#Küsmek hiç bu kadar tatlı olmamıştı

 Deniz Seki Girne'de Konser Verdi 04:03

Deniz Seki Girne'de Konser Verdi

Kıbrıs'ın Girne kentinde sahne alan ünlü şarkıcı Deniz Seki konser öncesi önce basın mensuplarının sorunlarını cevapladı. Ünlü şarkıcı Deniz Seki, Girne'de sevenleriyle buluşmak için bir araya geldi. Kıbrıs'ın Girne ken..

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 29.Bölüm- Falafel 03:39

Evim Lokanta 29.Bölüm- Falafel

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 29. Bölüm'de Falafel tarifi verdi! Falafel MALZEMELER 500 gr Nohut 3 Diş Sarımsak 1 Adet Soğan 1 Avuç Maydanoz 1 Dolu Çorba Kaşığı Un 1 Tatlı Kaşığı Kimyon 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Çay K..

  • ANKA tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta- Rulo Pasta 05:51

Evim Lokanta- Rulo Pasta

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 35. Bölüm'de Rulo Pasta tarifi verdi! Rulo Pasta MALZEMELER 5 Adet Yumurta 1,5 Su Bardağı Un 4/3 Su Bardağı Şeker 1 Tatlı Kaşığı Kabarta Tozu 1,5 Yemek Kaşığı Su Kreması İçin: 5 Su ..

  • ANKA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 36.Bölüm- Kabaklı Kek 03:49

Evim Lokanta 36.Bölüm- Kabaklı Kek

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 36. Bölüm'de Kabaklı Kek tarifi verdi! Kabaklı Kek MALZEMELER 5 Küçük Boy Kabak 2,5-3 Su Bardağı Un Yarım Çay Kaşığı Karbonat 1 Tatlı Kaşığı Kabartma Tozu 1 Tutam Tuz 3 Yemek Kaşığı ..

  • ANKA tarafından
  • 595 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı 06:13

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı

Denizli’de yıkımı yapılacak Üçgen Çarşısındaki bir depoya giren hırsızlar yaklaşık 100 bin TL’lik mal çaldıktan sonra, cep telefonu ile selfie çekti. Malların sahibi Arif Cen, hırsızları yakalatıp polise teslim etti. İfa..

Şevkat Yerimdar 19. Bölüm 2.Fragmanı 00:46

Şevkat Yerimdar 19. Bölüm 2.Fragmanı

Şevkat’in hatırını asla kıramayacağı Cevdet Bey bir gün ondan bir ricada bulunur. Ama ne ricadır bu! Bu ricadır zaten hikayemizi başlatan; Şevkat’i hayatının en zor sınavına atan. Cevdet Bey, Paris’ten dönen kızı Esin’i ..

Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali 02:28

Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali

Tarihi Yarımada’da bu yıl 10’uncusu düzenlenen Baklava Festivali, renkli görüntüler oluşturdu. Gaziantep’ten gelen baklava ustaları Altın Oklava Yarışması’nda hünerlerini sergilerken, baklavanın tadına bakmak isteyen vat..

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi 04:36

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi

Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en güzel uykulardasın Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en tatlı uykularda..

İbrahim Tatlıses - İnsanlar 03:14

İbrahim Tatlıses - İnsanlar

İnsanlar,insanlar Seveni yandırırlar insanı kandırırlar Gülerler gülerler Meleği andırırlar insanı kandırırlar Elele dolaşırdık masallar anlatırdık Acı tatlı her şeyı beraber paylaşırdık şimdi ne oldu bize söyle neden a..

Orhan Gencebay - İlk Göz Ağrım 05:55

Orhan Gencebay - İlk Göz Ağrım

İlk göz ağrım, son aşkımsın. Sen tanrıma ver ver diye yalvarışımsın. Bazen bir volkan, bazen fırtına, Sen ömrümün hem ekmeği tuzum aşımsın. Bazen bir bakış bazen bir sessin. Bazen karanlık bazen güneşsin. Seninle doğmuş ..

