#Küsmek hiç bu kadar tatlı olmamıştı

Nilgün Belgün’den Şok İtiraf - Bir Tokat Attı Kulak Zarı Patladı 11:43

Nilgün Belgün’den Şok İtiraf - Bir Tokat Attı Kulak Zarı Patladı

Aldatıldığını fakat hiç aldatmadığını söyleyen Nilgün Belgün, aldatıldıktan sonra yaşadıklarını anlattı.....

  • BETA tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yalancı Çocuk - Sesli Masallar 01:40

Yalancı Çocuk - Sesli Masallar

Durmadan yalan söyleyen bir çocuk vardı. Bu yüzden onu hiç kimse sevmezdi. Ondan söz edilecek olsa “Şu yalancı çocuk mu? Hani hep yalan söyleyen?” derlerdi. Böyle yalancı tanınmak çok kötü şey. Çünkü arada bir doğru söyl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 213 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Belma Sera - Babama 04:40

Belma Sera - Babama

Babama Belma Sera Memleket hasretiyle Yandın tutuştun bu şehirde Dostluğun kardeşliğin Bittiği bu yerde İçin yandı kül oldu ahh sessizce Can diyen dilin neredesin sen Görmem hissesederim buradasın sen Gitmek istedin gid..

Belma Sera - Geceler Sana Kalsın 04:52

Belma Sera - Geceler Sana Kalsın

Geceler Sana Kalsın Belma Sera Uykusuzluk gözlerimde Konuşuyor derinlerde Bin isyan var içerimde Her halimde Bu geceler sessiz derler Hiç inanmam söyleyene Öyle bir gürültü var ki Seni çağırır sessizce Dağıtırım her ş..

Dört x 4'Lü - Tam Tam Bisiklet Sürmeyi Öğrenebilecek Mi - 6. Bölüm - Part 2 04:30

Dört x 4'Lü - Tam Tam Bisiklet Sürmeyi Öğrenebilecek Mi - 6. Bölüm - P

Merhabalar arkadaşlar, bu bölümümüzde Tam Tam bisiklet sürmeyi öğreniyor tabi bu durum onun için çok zor oluyor çünkü daha önce hiç bisiklet kullanmamamış. gece yarısı bisiklet kullanmayı öğrenmeye çalışan Tam Tam'ı hırs..

  • ÇocukTV tarafından
  • 349 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Simge - As Bayrakları 03:15

Simge - As Bayrakları

As Bayrakları şarkı sözleri ile Nasıl bilecekler seni yaşamadan Sensizliğin acısını En sevdiğim düşler Öper birer birer Gidiverir acımadan Aaaaaah ahhhh Aramıyor sormuyor Hikâyemden hiç düşmüyor Aaaaaaah ahhhh Bı..

Sıla - Karanfil 03:20

Sıla - Karanfil

Sıla - Karanfil Müzik Dinle Şarkı Sözleri oysa kendimden emindim ona bir anda suç oldum heder etti keyfe keder beni kafesledi kuş oldum hiç olmazsa yılda bir gün an beni al bir karanfil tak benden olsun bir sigara yak b..

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek 03:00

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek Müzik Dinle Şarkı sözleri Yabancı gibisin uzun zamandır Bilmediğim bir şey olabilir mi? Sormadım çok korktum Ya bir şey varsa İnsan bile bile duymak ister mi? Ayrılık bekçisi bekliyo..

Muhammed  Onur Bayraktar - Yüreğim Ağır Yaralı 02:43

Muhammed Onur Bayraktar - Yüreğim Ağır Yaralı

Muhammed Onur Bayraktar Yüreğim Ağır Yaralı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nasıl bir yangın ki bu Alevlerin bile canı yanıyor Nasıl bir yalan ki bu Kelimeler kaçacak yer arıyor Gel bunları olmamış sayalım desemde boş Hi..

