#Kübranın Çok sevdiği rumeli türküsünde dans etmesi

Portakallı Kurabiye Tarifi 04:58

Portakallı Kurabiye Tarifi

Portakalli kurabiye tarifi Malzemeler 1 tane portakal 1 su bardagi şeker(eger cok tatli seviyorsaniz 2 3 yemek kasigi sekeri arttirabilirsiniz) 2 yemek kasigi yogurt Yarim cay bardagi siviyag 2 tane yumurta(not.isterseni..

İstanbullu Gelin 32. Bölüm Fragmanı 00:52

İstanbullu Gelin 32. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Orman - Jungle Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:55:22

Orman - Jungle Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

TOLGSHOW 3. Bölüm 1. Fragmanı 00:49

TOLGSHOW 3. Bölüm 1. Fragmanı

TOLGSHOW 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 13 Ocak Cumartesi Fox'ta ‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicini..

deve ile gezinti... (The tour with camel ...) (eğlenceli çocuk videosu) 01:34

deve ile gezinti... (The tour with camel ...) (eğlenceli çocuk videosu

parka gelen deve ile çok eğlenceli bir tur attım, çok güzeldi...ntook a very fun tour with camels from the park, it was very nice .....

Korona Abbas ile Şakir'in Atışması 00:59

Korona Abbas ile Şakir'in Atışması

Türkiyeyi de etkisi altına alan korona hastalığına bir çok absürt parodi ve absürt müzik yapıldı. Bu seferki çok başka... Çiçek Abbas rol değiştiriyor Korona Abbas oluyor yaşça ondan büyük olan Şakir'de geri kalmıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 5 yıl önce
80 Yaşındaki Emekli Teyzeyi Darp Edip,  Erzak  Çantasını Alıp Kaçtılar 00:50

80 Yaşındaki Emekli Teyzeyi Darp Edip, Erzak Çantasını Alıp Kaçtılar

Rusyada ( feyzi sokakta ) çantasını elinden alıp kaçan genç adam , 80 yaşındaki teyzemizi çok mağdur etti.80. yaşındaki teyzemizi alışverişini yaptıktan sonra evine getirdiği erzaklarını bina içinden darp edip alıp kaçt..

Kek Tarifi Krem Karamelli Kek 10:05

Kek Tarifi Krem Karamelli Kek

Hazirlanisi ilk önce kekimizin Karameli icin yarim su bardagindan bir parmak fazla sekeri tavaya alalim. orta ateste sekerimizin karamel olmasini sagliyalim.Pisirecegimiz kek kalibini suyla islatin kesinlikle yaglamiyor..

Portakallı Revani Tarifi 04:59

Portakallı Revani Tarifi

Malzemeler 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagindan bir parmak eksik seker(cok tatli sevmiyorsaniz yarim bardak bile konabilir) 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi irmik 1 su bardagi oda isisinda yogurt 1 bucuk su bar..

TOLGSHOW 3. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

TOLGSHOW 3. Bölüm 2. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

İyiki Varsınız : Prof.Dr.Ercüment Ovalı, Acibadem Labcell Ekibi 00:44

İyiki Varsınız : Prof.Dr.Ercüment Ovalı, Acibadem Labcell Ekibi

Saat 23.??. Virusun 72 saatte yapmasi gereken etkiden cok daha fazlasini yaptığını gözlemledik. Vero hücrelerini beklenenden kısa sürede parçalamış. Neden? Çözmeye calisacagiz. Sonuc:Test tekrarı.... Sayın hocam size ve..

Bu kaptanı atakta alkışlıyorum 02:08

Bu kaptanı atakta alkışlıyorum

Bilgi, beceri ve yetenek aynı şeyler midir? Çok bilgili ola bilirsin ,aynı zamanda beceriksiz ola bilirsin - bu koşulda muhakkak devirmişti köprüden)))) Ama becerikli olup, bilgili olmayan insanoğlu köprüden geçer de adr..

  • PengoTV tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Murat Övüc & Murat Uyar - Dalga Dalga (Official Video) 03:59

Murat Övüc & Murat Uyar - Dalga Dalga (Official Video)

Dalga Dalga’nın ilk single çalışmam Sizlerle.. Bu konudaki heyecanınmı tüm sevenleriyle paylaşmaktan çok mutlu oldum, “ Amacımız güzel ülkemin güzel insanlarını bir nebze de olsa eğlendirmek, gülümsetmek ve mutlu etmek” ..

Güney Ölüm Saçıyor 1969 Türk Filmi İzle 1:12:23

Güney Ölüm Saçıyor 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Güney ve Köksal isimli iki arkadaşın pek çok kirli işini yürüten bir çeteye karşı verdikleri mücadeleyi konu edinir. Güney ve Köksal çok yakın iki arkadaştır. Güney, çete liderinin karısıyla ilişkiye girer. Bu ..

