#Küsmek hiç bu kadar tatlı olmamıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Bu Yaz Hem Terör Örgütü Hem Onu Destekleyenler Için Sıcak Geçecek 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Yaz Hem Terör Örgütü Hem Onu Destekleyenler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu yaz hem terör örgütü hem onu destekleyenler için sıcak geçecek. Önce Münbiç'i teröristlerden temizleyecek, ardından Fırat'ın doğusunun tamamını güvenli hale getirene kadar hiç durmadan yolumuza ..

Köpek Balıklarının Midesinde Bulunmuş En İlginç 8 Şey 06:01

Köpek Balıklarının Midesinde Bulunmuş En İlginç 8 Şey

İnsanoğlu köpekbaliklarına büyük bir korku ve bundan doğan bir çeşit saygı duymaktadır. Hepimiz belgesellerde ya da beyaz perde de köpek balıklarının farklı halleriyle karşılaşmışızdır. Peki bir köpek balığının midesinde..

  • JET TV tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bitcoin Hakkında Dile Getirilmeyenler 06:33

Bitcoin Hakkında Dile Getirilmeyenler

Ekonomiden ve paradan hiç anlamayan birisi, son dönemlerin yükselişe geçen sanal parası Bitcoin'i anlamaya çalışıyor. Haklı-haksız yoktur; olsa da bilinemez, bilinse de anlatılamaz. Anlatılsa da bu kadar olur...

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Snapchat'in Dinozor Filtresi Yüzünden Komik Duruma Düşen Adam 00:09

Snapchat'in Dinozor Filtresi Yüzünden Komik Duruma Düşen Adam

Doğum günü pastası üflemek her zaman sıkıntılı anlara neden olmuştur. Ancak bugüne kadar bu sıkıntılı anların içinde hiç dinozor görmemiştik.???? Buradaki adam doğum günü pastası üflerken açılan dinozor filtresinin kurba..

  • JET TV tarafından
  • 1.326 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çocuk Köpek Balığı Havuzuna Düştü ve Zamanında Çıkamadı 04:25

Çocuk Köpek Balığı Havuzuna Düştü ve Zamanında Çıkamadı

Çocuk Köpek Balığı Havuzuna Düştü ve Zamanında Çıkamadı... Şu ana kadar hiç yakından denizlerin hırçın canlısı köpek balığını gördünüz mü? Eğer görmediyseniz, birazdan izleyeceğiniz çılgın görüntülerle bu duyguyu hissetm..

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnsan Neden Hayvanları Öldürür veya İşkence Eder 14:58

İnsan Neden Hayvanları Öldürür veya İşkence Eder

Toplumumuzda çok sık karşılaştığımız bir durum olan hayvan işkenceleri veya ölümlerine son günlerde hiç olmadığı kadar hassas duruma geldik. Geçtiğimiz günlerde haberlere konu olan yavru köpeğin ölümü ile artan hassasiye..

  • JET TV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aydasal Her Kızın Bilmesi Gereken Pratik Moda Kıyafet Çözümleri 02:52

Aydasal Her Kızın Bilmesi Gereken Pratik Moda Kıyafet Çözümleri

Merhaba! Her Kızın Bilmesi Gereken Pratik Çözümler videomda kurtarıcı ve pratik çözümlere yer verdim :) Hiç bilmediğiniz, sıradışı yöntemler kadar etkisinden emin olamadığınız yöntemleri de deneyerek gösterdim. Keyifli s..

Özüm Sabay Şekersiz Yaşam Sağlıklı Kilo Verme Tüyoları Soru Cevap 34:45

Özüm Sabay Şekersiz Yaşam Sağlıklı Kilo Verme Tüyoları Soru Cevap

Aklınıza takılan benim sağlıklı yaşamıma dair sorularınıza olabildiğince cevap vermeye çalıştım. Çok konuştum, hiç sizinle daha önce bu kadar uzun sohbet etmemiştik. Umarım sıkılmadan izlersiniz. Sizleri çok seviyorum ..

Müslüman Olduklarını Biliyor Muydunuz Liste Hayli Kabarık 03:28

Müslüman Olduklarını Biliyor Muydunuz Liste Hayli Kabarık

Hiç tahmin edemeyeceğiniz ünlü isimlerin müslaman olduğunu uyunca çok şaşıracaksınız. Listede şarkıcı, oyuncu, sporcu ve nicesi bulunuyor. Bunlardan biri de dünyaca ünlü model Gigi Gadid. Son yıllarda yıldızı parlayan, e..

  • BETA tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elle Timsah Beslemek 00:14

Elle Timsah Beslemek

Suların en tehlikeli canlılarından biri olan timsahı hiç bu kadar masum görmemişsinizdir. Kayığında oturup timsahı besleyen adam onu adeta kuzuya çevirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Elyas Taha - Otobüs Durağında 04:09

Elyas Taha - Otobüs Durağında

Sözler “Otobüs Durağında” “Zor olsada yanında kalmak isterdim bu gece. Şu zamana kadar,ne istediysem hiçbiri gerçek olmadı... Onu ilk gördüğüm zaman otobüs durağında saçları kumral”.. Değişiverdim oracıkta, aklımda sözl..