Çocuk Şarkıları Ben Bir Elma Kurduyum Kıvrıla Kıvrıla Gezerim 02:15

Çocuk Şarkıları Ben Bir Elma Kurduyum Kıvrıla Kıvrıla Gezerim

Ben bir elma kurduyum kıvrıla kıvrıla gezerim Ben bir elma kurduyum kıvrıla kıvrıla gezerim Nerde bir elma görsem dayanmaz hemen yerim Kırt kırt nari nari nom Kırt kırt nari nari nom Dalda duran elmayım Olgunlaştım..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.631 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk - Kaan Ayperinin Gazabına Uğradı! 04:22

Ver Elini Aşk - Kaan Ayperinin Gazabına Uğradı!

Ver Elini Aşk 6. Bölümde; Ayperi, kendisini boşamamak için direnen Kaan'ı fena benzetti! Ayperi, Kaan'ın verdiği sözü hatırlatarak kendisini boşamasını ister. Kaan ise, zimmet sıkıntısının verdiği ruh hali ile Ayperi'nin..

  • ANKA tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk 9. Bölüm 2.Fragmanı 01:09

Ver Elini Aşk 9. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 9. Bölüm 2. fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'yi kıskandırma oyunları oynuyor! Ver Elini Aşk, eğlence dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Ayperi ve Kaan boşandıktan sonra İstanbul'a..

Hadise - Sıfır Tolerans 03:44

Hadise - Sıfır Tolerans

Her şey burada bitti Toparlan gidiyorsun Zamana bırakmadım Tehlike arz ediyorsun Suçüstü tövbeler Kalbe ağır darbeler İlahi sevgilim Sen kimi kandırıyorsun Yalnızlık bu ilişki Bu ne yaman çelişki Ki senden sakınmadım B..

  • Alpay Tekin tarafından
  • 2.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Piyano Kek Tarifi 06:52

Piyano Kek Tarifi

Keki İçin Gerekenler 2 Tane yumurta Yarım su bardağından bir parmak fazla şeker 1 Çay bardağı sıvı yağ 1 Çay bardağı süt 2 Yemek Kaşığı dolusu kakao 1 Su bardağı un (tepeleme) 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu Üze..

Çikolatalı Bademli İkramlıklar Tarifi 07:24

Çikolatalı Bademli İkramlıklar Tarifi

Malzemeler: 200 gr. Bitter çikolata (kuvertüre) 100 gr. Sütlü çikolata 120 gr. Corn Flakes (kahvaltılık mısır gevreği) 50 gr. Hindistancevizi yağı (kokosfett) alternatif olarak bunun yerine tereyağı da kullanabilirsiniz..

Kaşarlı Ekmek Tarifi 05:45

Kaşarlı Ekmek Tarifi

Malzemeleri: 1 Su bardağı ılık su 1 Çay bardağı ılık süt 1 Paket kuru maya (yada yarım paket yaş maya) 1 Yemek kaşığı şeker 2 Yemek kaşığı sıvı yağ Yaklaşık 4-5 su bardağı un 1 Tatlı kaşığı tuz (not kullandığınız kaşar p..

Detoks Sebze ve Meyve Suları Nasıl Yapılır 05:33

Detoks Sebze ve Meyve Suları Nasıl Yapılır

Detox Juice Tarifi. Özellikle mevsim geçişlerinde sizi hastalıklardan koruyacak, enerji verecek 3 nefis Detoks Juice tarifi. Detox Juice 1: 4 adet salatalık 1/2 Elma 1 adet havuç 1/2 limon 1 tatlı kaşığı Zencefil 1/8 Pa..

Haydari  Yoğurtlu Meze Tarifi 05:30

Haydari Yoğurtlu Meze Tarifi

Haydari Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo süzme yoğurt Küçük bir parça beyaz peynir Bir tutam dereotu 1 Tatlı kaşığı kuru nane 1 Diş sarımsak 1 Yemek kaşığı tereyağı 1 Yemek kaşığı sıvıyağ Tuzunu koymadan tadına bakin ..

Şükran Ovalı Eşi Caner Erkin'e Nasıl Sitem Etti 00:55

Şükran Ovalı Eşi Caner Erkin'e Nasıl Sitem Etti

Beşiktaş’ta forma giyen Caner Erkin oyuncu eşi Şükran Ovalı’yla birlikte Karaköy’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Poyraz Karayel Küresel Sermaye filminde oynayan Ovalı, UçanKuş TV’ye özel açıklamalar yaparken futbolcu e..