Pınar Süer - Sana Bir Şey Olmasın 03:24

Pınar Süer - Sana Bir Şey Olmasın

Pınar Süer - Sana Bir Şey Olmasın Müzik Dinle Şarkı sözleri Öylesine sev ki beni, bizi gören herkes kıskansın. Öylesine tut ki elimi, kalp atışım hızlansın. Korkuyorum gidersen söyle nasıl nefes alırım, Hani sendin be..

Bir Günlüğüne İkiz Bebek Bakıcısı Oldum 20:45

Bir Günlüğüne İkiz Bebek Bakıcısı Oldum

Bugün bir günlüğüne ikiz bebek bakıcısı oldum. Hiç kolay değildi...

  • JET TV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gökhan Akar - Ex 03:10

Gökhan Akar - Ex

Gökhan Akar - Ex Müzik Dinle Şarkı Sözleri Dur önce bi dinle Umut yok hiç yorulma boşa Budur durum malesef Bana gel mi dedim koşa koşa Benimi buldun Yanmışım ölmüşüm bitmişim Yok yurdum Kaçmışım göçmüşüm gitmişim A..

Emre Kaya - Nasıl Diye Sorma 03:01

Emre Kaya - Nasıl Diye Sorma

Emre Kaya - Nasıl Diye Sorma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Söylediği yalanlar Tersine konuşmalar Hiç çıkmıyo aklımdan Malesef kafamda Cevapsız bi çok soru var En zoruda ihanet Kalpte adı felaket Unut beni devam et D..

Fettah Can - Kalakaldın mı 03:05

Fettah Can - Kalakaldın mı

Fettah Can - Kalakaldın mı Müzik Dinle , Şarkı Sözleri Elimden gelen bu Ardına koymayanlardanım Baktığın yerde değil Bakmadıklarındayım Yalnızca bir an meselesi Aklının ücrasıyım Dön demek hakkım sandığın değil yandığı..

Ebru Gündeş - Gönlümün Efendisi  (Akustik) 04:00

Ebru Gündeş - Gönlümün Efendisi (Akustik)

Ebru Gündeş - Gönlümün Efendisi (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Söndürün kalbimi, gidiyor gönlümün efendisi Durdurun onsuz olamam artık Yaktığın gururumu, uzaktan uzağa dayanamam Hiç kimselere yar olmam artık..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.692 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik) 03:56

Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik)

Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaşanan Dönem Yalan Çağı Yorar herkesi yürek Bağı Yok yere üzdün bilemezsin O canın hiç sevemez Acıdan Bir yola düşmüş Kaderinde Dönemez ! Vurur Yüze, ifad..

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı 04:53

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kimin gözü vardı, kimin gözü vardı Aşkımda kimin gözü vardı Mutluydum huzurluydum Nasıl kıydın anlat bana Bir an mıydı bu dünyada Kimim vardı senden..

Emirkan - Kına 04:12

Emirkan - Kına

Emirkan - Kına Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim kadarını kullandı senden yana Senden başka hiç kimse Yok bundan sonra bana Bekarlık sultanlıkmış Çok çok eskide kalmış Evleniyorum dostlar düğünümü az kalmış İçim buruk ..

Önüne Geleni Elleyen Japon 01:33

Önüne Geleni Elleyen Japon

Japonya da yolda yürüyen bir adam önüne gelen kadınları gözüne kestirip taciz ediyor. Arkasında ise bir adam video çekerek olaya katılıyor. Japonya da bu gibi durumlarda kadınların hiç tepki vermemesi garip gelebilir fak..

  • JET TV tarafından
  • 282 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hande Yener - Bu Kafayla 04:45

Hande Yener - Bu Kafayla

Hande Yener - Bu Kafayla Müzik Dinle Şarkı Sözleri YERİME KOY HADİ,DOLDURSUN ASALETİMİ VE ONA DA YAŞAT AŞKIN ESARETİNİ UZAK DUR KARIŞMA HAYATIMIN TEK ANINA KORKMA SAVAŞMAM SENİNLE VAKİT HARCAYAMAM KÖTÜ KONUŞMAK BANA..

