#Künefe tarifi künefe nasıl yapılır künefe tatlısı

Traşta Uykuya Yenik Düşen Dünyalar Tatlısı Çocuk 00:43

Traşta Uykuya Yenik Düşen Dünyalar Tatlısı Çocuk

Traş olurken uyuyan sevimli çocuğun görüntüleri sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor...

  • JET TV tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbul'un 5 İnanılmaz Tatlısı - Alper Rende 21:50

İstanbul'un 5 İnanılmaz Tatlısı - Alper Rende

Bu videoda yine sizin için İstanbul'daki muhteşem tatlıcıları gezdim. Gerçekten çok çılgın tatlılar vardı. Umarım beğenirsiniz!..

  • JET TV tarafından
  • 237 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dünyanın En Kolay Tatlısı 03:25

Dünyanın En Kolay Tatlısı

Halley Tatlısı Malzemeler: 12 tane Halley 2 paket krem şanti 2 bardak soğuk süt Çikolata sos için: 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao Yarım bardak toz şeker 1 Su bardağı su 1 Su bardağı süt Yapılışı: Önce kremşantim..

Ayva Tatlısı 05:28

Ayva Tatlısı

Malzemeler 3 adet ayva 12 yemek kaşığı toz şeker 7-8 adet karanfil 2 su bardağı vişne suyu 1 adet çubuk tarçın Servis İçin Kaymak Toz Fıstık Hazırlanışı Ayvaları soyun ve ikiye bölüp çekirdeklerini çıkartın. Ayvanın..

Ayva Tatlısı 05:28

Ayva Tatlısı

Malzemeler: 3 adet ayva 12 yemek kaşığı toz şeker 7-8 adet karanfil 2 su bardağı vişne suyu 1 adet çubuk tarçın Servis İçin Kaymak Toz Fıstık Hazırlanışı Ayvaları soyun ve ikiye bölüp çekirdeklerini çıkartın. Ayvanın..

Cevizli Örgü Tatlısı 05:45

Cevizli Örgü Tatlısı

Hamuru için gereken Malzemeler 2 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 5 su bardağı un İçine koymak için 1 su bardağı ceviz Şerbeti için gerekenler : 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su İnce b..

Muhallebili Kadayıf Tatlısı 08:01

Muhallebili Kadayıf Tatlısı

500 gr. Kadayıf 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı ya da margarin 1 cay bardağı seker 1 su bardağı ufalanmış ceviz (fındıkta olur) Muhallebisi için: 1 kilo süt 1 su bardağı seker 1 su bardağı un 1 yemek kaşığı (silme) niş..

En Hafif Şerbetli Tatlılardan Fındıkzade Tatlısı 01:11

En Hafif Şerbetli Tatlılardan Fındıkzade Tatlısı

Malzemeler 1 su bardağı çekilmiş fındık 1 su bardağı galeta unu 1 su bardağı Hindistan cevizi 3 adet yumurta 1 su bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı toz şeker 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Şerbeti için; 2.5 su barda..

Kar Yağdı Tatlısı 01:02

Kar Yağdı Tatlısı

Kreması için; 2 kahve fincanı toz şeker 6 yemek kaşığı pirinç unu 5 su bardağı süt 1 paket vanilya Şerbeti için; 2 su bardağı su 1,5 su bardağı toz şeker Üzeri için; 1 paket krem şanti 1 su bardağı süt Hindistan cevizi..

İrmik Kesmesi Tatlısı 02:49

İrmik Kesmesi Tatlısı

4 adet yumurta 1 su bardağı sıvı yağ 2 paket vanilin 1 paket kabartma tozu 2 yemek kaşığı yoğurt Un (2'5-3 su bardağı) Bulamak için ; 1 su bardağı irmik Şerbeti için ; 4 su bardağı şeker 4 su bardağı su Hazırlanışı; ..

