#Közlenmiş patlıcan yemeği tarifi

Firinda Köfteli Patlican Sarmasi Tarifi 04:01

Firinda Köfteli Patlican Sarmasi Tarifi

Malzemeler: Arzunuza göre hazirladiginiz Köfte Veya benim köfte tarifime bakabilirsiniz 3 patlican 250 gram domates püresi veya taze domates 1 dis sarimsak yarim yemek kasigi tuz 1 yemek kasigi seker siviyag taze reyhan..

Yoğurtlu Patlıcan Kızartması Salatası Tarifi 04:43

Yoğurtlu Patlıcan Kızartması Salatası Tarifi

Malzemeler : 4 adet patlıcan 1 yemek kaşığı zeytinyağı 5 yemek kaşığı yoğurt 1 diş sarımsak 1,5 çay kaşığı tuz pulbiber..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi 17:05

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi

Malzemeler: 2 adet Patlıcan 300 gram Kıyma 5 adet Arpacık Soğan 1 yemek kaşığı Domates Salçası 100 ml Su 1 adet Domates 5 diş Sarımsak 5 adet Biber Tuz Karabiber Zeytinyağı..

Patlıcan Salatası (Abugannuc) Tarifi 04:45

Patlıcan Salatası (Abugannuc) Tarifi

Patlıcan Salatası (Abugannuc) nasıl yapılır..

Közlenmiş Patlıcan Yemeği Tarifi 04:16

Közlenmiş Patlıcan Yemeği Tarifi

MALZEMELER 6 adet patlıcan, 1 adet soğan, 3 adet yeşil biber, 4 adet domates, 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Üzeri için; ..

Fırında Kolay Patlıcan Kebabı Tarifi 04:09

Fırında Kolay Patlıcan Kebabı Tarifi

Malzemeler: 1 kilo orta boy sert olmayan tercihen çekirdeksiz patlıcan zeytinyağı tuz ÜSt kebap için: yarım kilo kuzu veya dana kuşbaşı et 1 bardak su ayrıca 2 adet soğan 3-4 adet sivribiber 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 2..

Patlıcan Oturtma Tarifi 06:39

Patlıcan Oturtma Tarifi

Kiyma harci icin gerekenler Yarim kilo dana kiyma 1 tane büyük kuru sogan 2 dis sarimsak 1 tane kirmizi biber 1 tane yesil biber 1 yemek kasigi domates salcasi 1 tatli kasigi biber salcasi Tuz, karabiber, kimyon,kuru nan..

Kıymalı Bostan Patlıcan Kebabı Tarifi 05:08

Kıymalı Bostan Patlıcan Kebabı Tarifi

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 2 adet iri bostan patlıcanı kızartmak için sıvıyağ kıymalı harç için: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet büyük boy soğan 300gr. kadar kıyma 2-3 adet sivri veya çarliston biberi 1 ye..

Kolay Patlıcan Oturtma + Cheesecake + Pilav Tarifi Akşam Menüsü 07:37

Kolay Patlıcan Oturtma + Cheesecake + Pilav Tarifi Akşam Menüsü

Akşam yemeğine 2 saat kala ne yapsam diye düşünüyorsanız sizinle aynı durumda olduğum bir gün tatlısından yemeğine ve pilavına kadar hazırladığım pratik menümü izleyin...

Etli Yaprak Sarma ve Kuru Patlıcan Karışık Dolma Tarifi 05:17

Etli Yaprak Sarma ve Kuru Patlıcan Karışık Dolma Tarifi

Yarım kilo asma yaprağı ( 400 gr ) 25 adet kadar dolmalık kuru Ptlıcan İç Malzemesi icin 2 su bardağı pirinç 300-400 gr kıyma ( bir corba kasesi kadar) 3 dis sarımsak 2 adet buyuk boy sogan 2 corba kasigi domates salç..

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi  Hingel Tarifi  Kürze Tarifi 05:56

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi Hingel Tarifi Kürze Tarifi

RUS MANTISI ( PELMENİ) MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Kaseye yumurta..

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi 03:04

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi

Sizlerle uzun süredir çok sağlıklı bir yemek olan pırasa kavurması tarifini paylaşmak istiyorduk. Hem diyet yemeği hemde lezzetli olan sayılı yemeklerden birisi olan zeytinyağlı pırasa kavurması nasıl yapılır öğrenemek i..

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır 02:34

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır

Bu tarfimizde sizler için etli taze fasulye yemeği nasıl yapılır videolu anlatımını hazırladık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu yemek en ünlü ev yemeği tariflerinden birisidir. Kanalımızın adına uygun olarak mümkün ol..

Etli Patates Yemeği Tarifi 06:53

Etli Patates Yemeği Tarifi

Etli patates yemegi ve domatesli bulgur pilavi TARIFI Etli patates yemeginin tarifi Malzemeler 300 gr dana kusbasi et 3 4 yk siviyag 5 6 tane küp seklinde dogranmis patates 1 tane yemeklik dogranmis kuru sogan 1 tane do..

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi  Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği 03:21

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği

Sizlere bu videomuzda leziz bir patatesli soğanlı terbiyeli dana eti haşlama tarifi hazırladık. Yapımı hem çok basit hemde çok leziz olan bu harika et yemeği tarifi için tam zamanı olduğunu düşünüyoruz. Aynı zamanda çokt..

