#Kübranın Çok sevdiği rumeli türküsünde dans etmesi

Merve Özkaynak Düğüne Gidiyoruz Benimle Hazırlanın 16:24

Merve Özkaynak Düğüne Gidiyoruz Benimle Hazırlanın

Çok yakın bir arkadaşımın düğününe benimle birlikte hazırlanmaya var mısınız? Saçım, makyajım, elbisem, aksesuarlarım hepsini seçerken çok heyecanlıydım. Harika elbisem ve tüm hazırlık sürecimi gösterdiğim benimle hazırl..

Flakka Kullanan Adam (Uyuşturucunun Zararları) 01:40

Flakka Kullanan Adam (Uyuşturucunun Zararları)

Flakka, zombiye dönüştürdüğü öne sürülen yeni nesil uyuşturucu olarak sosyal medya gündeminde yer alıyor. İçerdiği bileşenler dolayısıyla ağrı ve acıya duyarsızlık hissi veren Flakka, saldırganlık etkisi nedeniyle de hal..

  • JET TV tarafından
  • 2.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı 02:45

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı

Google, Pixel 2 ve Pixel 2 XL akıllı telefonlarını tanıttığı etkinliğinde bir de Apple AirPods rakibinin duyurusunu gerçekleştirdi. Şirketin Pixel serisiyle uyum içinde çalışacak olan ilk kablosuz kulaklıkları Google Pix..

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:18:49

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle

Maymunlar Cehennemi 3: Savaş filmi Blockbuster’ın gişe rekorları kıran filmler serisinin üçüncüsü. War for the Planet of the Apes filminde izleyici Caesar’ı ve onun maymunlarını, acımasız bir albayın liderliğini yaptığı ..

Merve Özkaynak Mükemmel Bir Cilt İçin Tüketmeniz Gereken 10 Şey Mükemmel Cilt Diyeti 14:58

Merve Özkaynak Mükemmel Bir Cilt İçin Tüketmeniz Gereken 10 Şey Mükemm

Bebek cildi pürüzsüzlüğünde bir cilde sahip olmak için kullandığımız ürünler, uygulanan işlemlerin dışında bildiğiniz gibi yediklerimizin de çok çok büyük önemi var. Siz isterseniz dünyanın en iyi kremlerini de kullanıyo..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Alihan   Sevda Mevsimi 04:34

Alihan Sevda Mevsimi

Sün gece sabaha kadar ağladım O eski günleri nasil aradım Seni öylesiye severken canım Böyle mi geçecek sevda mevsimi Seni öylesiye severken canım Sensiz mi bitecek sevda mevsimi Kavuşuruz diye avunurum ben Sensi..

Paranormal Olaylar Mezarlıkta Bir Gece Geçirdik 40:53

Paranormal Olaylar Mezarlıkta Bir Gece Geçirdik

Yine sizin istediğiniz bir video ile karşınızdayız. Biz çekerken çok gerildik, umarım siz çok gerilmezsiniz. Bu arada videonun sonunda kameraman arkadaşımız Sinan sakatlandığı için videoyu bitirmek zorunda kaldık iyi sey..

  • JET TV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez Ürün Dedektifi 7 Gün 24 Saat Çıkmayan Ruj Deniyorum 13:17

Sebile Ölmez Ürün Dedektifi 7 Gün 24 Saat Çıkmayan Ruj Deniyorum

ÜRÜN DEDEKTİFİ serisinde yine sizlerden gelende reklamlarında gloss bitişine rağmen çıkmadığı izlenimini veren Lip Ink 7/24 çıkmadığı iddia edilen ruju denedim. Çok zorlandım ve sonuca çok şaşırdım...

Betül Değişen Tırnaklarımı 2 TL'ye Yaptım 03:43

Betül Değişen Tırnaklarımı 2 TL'ye Yaptım

Yapıştırı (kiss) Fiyatı: 17 TL Tırnağın çok uzun olduğuyla ilgili çok yorum alıyorum evet videoda gerçekten büyük duruyor kameranın yakınlık acısından olabilir ama kullanırken orta boyutta bir uzunlugu var...

Sebile Ölmez Bilmeniz Gereken 36 Ruj İpucu 11:28

Sebile Ölmez Bilmeniz Gereken 36 Ruj İpucu

Kadınların makyajda en çok tercih ettiği ürün olan ruj'un sürülmesi ile ilgili videoda yer alan ve videodan sonra aklıma gelen o kadar çok ipucu var ki. 40 düz rakam süper olurdu. Ama yoğunluktan çekim sırasında aklıma g..

Sebile Ölmez İlginç Kore Maskelerini Denedim Hayvan Desenli, Lastik, Elmas, Köpüren 12:32

Sebile Ölmez İlginç Kore Maskelerini Denedim Hayvan Desenli, Lastik, E

Kore diyince heyecan duyanlardanım. Korecan'lar buraya! Cilt bakımı ve makyaj malzemelerinde gerçekten çok başarılılar. Aynı zamanda ambalaja da çok önem veriyorlar. Kore kızları sevimli şeylere bayılıyor. Bu nedenle dün..

Bergen - Ayrılığı Anma Sevgilim 04:30

Bergen - Ayrılığı Anma Sevgilim

Sensiz hayatımda mesut olamam, Gönül yarasına çare bulamam, Yıllar geçse inan sana kıyamam, Sakın ayrılığı anma sevgilim..(2X) İnsan ayrılıktan çok çabuk bıkar, Gördüğüm rüyalar hep kötü çıkar, Gözyaşların benim d..

Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 04:39

Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim

Duvardaki resminle avunur gönlüm Daha dün yanımdaydın şimdi nerdesin Ne çabuk unutuldu nerde o sözün Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Ne güzelde duruyor resmin duvarda Sanki bana gel diyor çok uzaklarda Soruyorum..