Finallerim Var Gerginim Şekerim Düştü Tatlısı 05:29

Finallerim Var Gerginim Şekerim Düştü Tatlısı

Dilim ekmekleri yağsız bir tavada, yüzü sertleşene kadar yaklaşık bir dakika kızartın. Sonra çevirip diğer tarafları kızarırken her birinin yüzeyine yarım çay kaşığı tereyağı sürün. Arka tarafı da sertleşince çevirin. Bö..

Fincan Tatlısı 02:14

Fincan Tatlısı

Uygun bir tencereye 1 litre süt, 2 kahve fincanı un, 2,5 kahve fincanı şeker alınarak koyulaşana kadar karıştırılarak pişirilir, Kullanılan kahve fincanları 90ml kapasitelidir, Muhallabi koyulaşıp göz göz olduğunda 1 ye..

Etimek Tatlısı 10:10

Etimek Tatlısı

Bir paket tuzsuz etimek(9 tane) Serbeti icin 2 su bardagi su 2 su bardagi seker ince bir dilim limon Muhallebisi icin gerekenler 1 litre sut 2 yemek kasigi dolusu un 2 yemek kasigi dolusu misir nisastasi 1 tane vanilya 1..

Bu Tatlı 4-5 Gün Taptaze Enfes Bayram Tatlısı (İrmiksiz) 04:53

Bu Tatlı 4-5 Gün Taptaze Enfes Bayram Tatlısı (İrmiksiz)

Buyrun Malzemeler⤵ ➡Kullandığım ölçü :125 ml çay bardağı 1 Yumurta 125 gr Tereyağ (yumusak) 1 çay bardağı Siviyag 1 çay bardağı Yoğurt 2 çay bardağı Öğütülmüş Çiğ badem (100 gr oluyor) 1 tatlı kaşığı Kabartmatozu ..

Down Sendromlu Dünyalar Tatlısı Ufaklığın, Yürüteç Yardımıyla İlk Adımlarını Attığı Muhteşem Anlar 00:26

Down Sendromlu Dünyalar Tatlısı Ufaklığın, Yürüteç Yardımıyla İlk Adım

Down sendromlu bu küçük kız ilk adımlarını atıyor. Sizce de çok tatlı değil mi?..

  • JET TV tarafından
  • 1.310 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyalar Tatlısı Ebrar 00:55

Dünyalar Tatlısı Ebrar

Tatlı konuşmasıyla mimikleriyle herkesin sevgisini kazanan minik..

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KOLAY VİDEO MONTAJI NASIL YAPILIR? 07:54

KOLAY VİDEO MONTAJI NASIL YAPILIR?

Discord sunucumuz; https://discord.gg/yKfyGzzwnnmontaj stars,nmontaj nasıl yapılır,nmontajer,nmontaj stars karakter çıkınca çıldıran,nmontaj stars animasyon,nmontaj adam,nmontaj star,nmontaj stars karakter çıkarma taktiğ..

  • Emrullah tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri 01:10

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri

Şakşuka tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Gayet kolay bir anlatıma sahip videolarımız kesinlike şakşukanın nasıl yapıldığı konusunda aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayacak. Şakşuka yemeği tarifi aslı..

Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri 05:47

Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler bu tarifi çok sevecekler, muzlu rulo pasta nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm detayları bu video da gösterdik. Kolayca evde bu nefis pasta tarifini yapabilirsiniz. YouTube kan..

Nasıl Yapılır  18. Bölüm (Discovery Channel Türkçe Belgesel) 20:46

Nasıl Yapılır 18. Bölüm (Discovery Channel Türkçe Belgesel)

Discovery Channel’in efsane olan Türkçe belgesel serisi Nasıl Yapılır yeni konuları ile kaldığı yerden devam ediyor. Discovery Channel Nasıl Yapılır belgesel serisinin bu bölümünde Tırmanma Halatları, Karamelli Elma Topl..

