#Kübranın Çok sevdiği rumeli türküsünde dans etmesi

İstanbullu Gelin 31. Bölüm Fragmanı 00:59

İstanbullu Gelin 31. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

İstanbullu Gelin 31. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

İstanbullu Gelin 31. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

It (O) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:14:42

It (O) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Emirkan - Kına 04:12

Emirkan - Kına

Emirkan - Kına Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim kadarını kullandı senden yana Senden başka hiç kimse Yok bundan sonra bana Bekarlık sultanlıkmış Çok çok eskide kalmış Evleniyorum dostlar düğünümü az kalmış İçim buruk ..

Melike - Şans 03:27

Melike - Şans

Melike - Şans Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hadi gel sevgilim Beni bul sevdigim Dünya çok küçüktür Kepçe misaliyim Hadi gel sevgilim beni bul sevdiğim Dünya çok küçüktür kepçe misaliyim Dünya ya bir kere geldim daha da gel..

Etli Yaz Türlüsü Nasıl Yapılır 04:45

Etli Yaz Türlüsü Nasıl Yapılır

300 gr. dana kuşbaşı et 2 tane patlıcan 2 tane kabak 250 gr. taze fasulye 3-4 tane patates Birer tane kırmızı ve yeşil biber 3-4 diş sarımsak 3-4 tane domates Not : Bütün sebzeleri ayni büyüklükte doğrayın Yaklaşık 4-5 y..

Dolar Neden Yükselir 03:39

Dolar Neden Yükselir

Dolar yükseliyor! Öyle bir yükseliyor ki hem de, biz Dolar'ı hiç böyle görmedik! 3,50 TL'yi aşan Dolar olur mu hiç? Oldu! Dolar önünü alamadığımız hızda yükseliyor. Peki Dolar neden yükseliyor? Ekonomi nasıl? Türk Lirası..

İslim Kebabı Tarifi 13:44

İslim Kebabı Tarifi

En şık sunumu ile bugün sizlere köfteli islim kebabı tarifi hazırladık. Ve bizler çok beğendik ve sizlerinde beğeneceğinizi düşündük ve hemen sizlerle tarifini paylaşmak istedik. Misafirlerinize ve ailenize hazırlayabile..

Kavurma Tarifi 01:55

Kavurma Tarifi

Şimdiye kadar defalarca kavurma yaptım ama en lezzetlisi bu kavurma oldu diyebilirim,çünkü geceden tuzda dinlendiği için hiç su kullanmadan yapılıyor ve lokum gibi yumuşak ve çok lezzetli bir kavurma oluyor daha ne ols..

Betül Demir - Devlerin Aşkı Büyük Olur 04:00

Betül Demir - Devlerin Aşkı Büyük Olur

Betül Demir - Devlerin Aşkı Büyük Olur Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uykusuz gecenin ortasında Düşüncelerim sana tutsak Her şeyi kabullenmem çok zor Güneş ayrılıkla doğacak Devlerin aşkı büyük olur Ya dağlar yerle bir ol..

Aynur Aydın - Düşüne Düşüne 03:47

Aynur Aydın - Düşüne Düşüne

Aynur Aydın - Düşüne Düşüne Müzik Dinle Şarkı Sözleri Burаdа oturup böyle konuşurken, içime bir şey dert oluyor Sorun değil isteksiz olmаn, hаngi dаlı tutunsаm kuruyor Düşünmeden konuşmаk fаydаsız Amа biliyorum sen..

TOLGSHOW 2. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

TOLGSHOW 2. Bölüm 2. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Thelma İzle 1:56:02

Thelma İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Hıçkırık 3. Bölüm Fragmanı 00:42

Hıçkırık 3. Bölüm Fragmanı

Hıçkırık 3. Bölüm Fragmanı yayında! Kenan ve Engin karşı karşıya kalıyor! Hıçkırık, merakla beklenen yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 15.00'da Kanal D'de! Kenan, tüm konağa kesin olarak gideceğini açıklar. Kutsi il..

Tavuklu Makarna Tarifi 03:35

Tavuklu Makarna Tarifi

Malzemeler 1 paket haslanmis makarna 600 gr kusbasi seklinde dogranmis tavukgögsü 3 4 yemek kasigi siviyag Baharat olarak tuz karabiber pulbiber 1 cay bardagi dolusu hazir satilan domates sosu kullandim(sizde yoksa hazi..

Sparta Tekmesini Yapıştıran Kız 00:23

Sparta Tekmesini Yapıştıran Kız

İlk baştaki pataklama anında da çok seri girşiyor. ufff çok vahşiii. omen tonrem...

