#Köyünde

'Başbağlar Katliamı' Şehitleri Anıldı 01:50

'Başbağlar Katliamı' Şehitleri Anıldı

'Başbağlar Katliamı' şehitleri anıldı Erzincan'ın Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar köyünde 5 Temmuz 1993'te teröristlerce katledilen 33 sivil, katliamın 25. yılı dolayısıyla köyde düzenlenen törenle anıldı...

Grinç Türkçe Dublaj Fragmanı #2 02:15

Grinç Türkçe Dublaj Fragmanı #2

23 KASIM 2018'DE SİNEMALARDA Tür: Animasyon Yönetmen: Scott Mosier, Yarrow Cheney Uyarlanan Kitabın Yazarı: Dr. Seuss Yapımcılar: Chris Meledandri, Janet Healy Illumination ve Universal Pictures sekizinci animasyon ..

Çay Fabrikası Çevresindeki Su Baskını Drone İle Görüntülendi 01:54

Çay Fabrikası Çevresindeki Su Baskını Drone İle Görüntülendi

Çay fabrikası çevresindeki su baskını drone ile görüntülendi Rize'de şiddetli yağış nedeniyle bazı dereler taştı. Yağış, merkeze bağlı Ambarlık köyünde de etkili oldu. Köyde bulunan çay fabrikası ve çevresindeki çeşitli ..

İki Aileye Taş Ve Sopalarla Linç Girişimi 01:24

İki Aileye Taş Ve Sopalarla Linç Girişimi

Erzurum'un Yakutiye ilçesine bağlı Uzunyayla köyünde huzursuzluk çıkardığı iddia edilen iki ailenin bireylerine yönelik linç girişimini, jandarma güçlükle önledi. 'Dişe diş, kana kan intikam' sloganları atarak ellerinde ..

Zavallı Ata Yapılan Akılalmaz Zulüm 00:22

Zavallı Ata Yapılan Akılalmaz Zulüm

Ankara'nın Mühye köyünde çekilen görüntülerde, bir şahıs kamyonun arkasına bağladığı atı metrelerce sürüklüyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntüleri izleyenler ata işkence yapanlara tepki gösteriyor...

Traktör Havuzunda Serinleyen Köy Çocukları 04:59

Traktör Havuzunda Serinleyen Köy Çocukları

Mersin’in Bükdeğirmeni köyünde yaşayan çocuklar, denize gidemeyince bir köylünün çocuğu için havuza dönüştürdüğü römork kasasında serinlik keyfini yaşamış..

  • JET TV tarafından
  • 607 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bol Ciyaklamalı Polis Kovalamacası 05:18

Bol Ciyaklamalı Polis Kovalamacası

Şehir merkezinde durumundan şüphelenilen araç yaklaşık 20 kilometre boyunca süren kovalamaca sonrası yakalandı. Havaya uyarı atışının yapıldığı kovalamacada sürücünün Alınan bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Bulvarında uyg..

  • JET TV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yusufeli'nde 2 Katlı Ev Alevlere Teslim Oldu 00:18

Yusufeli'nde 2 Katlı Ev Alevlere Teslim Oldu

Artvin'in Yusufeli ilçesi Balcılı köyünde, 2 katlı evde çıkan yangında hasar oluştu...

Winx Club - 2. Sezon 23. Bölüm - Gerçeğin Zamanı 23:44

Winx Club - 2. Sezon 23. Bölüm - Gerçeğin Zamanı

Flora, Hayat Çiçeğini iyileştirmek üzere Pixie Köyünde kalır. Gerçek Avalon Gölge Avından çıkar ve Alfea'ya gelir. Bloom kaçırılır...

  • ÇocukTV tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tarihin Emanetleri - Karslı Almanlar 30:02

Tarihin Emanetleri - Karslı Almanlar

Belgeselin 1. bölümünde; Kars'ın Karacaören köyünde yaşayan Alman ailelerinin yaşam biçimleri, gelenekleri, Osmanlı topraklarına geliş hikayeleri ve Kars halkı ile ilişkilerinin konu edilmektedir. Agust'a sahip çıkılması..

  • PengoTV tarafından
  • 286 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Devecipınar Köyün'de  Kovboy 00:47

Devecipınar Köyün'de Kovboy

Devecipınar Köyünde efsane kovboy..

Deha Bilimlier - Dalga Dalga 03:47

Deha Bilimlier - Dalga Dalga

Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Berkay Şenol etd müzik'te bu ay http://bit.ly/nd-buay Yeni Hit Şarkılar http://bit.ly/nd-hit Türkçe Pop http://bit.ly/nd-turkcepop Dalga Dalga şarkı sözleri ile Denizin dibinde Hatçam ..

Çorum'da Aslan Avı 01:25

Çorum'da Aslan Avı

Çorum'da merada otlayan 4 büyükbaş hayvan, yabani hayvan tarafından telef edildi. Yabani hayvanın aslan olduğu iddiası üzerine araştırma başlatıldı. Bayat ilçesine bağlı Aşağı Emirhalil köyünde merada otlayan 4 büyükbaş ..

  • PengoTV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Düzce’de sağanak; dereler taştı, evleri su bastı 03:36

Düzce’de sağanak; dereler taştı, evleri su bastı

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde etkili olan şiddetli yağmur nedeniyle dereler taştı. Bazı mahalle yolları ile evlerde su baskınları meydana geldi. Gölyaka'da sağanak etkili olurken, Yazınpınar Mahallesi ile Hacıyakup köyün..