  • PengoTV tarafından
  • 3.456 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bostan Kebabı Nasıl Yapılır 03:03

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır

Bostan kebabı nasıl yapılır? Davet sofralarınız için son derede lezzetli bir ana yemek tarifi. Bostan patlıcanın arasındaki kuşbaşı sarımsak ve soğanın lezzetiyle bütünleşen salçalı sosuyla enfes lezzeti denemenizi öneri..

Ağlayan Kek Nasıl Yapılır ? 13:14

Ağlayan Kek Nasıl Yapılır ?

Ağlayan Kek Nasıl Yapılır Nefis bir pasta tarifi Kakaolu çikolatalı yaş pasta..

  • Kadınca tarafından
  • 1.426 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Damla Çikolatalı Kurabiye Nasıl Yapılır 02:11

Damla Çikolatalı Kurabiye Nasıl Yapılır

Kabarmayan damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir diye merak eden kurabiye tarifi sevenlere özel video hazırladık. Damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır merak edenler için tüm detayları bu vid..

Evde Saç Kesimi Nasıl Yapılır 05:10

Evde Saç Kesimi Nasıl Yapılır

Evde Saç Kesimi Nasıl Yapılır Evde kendinizin yapabileceği kolay bir yöntemle saç kesimi nasıl yapılır bu videoda derledik...Umarım faydalı olur :))..

  • Kadınca tarafından
  • 3.252 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyzbol Sopası  Nasıl Yapılır? 03:00

Beyzbol Sopası Nasıl Yapılır?

Beyzbol Sopası - Nasıl Yapılır? Bugünkü nasıl yapılır paylaşımlarımızda Beyzbol Sopası var. Halk arasında Haydar olarak bilinen beyzbol sopasının nasıl yapıldığını keyifle izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.369 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri 04:55

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri malzemelerinden birbirine belki de en çok yakışan ikili mantar ve tavuktur. Birde buna fırında pişirme eklenince alın size nefis bir yemek. Fırında mantarlı tavuk tarifi videosu ile aşama aşama her ayrınt..

Kışlık Turşu Nasıl Yapılır Turşu Tarifleri 03:14

Kışlık Turşu Nasıl Yapılır Turşu Tarifleri

Turşu tarifleri sevenler hemen hazırlıklara başlayın şimdi tam zamanı. Kışlık turşu nasıl yapılır merak ediyorsanız bu video da kızım sizler için nefis bir tarif veriyor :) Kışlık turşu nasıl yapılır ve tam ölçülü malze..

Belgin Uruk 3 Dakikada Düz Saç Kesimi Nasıl Yapılır Makina ile Hızlı Ve Güzel Saç Kesimi 04:19

Belgin Uruk 3 Dakikada Düz Saç Kesimi Nasıl Yapılır Makina ile Hızlı V

Belgin Uruk 3 Dakikada Düz Saç Kesimi Nasıl Yapılır Makina ile Hızlı Ve Güzel Saç Kesimi Nasıl Yapılır..

Chai Tea Latte Nasıl Yapılır 02:55

Chai Tea Latte Nasıl Yapılır

Chai Tea Latte Tarifi. Serin havalarda içinizi ısıtacak Chai Tea Latte tarifi. Chai Tea Latte için Malzemeler: Malzemeler: 2 bardak Su 3 adet Kakule 2 adet Karanfil Muskat Rendesi 1 çay kaşığı Tarçın 1/2 çay kaşığı Ze..

Detoks Sebze ve Meyve Suları Nasıl Yapılır 05:33

Detoks Sebze ve Meyve Suları Nasıl Yapılır

Detox Juice Tarifi. Özellikle mevsim geçişlerinde sizi hastalıklardan koruyacak, enerji verecek 3 nefis Detoks Juice tarifi. Detox Juice 1: 4 adet salatalık 1/2 Elma 1 adet havuç 1/2 limon 1 tatlı kaşığı Zencefil 1/8 Pa..