#Kübranın Çok sevdiği rumeli türküsünde dans etmesi

Ağır Yaralı Süsü Vererek Evlenme Teklifi Yapmak 03:05

Ağır Yaralı Süsü Vererek Evlenme Teklifi Yapmak

Evlenme tekliflerinin en üzücü olanı,görüntüde eleman sevdiği kadına evlenme teklifi yapmak için ağır yaralı süsü verip hastaneye gelince evlenme teklifini patlatıyor..

  • JET TV tarafından
  • 631 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuk Parkında Acımasız Kız Kavgası 00:47

Çocuk Parkında Acımasız Kız Kavgası

Büyük ihtimalle sevdiği erkeği paylaşamayan iki kız çocuk parkında birbirine girmiş. Ancak öyle böyle kavga etmemişler...

  • JET TV tarafından
  • 1.351 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç Vakte Kadar Fragman 01:00

Üç Vakte Kadar Fragman

Mahallede herkes tarafından sevilen saf ve temiz kalpli biri olan Hasan, çocukluğunda beri Balım’a aşıktır. Fakat aşkını bir türlü itiraf edemez. Sevdiği kıza kendisini tanıtma fırsatı bulduğunda ise büyük bir rakip ile ..

Üç Vakte Kadar Fragman #2 02:55

Üç Vakte Kadar Fragman #2

Mahallede herkes tarafından sevilen saf ve temiz kalpli biri olan Hasan, çocukluğunda beri Balım’a aşıktır. Fakat aşkını bir türlü itiraf edemez. Sevdiği kıza kendisini tanıtma fırsatı bulduğunda ise büyük bir rakip ile ..

'Beyazı Seviyorum' Deyip Renkli Araçları Yasaklayan Cumhurbaşkanı 01:26

'Beyazı Seviyorum' Deyip Renkli Araçları Yasaklayan Cumhurbaşkanı

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Kurbankulu Berdimuhamedov beyaz sevdiği için tüm ülkedeki araçlar beyaza boyanıyor! İlk başta Aşkabat'ta başlayan yasak şimdi ülke çapında uygulanıyor. Türkmenistan'da artık beyaz renginin dışı..

  • JET TV tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Sevgililer Günü Katliamı 06:11

Paranormal Olaylar Sevgililer Günü Katliamı

Bu videonun gerçek kişi ve kuruluşlar ile hiç bir alakası yoktur.Dünya çapında kutlanan 14 şubat sevgililer günü ne çekilmiştir.Aldatılanlar, sevinci kursağında kalanlar, sevgilisi olmayanlar, sevdiği kız veya erkek ba..

  • JET TV tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yetenekli Uzman Kaleci Köpekçik 02:08

Yetenekli Uzman Kaleci Köpekçik

Vietnamlı köpek her zaman spor oynuyor. En sevdiği şey kapalı taş ve kaleci pozisyonudur. Dünyadaki en iyi kaleciler gibi topu idare ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Küçük Ayak Fragman 02:21

Küçük Ayak Fragman

İnsanların varlığına inanan genç ve zeki bir yeti, bu fikrinde diretse de kimseyi kendine inandıramaz. Ancak günün birinde beklenmedik bir şey olur ve karşısına bir insan çıkıverir. Bir küçükayak bulduğu haberi sevimli..

Tarzım Cepte Trend Islak Makyaj 10:25

Tarzım Cepte Trend Islak Makyaj

2018 Sezon trendi kırmızı makyajı Hollywood ünlülerinin en sevdiği ıslak makyajla birleştirdik! Değişik ve cesur bir görünüm arıyorsan, doğru yerdesin!..

The Lonely and Great God - Goblin 1. Sezon 1. Bölüm izle 1:28:26

The Lonely and Great God - Goblin 1. Sezon 1. Bölüm izle

Goblin 1.Bölüm Özeti Bir goblin olan Kim Shin (Gong Yoo) sevdiği birçok insanın ölümünü görmüştür ve ölümsüz hayatını sonlandırmak istemektedir. Bunun için de insan bir goblin gelinine ihtiyacı vardır ve yüz yılardır bir..

Sıcaktan Bunalan Hayvanlar Buzlu Besinlerle Serinliyor 04:43

Sıcaktan Bunalan Hayvanlar Buzlu Besinlerle Serinliyor

Kocaeli Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’nde barınan hayvanlar, aşırı sıcaklarda buzlu besinlerle serinliyor. Hayvanların en sevdiği yiyecek ve meyveler özenle hazırlanıp, derin dondurucu da saklanarak günün belirli saatler..

İlginç evlilik teklifi ‘sosyal mesafe’ cezasıyla bitti 02:52

İlginç evlilik teklifi ‘sosyal mesafe’ cezasıyla bitti

Adıyaman’da sevdiği kıza arkadaşları ile birlikte meşaleli evlilik teklifinde bulunan gence, ‘sosyal mesafe’ kurallarına aykırı davranmaktan 900 TL ceza kesildi...

Koronalı baba çocuğunu camın arkasından seviyor 00:47

Koronalı baba çocuğunu camın arkasından seviyor

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, korona virüse yakalanan ve evinde karantinada kalan bir babanın, 1 yaşındaki çocuğunu camın arkasından sevdiği anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi...

Evlilik teklifinde ısrar 'taciz' sayıldı! 01:55

Evlilik teklifinde ısrar 'taciz' sayıldı!