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın 03:57

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öylesine sev ki beni, bizi gören herkes kıskansın. Öylesine tut ki elimi, kalp atışım hızlansın. Korkuyorum gidersen söyle nasıl nefes alırım, Hani sendin ..

Sergülüm - Her Sözüm Sen 04:00

Sergülüm - Her Sözüm Sen

Sergülüm - Her Sözüm Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hâlâ sızlatıyor adın Hâlâ yaralı gittiğin evim Ardına bakmadın ama Yaktın yanıyorum hâlâ Hiç sönmedim Her sözüm sen her hecem Güneş’de sen ay’da sen Fidanları besley..

Reyhan Cansu - Burası Türkiye 03:45

Reyhan Cansu - Burası Türkiye

Reyhan Cansu - Burası Türkiye Müzik Dinle Şarkı Sözleri Neşeyse neşemizi bulmaya Ortamın akışına uymaya Sabahın sesini duymaya Çıkıyorum bu akşam İki tek atıpta dolmaya Herkese mesafe koymaya Niyetim yok hiç durmay..

Asil Türkmen - Kanadım Ol 03:27

Asil Türkmen - Kanadım Ol

Asil Türkmen - Kanadım Ol Müzik Dinle Şarkı Sözleri Göçmenim bilmezim anlaman gerek Gel dediysen korkmadan kal demen gerek Hiç değil en zoru azsan sevilmek Baksana hevesim de geçti geçecek Gel kanadım ol gel uçmaya Be..

Gripin - Arkadaş 03:42

Gripin - Arkadaş

Gripin - Arkadaş Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir Kıvılcım Düşer Önce, Büyür Yavaş Yavaş Bir Bakarsın Volkan Olmuş, Yanmışsın Arkadaş Dolduramaz Boşluğunu Ne Ana Ne Gardaş Bu En Güzel, Bu En Sıcak Duygudur Arkadaş Ort..

Golf Vuruşuyla Arkadaşını Hadım Eden Eleman 00:09

Golf Vuruşuyla Arkadaşını Hadım Eden Eleman

İskele üzerinde golf atışı gerçekleştiren eleman vuruşu yapmış ancak top hiç istenmeyen bir yere gitmiş ve arkadaşını sakatlamış...

  • JET TV tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tarkan - Unutmamalı 05:21

Tarkan - Unutmamalı

Şarkı Sözleri Unutmamali Unuttu dediler Hiç sevmedi dediler Gücendim yar Yalanmis dediler Bir anlikmis dediler Kirildim yar Aldatiyor dediler Aldirmiyor dediler Yikildim yar Deli gibi yürekten sevmeli Ugruna dünyalari ve..

Pozitif Enerji 00:40

Pozitif Enerji

Günaydınnnnnnn, Harika bir hafta diliyorum,bol kazançlı, bol eğlenmeli, bol gülmeli, bol neşeli, bol dinlenmeli, muhteşem haberler alacağınız. Yüzümüzden kahkaha, gönlünüzden sevgi eksik olmasın, enerjiniz hiç azalması..

  • PengoTV tarafından
  • 133 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Güler misin, Ağlar mısın....? 00:53

Güler misin, Ağlar mısın....?

Bravo....???????? Güler misin, Ağlar mısın....? Bazı parlak fikirlerin arkasında kimin olduğunu merak etmemek elde değil.... Hiç bir şey bilmiyorsan traktörü çıkar, direk römorku çekmeye çalış, traktörün suçu neydi.....

  • JET TV tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 5 yıl önce
isyankar - müslüm gürses - gülşah yenici 04:19

isyankar - müslüm gürses - gülşah yenici

İsyankar Bir bir kapandı ümit kapısı İçimde var benim gönül yarası Göz yaşlarımın yoktur faydası Yaşadığımız alem hayal dünyası Toprak gibi ezdin beni kül ettin Kullarına beni oyuncak ettin Sanki yetmez gibi ezi..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 5 yıl önce