Nil Anka - Hikaye 03:18

Nil Anka - Hikaye

Hikaye şarkı sözleri ile Ben öyle bir a ah aşk isterim ki Ateşler içinde yanıp tutuşalım Korkuyorsan ateşten uzak durmalısın benden Yaklaştıkça hiç farkı yok inan cehennemden Gel şeytana uyalım bu gece Karışsın bedenl..

Okan Bayülgen Seçim Gecesi 3 Buçukta Yaşananları Anlattı - Bir Anda Benden Bahsetmeye Başladı 17:14

Okan Bayülgen Seçim Gecesi 3 Buçukta Yaşananları Anlattı - Bir Anda Be

tv100 ekranlarında yayınlanan Uykusuzlar Kulübü'nde Okan Bayülgen, Ekrem İmamoğlu ile yapılan programın ardından yaşananları anlattı. Binali Yıldırım da programa katılana kadar geçen sürede olan ilginç olayları detayları..

  • BETA tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- Türkiye Olarak Azerbaycan'ın Yanındayız 02:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Türkiye Olarak Azerbaycan'ın Yanındayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya Şehir Hastanesi açılışında konuştu. Gündeminde Azerbaycan-Erenistan gerilimi vardı. Ermenistan’ın hiç beklemediği bir karşılık aldığını söyledi. ''Karabağ işgalden kurtulana kadar mücadele sür..

YANLIŞLIKLA MAÇI KAZANDIM [FALL GUYS] 10:03

YANLIŞLIKLA MAÇI KAZANDIM [FALL GUYS]

Yeni trendlerde olan FALL GUYS oyununu hiç bu kadar eğlenceli bir şekilde izlemiş olamazsınız...

Hastane kapısında vefa nöbeti 01:35

Hastane kapısında vefa nöbeti

TRABZON’DA YAŞAYAN CEMAL ŞENTÜRK 5 GÜN ÖNCE HASTALANDI. AMBULANSLA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ. KÖPEĞİ BONCUK DA PEŞİNDEN GİTTİ. O TABURCU OLANA KADAR DA HİÇ BİR YERE GİTMEDİ. İŞTE GERÇEK VEFANIN HABERİ.....

Bu apartmanda çığlıklar hiç susmuyor! 02:51

Bu apartmanda çığlıklar hiç susmuyor!

ÇIĞLIKLAR, FERYATLAR SABAHA KADAR HİÇ KESİLMİYOR... KOMŞULARIN GÖZÜNE BİR DAMLA UYKU GİRMİYOR... İSTANBUL MALTEPE'DEN KORKUNÇ BİR İDDİANIN HABERİ VAR SIRADA... ENGELLİ KOMŞUMUZ KOCASINDAN ŞİDDET GÖRÜYOR DİYEN APARTMAN ..

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tv100'de Enes Kara olayına ilişkin açıklamalarda bulundu 14:10

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tv100'de Enes Kara olayına ilişkin açıklam

Haftanın öne çıkan önemli olaylarından sanat, siyaset ve magazin dünyasının hiç konuşulmayanlarına kadar en çok merak edilenler Cengiz ile Ahtapot'ta konuşuluyor...

Sam Smith - Stay With Me 03:29

Sam Smith - Stay With Me

Stay With Me (Verse 1:) Guess it's true, I'm not good at a one-night stand But I still need love cause I'm just a man These nights never seem to go to plan I don't want you to leave, will you hold my hand? (Chorus:) Oh..

  • PengoTV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:14

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle

Ateş Fırtınası filmi 13 Aralık 2013 tarihinde ilk kez Hong Kong sinemalarıyla buluşmuş bir Aksiyon, Gerilim ve Polisiye filmidir. Alan Yuen’in filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yaptığı Ateş Fırtınası filmin..

  • Film İzle tarafından
  • 11.666 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar 03:46

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, HDP'ye yapılan terör operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, PKK'ya destek verenler yine PKK ile aralarına mesafe koyma..

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri 01:25

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP’li vekillerin tutuklanmasını eleştiren ve bu yöndeki kampanyaların başını çeken CHP’yi topa tuttu. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, PK..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı 01:41

Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı

Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı Adana'da bir kamyonda ev eşyalarının arasına gizlenmiş 150 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda uy..

  • Haberler tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Feridun Duzagac - Beni Birakma 04:16

Feridun Duzagac - Beni Birakma

Belki güneş bir gün bizim için doğar Belki korkuları hayallerimiz boğar O masal günü gelinceye kadar; susuyorum Susadıkça yüzün düşer aklıma Korkar oldum düşlemekten Adını anarım çoğalır sesim Konuşmaktan düşünmekten öz..