  • JET TV tarafından
  • 231 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Serdar Ortaç'ın Annesi Serdar'ın Getirdiği Kız Başımın Tacıdır 03:01

Serdar Ortaç'ın Annesi Serdar'ın Getirdiği Kız Başımın Tacıdır

Anne Nesrin Ortaç Oğlu Serdar Ortaç'ı İzlemeye Gitti.Konser Öncesi Muhabirlerin Sorularını Yanıtlayan Ortaç Oğlunun Boşanmasında Çocukları Olmadığı İçin Çok Fazla Üzülmediğini Söyledi. Serdar Ortaç Ve Chloe'nin Boşanması..

  • BETA tarafından
  • 188 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yaşpasta Tarifi 10:01

Yaşpasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyasi icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 1 paket vanilya Yarim paket kabartmatozu 1 su bardagindan iki parmak eksik seker(150gr) 1 su bardagindan bir parmak eksik un(120gr) 2 yemek kasigi kak..

Lego Ninjago Filmi Türkçe Dublaj İzle 1:41:26

Lego Ninjago Filmi Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Evlenmeyi Düşünen Alişan'a Buse Varol'dan Tokat Gibi Cevap 06:28

Evlenmeyi Düşünen Alişan'a Buse Varol'dan Tokat Gibi Cevap

Ünlü türkücü Alişan, sevgilisi Buse Varol’la birlikte Beyoğlu’nda bir mekan çıkışı görüntülendi. Aşklarını doludizgin yaşayan ikili, 2018 için evlilik sinyali verdi. Alişan ve Buse Varol çifti, birlikte rol aldıkları Dos..

  • BETA tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalnız Erotik Film 1:27:09

Yalnız Erotik Film

Maria, Almanya'nın Essen Üniversitesi'nde gri, hoş olmayan ve anonim bir ortamda yaşayan ve çalışan bir öğrencidir. Bir gecelik aşk için birini bulmakta çok az sorunu olsa da, sevgililerini o kadar kaba bir şekilde redde..

  • Tv Series tarafından
  • 2.352 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Masaüstü Bilgisayarlarda Değişim Süreci : Evolution of the desk 00:11

Masaüstü Bilgisayarlarda Değişim Süreci : Evolution of the desk

Evolution of the desk ???? Çok hoşuma gitti. Gelecek çok ilginç olacak...

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Neden Ego Yaparız 02:56

Neden Ego Yaparız

Neden Ego Yaparız? Aslında ego yapılan bi’ şey değil. Zaten sende olanı sana koyamazsın. Ego her insanı yazılımında standart. Hatta yalnız değil kankaları var. Id, ego, superego beraber takılıyolar. MFÖ gibi. İd ilkel ..

Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

Zeynep Bastık - Çukur Akustik 03:48

Zeynep Bastık - Çukur Akustik

Çukur sözleriyle; Tenim söver dilim döver Gitmem yine de Çıkmazda aklım Benden ne yarattın Hiç gitme diye Büyüler yaptım Görüyorum önümde Bitmeyecek sensizliği Ben biliyorum Sen asla bilme bensizliği Alışırsın di..

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz 03:46

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz

NEDEN ÖLÜMSÜZ OLMAK İSTERİZ? Ölümsüzlük eskiden beri arzulanan bir olgu. Mesela Gılgamış destanı. Uruk Kralı Gılgamış'ın en yakın arkadaşı, bir çarpışmada ölür. Gılgamış günlerce onun yanında oturur ve onu inceler. Ta k..

Demet Akalın Artık Polemiklerin İçinde Olmak İstemiyorum 02:56

Demet Akalın Artık Polemiklerin İçinde Olmak İstemiyorum

Demet Akalın, yeni yılı Kalamış’ta bulunan Wyndham Grand otelde karşıladı. Sahne öncesi, eşi Okan Kurt ve kızı Hira’yla birlikte kameraların karşısına geçen Akalın, “Artık polemiklerin içinde olmak istemiyorum.” sözleriy..

  • BETA tarafından
  • 502 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peynirli Çörek Tarifi 10:03

Peynirli Çörek Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi yogurt 1 su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 2 tane yumurta 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz(silme) 1 tane yas maya 1 paket kabartmatozu 1 kilo undan 1 su bardagini cekin digerlerini kullan..

Afrika'da Corona virüs - Korkmuyoruz biz Ebola'yı yendik 02:31

Afrika'da Corona virüs - Korkmuyoruz biz Ebola'yı yendik

Afrika ülkeleri şimdiye kadar Ebola'dan sıtmaya pek çok salgınla mücadele etti. Şimdiki koronavirüs salgını ise sadece Afrika'yı değil tüm dünyayı tehdit ediyor. Ancak Afrikalılar geçmiş deneyimlerden ötürü çok fazla end..

Tek Seferlik Memnun Eden Girişler 00:08

Tek Seferlik Memnun Eden Girişler

satisfying videos tarzında bir şey beklerken. Ablamız çok mu çok tatlı ne?..

  • PengoTV tarafından
  • 279 görüntüleme
  • 5 yıl önce