyümüş ve birbirlerini çok sevmiş iki gençtir. Güzelliği ile hemen fark edilen Nurcan, yakışıklı Suat’la beraber herkesin her zaman gıpta ettiği bir çift olmuştur. Bulundukları köyde b..

Cin Çeşmesi Fragmanı 01:27

Cin Çeşmesi Fragmanı

Kardeş olan Raziye ve Kanber Hoca, aynı köyde yaşadıkları Kamil ile Şerife’ye aşıktır. Fakat Kamil’in annesi Hatice onların ilişkilerine karşıdır. Oğlunu Raziye’den ayıran Hatice onu Kanber’in sevgilisi Şerife ile evlend..

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle 1:20:37

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle

Konusu : 1917 yılında Orta Anadolu'da, Kızılırmak kenarında bir köyde gerçekleşen bir olay, iki yakın aile arasında ve sonrasında tüm köyde senelerce süren gizemli durumlara yol açar. Cinler ile köy halkını birbirlerind..

Azem 4 Alacakaranlık Hd İzle 1:12:01

Azem 4 Alacakaranlık Hd İzle

Konusu : Azem 4: Alacakaranlık, yerli korku serisi Azem'in 4. devam halkasıdır. Film, 1936 yılında İç Anadolu'da, Beydağları eteklerinde bir köyde yaşanan, garip bir ailenin tüyler ürperten hikayesini anlatıyor. Azem s..

Karadedeler Olayı 2011 Türk Filmi İzle 1:26:47

Karadedeler Olayı 2011 Türk Filmi İzle

Konusu : 1989 yılının ocak ayında gazetelerde bir köyde yaşanan garip olaylar hakkında yayınlanan bazı haberler, genç gazeteci H.B’nin ilgisini çeker. Köye giden gazeteci, oldukça korkmuş ve gergin köylülerden gece köyü..

Paranormal Olaylar Kıbledere Köyünde Bir Gece 1:03:37

Paranormal Olaylar Kıbledere Köyünde Bir Gece

Kameramanım ve ben sadece gerçek olayların yaşandığı yerlere gitmekteyiz.Bu yüzden gittiğimiz çoğu yerde başımıza tuhaf olaylar gelmekte.Daha önce 2 kere trafik kazası geçirdik, kafama taşlar fırlatıldı, değişik sesler i..

  • JET TV tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin' 08:51

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin'

Ardahan'ın Göle ilçesinin 120 hane, 450 nüfuslu Dedeşen köyünde yaşayanlar köyün tarihi bir yerleşim yeri olduğunu söyledi. Ordusuyla Çaldıran seferine giderken Şeyh Ahmedi Kebir ve Şeyh Mehmedi Kebir isimli kardeşlerin ..

Ömer Halis Demir Bebek İçin Seferber Oldular 01:52

Ömer Halis Demir Bebek İçin Seferber Oldular

Kars'ta kar yağışı ve tipi nedeniyle yolu kapanan köyde rahatsızlanan 4 aylık Ömer Halis Demir Ulçay için ekipler seferber oldu...

Sarıkamış Çocukları - Fragman 03:09

Sarıkamış Çocukları - Fragman

1915 yılında aynı köyde iki arkadaş olan Mehmet ve Yusuf babaları Sarıkamış'ta çeteciler tarafından öldürülür. İki çocuğun abisi ise Sarıkamış cephesinde savaştadır. Bir yolunu bulup abilerinin yanına cepheye gitmeye kar..

İbi 22.Bölüm İzle 12:59

İbi 22.Bölüm İzle

İbi ve arkadaşlarının bu seferki durakları Guma Köyü’dür. Bu köyde yaşayan minik Gono’lar, Dodo’nun anahtarı yakalamak istemesi sebebiyle baya zorluk yaşarlar. İbi ve Tosi Gono’lara yardım ederek yeni dostlar kazanırla..

25 Yaşındaki Adamı Yutan Piton Yılanı (+18) 05:42

25 Yaşındaki Adamı Yutan Piton Yılanı (+18)

Endonezya Sulawesi adasındaki uzak bir köyde kaybolan 25 yaşındaki adam 7 metrelik dev pitonun midesinden çıkartıldı. Köylülerin bulduğu yılanın karnından cesetin çıkartılması böyle görüntülendi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Traktör Sevdası 02:54

Traktör Sevdası

Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. Yıllarca birikim yapıp, İstanbul'da kendilerine bir traktör alırlar ve taksit parasını biriktirmek için çalışmay..

Sen Sen Ol Alamandan Şaşma 00:31

Sen Sen Ol Alamandan Şaşma

Taşı Toprağı Altın Şehir başrollerinde Levent Kırca ve Ayşegül Atik'in yer aldığı 1979 yapımı Türk filmidir. Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. ..

İstanbul'da Aşk İkindisi 02:02

İstanbul'da Aşk İkindisi

Köyde yaşamlarını sürdüren Papatya (Filiz Akın) ve babası Ahmet (Sadri Alışık), köy yolunda kaza geçiren Ekrem'e (Muzaffer Tema) yardım ederler. Evlerinde konul olduğu süre içinde Ekrem Papatya'dan hoşlanır, evlenme tekl..

Birbirimize Yettikten Sonra Kalabalığa Ne Lüzum Var 01:04

Birbirimize Yettikten Sonra Kalabalığa Ne Lüzum Var

Köyde yaşamlarını sürdüren Papatya (Filiz Akın) ve babası Ahmet (Sadri Alışık), köy yolunda kaza geçiren Ekrem'e (Muzaffer Tema) yardım ederler...

Aramıza Nikah Memurunu Sokmanın Manası Ne 01:17

Aramıza Nikah Memurunu Sokmanın Manası Ne

Köyde yaşamlarını sürdüren Papatya (Filiz Akın) ve babası Ahmet (Sadri Alışık), köy yolunda kaza geçiren Ekrem’e (Muzaffer Tema) yardım ederler. Evlerinde konul olduğu süre içinde Ekrem Papatya’dan hoşlanır, evlenme tekl..

Hipnotize Etkili Odun Kesme Aletleri 04:15

Hipnotize Etkili Odun Kesme Aletleri

Odun kesme aletlerinin derlendiği bir video. Şahsen içimdeki köy aşkı canlandı. Hatta çocukluğumda köyde dedemle dağdan getirdiğimiz odunları baltayla kestiğim anlarım tazelendi. Hepinize iyi izlemeler..

  • JET TV tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Kızı Egosu 01:38

Türk Kızı Egosu

Kırmızı ışıkta denk gelinen ve kendisine neden korumalık giyilmediği sorulan kızın tavırları tam olarak klasik Türk kızlarının bi özeti niteliğinde,evet beyler dünya bunların egolarının etrafında dönüyor,motosiklet kulla..

  • JET TV tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Kez Karşılaşılan Albino Orangutan Artık Daha İyi 00:53

İlk Kez Karşılaşılan Albino Orangutan Artık Daha İyi

Endonezya'nın Borneo Adası'nda ücra bir köyde esaret altındayken kurtarılarak tedavi altına alınan albino orangutan, kurtarılışının 10'uncu gününde kameralar önüne çıktı. Beyaz saçlı ve mavi gözlü olan dişi orangutan, Bo..