Esengül  Beterin Beteri Var 04:13

Esengül Beterin Beteri Var

Senin derdin dert midir benim derdim yanında Hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında Otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi Anlatınca ağlama deşme benim derdimi Beterin beteri var haline şükret dostum Yıllardır mutl..

Fatih Kısaparmak  Mor Salkımlı Sokak 05:28

Fatih Kısaparmak Mor Salkımlı Sokak

Seni düşündüm yine bu akşam üstü Gelmedin mor salkımlar sana küstü Umutsuz bekledim sabaha kadar Çok sevdiğin yağmurlar bile sustu Seni düşündümde çıldırdım yine Kahrettim seni benden çalan geceye Seni sordum yatı..

Duygu Özaslan Arap Tarzı Makyaj 15:46

Duygu Özaslan Arap Tarzı Makyaj

Kore makyajı videosundan sonra Arap tarzı makyaj yapmamı çok isteyen olmuştu. Özellikle Katar'da gördüğüm inanılmaz göz makyajlı kadınlardan sonra bu videoyu daha da fazla yapmak istedim. Bu tarz farklı ve ağır makyajlar..

Sebile Ölmez Özlem'le Gözü Kapalı Makyaj 15:06

Sebile Ölmez Özlem'le Gözü Kapalı Makyaj

Herkes kendi tanıdığı malzemelerle yapıyor. Biz de birbirimizin malzemeleri ile yaptık. Kamera sürekli netlik yapmaya çalışırken kafayı yediği için bir çok yeri kestim. Çünkü çok mesaj alıyorum netlik problemi ile ilgili..

Tekme Tokat Birbirine Giren Lgbtliler 01:20

Tekme Tokat Birbirine Giren Lgbtliler

Sosyal medyanın dilinde şu sıralara çok şiddetli bir kız kavgası var! Kavganın çıkma sebebi ise bir hayli ilginç! San Fransisco'daki Onur Yürüyüşü sırasında çok sayıda kadının katıldığı kavga, katılımcılardan birinin sah..

  • JET TV tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Tayfur - Derbeder 04:54

Ferdi Tayfur - Derbeder

Seni üzgün görsem Ben kahrolurdum Gülen gözlerinde Hayat bulurdum Boynumu büktün bükeli Yuvamı yıktın yıkalı Geri dönüp de gör halimi Derbeder oldum Derbeder oldum Perişan oldum Serseri dediler gücenmedim Di..

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi 04:36

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi

Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en güzel uykulardasın Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en tatlı uykularda..

Güllü  Kopamam Senden 03:46

Güllü Kopamam Senden

Sanki dağlar yıkıldı,Üstüme çöktü dünya O an ölmek istedim sevmiyorum dedin ya Sensizliğin korkusu içime doldu birden Dağ Gibi hayallerim devrildi yüreğimden Unut demek çok kolay gelde bana sor birde Sanki sevdan k..

Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü 03:11

Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bundan sonra oynayacakları maçlarda ritim yakalamak ve bunu sezon sonuna kadar devam ettirmek zorunda olduklarını söyledi. Yanal, El Sadd takımı ile oynadıkları özel maçın ardın..

Minik Stolk - Yaz Tatilinde Neler Yapılır 02:34

Minik Stolk - Yaz Tatilinde Neler Yapılır

Çok çalıştık, çok çabaladık. Alnımızın akıyla tatile kavuştuk. Peki bu 3 aylık yaz tatilinde neler yapılır? Mini Stolk'tan yaz tatili için öneriler. Siz tatilde ne yapacaksınız ?..

  • JET TV tarafından
  • 601 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum 07:09

Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum

Instagram makyajı ve Arap tarzı makyaj gibi ağır makyajlı videolarımdan sonra Bu makyajı nasıl sildin çok merak ediyorum. Göz makyajını nasıl temizliyorsun? tarzı çok yorum gelmişti. Bu videoda makyajımı hangi ürünle..

Aslı Afşaroğlu 3 Kolay Şal Modeli Yüz Tiplerine göre İpuçları ve Şal Seçimi 07:15

Aslı Afşaroğlu 3 Kolay Şal Modeli Yüz Tiplerine göre İpuçları ve Şal S

Bugün son zamanlarda en çok kullandığım çok basit 3 şal modeli gösterirken birde yüz tipleri ile ilgili ipuçları ve şal seçimi ile ilgili bilgiler verdim :)..

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mary Ann Shaffer ve Annie Barrows'un çok satan ve çok sevilen romanı EDEBİYAT VE PATATES TURTASI DERNEĞİ'nden uyarlanan filmin yönetmenliğini Mike Newell üstleniyor. 2. Dünya Savaşı'nda Guernsey Adası'nın işgali sırasınd..

Reyhanlı'da Sıcak Saatler 02:49

Reyhanlı'da Sıcak Saatler

İdlib'de çatışmasızlık bölgesi için başlatılan operasyonda önemli gelişmeler yaşanıyor. Hatay'a gelen paletli zırhlı personel taşıyıcı ve askeri araçlar, sınır karakollarına sevk edilerek sınır hattında konuşlandı. İdli..

İstanbullu Gelin 20. Bölüm Fragmanı 01:00

İstanbullu Gelin 20. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Reyhanlı'da Tank Ve Füzelerin Namluları İdlib'e Çevrildi 03:38

Reyhanlı'da Tank Ve Füzelerin Namluları İdlib'e Çevrildi

İdlib operasyonu öncesinde gelen son dakika haberlerde Reyhanlı sınırında bulunan Oğulpınar Sınır Karakoluna konuşlandırılan tank ve füzelerin namluları olası tehditlere karşı İdlib yönüne çevrildi. Yeni savunma sistemle..