İstanbullu Gelin 32. Bölüm 2. Fragmanı 00:57

İstanbullu Gelin 32. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Pınar Altuğ'dan O Yorumlara Cevap Ağzı Olan Konuşuyor 01:51

Pınar Altuğ'dan O Yorumlara Cevap Ağzı Olan Konuşuyor

Karaköy’de bir mekan çıkışı görüntülenen, Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan çiftinden Altuğ, yeni başlayacağı program ve geçtiğimiz günlerde kaza yapan eşi Yağmur Atacan hakkında açıklamalarda bulundu. Yeni başlayacak ola..

  • BETA tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Yılın İlk Bombası Tarkan Ve Bülent Ersoy'dan Geldi 09:04

Yeni Yılın İlk Bombası Tarkan Ve Bülent Ersoy'dan Geldi

Tarkan ve Bülent Ersoy, hazırlıkları uzun zamandır devam eden düet için önceki akşam Ozan Çolakoğlu’nun Ulus’taki stüdyosunda bir araya geldi. Ersoy, stüdyo çıkışında, Tarkan için bebek müjdesini verdi. Bülent Ersoy ve T..

  • BETA tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onur Saylak'tan Tuba Büyüküstün Cevabı Müsait Olanlar 12:13

Onur Saylak'tan Tuba Büyüküstün Cevabı Müsait Olanlar

Hakan Günday’ın 17 dile çevrilmiş kitabı “Daha”dan esinlenen, Ay Yapım’ın yapımcılığını, b.i.t Arts ın ortak yapımcılığını, Onur Saylak’ın yönetmenliğini üstlendiği “Daha” filminin galası bu akşam yapıldı. Galaya bir ço..

  • BETA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haftanın En Komik Trend Videoları  2020 04:19

Haftanın En Komik Trend Videoları 2020

Sizden gelen videolar, Çok eğleneceksiniz, Çok Güleceksiniz...

  • PengoTV tarafından
  • 223 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İslam'ın Şartı Beştir - Japonca Dublaj 00:43

İslam'ın Şartı Beştir - Japonca Dublaj

Bir önceki Japonca dublaj videosu çok beğenilip, yorumlarda çok olumlu eleştiriler alınca, toprağı bol olasıca Samanyolu tv'nin meşhur İslam'ın şartı beştir videosunu da eklemeye karar verdim. İyi gülmeler..

  • PengoTV tarafından
  • 129 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kurban pazarında keçiye talep arttı 05:37

Kurban pazarında keçiye talep arttı

İstanbul’da kurban pazarında büyükbaş hayvanların fiyatını pahalı bulan alıcılar, daha çok küçükbaşa yöneldi. Küçükbaşta ise en çok tercih edilen keçi oldu...

Korona'ya YAKALANMIŞTI... Nihat Hatipoğlu Hoca'nın SON DURUMU Nedir- 01:24

Korona'ya YAKALANMIŞTI... Nihat Hatipoğlu Hoca'nın SON DURUMU Nedir-

Bugün koronavirüs e yakalanan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu Hoca'nın son durumu ne, sağlık durumu ile ilgili açıklama var mı? Nihat Hatipoğlu Hoca'ya destek olmak için videoyu beğenmeyi ihmal etmeyin. Kanalıma ücretsiz..

Rüzgar Erkoç'lara Evlilik Yaradı Bakın Erkoçlar Nasıl Yükseldi 00:58

Rüzgar Erkoç'lara Evlilik Yaradı Bakın Erkoçlar Nasıl Yükseldi

27 Eylül'de Tuğba Beyazoğlu ile hayatını birleştiren Rüzgar Erkoçlar, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Eşiyle el ele yürüyüşe çıkan Erkoçlar, projeleri hakkında açıklamalar yaptı. Rüzgar Erkoçlar, eşi Tuğba Beyaz..

  • BETA tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Krep Nasıl Yapılır 01:34

Krep Nasıl Yapılır

Krep İçin Gerekli Malzemeler; 2 yumurta 2 su bardağı süt 1 çay kaşığı tuz 2 su bardağından biraz az un sıvıyağ Hazırlanışı; 1.2 su bardağından biraz az un ve 2 su bardağı sütü derince bir kapta çırpalım. 2.Daha sonra ..

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle 1:55:22

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıl 2003, eski Hababam Sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hala eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri (Mehmet Ali Erbil) tarafından işletmektedir. Okuldaki ..

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

İstanbullu Gelin 33. Bölüm Fragmanı 00:57

İstanbullu Gelin 33. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

 Köstebek Pasta Tarifi 10:02

Köstebek Pasta Tarifi

Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane oda isisinda yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 2 su bardağı un 3 yemek kaşığı..

Susam Mantolu Tahinli Kek Tarifi 06:12

Susam Mantolu Tahinli Kek Tarifi

MALZEMELER 4 tane odasında yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı şeker(cok tatli seviyorsaniz 2 3 yk daha seker katabilirsiniz) 1 su bardağından bir parmak eksik sıvıyağ 1 çay bardağı tahin 1 paket vanilya 1 paket ka..

İstanbul’da eş zamanlı uyuşturucu operasyonu 01:53

İstanbul’da eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri tarafından eş zamanlı olarak çok sayıda adrese uyuşturucu operasyonu yapıldı. Çok sayıda şüpheli gözaltına alındı...