#Kübranın Çok sevdiği rumeli türküsünde dans etmesi

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor 05:35

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor

Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Kalın köyünde bin 500 dönüm araziye Ayçiçeği eken Ali Çetin 'Sivas'ın soğuk havasında yapamazsın' sözlerine aldırış etmeden yaptığı işten yılda yaklaşık 2 milyon lira gelir elde ediyo İl..

'Trump'a Hakaret Edenler İçeride Değil' Diyen Gazeteciye Muhteşem Cevap 02:04

'Trump'a Hakaret Edenler İçeride Değil' Diyen Gazeteciye Muhteşem Ceva

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Küresel İş Formu'nda soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecinin terör suçundan tutuklanan gazetecilerle ilgili 'Trump'a hakaret edenler içeride değil' sözlerine 'Hapiste dedi..

AK Parti Döneminde Adım Adım Özgürlük 01:00

AK Parti Döneminde Adım Adım Özgürlük

Eski Türkiye'deki yüz karası uygulamalar, AK Parti ile giderildi. 16 yıllık dönemde pek çok kesimi ilgilendiren yeniliklere imza atıldı. Antidemokratik pek çok yasaklayıcı düzenleme kaldırıldı...

Bakan Soylu'dan POMEM Müjdesi 01:30

Bakan Soylu'dan POMEM Müjdesi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu POMEM alımları için yaş hesaplanırken 1 Ocak olarak hesaplanması talebiyle ilgili olarak 'Çok mürac..

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var 04:16

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var

Ürdün Prensi 2. Hüseyin bin Abdullah, ABD'nin New York eyaletinde devam eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. oturumunda yaptığı konuşmada ülkesinde baskı gören gençleri savunarak, “Bir rüyamız var” dedi. Ürdün Kralı..

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı 01:42

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı

Süper Ligin ilk 5 haftasını 4 galibiyet 1 beraberlikle tamamlayan ve 13 puan ile ligde lider durumda bulunan Galatasaray, zorlu Bursa deplasmanını yoğun tempoyla hazırlanıyor. 2017-2018 sezonunun tek puan kaybını Antal..

İşte 1 Milyonluk Soru 04:45

İşte 1 Milyonluk Soru

Kim Milyoner Olmak İster’de geçen sezonun son bölümünde 1 milyonluk soruya ulaşan Çağdaş İrfan Yıldırım, dün akşam yayınlanan yeni sezon ilk bölümünde 1 milyonluk soruya kavuştu. Kim Milyoner Olmak İster’in birçok kişi t..

  • JET TV tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri 02:47

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri

Kakaolu kurabiye tarifi sevenler için nefis bir video hazıladık. Browni kurabiye tarifi videosu ile inanılmaz lezzetli bir kurabiye yapabilirsiniz. Üstelik yapımı da kolay ve kısa sürmektedir. Browni kurabiye ne çok ısl..

Danla Bilic Burcu Esmersoy İlk Buluşmada Yanına Cüzdan Alıyor Mu 27:24

Danla Bilic Burcu Esmersoy İlk Buluşmada Yanına Cüzdan Alıyor Mu

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final) 00:49

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final)

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Danla Bilic Tuğçe Kandemir Makyaj Videosu 29:20

Danla Bilic Tuğçe Kandemir Makyaj Videosu

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Hindistan'a Olan Bakış Açınızı Değiştirecek 30 Şaşırtıcı Gerçek 05:07

Hindistan'a Olan Bakış Açınızı Değiştirecek 30 Şaşırtıcı Gerçek

Hindistan gidip görülmesi halinde bile anlatılması çok zordur. çünkü hem sahip olduğu çeşitlilik, hem de barındırdığı tezatlar sebebiyle genelleme yapmak neredeyse imkansız. Bir yandan bir teknolojide çok hızlı ilerlerk..

  • JET TV tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbullu Gelin 18. Bölüm 3. Fragmanı 01:00

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 3. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

İstanbullu Gelin 19. Bölüm Fragmanı 00:58

İstanbullu Gelin 19. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında  Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi. 03:03

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi.

Fransa'nın en iyi futbol takımlarından biri olan Paris St. Germain'in maçlarını oynadığı Parc des Princes stadyumuna çok yakın bir yerde bomba yapımında kullanılan malzemeler bulundu, beş şüpheli gözaltına alındı. Daily ..

Ebru Yaşar  Yeşillenirim 05:04

Ebru Yaşar Yeşillenirim

Hani beni çok seviyordun Yerlere göklere koyamıyordun Bende kek gibi sana inanıp Her gece yolunu gözlüyordum Yedin be kaç senemi Sana verdim son nefesimi Para bile etmedi bende aşkın Sattım sana olan hislerimi Ben senin ..