Siyah yılanların dansı görüntülendi 01:06

Siyah yılanların dansı görüntülendi

Hakkari’nin Yüksekova ile Şemdinli ilçeleri arasında bulunan Güzelkonak köyünde siyah yılanların dansı cep telefonuyla görüntülendi...

7 Yaşındaki İkranur Kayıp 01:58

7 Yaşındaki İkranur Kayıp

Giresun'un İcili köyünde Cumartesi günü 7 yaşındaki İkranur evinin önünde oynarken kayboldu. Küçük kızı bulabilmek için köylüler ekipler harekete geçti. Bölgede arama çalışması başlattı. Çalışmalar 15 hektarlık ormanlık ..

Köy okulu öğretmeni öğrencileri için bahçeyi sınıfa dönüştürdü 05:58

Köy okulu öğretmeni öğrencileri için bahçeyi sınıfa dönüştürdü

Sivas’ın Şarkışla ilçesine bağlı Döllük köyünde öğretmenlik yapan Abdulmelik Şeker, öğrencilerine ders verebilmek için okul bahçesini sınıfa dönüştürdü...

Kastamonu’da elektrik kontağından çıkan yangında 10 ev ve 1 cami yandı 07:52

Kastamonu’da elektrik kontağından çıkan yangında 10 ev ve 1 cami yandı

Kastamonu’da merkeze bağlı Tepeharman köyünde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında 10 ev ve 1 cami yandı. Yangın, ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı. Ekiplerin, soğutma çalışmaları ise devam e..

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Yedikleri Karpuzdan Çıkan Çekirdekleri Dikip, Karpuz Bahçesi Yaptılar 02:51

Yedikleri Karpuzdan Çıkan Çekirdekleri Dikip, Karpuz Bahçesi Yaptılar

Düzce’de yaşayan Salih Akar, yıllar önce yedikleri karpuzlardan çıkarttıkları çekirdekleri dikip karpuz üretimine başladı. Salih Akar, her biri 7 ile 25 kilogram arasında değişen karpuzların hasadını yapmanın sevincini y..

Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler 03:36

Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler

Tokat’ta kavurucu sıcaklarda mandaların suya girerek serinlediği anlar belgesel görüntülerini aratmadı. Tokat’ın Pazar ilçesine bağlı Çiftlik köyünde yetiştirilen mandalar Kazova’da meralarda yayılıyor. Asya bölgesinde ..

Covid- 19’u yenen Bayburtludan halaylı kutlama 01:24

Covid- 19’u yenen Bayburtludan halaylı kutlama

Bayburt merkeze bağlı Uğrak köyünde korona virüsü (Covid-19) yenip sağlığına kavuşan vatandaş mutluluğunu halay çekip kutladı...

Ölü taklidi yaptı, hayatta kaldı 02:03

Ölü taklidi yaptı, hayatta kaldı

KARABÜK'ÜN ARICAK KÖYÜNDE YAŞAYAN 70 YAŞINDA BİR KADIN GECE YARISI TIKIRTI DUYDU, AYAKLANDI. KARŞISINDA HIRSIZI GÖRÜNCE AKLINA İLK GELENİ YAPTI. O SAYEDE DE HAYATTA KALDI,..

Rize'nin İkizdere ilçesinde heyelan 01:38

Rize'nin İkizdere ilçesinde heyelan

Rize’nin İkizdere ilçesine bağlı Ayvalık köyünde meydana gelen heyelan sonrası 3 ev yıkılma tehlikesi bulunduğu için tahliye edildi...

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

Amasya'da heyelan ağaçları yerinden söktü, o anlar kameraya yansıdı 00:27

Amasya'da heyelan ağaçları yerinden söktü, o anlar kameraya yansıdı

Amasya’nın Taşova ilçesine bağlı Alpaslan köyünde yoğun yağış heyelana sebep oldu. Ağaçları yerinden söken heyelan anı bir vatandaşın kamerasına yansıdı...

Fırınlık Köyü'nün Heidi'si! 02:08

Fırınlık Köyü'nün Heidi'si!

NURGÜL AKDOĞAN 21 YAŞINDA... BOLU'NUN FIRINCIK KÖYÜNDE YAŞIYOR. KÖYLÜ KIZI NURGÜL LAKABIYLA KAYDA ALIP PAYLAŞTIĞI VİDEOLARI SOSYAL MEDYADA İZLENME REKORLARI KIRIYOR. TAKİPÇİ SAYISI DA HER GÜN KATLANIYOR...

Yalıntaş göleti kuraklığa yenik düştü 05:55

Yalıntaş göleti kuraklığa yenik düştü

Nevşehir’in Gülşehir ilçesine bağlı Yalıntaş köyünde bulunan Yalıntaş Göleti kurumaya terk edildi...

Orman yangınından etkilenen köylerde yaralar sarılıyor 04:26

Orman yangınından etkilenen köylerde yaralar sarılıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 29 Temmuz tarihinde çıkan ve 9 gün süren orman yangınında sadece ağaçlar, yaban hayvanları değil, tarım arazileri, evler, ahırlar, evcil hayvanlar da zarar gördü. Orman yangınının en çok etki..

Selden kurtulan yaşlı adamla Bakan Pakdemirli'nin duygulandıran diyaloğu 01:29

Selden kurtulan yaşlı adamla Bakan Pakdemirli'nin duygulandıran diyalo

Bartın'ın Zafer köyünde selden kurtulan Mustafa Kemal Ünal ile görüşen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Sayın Cumhurbaşkanımız bu millete efendi değil hizmetkar olmaya geldik, diyor ya 20 yıldır devlet bu hale ge..