AŞIĞIM, EVLENMEK İSTİYORUM DEDİ, KARŞILIK BULAMASA DA EVLİLİK TEKLİF ETMEYİ SÜRDÜRDÜ. AŞIK ADAMA SADECE SEVDİĞİ KADIN DEĞİL, YARGITAY DA KÖTÜ HABERİ VERDİ...

‘O’ sanayi sitesinin eğitimli çiçeği 03:59

‘O’ sanayi sitesinin eğitimli çiçeği

Afyonkarahisar’da hafta içi zihinsel engelli öğrencilerini hayata bağlamak için mücadele eden 25 yaşındaki kadın öğretmen, hafta sonları ise çocukluğundan bu yana en sevdiği hobisi olan oto tamirciliğini sürdürüyor. Ojel..

Deadpool 1:48:06

Deadpool

Deadpool Film Özeti: Eski bir özel kuvvetler görevlisi olan Wade Wilson ordudan ayrıldıktan sonra kendi çöplüğünde, kendi kurallarına göre takılan, kötünün iyisi bir adamdır. Hayatına yeni giren Vanessa ile harika bir uy..

  • Film İzle tarafından
  • 38.515 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Eşkiya Film İzle 2:02:40

Eşkiya Film İzle

35 yıl önce Cudi dağlarında bir grup eşkıya jandarma tarafından yakalanır. 35 yıl içinde eşkıyaların hepsi ya hastalıktan ya da bölgedeki hesaplaşmalardan ötürü can vermiştir. Biri dışında; Baran...Baran 35 yıl sonra hap..

  • Film İzle tarafından
  • 14.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölene Kadar Tanıtım - İnternet Özel - atv 01:01

Ölene Kadar Tanıtım - İnternet Özel - atv

Ölene Kadar dizisinin internet özel tanıtımı... Yapımını Tims Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı, yönetmenliğini Umur Turagay’ın üstlendiği, senaryosunu Elif Usman’ın yazdığı ve atv ekranlarında izleyi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölene Kadar 2. Bölüm 2. Fragmanı (19 Ocak Perşembe) 00:31

Ölene Kadar 2. Bölüm 2. Fragmanı (19 Ocak Perşembe)

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan “Ölene Kadar” dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen’i bir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü 03:50

Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü

Fransız şef Alain Ducasse ve ekibi, 2004 yılından bu yana Fransız Ulusal Uzay Ajansı (CNES) ile Space Food projesinde işbirliği yapıyor. Astronotlara gönderilen kurutulmuş gıdalar, ıstakoz ve kinoaya kadar zengin bir me..

Erkeklerin Kadınlarda Beğendiği Saç Stilleri 01:35

Erkeklerin Kadınlarda Beğendiği Saç Stilleri

Biz kadınlar, güzelliğimizi herkes görsün isteriz. Genel itibariyle de bunun için saç modelini ve saç rengimizi değiştiririz. Yapılan araştırmalarla ve anketlerle erkeklerin kadınlarda beğendiği saç renkleri ortaya çıkmı..

  • Kadınca tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1 00:50

Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan Ölene Kadar dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'i bir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BÖ - Nenni 03:27

BÖ - Nenni

Dam üstüne çul serer leyli de yar loylu da yar loy loy loy Bilmem yar kimi sever ha leylim nenni de Kınalım nenni de belalım nenni de nenni Onun bir sevdiği var leyli de yar loylu da yar loy loy Günde on çeşit giyer ha l..

Nikah Masasında Zombiye Dönüşen Gelin Milcano 1981 Mahmut Tuncer 04:22

Nikah Masasında Zombiye Dönüşen Gelin Milcano 1981 Mahmut Tuncer

Film, sevdiği kızı ağanın elinden kurtmaya çalışan Çoban Mahmut’un hikâyesini anlatır. Çoban Mahmut, köyün güzellerinden Milcan’a gönlünü kaptırmıştır. Gürzap Ağa’ya derdini açan Mahmut, ağanın da izniyle Milcan’ı ister...

Hadi Sarıl Bana 01:27

Hadi Sarıl Bana

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Pınar Altuğ Kimdir? 03:56

Pınar Altuğ Kimdir?

2 Eylül 1974 doğumludur. Liseyi Saint Benoît Fransız Lisesi ni bitirdi. 1994′de Miss Turkey seçildi.Pınar Altuğ, çocuklar duymasın adlı dizide tanındı ve türk halkının sevdiği bir isim haline geldi. Mankenlik kariyerine..

Rana Alagöz  Aşkın Gözü Körmü 03:31

Rana Alagöz Aşkın Gözü Körmü

Haykırsan dünyaya, Anlamazlar derdini, Yaşamak güzel deyip de, Aldatma kendini, Seni hiç arayıp sormasa, Sevginin farkına varmasa, Başkalarının gözüne, Daha tatlı bakıyorsa, Aahh bak bakalım o zaman, Neşeli ge..

Bayram Abi Full Hd  İzle 1:41:05

Bayram Abi Full Hd İzle

Hala ailesiyle birlikte yaşayan Bayram'ın en büyük hayali deliler gibi aşık olduğu Sinem'le tanışabilmektir. Bayram genç kadını arkadaşının düğününde görür görmez deliler gibi aşık olmuştur. Koma Kola'da reklam ve pazarl..

Kaçma Birader Film İzle 1:41:16

Kaçma Birader Film İzle

Senaryosunu Kaman kardeşlerin yazdığı filmimiz fragmanı ile daha şimdiden en merak edilen filmlerinden oldu. Kardeş Payı dizisi ile yıldızları parlayan Kaman kardeşlerin bu ilk sinema filmi komedi açısından son derece et..