#Küsmek hiç bu kadar tatlı olmamıştı

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı 01:41

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı Türk Silahlı Kuvvetleri, Fırat Kalkanı operasyonunun 73. gününde harita yayınladı. Haritaya göre Kilis Öncü'den 27 kilometre, Elbeyli'den 19 kilometre, Çobanbey'den ..

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu 02:11

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu Dolar/TL kuru ABD başkanlık seçimlerinin ilk sonuçları ile birlikte tarihinin en yüksek seviyesi olan 3.29'a kadar çıktı. Daha sonra biraz düşerek 3.22 seviyelerinde dengeledi. ABD başkanlık..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı 08:57

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye ormanlık alanda işkence yaparak kayda alan şebeke üyeleri yakalandı. İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye işken..

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..

Zamana Karşı 2011 Film İzle 1:49:16

Zamana Karşı 2011 Film İzle

25 yaşından sonra fiziksel yaşlanmanın olmadığı ve sadece zamanla yaşalanılabildiği bir dünyanın olduğu, kollarındaki yazan saat göstergesindeki kadar yaşanabilen bir dünya ve yaşam süresinin olmadığı yani paranın ve güc..

  • mathilda tarafından
  • 30.463 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı 02:33

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, 2 milyon doların üzerinde rüşvet aldığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, rüşvet s..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı 01:02

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü'nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. IŞİD'le mücadelede Alma..

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız 01:22

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmaya

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız Kolombiya'yı 3-0 yendikleri maçın ardından Arjantinli oyuncular, Lavezzi'nin uyuşturucu kullandığı iddiaları üzerine medyaya boykot uygulama ka..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Mustafa Ceceli - Aman 04:32

Mustafa Ceceli - Aman

Senden öncesi var elbette Sonrası da olur muhtemelen hayat bu bilinmez Hadi gel bak içime uçurumdan daha derin Öyle bir iz ki bıraktığın kolay silinmez Özlemim gökyüzü kadar uçsuz bucaksız Özlemim tuzdan çok toprak..

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! 01:08

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi!

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! FETÖ'den şüpheli işlemle kayda giren bina sayısı 3 bin 400'e yükseldi. FETÖ'nün taşınmaz serveti ne yönelik incelemeler sürerken, hazineye 15 milya..

22 Kasım 2016 Japonya Depremi Kamera Görüntüleri 00:58

22 Kasım 2016 Japonya Depremi Kamera Görüntüleri

Japonya'da Fukuşima açıklarında 7.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından tsunami uyarısı yapılırken, nükleer santrallerdeki faaliyetler durduruldu. Japonya'nın kuzeydoğu sahilindeki Fukuşima kenti açıklar..

  • Cowboy tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım 02:22

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım Geçmişe yönelik vergi borçlarının yapılandırılmasına ilişkin 6736 Sayılı Kanundan yararlanmak için son gün 25 Kasım. Vatandaşlar fırsattan yararlanıp borçlarını yapılandırm..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm)  4 Ülke İthalatı Durdurdu 01:02

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm) 4 Ülke İthalatı Durdurdu

Almanya'da Kuş Gribi 4 Ülke İthalatı Durdurdu Almanya'da bu ay ilk kez Schleswig-Holstein eyaletinde ortaya çıkan kuş gribinin ülkede yayıldığı ve bazı ülkelerin Almanya'dan kanatlı hayvan ürünlerinin ithalatını durdur..

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek 01:59

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, hükümetin FETÖ ile mücadelesini desteklemek için gerçekleştireceği yürüyüşün başvurusunu ya..

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak 07:49

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak Kanal İstanbul kapsamında yer alacak projelerin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Kanal İstanbul, Boğaz'a benzeyecek. Kanalda, ikinci Haliç de yer alacak. Kanal İstanbul kaps..

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı 04:13

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı Nişantaşı Üniversitesi “Kıbrıs müzakerelerinde gelinen son durum ve İsviçre Görüşmeleri ne ilişkin gerçekleştirdiği konferansta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı M..

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..

Tan Taşçı - Nasıl Seveceğim ( Official Video ) 03:29

Tan Taşçı - Nasıl Seveceğim ( Official Video )

Ne kadar çok uzakta olsan da Perdene değen rüzgarı bilicem Ellerinle sağladığın yaralarımı sen dağla Nasıl inanıcam sevdana, kime sarılıcam Şimdi bir daha nasıl sevicem söyle Bil ki dönmelisin kafayı yiyicem böyle Alnı..

Yusuf Güney - Bunalım 04:40

Yusuf Güney - Bunalım

Bir sabah uyanınca anlarız ki aşk için ne çok acı çekmişiz, Yılları feda edip, her şeye veda edip yalnız onu sevmişiz. (x2) Of, of ruh halimiz bunalım, Of, of geçmişi unutalım, Kelebekler uçuşunca aşk sandık, Ömrü ..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..