Menemen Tarifi  Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır 02:02

Menemen Tarifi Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda menemen tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu harika lezzeti herkes bilsede yinede adım adım menemen nasıl yapılır videolu tarifimizde göstermek istedik. Menemen tarifi için dikkat edec..

Fırında Etli Türlü Yemeği Tarifi 06:07

Fırında Etli Türlü Yemeği Tarifi

Malzemeler Yarim kilo dana kusbasi et(ama kuzu etide olur) 1 tane kabak 1 tane patlican 3 tane patates 1 tane büyük kuru sogan(yada arpacik sogan kullanin benim gibi) 2 dis sarimsak 2 tane yesil biber 1 tane kirmizi bibe..

Brokoliyi Sevdirecek Kıymalı Patatesli Brokoli Yemeği Tarifi 03:34

Brokoliyi Sevdirecek Kıymalı Patatesli Brokoli Yemeği Tarifi

Brokoli Yemeği İçin Malzemeler: Orta boy bir brokoli 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 100-150gr. kıyma 1 yemek kaşığından az domates ve tatlı biber salçası (kullanıyorsanız acısı da olur:) 1 adet hav..

Etsiz Sebze Yemeği Tarifi 01:34

Etsiz Sebze Yemeği Tarifi

Malzemeler 4 adet patates 2 adet patlıcan 2 adet kabak 3 adet sivri biber 2 adet kırmızı biber 1 adet soğan 2-3 diş sarımsak 3 adet domates 5 yemek kaşığı sıvı yağ Tuz, nane, pul biber, kekik Sosu için; 1 yemek kaşığı s..

Fırında Beşamelli Nefis Kabak Yemeği Tarifi 08:06

Fırında Beşamelli Nefis Kabak Yemeği Tarifi

Fırında Etli / Tavuklu Beşamel Soslu Kabak Yemeği İçin Malzemeler: 5-6 adet kabak ızgara tavası veya yapışmaz yüzeyli tava zeytinyağı Etli Soslu Harç İçin 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 3-4 adet çarliston veya..

Kıymalı Nefis Pırasa Yemeği Tarifi 03:27

Kıymalı Nefis Pırasa Yemeği Tarifi

Pırasa yemeği için malzemeler: 1 adet büyükçe soğan Yaklaşık 250gr kıyma 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağı 500gr pırasa Yarımşar yemek kaşığı domates ve biber salçası Tuz, kırmızı pul biber(biber s..

Tavuklu Sebze Yemeği Tarifi 04:52

Tavuklu Sebze Yemeği Tarifi

Tavuklu Sebze Yemeği Nasıl Yapılır..

Bezelye Yemeği Tarifi  Etli Bezelye 02:00

Bezelye Yemeği Tarifi Etli Bezelye

Bezelye Yemeği Tarifi Etli Bezelye Nasıl Yapılır..

Kuru Fasulye Tarifi Etli Kuru Fasulye Yemeği 01:54

Kuru Fasulye Tarifi Etli Kuru Fasulye Yemeği

Kuru Fasulye Tarifi Etli Kuru Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır..

Karnabahar Tarifi Karnıbahar Yemeği Karnabahar Nasıl Yapılır 02:41

Karnabahar Tarifi Karnıbahar Yemeği Karnabahar Nasıl Yapılır

Karnabahar Tarifi Karnıbahar Yemeği Karnabahar Nasıl Yapılır..

Fırında Patatesli Tavuk Bagetli Fırın Yemeği Tarifi 02:24

Fırında Patatesli Tavuk Bagetli Fırın Yemeği Tarifi

Fırında Patatesli Tavuk Bagetli Fırın Yemeği Tarifi..

Lezzetli Kara Lahana Yemeği Tarifi 01:54

Lezzetli Kara Lahana Yemeği Tarifi

Koyu Lahana Yemeği Tarifi İçin Malzemeler; 1 kilo kara lahana 1 orta boy soğan 1 yemek kaşığı margarin (tereyağı da olabilir) 1 yemek kaşığı salça 1 çay bardağı pirinç 2 su bardağı haşlanmış mısır ya da barbunya yarım ça..

Etli Nohut Yemeği  Pirinç Pilavı Tarifi 08:07

Etli Nohut Yemeği Pirinç Pilavı Tarifi

Etli Nohut Yemegi Tarifi malzemeler Geceden bir su bardağı dolusu nohutumuzu soğuk su ile ıslatalım.sabah uyandığımız zaman o suyu döküp nohutu temiz suyla yıkayıp hazır tutalım. 1 tane kurusoğan 1tane yeşil biber 1tane ..

Diyet Kabak Yemeği Tarifi 00:56

Diyet Kabak Yemeği Tarifi

Diyet Kabak Yemeği Tarifi İçin Malzemeler 1 adet soğan 3 adet yeşil biber 2 adet kabak 2 adet domates Maydanoz ve dereotu (pişmeye yakın eklenecek) Tuz, karabiber ve pul biber Üzerine (light) yoğurt Hazırlanışı; 1.Tenc..

Akdeniz İncisi Yemeği Tarifi 10:10

Akdeniz İncisi Yemeği Tarifi

Akdeniz İncisi Yemeği Nasıl Yapılır..