  • BETA tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elmalı Kek Tarifi 07:32

Elmalı Kek Tarifi

Elmalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 4 Tane yumurta 1 Su bardağı şeker (200 gr.) 200 gr. Oda ısısında yumuşamış tereyağı (margarinde olur) 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 1 Tatlı kaşığı tarçın 2 Su bardağı un(250gr) ..

Beyaz Lahana Salatası Nasıl Yapılır 03:58

Beyaz Lahana Salatası Nasıl Yapılır

Beyaz Lahana Salatası Tarifi ve Malzemeler : (Coleslaw Salatası) Yarım beyaz lahana 2 Tane havuç İsteğe bağlı 1 diş sarımsak 5 Yemek kaşığı süzme yoğurt 2 Yemek kaşığı mayonez 2 Yemek kaşığı üzüm sirkesi Tuz 1 Tatlı kaş..

Peynirli Poğaça Tarifi 10:36

Peynirli Poğaça Tarifi

Malzemeler 1 Su bardağı ılık su 1 Çay bardağı ılık süt 1 Çay bardağı sıvıyağ 1 Tane yumurta 1 Yemek kaşığı seker 1 Tatlı kaşığı tuz 1 Paket kuru maya (isteyenler yarım paket yaş maya da kullanabilir) 4 Buçuk 5 su bardağ..

 Dilim Poğaça Tarifi 01:43

Dilim Poğaça Tarifi

Malzemeler 4 su bardağı un yarım su bardağından biraz fazla sıvı yağ 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt (suluysa 3 yemek kaşığı) 2 yumurta (1 inin sarısı ayrılacak ) Ilık su 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşı..

Fındıklı Pasta Tarifi 11:50

Fındıklı Pasta Tarifi

Keki İçin Gerekenler 6 Tane yumurta (M büyüklüğünde) 1 Su bardağından iki parmak eksik şeker (150gr.) 1 Paket vanilya 3 Yemek kaşığı ilik su 1 Çay kaşığı tarçın 3 Yemek kaşığı un 1 Yemek kaşığı kabartma tozu 200 gr. Fın..

Saçaklı Sandviç Poğaça Tarifi 07:01

Saçaklı Sandviç Poğaça Tarifi

Malzemeler Not : Bu ölçüden 2 fırın tepsisi çıkıyor. 1 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağı ılık su Yarım su bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvıyağ (Not : Şöyle de yapılabilir eğer ki evde tereyağı yoksa sıvıyağı bir çay bar..

Tavuk Köftesi Nasıl Yapılır 01:24

Tavuk Köftesi Nasıl Yapılır

Tavuk Köfte Tarifi İçin Malzemeler 1 paket tavuk göğsü (markette tabak içinde 2 adet çıkandan..) 3 yemek kaşığı galeta unu 1 adet küçük soğan 8-9 dal maydanoz 4 yemek kaşığı domates sosu veya 1 tatlı kaşığı salça 1 adet ..

Açma Tarifi 10:01

Açma Tarifi

Peynirli Açma Tarifi ve Malzemeler : Vereceğim ölçüden iki tepsi çıkıyor 1 tane yaş maya 3 su bardağı ilik süt 1 su bardağı sıvıyağ 3 yemek kaşığı seker 2 tatlı kaşığı tuz 2 tane yumurta birinin sarısı üstüne sürülecek 1..

Kek Kalıbında Haşhaşlı Çörek Yapımı 01:53

Kek Kalıbında Haşhaşlı Çörek Yapımı

Kek Kalıbında Haşhaşlı Çörek Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için: 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağından çok az eksik sıvı yağ 1 yumurta 1 paket instant maya (yaş maya da olabilir) 1 yemek kaşığı şeker tuz un Arası için:..

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi 07:57

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo irmik 1 su bardağından bir parmak eksik yoğurt 1 su bardağından bir parmak eksik seker 1 Türk kahvesi fincanı sıvıyağ Yarım Türk kahvesi fincanı üzüm pekmezi 1 tatlı..