Konsept Deniz Kızı Yüzümde Hapsolan Yüz Makyajı 12:31

Konsept Deniz Kızı Yüzümde Hapsolan Yüz Makyajı

Nyx'in Face Awards yarışmasının 2. ve son aşaması için bu makyajı hazırladım.Umarım beğenmişsinizdir,ben çok eğlendim! Kanalın konseptini bu tarz makyajlarla oluşturmayı planlıyorum.Siz ne dersiniz?Fikirleriniz çok öneml..

5 Daki̇kada Kendi̇ Başınıza Yapabi̇leceği̇ni̇z İsti̇snai̇ Şeki̇lde Güzel 20 Tasarım Ürünü 18:21

5 Daki̇kada Kendi̇ Başınıza Yapabi̇leceği̇ni̇z İsti̇snai̇ Şeki̇lde Gü

Sadece 5 dakikada kendi başınıza yapabileceğiniz istisnai şekilde güzel 20 tasarım ürününü inceleyin! Çok hoş ev içi çadırının, rahat yastıkların, sevdikleriniz için yatakta kahvaltı tepsisinin, inanılmaz sonsuz aynalı m..

Pırasalı Havuçlu Gül Böreği Tarifi  Börek Tarifleri 03:08

Pırasalı Havuçlu Gül Böreği Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri kategorimize bu sefer çok lezzetli bir pırasalı havuçlu gül böreği tarifi videosu hazırladık. Gül böreği içindeki havuç ve pırasa ile nefis bir lezzet bütünlüğü oluşturdular ve mutlaka tavsiye ederim, ben..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Yildiz Tilbe  Sevdanin Tadi 03:47

Yildiz Tilbe Sevdanin Tadi

Tükenir biter gider bitmez dediğin aşklar Geriler teslim olur savaşçı umutlar Kurşuna dizilir hep doğmamış duyguların Yine de çıkar bir yerden tadı sevdanın Her acı büyütür içindeki çiçeği Dönersin kendine budur aş..

Hazır Yufkadan Ispanaklı Gözleme Tarifi 02:54

Hazır Yufkadan Ispanaklı Gözleme Tarifi

Kahvaltılık tarifler içinde en çok sevilenlerinden olan gözleme tarifi için evde tapımı çok kolay ve pratik bir video hazırladık. Hazır yufkadan ıspanaklı gözleme tarifi yapımı videosu ile adım adım her aşamasını uygulay..

Bir İnsandan Aynı Anda İki Ses Çıkabilir Mi 04:47

Bir İnsandan Aynı Anda İki Ses Çıkabilir Mi

Bir insan tek başına çok sesli/polifonik müzik söyleyebilir mi ? sorusunu Anna-Maria Hefele açıklamış. Anna-Maria Hefele bu tekniği ileri düzeyde modernize etmiş ve geliştirmiş bir şarkıcıymış. Aslında bu teknik Moğol, T..

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Danla Bilic Tatlıcı İle Nasıl Tanıştık Oyun Oynadık 22:47

Danla Bilic Tatlıcı İle Nasıl Tanıştık Oyun Oynadık

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Gönül Akkor  Beterin Beteri Var 06:01

Gönül Akkor Beterin Beteri Var

senin derdin dert midir benim derdim yanında hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi anlatınca ağlama deşme benim derdimi beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutlul..

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi 01:29

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasındaki görüşmeye ekonomik konular damga vurdu ve çok önemli açıklamalar geldi. Buna göre önümüzdeki dönemde Türkiye ile İran arasındaki ticaret milli p..

Gönül Yazar  İşte Benim Dünyam 04:22

Gönül Yazar İşte Benim Dünyam

Sen benim içimde bir korkulu rüya Her gün sevip sardığım bir hülyasın Yokluk ateşten gömlek Sensizlik ölüm gibi Rüyam,hülyam,benim dünyamsın Kanımda,canımda,alın yazımda Bir sen varsın bir de ben şu dünyada Nazar değmesi..

Çağla Şikel Takipçime Makyaj Yapıyorum  Güzellik Bakım 21:03

Çağla Şikel Takipçime Makyaj Yapıyorum Güzellik Bakım

Buradan isteyen bir kişiye makyaj yapacağımı söylemiştim. Çok teşekkür ederim bir sürü güzel kadın gelmek istedi. Ama ulaştıklarımın kimisinin sınavı vardı, kimisinin işleri uymadı. Ezgi yedinci sıradaydı ve o'na kısmet ..

Cansu Yegin Kusursuz Ten Makyajı 15:58

Cansu Yegin Kusursuz Ten Makyajı

İzlediğiniz için çok teşekkürler! Hepinizi çok seviyorum!❤️, Cy...