#Közlenmiş patlıcan ezme tarifi

Peynirli Kolay Tatlı Tarifi 05:36

Peynirli Kolay Tatlı Tarifi

1,5 tatlı kaşığı Türk Kahvesi 3 tatlı kaşığı sürmelik peynir veya labne 1,5 tatlı kaşığı bal 5 tane pötibör bisküvi Su bardağından biraz ufakça bir bardağa 1,5 tatlı kaşığı Türk Kahvesini koyun. Üzerine kaynar su ekleyip..

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi 04:33

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek İçin Malzemeler: 12 kare milföy hamuru 2 adet yufka Börek sosu için: 2 yumurta Yarım şişe soda 1 çay bardağı (100ml kadar) zeytinyağı veya başka bir çeşit sıvıyağ Peynirli b..

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri 01:10

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri

Şakşuka tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Gayet kolay bir anlatıma sahip videolarımız kesinlike şakşukanın nasıl yapıldığı konusunda aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayacak. Şakşuka yemeği tarifi aslı..

Nohutlu Mercimekli Gün Salatası 01:27

Nohutlu Mercimekli Gün Salatası

Malzemeler; 2 su bardağı haşlanmış nohut 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek 1 minik kutu mısır 4 adet közlenmiş patlıcan 2 adet közlenmiş kapya biber 4 adet kornişon salata turşusu 7-8 dal taze soğan Yarım demet mayda..

Tel Şehriye Salatası 01:27

Tel Şehriye Salatası

Tel Şehriye Salatası Tarifi İçin Malzemeler: 1 buçuk su bardağı şehriye 2 adet közlenmiş kırmızı biber 1 adet havuç 4 adet kornişon turşu 1 su bardagı haşlanmış bezelye Dereotu Maydanoz Zeytinyağı Limon suyu Tuz Hazırla..

Asu Maralman Sandığımı Açamadım 02:45

Asu Maralman Sandığımı Açamadım

Sandığımı açamadım loy loy Çeyizimi saçamadım loy loy Yazık oldu gençliğime loy loy Bir yiğide kaçamadım loy loy Ezme ile süzme ile loy loy Yar bulunmaz gezme ile loy loy Mezarımı kızlar kazsın loy loy Altın saplı kazma..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.301 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyor 04:25

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyo

Ordu'nun en bilindik lezzetlerinden olan ‘Ordu tostu’, 72 yaşındaki Kahraman usta tarafından yıllardır yapılıyor. Ayvalık'ın tostu, İzmir'in kumrusu, Adana’nın kebabı gibi yüzlerce farklı lezzete ev sahipliği yapan Ordu'..

Evde Taze Erişte Yapımı 09:59

Evde Taze Erişte Yapımı

300 gr beyaz un- 1 kavanoz* 100 gr su- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 1 çay kaşığı tuz Pişirirken; 2 dolu avuç erişte 1 dolu avuç ceviz 1 çay kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 silme çorba kaşığı ter..

En Nefis Karnıyarık Nasıl Yapılır 07:58

En Nefis Karnıyarık Nasıl Yapılır

3 adet Közlenmiş Patlıcan 200 gram Kıyma 1 adet Soğan 4 diş Sarımsak Sarımsak 2 adet Sivri Biber 1 çay kaşığı Pul biber 1 yemek kaşığı Dolmalık Fıstık 1 yemek kaşığı Domates Salçası 1/2 demet Maydanoz 1 tatlı kaşığı Tere..

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır 03:03

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır

Bostan kebabı nasıl yapılır? Davet sofralarınız için son derede lezzetli bir ana yemek tarifi. Bostan patlıcanın arasındaki kuşbaşı sarımsak ve soğanın lezzetiyle bütünleşen salçalı sosuyla enfes lezzeti denemenizi öneri..

Şanlıurfa'da 8 Lezzet Için Tescil Başvurusu 08:34

Şanlıurfa'da 8 Lezzet Için Tescil Başvurusu

Şanlıurfa'da 8 lezzet için tescil başvurusuŞANLIURFA'da, ciğer kebabı, tırnaklı ekmek, patlıcan kebabı, haşhaş kebabı, kıymalı (lahmacun), lebeni, yumurtalı köfte ve Siverek peyniri tescillenmek üzere ilana çıkarıldı. Şa..

Patlıcana Tiki Olan Yarışmacı 01:45

Patlıcana Tiki Olan Yarışmacı

Ekranların sevilen yarışma programında katılan çift stüdyoda eğlenceli anların yaşanmasına neden olmuş. Yarışmacı çiftin erkek yarışmacısının patlıcan tiki herkesi güldürmüş...

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Etli Yaz Türlüsü Nasıl Yapılır 04:45

Etli Yaz Türlüsü Nasıl Yapılır

300 gr. dana kuşbaşı et 2 tane patlıcan 2 tane kabak 250 gr. taze fasulye 3-4 tane patates Birer tane kırmızı ve yeşil biber 3-4 diş sarımsak 3-4 tane domates Not : Bütün sebzeleri ayni büyüklükte doğrayın Yaklaşık 4-5 y..

Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır  İslim Kebabı  07:24

Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır İslim Kebabı

slim ( Kürdan) Kebabı için Malzemeler 4 adet patlıcan Köftesi için Malzemeler 500 gr kıyma Yarım su bardağı galeta unu Bir adet kuru soğan (Rendelenmiş) 2 diş sarımsak (Rendelenmiş) 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı ..

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı 02:57

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı

Bugün sizlere çay saatlerinizin o muhteşem sofralarına lezzetli haşhaşlı çörek tarifi paylaşıyoruz. Şık sunumu ve tatlı tadıyla damak tadınızı şenlendirecek çörek tarifini denemenizi öneririz. Misafirlerinize ve ailenize..

Kırmızı Biberli Rulo Köfte 03:03

Kırmızı Biberli Rulo Köfte

Kırmızıbiberli Kaşarlı Rulo Köfte Tarifi İçin Malzemeler 500g kıyma 1 adet Soğan 1-2 diş sarımsak yarım çay bardağı galeta unu 1 adet yumurta karabiber kimyon kırmızı toz biber Hazırlanışı; 1.500 g kıyma,Rondoda çekilmiş..

Bulgur Salatası 01:46

Bulgur Salatası

Bulgur Salatasının Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı pilavlık bulgur (çok irisinden değil) 1 kg közlenmiş kırmızı biber Yarım bağ dereotu 5 adet taze soğan Yarım bağ maydanoz 10 adet kornişon turşu Sosu için: Nar ekşi..

Isıtılmış Asma Kilit Hidrolik Pres Makinesinin Altında Kalırsa 04:11

Isıtılmış Asma Kilit Hidrolik Pres Makinesinin Altında Kalırsa

Hidrolik pres makinesi önüne geleni ezmeye devam ederken 1000 dereceye kadar ısıtılan asma kilitle karşılaşırsa ne olur?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 4.439 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sahibe Kölesini Fuarda Gezdiriyor 01:00

Sahibe Kölesini Fuarda Gezdiriyor

BDSM kültüründe partnerine hükmeden baskın kadın. Fiziksel veya sözlü olarak partneri (köleyi) aşağılama, ezme faaliyetleri gerçekleştirir.İşte bu fanteziyi sonuna kadar yaşayan bir çift fuara katılmış..

  • JET TV tarafından
  • 2.955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahibesini Dinleyip Gıdaklayıp Yumurtlayan Köle 00:44

Sahibesini Dinleyip Gıdaklayıp Yumurtlayan Köle

BDSM kültüründe partnerine hükmeden sahibe. Fiziksel veya sözlü olarak partneri aşağılama, ezme faaliyetlerini gerçekleştiriyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.529 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Kissing Booth Orijinal Fragmanı 02:42

The Kissing Booth Orijinal Fragmanı

Hiç öpülmemiş olan güzel, genç, bir kız. öpüşen bir kulübe diye bir oyunu oynamaya karar verdiğinde, beklenmedik bir şekilde gizli ezme ile dudakları kilitlediğinde hayatının tamamen altüst edildiğini bulur...

 Experıment Araba ile Coca Cola'ya Göre Çıtır Yumuşak Nesneleri Kırma 01:55

Experıment Araba ile Coca Cola'ya Göre Çıtır Yumuşak Nesneleri Kırma

Tekerleğin gücüyle eşyaları ezme testi...

  • JET TV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hamburger - Araba  Testi # 58 02:27

Hamburger - Araba Testi # 58

Araba İle Hamburgerleri Ezme Testini İzliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Akıllara Durgunluk Veren Sokak Kavgası 02:07

Akıllara Durgunluk Veren Sokak Kavgası

Stockport şehir merkezindeki bir sokakta gerçekleşen kavga akıllara durgunluk verdi. Bıçaklanma, araçla adam ezme ve sandalyelerle acımasızca dövüşün görüldüğü kavga bir kişinin cep telefonu kamerasına saniye saniye yans..

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye Marşı Kıraç 02:10

Türkiye Marşı Kıraç

BU BAYRAK İNMEZ Alkana belenmiş şanlı bayrağı Düşürme yerlere ezme Türkiye Zalime eğilme arsıza güvenme Yurdunu haine verme Türkiye Türkiye Türkiye yok senin eşin Türkiye Türkiye sönmez ateşin Gençliğe veril..

  • PengoTV tarafından
  • 1.680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası 12:45

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası

Peygamber Efendimiz Hazreti Hz Muhammed'in (sav) yaptığı okuduğu cok özel duasi Nasıl Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et. Şüphesiz ki sen dualarımızı işiten, niyetlerimizi bilensin, tevbelerimizi kabul ..

  • izle tv tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor 07:48

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, tekerlekli kayak sporcuları koronavirüs nedeniyle ara verdikleri antrenmanlarını normalleşme süreci ile birlikte Yüksekova - Esendere Karayolu’nda sosyal mesafe kuralına uyarak yapıyor. 7..

Bezelye Salatası 00:58

Bezelye Salatası

Malzemeler; 3 su bardağı haslanmış bezelye veya konserve 4 adet közlenmiş kırmızı biber veya konserve 1 su bardağı haşlanmış mısır veya konserve 4 dal yeşil soğan yaprakları 1 avuç dereotu veya maydanoz 1/2 limon suyu Bi..

Beğeni Rekorları Kıracak Şehriye Salatası 00:41

Beğeni Rekorları Kıracak Şehriye Salatası

Malzemeler 2 su bardağı arpa şehriye 2 yemek kaşığı sıvı yağ (şehriyeleri pişirmek için) 3 su bardağı su ve tuz 4-5 dal taze soğan Yarım demet maydanoz Bir tutam dereotu 2-3 adet közlenmiş kırmızı biber 1 kutu mısır kon..